Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Fritz köszi, hogy ismét jössz! Remélem Gerzson és Zsolt is jön majd)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
vagy innen kitorlod es akkor mar nem lesz a listaban
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
ha nem tudod mi ez akkor valaszd az elobbi megoldast 😊
de attol hogy eltunik a listabol, semmi nem fog valtozni 😊
szerintem
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2
Ha ezt letorlod, nem fogja megtalalni hogy installva volt. Mielott torolsz, backupold ki a keyt. (jobbklikk, exportalas).
Tegnap mar leirtam 1x.
Together we'll fly someday...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
igen, az az áhítat, az átjött 😄
szerintem
Tegnap bazz 6-9-ig nagyon szar volt, nagyon sok fasz volt, utána viszont 12-ig király kis csapat jött össze, vezettünk is végig.
szerintem
Lehet, külön IQ-tesztet kéne létrehozni a TAB használatához? 😊
Tudtommal a suli is elkezdõdött, nem értem... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(A zászlóval nem volt válsztásom. Flatline rendezõ elvtárs kiadta, hogy áhítattal fel kell nézni a lobogóra... <#bohoc>#bohoc>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
khumbula
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
De azért sajnálom, hogy ilyen US Army-kultusz van. Még a híres holland filmünkben is jól felvonódik a végén csillagos-sávos 😛
khumbula
Az cobrában a pilótafülkébõl, vagy a csapatszállítóban az utastérbõl?
Jelenleg már ezen dolgozok.
De még mindig jobb, mint amikor Bukarestet mondanak fõvárosnak...
If everything goes as planned, the story will be continued within a month or so. planned title is : (Hardened/Iron Hard) Resistance."
Him: "Holland, Hungary, same thing."
Csak annyit írj, hogy jelentkeznél, hogy egy hét múlva ne fejbõl kelljen emlékeznem az emberekre 😊 De csak akkor állunk neki, ha leszünk elegen.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic