Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
pl azt nem ertem miert hasznal mindenki refresh lockot es mindenfele hulye segedprogramot. siman beallitom akar a gyari driverban is mennyi legyen a refresh d3d alatt, aztan minden jatekban annyi es kesz.

szerintem

Me0w
Kapcsold ki a vpu recoveryt

Together we'll fly someday...

Támogatott, mivel tudja a DX8.1-et.
Az más kérdés, hogy extrém lassú hozzá, + driver gondok is lehetnek.
félek, hogy a 9200-est lecserélni :-(((
ha hazaértem megnézem, hogy a gyári papir szerint az támogatott-e egyáltalán.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

crazyclone
nekem ati radeon 9200-as 128 mb-s videokártyám van 512 ramom 2500+-os procim helyem is van elég a legujabb drivereket is letotottem mégis a játékban csak a reklámok jelennek meg néha eljut odáig hogy a nõ mond vmit sõt néha még ki lehet választani hogy single player vagy multy player de tovább már nem láccik semmi csak a kurzor, kozben magától váltogatja a felbontásokat hogy megkeresse az ideálisat de nem találja és amikko befejezi akkor ki ir vmi ati-s hibát!!!!!
mi lehet a baj? mit lehet ez ellen csinálni?
vki segitsen plíííííííííz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me0w
Inkabb mint a Sznajperpuskaval hogy ko zuuuumolniiiii?????1111

Jogos.
De azért nem mindegy, hogy 15-es, vagy 40-es pingem van a szerverünkre... ami ottvan a bixnél. Számít az, hidd el. BF2-ben lehet nem, mert nem olyan pörgõs, de css-ben igen.
Na ping téma off.
alma2
Borg moderald magad az ilyen jellegu hozzaszolasok nem ide tartoznak,ez a BF2 topik 😊
A pinghez visszaterbe amugy meg a szolgaltatonal reklamalhatsz, es ha nem a matav akkor biztosan beallitjak neked egyenre szabottan amennyit meg elbir a halozat illetve a ketyerejuk. nekem is megcsinaltak egybol, mert jart a szam 😊
es valami 12 pingem volt 768-nal...
De kar erre fogni barkinek is azt, ha bena es nem talalja el az ellent 😊
12, 24 oly mindegy

szerintem

Nincs routerem.
Me0w
Esetleg nezd meg, hatha a dsl routered baszakszik... a mostani dlink elott egy 3com-om volt, azt ha nem inditottam ujra 3 naponta, akkor lassan de biztosan emelkedett a latencym 😞

Nekem meg telindus.
Me0w
Nekem ~17-es pingem van 1024-es adsl-el, 4 evvel ezelotti modemem van, a nagy feher siemens 😊

Engme csak a pingem meg az ár idegesít a mostani tonlineosban.

31ms a pingem a bix.hu-ra, holott a szomszéd chello 12ms, de még innen a céges szar 256-os bérelt vonalról is csak 20ms.

Lehet veszek egy új adsl modemet, vagy nemtom. Hátha az segít...
aham
jöhetnének már dsl-ek mert engem ez a ultragagyi upload iszonyian idegesit :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valszeg mediacenteres adsl, 1mbit, havi ~9750ft brutto, 1év.
Bár, a hwsw most az 512-es szereldmagad adsl-t adja br 6990-ért úgy, hogy ez az év már ingyenes... szal még az is elgondolkodtató.
aham, szal majd 2006..., éljen az axelero... 😛
amugy te melyik szolgáltatóhoz fogsz átmenni?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem kb 2 hete 3-4 hetet igértek.
gergod
nagyszerû 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

és a netet közbe leállitották mi? hát érdekes..., én mongyuk ugy képzeltem hogy szépen bebatyogok központba és adjanak midnent kézbe, ne psotázzanak... 😛 de hát tuti abba is belekötnének szal nemtom mi elsz majd 😛

Pharaoh
A http://www.got3n.com/ -on így van

Hát sajnos úgy van ahogy Borg mondja. Augusztus 29-én elküldtem elküldtem elõre a lemondó faxot hogy folyamatban legyen a dolog már amikor szept. 1-én lejár a hûségszerzõdésem. A fax-ban megjelöltem a tárgyban hogy szolgáltatóváltás lesz, kérek nyilatkozatot hogy nincs tartozásom. Kiderült hogy 8 nap alatt dolgozzák fel a lemondásokat és ezt szépen be is tartották mert csak szeptember 6-án délután ment el a netem. Közben írtam a [email protected] is hogy küldjenek nyilatkozatot, hátha a fax-ban leírt kérésem felett elsiklottak volna. Aztán felhívtam megint az 1234-et hogy mi a helyzet kapom-é a nyilatkozatot. Az elõzõ hívásoknál azt mondták hogy szeptember 1. után kaphatok ilyet, de a mostani ügyintézõ adatvédelmi okokra hivatkozva elutasította ezt.

Felhívtam a másik szolgáltatót hogy most mi legyen, ott kiokosítottak hogy saját célra kérjek számlaegyenleget, nekik az is jó. Újabb kör, újabb ügyintézõ:

-kezicsókolom számlaegyenleget kérnék saját célra.
-De önnek nincs tartozása.
-Én mégis szeretnék egy papírt errõl.
-De ilyet nem szoktunk küldeni. Kis türelmet kérek.

-Köszönöm a türelmét akkor küldünk önnek egy egyenleget.
-Köszönöm akkor erre a faxszámra kérném...
-Adatvédelmi okokból nem küldhetjük faxon.
-Akkor személyesen hol vehetem át?
-A központban nyomtatjuk csak postán küldhetjük el...

Szóval most itt tart a dolog, várom a postást, az ADSL modemet meg körberaktam Claymore-ral hátha a T-Com-os szerelõk megpróbálják elhurcolni <#hehe>

gergod
milyen hülyeség már ezeken a rank oldalakon, hogy ha már megvan valamelyik veterán badge attól még kilistázzák a basic verzióját is. Sokkal jobban nézne ki, ha a veterán "elfedné" a basicet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Pharaoh
15 óra és 6000 kill? Érdekes.
Promi_papa nem oylan rossz helis mégis 120 óra kellett neki a 6000 killhez

Hysteria
hehe azt irjak h veteran helicopterhez 100 ora helikopterezes kell es megvan a veteran heli vkinek akinek van 6000 helicopter killje és csak 15 orat helizett szal nem mindig irnak jo adatokat ezek az oldalak 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Me0w
Rohadtul meguntam hogy nem lehet szerkeszteni a hozzaszolasokat es megroviditettem magam egy csomo loveval 😞

Me0w
Lehet favorit szervereket tarolni.

Pharaoh
ASE-ban lehet a kedvenceket tárolni.
BF2-re írt szerverbrowser, meg le lett tiltva.

Najah, de az is baromság hogy basic armort bárki megkapja, aki tankba ül (szinte) a veteran-hot meg 100 óra kell. Nem mondjuk 5000 kill, 100 óra! Béna ember is tud 100 órát tankban ülni.... Én a veteran armort biztos, hogy global lenyomott armorok számához kötöttem volna, mondjuk global 1000 armor kilövése + 7 egy körben.. vagy ilyesmi.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
otthon le fogom tölteni az ASE-t. ebben lehet favorite szervereket tárolni?

és azt a pár hete megjelent, kifejezetten a BF2-re írt szerverbrowsert valaki kipróbálta már?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pharaoh
Azért egy kicsit szemétség az EA-tól, hogy nem teljesítménytõl függõen kapjuk a kitüntetést hanem idõ alapján, ez fõleg a medálokra vonatkozik. minden medálhoz legalább 1000 óra kell.

Hysteria
ja okke thx 😊

Úgy tudtam, hogy ezekhez 250 óra kell, és valóban nem sokkal azután meg is kaptam együtt a good conduct ribbonnal.

Nézd meg a kitüntetéseimet jól! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Pharaoh
250 óra kell hozzájuk plusz egy-egy kör abban a szinben és 13 kill vagy 5 kill steak abban a körben. Ha nem kéne 250 óra ezek lennének meg elsõnek mindenkinek.

Ez nem a OP.Clean Sweep folytatása lenne, egy rövidebb kis lélegzetvételû alkotás 😊

Hysteria
The Mid-East Service Ribbon
The Far East Service Ribbon

ezekre gondolok csomo oldalon az van irva h N/A

Hysteria
ien piros és egy csillag van a kozepén

koschwarz
ilyen jó mókák is vannak 1 ilyen forgatáson? sirály 😊

mi lesz a forgatókönyv lényege? az Iron Hard Resistance (MEC 4evah!) fog most gyõzni, és visszavág az elsõ részben elszenvedett sérelemkért? 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hysteria
van ez a chinese service ribbon en erre gondolok ehez nem kell 250 ora vagy is en nem tudok rola 😊

alma és MeOw nagyon-nagyon thanks!!<#wink><#wink><#eljen>

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

és mikorra várhato hogy axelero kegyeskedik megoldani? bár az üzletpolitikájukat nézve valszeg soha... :/ én nem hiszem hogy olyan marha nagy kunszt lenne ezt emgoldani szvsz egyszerüen csak ott tesznek keresztbe ahol tudnak hogy elrettenjen a többi váltani akaro :/

Hát az nem mûködik még. Egy csomó kisebb adsl szolgáltató reklámozza, fõleg az externetesek, de nagy átbaszás, mert a többi viszont még nem képes rá. Köztük a t-online sem. Szal cseszheted a reklámozott szolgáltatónál a kiesésmentes váltást, ha a mostanid meg nem tudja még megoldani... én is ezen szivtam, szal elnapoltam az adsl váltást.
hogyhogy nem kiesésmentes? énis msotanában akartam vátlani de ezek szerint csak reklámszöveg az egész? 😞

Forgatásra én is jönnék majd, de egyelõre nincs netem. A "kiesésmentes szolgáltatóváltást" veszem éppen igénybe, de a jelek szerint szolgáltatómentes kiesés lett belõle.

Megvan a 250 global játékórád?

arty teamkill nem számít bele szvsz
Maximálisan egyetértek! Hja, és jó buli lesz. 😊 Remélem Gerzsonnak megint sikerül belagolnia, és rázuhanni az egész stábra 😊

Hysteria
tudjatok van az az arab meg a kinai ribbon ezt nemértem

azt irja kell 13 kill utanna 5 kill meghalas nelkul

na en comander voltam megcsinaltam 45 killt meghalas nelkul mégsem kaptam meg 😞

5let?

csinaltam mar 13 killt is meghalas nelkul de akko sem adta meg (itt nem voltam comander)

Üdv.:Hys

Running
Én rettegek a kamerától, szóval egyenlõre kihagyom.😊 Egyébként meg minden fûszálba beleakadok, szóval gáz lenne elszúrni mások munkáját.

0Fritz0
Majd jól hírdesd ki az idõpontokat a brutál betükkel! 😊

Rajta emberek, tessék jelentkezni!
Sztem az egyetlen feltétel a megfelelõ technikai háttér megléte mellett az, hogy a "forgatás alatt" kéretik mellõzni a baromkodásokat. Flat?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.