Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem tudnám simán ssdd-re mutogatnék #37334 😄DDD
szeritnem emg nem és ezt te is tudod szerintem csak nem akarod látni, de nézõpont kérdése... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Me0w
Siman...😊)) De akkor Uraim es Holgyeim (ugye haxororra is gondoljunk 😊)) kezdodjon a nagy lac-coo vadaszat 😄 Ki lehet az ismeretlen?

Together we'll fly someday...

Aha... de ha a régi nevén irná ide amit eddig, akkor már rég flame lenne itt. Mert...
koschwarz
öhöm, tulajdonképpen én is ezt próbáltam mondani, de te nyersebben fogalmaztad meg<#taps><#worship>

egyébként akárhányszor voltam squad leader, azért nem sok parancsot kaptam a commandertõl, vagy ha kaptam, akkor az is "negative" volt, mert éppen a térkép másik oldalára rendelt zászlót foglalni. a lényeg, hogy ha a commandernek sincs elképzelése, akkor már ott megette a fene az egészet. ez után kell az, hogy a squadleaderek végre is hajtsák a parancsot (vagy adjanak parancsot egyáltalán), majd ezt követi, hogy a squad memberek azt végre próbálják hajtani.

ez a "baj" ezzel a játékkal, nagyon jó rendszert találtak ki, de annyira sokszereplõs lett, hogy biztos hogy mindig lesznek olyan balfékek a csapatban, akik lesz*rnak mindent

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

de legalább nem kötözködik direktbe hogy kiharcolja hogy intézkedhess... 😛 már ez is elég maugy semmi baj nicns vele ha valaki normális is tud lenni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát idõbe telt amire ez megtörtént de megtörtént az a lényeg 😊

Már rég más néven irogat 😛
kéne egy oylan mod hogy amit a commander dumál ne csak a squadleaderek hallják hanem midnen squadnélküli is... (esetleg ugy hogy válaszolni ne tudjanak a káosz elkerülése végett de legalább lehessen hozzájuk is szólni...)

Me0w
Most ahogy nezegetem az alairasod, rajottem hogy vegre nem dugja ide magat az a kis pocs 😊

tudod itt sok rosszindulatú ember van aki mgé félre akarná magyarázni 😄

Me0w
Nem ertitek. NEM fognak csapatban jatszani, mert NEM ertik hogy mi az. Nem torodnek a kommanderrel, nem ismerik a jatekot. Kell nekik 1 puska, es lovik aki jon - jobb esetben az ellent.

koschwarz
igen, kellett ez a kiegészítés<#miaz><#whatever>

koschwarz
az már egy lépés a csapatmunka felé, hogy a szerverszabályok szerint ha valaki nincs squadban, akkor kirúgják, ekkor belépnek, bár ettõl még nem feltétlenül csinálják azt, amit kellene

legalábbis a fogadó odlalról és csak nõnemü egyedekkel 😄

Igy használom én is. A joy jobbra-balra irányára tettem a pedálokat csavarásra meg billenti jobbra-balra a helit. A normál kiosztást nem tudtam megszokni több órás gyakorlás után sem.

a csapatmunkázás oylan mint a kézimunkázás? mert akkor én szeretem 😄

Me0w
Nem varhatsz el csapatmunkat olyan emberektol akik nem azert mennek a szerverre hogy csapatmunkazzanak...

Nekem semmi bajom a mostani zászlófoglalási rendszerrel, én a csapatmunkát hiányolom. <#wilting>

Minden jog fenntartva!

Jó' van na. Csak egy ötlet volt arra, hogyan lehetne csapatba terelgetni az embereket. <#bee1>

Minden jog fenntartva!

Me0w
Kilepett <#vigyor2>

Me0w
Ezekkel csak az a baj, hogy az emberek ilyen szerverre nagy szamban nem jonnek, ergo sosem lesz popularis... emlekszem DCben 1 push-up map volt, ha az toltodott be, mindig 10-12 ember kieleptt.

Szerintem ezt nem lehet megcsinálni a BF2-ben. Vannak viszont push-mapek, amikben csak megadott sorrendben lehet pontokat foglalni. Van egy olyan mod is, ahol a zaszlofoglalasok sorrendje csak félig kötött, tehát átmenet a push mapek meg a mostani "flaghopping" játékmenet közt.

koschwarz
hehe, én sem adtam még játékért ennyi pénzt, de a demo engem is annyira megyõzött, egyébként is régóta vártam már egy ilyen "konfliktusban" játszódó multis FPS-t, ahol nem nyúlfarknyi pályákon rohangálnak az ellenfelek

MEC rulez!!! szakada hadöbizsõ!!!

Jaja. Én is azt próbáltam, amit te másodiknak említettél, de akárhányszor billenteni akartam, fordultam vele együtt + a csavarás kifelé irányban nagyon rossz volt a csuklómnak (sajna elég merev, bár 16 évvel ezelõtt a thaibox-edzõm örült ennek <#boxer> )

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

ne is mond, kb 5-7 éve nem játszom, erre nem kipróbáltam ezt a játékot kb egy hónapja. NNo azóta már 12e ftom bánta az eredeti megvétele miatt, hamarosan a következõ hasonló kiadás vár rám +512mb memcsi miatt, az, hogy a videokártyám cseréjén is gondolkodom már, egyenesen kétségbeejtõ :-)))))

Tényleg, a gyári könyvecske nem is irja az NV 5600-as kártáykat, mint lehetséges tipust, de teljesen jól szalad nekem rajt. Kb 1,5-2,5 óránkint szokott kidobálni az asztalra.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

De ugye azért a joy jobbra-balra fordításra a gép vízszintes, hosszanti tengelyén való mozgást bindelted? Mert láttam már olyat is, aki a csavarással mozgatta ezt, és a jobbra-balra fordítással meg a függ. tengelyen mozdított. És jól ment úgy is. Tényleg csak megszokás kérdése.

khumbula

wander01
amugy tudja valaki hogy a magyar ranked szerverek miért olyan halottak mostanában 9999 pinggel? döglött az egész cucc...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
mármint az update-ben van ugye

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
oks

nm
A lost village mapot viszont külön kell leszedned, a lentebb irt linkrõl. Ez még nincs benne a packokban.
wander01
szeretem azokat az oldalakat ahol nincs limit a letöltésen <#wink>

wander01
ehh kösz. a kis kék betük voltak a ludasak a dologban

Gondolom te sem láttál még olyan meccset ahol elsõ lépésként az ellenfél fõbázisa kerül elfoglalásra........ ..... .... nos én már igen.
A commander meg hõsködik, vagy nem, ilyen feltételek mellet top priority lenne az õ kiiktatása.
Vízió: Dragon valley. BH csapat berohamozza az ellen fõbázisát, commander uav-olja, vagy scanneli ellenséges commandert, csapat likvidálja. Ha sikerül: PÁFF oda az egész pálya! Mindeközben a kínai oldalnak ugye erre esélye sincs, lévén amcsi fõbéz nem elfoglalható. Comprende?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
elõször utáltam azokat a mapokat, ahol nincs el nem foglalható bázis, mert ha az ellenfél mindent elfoglal, akkor onnantól meg van pecsételve a másik csapat sorsa, de már megszoktam

Guer
sg team topic ---> bannerben sg team holnap link ---> ott megtalálod a serverre jo mappackot (+update)

És ott 3 centivel feljebb nem látsz még valamit?😊
wander01
all seeing eye... meg ugye itt 3 centivel feljebb

Amúgy fut a lost village map a szerveren 😊
Menjetek tesztelni.
figy, az sg szervert hol láttad?
wander01
az öreg amugy nagy ms flight simulator meg pool fan. a F Sim-et ugy tolja hogy fika angolt sem tud de lazán végigtolja a gammát. én meg csak néztem mint a hülye ki a fejembõl

wander01
itt ugyanezt a linket találtam csak....

koschwarz
ez nagyon jó, teccik...

errõl eszembe jut, hogy sokan fikázzák a játékokat, holott nemhogy ki se próbálják, de még csak nem is láttak ilyet. persze ha egyszer véletlenül elkezdenek játszani valamivel, lehet, hogy le se lehet szakítani róla. azt meg pláne nem értem, amikor olyan szólja le a játékosokat, aki meg a munkahelyén egész nap passziánszozik.

Ha egy kicsit is körülnéznél mielõtt írsz...
wander01
az sg szerveren futó mapokat honnan lehet szerválni? mert fent van a totalbf2 mappakk de az sg szerveren kiirja hogy ez éppen nincs meg ugyhogy csá

koschwarz
olyan mapot kellene csinálni, ami tulajdonképpen nem conquer mód lenne, hanem egyfajta capture the flag. kisméretû, CSAK gyalogosoknak való pálya (maximum terepjárókkal és csónakokkal), a térkép közepén egy darab elfoglalható zászlóval, ami az elején persze semleges lenne, és a két végén egy-egy el nem foglalható fõbázissal. a cél a zászló megszerzése és tartása. tulajdonképpen egy frontvonal lenne mindig, a védõk és a támadók között. eléggé kellemes ostromhangulat alakulhatna ki<#gun><#violent><#eljen><#awink>.

mint egy paintball-meccs.

Commander ne hõsködjön, nem azért van. Keressen valami biztonságos helyet, aztán ott nézze a térképét.
A többiek meg vigyázzanak a squad leaderjükre.
Talán kicsit óvatosabban is játszanának a népek.

Az elfoglalható fõbázisról meg: ha elfoglalták az összes bázisukat, akkor úgysem tud senki spawnolni.

Minden jog fenntartva!

wander01
Off: amikor gyakorlaton voltam jan-tól juniusig, ha nem volt semmi melo a cégnél mindig a bf-et toltam. egyszer a fönököm észrevette, és odaállt a hátam mögé és figyelt hogy mi a rákkal szorakozok, én meg nem vettem észre 😊)
egyszer csak megkérdezte hogy nem akarom-e kiirni neki mert otthon õ is kiprobálná.... <#buck> olyan 60 körül van a manus <#idiota>

wander01
milyen vason High minden ssdd??

koschwarz
vazz, nem is tom, mit akarok itt a helikopterezéssel, én még mindig billentyûzetrõl nyomom, de így esélyem sincs felvenni a harcot, ha valakinek ilyen jó joy-ja van<#pias><#fejvakaras>

support a kedvenc kasztom, megnéztem tegnap, a light machine gun-nal a 16534. vagyok (vagy valami ilyesmi)<#nevetes1><#taps><#rinya>de igyekszem<#crazya>