Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Az más kérdés, hogy extrém lassú hozzá, + driver gondok is lehetnek.
ha hazaértem megnézem, hogy a gyári papir szerint az támogatott-e egyáltalán.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
mi lehet a baj? mit lehet ez ellen csinálni?
vki segitsen plíííííííííz!!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért nem mindegy, hogy 15-es, vagy 40-es pingem van a szerverünkre... ami ottvan a bixnél. Számít az, hidd el. BF2-ben lehet nem, mert nem olyan pörgõs, de css-ben igen.
Na ping téma off.
A pinghez visszaterbe amugy meg a szolgaltatonal reklamalhatsz, es ha nem a matav akkor biztosan beallitjak neked egyenre szabottan amennyit meg elbir a halozat illetve a ketyerejuk. nekem is megcsinaltak egybol, mert jart a szam 😊
es valami 12 pingem volt 768-nal...
De kar erre fogni barkinek is azt, ha bena es nem talalja el az ellent 😊
12, 24 oly mindegy
szerintem
Together we'll fly someday...
31ms a pingem a bix.hu-ra, holott a szomszéd chello 12ms, de még innen a céges szar 256-os bérelt vonalról is csak 20ms.
Lehet veszek egy új adsl modemet, vagy nemtom. Hátha az segít...
jöhetnének már dsl-ek mert engem ez a ultragagyi upload iszonyian idegesit :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bár, a hwsw most az 512-es szereldmagad adsl-t adja br 6990-ért úgy, hogy ez az év már ingyenes... szal még az is elgondolkodtató.
amugy te melyik szolgáltatóhoz fogsz átmenni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Felhívtam a másik szolgáltatót hogy most mi legyen, ott kiokosítottak hogy saját célra kérjek számlaegyenleget, nekik az is jó. Újabb kör, újabb ügyintézõ:
-kezicsókolom számlaegyenleget kérnék saját célra.
-De önnek nincs tartozása.
-Én mégis szeretnék egy papírt errõl.
-De ilyet nem szoktunk küldeni. Kis türelmet kérek.
-Köszönöm a türelmét akkor küldünk önnek egy egyenleget.
-Köszönöm akkor erre a faxszámra kérném...
-Adatvédelmi okokból nem küldhetjük faxon.
-Akkor személyesen hol vehetem át?
-A központban nyomtatjuk csak postán küldhetjük el...
Szóval most itt tart a dolog, várom a postást, az ADSL modemet meg körberaktam Claymore-ral hátha a T-Com-os szerelõk megpróbálják elhurcolni <#hehe>#hehe>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Promi_papa nem oylan rossz helis mégis 120 óra kellett neki a 6000 killhez
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
és azt a pár hete megjelent, kifejezetten a BF2-re írt szerverbrowsert valaki kipróbálta már?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nézd meg a kitüntetéseimet jól! 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
The Far East Service Ribbon
ezekre gondolok csomo oldalon az van irva h N/A
mi lesz a forgatókönyv lényege? az Iron Hard Resistance (MEC 4evah!) fog most gyõzni, és visszavág az elsõ részben elszenvedett sérelemkért? 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
azt irja kell 13 kill utanna 5 kill meghalas nelkul
na en comander voltam megcsinaltam 45 killt meghalas nelkul mégsem kaptam meg 😞
5let?
csinaltam mar 13 killt is meghalas nelkul de akko sem adta meg (itt nem voltam comander)
Üdv.:Hys
Rajta emberek, tessék jelentkezni!
Sztem az egyetlen feltétel a megfelelõ technikai háttér megléte mellett az, hogy a "forgatás alatt" kéretik mellõzni a baromkodásokat. Flat?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.