Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ebbol nem kell altalanositani, nem mindenki ilyen 😊Vagy a masik commander letere fekszik sniperkent a szetlovott uav mellett, es uzenget a squadleadernek kene javitani....
szerintem
Aki nem akar teamben játszani, az úgysem áll squadba.
A többieknek meg nemkéne kényszeríteni õt. És akkor nem is árt a squadnak.
Egymaga meg talán kevesebb kárt okoz (ha okoz) az egész oldalnak, mintha a teamben töketlenkedne.
Megoldás2: beállsz egy csapatba, és ha nincs kijelölve semmi parancsnak akkor már mész is a következõbe.
Megoldás3: mindig követed a leadert, és akkor máris van egy 2 fõs csapat. (Kivéve, ha repülõzik, ugye)
Egyébként csapatban, formációban mozogni baromi nehéz, publikon szinte lehetetlen. De a jutalom nem marad el, egy jó csapat a publik ellen azt csinál, amit akar.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
olyat irtottak rajtunk, orom volt nezni, bar egyszer kickeltek is, talan nem birtak, hogy neha fogast talalok rajtuk, de visszamentem.kerdezgettem miert, nem mondtak semmit.
Aztan vegre bejott egy repulos palya, a karakand utan... verbosszu es minden volt, kb 5 perc mulva 40-es szerveren 25 en maradtunk, az ace klan el is eltunt.persze lehet, hogy csak egyszerre jarnak aludni, de jo volt belemagyarazni az egi aldas miatt mentek el alukalni 😊
szerintem
egyébként eszembe jutott, hogy nem a shongua stalemate, hanem a dragon valley pályán volt az egyetlen jó commanderkedésem (ez a ködös mocsaras pálya, ugye?)de lényegtelen.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg csináljuk, hogy ha a leader meghall lemond és lehet az új leaderre spammolni, erre meg ha beáll valami láma, és õ lesz a leader a map másik végén van az nagyon idegesítõ.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Together we'll fly someday...
Ahelyett hogy itt hónapok óta görcsöltök a squad témán, be kellene látni, hogy a squadozást, meg a hierarchia betartását a komolyabb warokra, csapatoknak találták ki.
Szerintem sosem volt a játék célja, hogy publikon mindenkinek kötelezõ legyen a squadozás. Persze amelyik oldal kihasználja, az valszeg nyerni is fog.
De vér istvánkát sosem fogja semmi kényszeríteni a teamworkre. Arra, hogy squadba álljon esetleg, mert akkor a normálisabb szervereken legalább az autobalance nem õt dobálja. De hogy ott konstruktívan ügyködjön, aligha.
Ki lehet találni mindenféle kényszerítõ megoldást a squadozásra, de aki nem akar squadban játszani, az ha belép egy squadba, akkor sem fog a squaddal játszani.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként felhívnám a figyelmed rá, hogy le is lehet zárni a squadot, így megkíméled magadat is és a többieket is a félreértésektõl.
És valóban, a squad száma látszik a commander képernyõjén, nem a neve. Remélem, erre kitalálnak majd valamit a javításban, mert néha zavaró. (Bár mindnenki látja a saját számát.)
Minden jog fenntartva!
Engedjétek meg, hogy ellentmondjak. Amikor pld helizem, csinálok új squadot (általában CHOPPER néven, és megjegyzem, hogy hanyadik squad vagyok) mert így: gunnerem vissza tud rám spawnolni, commander tud parancsot adni (ha látja, hogy valaki elsuttyog hátul) egyszer egy magyar commander (asszem HUN_ZOLI) voip-on számmal szólította a squadokat. Nyilván, mert az õ képernyõjén nem látszanak a squad nevek. Ha valaki infantry-zik, NE JOINOLJON SQUADHOZ aminek chopper a neve.
Tank/engineer szintén, csak itt PANZER nevet szoktam adni, azért hogy csapatjátékos emberekkel páncélos szakaszt tudjunk játszani. Nyilván ha úgy adódik, hogy foglalok, semmi kifogásom, hogy valaki belép a squadba, segít foglalni, majd kiugrik a tankból és megy útjára. Itt elsõsorban azért vagyok SL, hogy tudjak UAV-ot, supplyt kérni.
NEM CSAK INFANTRY SQUADOK VANNAK.
Sõt szokott lenni, hogy specopsként SABOTAGE squadot alakítok. Most õszintén ki szerint hiba, ha a tankos SL? Legyen inkább lone wolf?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Másrészt ha látom hogy valaki hátulról akar besunnyogni, odaküldök pár embert szétcsapni. Addig meg küldöm esetleg az artyt. <#eplus2>#eplus2>
Lényeg, hogy többnyire bejön, ha a másik oldalon lámahad harcol, a kínain meg nem. (Valamiért így szokott lenni.)
Ha netán mégis valami épkézláb ellenfél van, akkor nehezebb a helyzet, meg át is kell gondolni a stratégiát. Ha nem vagy rugalmas, akkor bukta.
Minden jog fenntartva!
Talán az egnineer nem ajánlott, mert kevésbé alkalmas arra, hogy megvédd magad.
Ha kicsit hátrább maradsz, akkor még a snipernek is lehet bizonyos elõnye, mert a többieket fedezheted, spotted-et nyomogathatsz. De többet hátráltat, mint segít.
Minden jog fenntartva!
Abban azért gondolom egyetértesz, hogy vannak olyan mapok, ahol egyik vagy másik oldalon a legjobb stratégia, ha 2-3 pontot elfoglalnak, és tartanak minden áron. Ezzel az ellenfélt beszorítva valahova.
Tipikusan ilyen szerintem pl. a Dragon Valley, ahol a kínai oldalon elõre kell küldeni minden erõt, és tartani az északi szigetet, illetve az attól D-DK-re levõ hidat. Ha pedig áttörnek a jenkik, akkor már csak a jóisten mentheti meg az elvtársakat.. <#vigyor>#vigyor>
Minden jog fenntartva!
talán a sniper sem túl jó, inkább legyen alone wolf, hamár úgysem nagy fraghunter.
khumbula
Meg mód nyílna közvetlenül a másik ott toporgó squadnak szólni, hogy tüzérséget fogsz kérni, vagy menjenek tovább, ti véditek a zászlót stb.
Igazából talán egy 'shout' gomb kellene, amivel mindenkihez lehetne szólni aki a közelben van.
Ezt azért nehézkes úgy megvalósítani, hogy az egyik leader szól a commandernek, az meg a másiknak. És akkor a squad tagjai kimaradtak, ami még egy lépcsõ.
Minden jog fenntartva!
ha commander vagyok (ritkán) és van legalább 3 szakszom, akkor én így adom ki az utasításokat, 2 szakaszt elküldök a legközelebbi zászlókhoz, egyet meg meghagyok védekezni, ahol kell. persze nem mindig hagyják magukat a játékosok így befolyásolni. egyetlenegy olyan menetre emléxem, amikor mindenki azt csinálta amit mondtam, és úgy nyertük meg a shongua stalemate mapot, hogy minden zászlót elfoglaltunk, csak egy maradt az ellenfélnél, ahol nem volt helikopter, és minden létezõ embert a zászló köré küldtem, de nem kellett elfoglalniuk, hanem csak körbevenni, és az ellenfeleket nem kiengedni onnan. én meg osztottam az áldást az égbõl folyamatosan.
khumbula
- Lehet, hogy ott akkora a baj, hogy tényleg szükség van ott rátok.
- Lehet, hogy a squadodból többen ott vannak a környéken.
- Lehet, hogy csak 1-2 emberre van ott igazából szükség, mert pl. hátul akarnak foglalni. Persze sokat segít a dolgon, ha a commandernek (és a leadereknek) van mikrofonja. És használja is. 😊
Minden jog fenntartva!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Minden jog fenntartva!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Már indulnak BF2-es tournament site-ok is, azokon van erõs teamwork, gyakorlásokkal, elõre tervezett stratégiákkal. De magyarul ilyen nem lesz.
<#awink>#awink><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#law>#law>