Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom ki hogy van vele, de kicsit unalmasak már ezek az updatek.
Van egy csomó sehonnai modder csapat, aki naponta elereszt valami rendert... és itt vége is. Ezenkívül semmi. Ezek a képek meg vagy azért nullák mert félig sincsenek kész, vagy annyira túl vannak csicsázva, hogy a játékban majd úgysem így néznek ki...
Se egy ingame video, vagy egy beta release, semmi.
uHs Gerzson
The Die Letgze Offensive Update:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
igazad van, ez egy botrány. az elején, mikor indították õket, még úgymond "támogattam" is õket ( lelkileg 😊 ), de hogy azóta sem tudtak mit kezdeni a problémákkal???...gáz, már csak azért is, mert egyelõre kizárólagos joguk van hivatalos EA-s ranked szerver üzemeltetésére. és nekem aztán ne kezdjék el magyarázni, hogy így meg úgy nehéz, meg milyen fasza gyerekek vagyunk, hogy kitárgyaltuk magunknak a szerverüzemeltetési jogot. egyszerûen botrányosan mûködnek a szerverek, most már hónapok óta, és erre szerintem nincs mentség. lagos, állandóan connection problem, nincs egyensúly, álló hullák (bár mostanában mintha nem lenne). szívesebben megyek német szerverekre, meg a multiplay.co-s szerverekre, vagy az eliottness-esek is jók (fanszia)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hahahahahahahahahahahahahah!!!!! kelly hõsei rulez!!!!!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Nekem csak a panzer 3 lánctalpai idézik a bf42-s kort 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
A Focke-Wulf 190B mögött elég viccesen néz ki az a helipad. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Péter vagyok, de nem én voltam. szpeter néven vagyok.

khumbula

uHs Gerzson
Experience World War 2 Update:

alberto 15
ezt nemtom hogy csinálta
de ha kiugrasz akkor így nem lehet mozogni a levegõben fegyverrel, csak ha ejtõernyõt nyitsz

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Zs0lt1
nna, ezt ki bírja megcsinálni? :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
lol az mennyire szánalmas, ha valaki 5 percig vár egy tankra a 20 perces körbõl? :Ð
mellesleg rá volt írva a neve?

DummyBoy
Az nem neked szólt hanem Hysteria-nak ... bocsesz ... elfelejtettem odaírni ...

Sisak nem sisak OFF-hoz ... a sisak nehéz, meleg és zavaró tud lenni ... nekem szemüvegem és Balaclavam van meg egy shemagh kendõm ... elég, de most akarok maszkot majd ... nem kell, de néha jó ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kelly hõsei <#worship>

Nem játszok ilyesmit és tapasztalatom sincs de az tuti hogy én minimum bukosisakot vennék magamra meg fullos tûzszerészcuccot, nincs szükségem extra lyukakra a bõrömön azt meg pláne nem kockáztatnám hogy a legnemesebb szervem megsérüljön 😊

Mi van 10 év mulva?

alberto 15
<#nevetes1>

És nem volt nehéz felvenni az APC-t? Fõleg mikor rá is ugrott 😛
alberto 15
na ezt jól megfogalmaztam...<#nevetes1>

alberto 15
nekem külföldi szerveren a csávó nyomogatta a get outot nekem, mikor felvettem az apc-t
aztán volt amikor ráugrott, meg volt amikor c4ezett
hülye kis pistike

ev1l FlOwEr
Kelly hõsei....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kandurex
Hehehe, ott voltam veled, még vote kick szavazást is indított ellened 😊, kész keresztesháborút folytatott...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Me0w
OFF

Bocs a vulgaritasert de...

Amelyik buzi Peeter neven jatszik az bekaphatja 😊 Kisfiam a stipistopi korbol mar kinottem, szarok ra hogy 5 perce a tankra varsz, nekem pont ugyanannyi jogom van elvinni mint neked. Egyebkent meg a balfaszsagrol annyit hogy aki 12 -4-el zarja a kort az nekem ne ugasson.

ON

Together we'll fly someday...

rushman
hát ez télleg lol, melyik filmbe is volt ez?

ICDI
...

Köszi, hogy rám kattintottál! :-)

Dehogy, az rendben van. Azon, hogy gyalázatos a játék hazai szerverháttere.

khumbula

Mármint min? Hogy nem megy nem eredetivel?

steam, origin: ACE_hun

Igen, azóta láttam én is ase-ban, köszi.
Mondjuk a lényegen nem változtat sajna.

khumbula

Én ASE-ban nézem, és látom... jelenleg 16-an vannak rajta... Remélem nem kell képet bemásolnom, hogy elhidd, mert nincs kedvem szarakodni vele.

Hm, én csak a hármast .látom.

khumbula

uHs Gerzson
LLLLOOOOOOOOOOLLLL fel kelet volna venni 😄

Naja, az ilyenekért igen...

khumbula

geri15
ilyenek voltak az antin is, csak ott hummer nélkül 😄DD de ez lol, ezér már érdemes bf2zni 😄DDDDDDDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DummyBoy
Hmmm Haxoror, te játszol valamilyen taktikai játékot?

Érdekelne honnan ez a fenenagy tapasztalat 😊 Mosolyogva néznélek fullos "szuszpenzorban", fõleg 46 fokban ... 😊

Melleslen bemegy a maszk alá a golyó, láttunk már rá példát ...

(Megjegyzem gondolom protectorra gondoltál, amiért én nem adnék pénzt, a maszk pedig néha nagyon kényelmetlen tud lenni ... arról nem is beszélve, hogy nem tudsz rendesen ráhajolni a fegyóra ...)

Amúgy ahogy nézem, megint van "észosztó" 😊 Öcsém ... 8-ikos koromban én is kitünõ tanuló voltam, az nem nagy kunszt ... majd ha 10 év múlva is ezt mondod, akkor már lehetsz rá büszke ... kezdek ott tartani, hogy lassan chippelni kellene az embreket, és akinek nem éri el a IQ-juk a 80-at, nincsennek 16, stb ... annak pár dolgot lekorlátoznék ... se cigi se pia, se net ... fagyi + foci + tanulás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Viszont úgy látom a VI-ost megint elindították, de lehet már nem bugos, és nem engedi be az eredetiket, de errõl majd biztos még lesz itt infó.

Kandurex
Még tegnap történt, csak most jutott eszembe ide írni. Igazából csak a 20+ korosztály fogja szerintem értékelni. 😊)

Szóval városi pályán, talán a Sharakan, középrõl indulunk Jeep -el. Bent velem együtt 4 -en, mind szakasztárs. A felsõ részre mentünk a tûzérség felé, akkor hangzott el az alábbi szójáték. HÁT ÉN KÖNNYESRE RÖHÖGTEM MAGAM RAJTA 😄DD

- Fogadjunk, hogy le lesz rombolva a kurva híd és mehetünk gyalog
- Kuss! Jössz nekünk itt a negatív hullámaiddal...
- Azt képezeljük, hogy ott lesz az a híd! És, ha pozitívan gondolkodsz ott lesz az a kibaszott híd.
- De...
- Állj! Állj! Mit mondtam a negatív hullámokról?
- Anyád?
- Kussolnátok ott hátol?!
- Jó, csak

Oda érünk a hídhoz, a híd ép.

- Látod? Mit mondtam? Folyton jössz a negatív hullámaiddal...

(itt már mindenki röhögött)

A hídon áttép egy Jeep közbe egy Spec -ops kiugorva C4 -berobbantja, a híd nincs többé 😊

- Hagyjatok!!! Nem az én hibám, negatív hülye anyátokat.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:_DDDDDDDDDDDDdd KÉÉÉÉSSSZ!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#nevetes1><#eljen>

-tRs-Landor

vgez
a bal szárnyon, de nézd meg a videót Stunts of Oman 1:59 ott jobban látszik <#eljen> meg persze a többi film is jó <#crazya>

Jelentem a helyzet magyar rankedfronton szar és teljesen reménytelen. Egyetlen szerver van már csak a korábbi ötbõl! (ez is külön botrány szvsz hogy ugyan MIÉRT???!!!) és azon az egyetlen szaron sincs csapatkiegyenlítés, 10 körbõl 8-ban 60-40 százalék, az USA-MEC vagy az USA-China. Onnan jövök most, a sok kvéker rushol ezerrel, csapatba még csakcsak beáll, mert azt mondták neki, hogy úgy ér, de pofázás semmi, max a helis csapatokban, arról, hogy mekkora királyok is õk. Ezen kívül veszedelmes lagok meg a fene tudja milyen, a világegyetemben csak ott létezõ kapcsolati problémák. Ja, félórás pislogás után férsz be persze.

Szóval botrány bazdmeg, de komolyan, hogy egy "ranked-os" van, hogy egy klasszikust idézzek, ugye. Az még érthetõ, hogy a csürhe fele birka, de az nem, hogy sok ezer magyar surmo megveszi a játékot és egyszerûen nincsenek rendes ranked szerverek, amin játszhatnak. Ez komolyan csak nekem botrány? És ne mondjátok, hogy menjek osztrákra, németre, britre. Nem megyek.

khumbula

f10

Oszt' akkor látod, ki van körülötted.

Minden jog fenntartva!

Zs0lt1
ez nem csak botokat rak be, hanem módosítja a játékot, szvsz el is bassza azt.
simán single player-t kell indítani botokkal, melybe ip cim megadása után tudnak csatlakozni a lanon lévõk.

Zs0lt1
a képen hol a skac árnyéka?
ps?

geri15
:] bf2 rulz egyébként is, csak még rankedre nem tudok menni, mer nincs elég pénzem a teljesre ='( de ha meglesz akkor mindenki kap a pofájába 😄

vgez
lehet hogy valaki még nem látta,
BF2 videók http://bf2videos.eu.tt/
valamint linkek oldal http://www.bf2s.eu.tt/
<#wave>
kép: http://bf2videos.eu.tt/Screen2s.jpg

Beers
😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
a hangsúly az -OTT -on van 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

geri15
hmm itt ahogy látom lincselés jár a WoWozásér 😄D [de már megtért, beccsszó!! <#idiota>]

Me0w
Igen, sok majom baratom wowzik 😄

Together we'll fly someday...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
ne becsuld le a kepesessegeim 😊 ha en nem is szemely szerint, de biztos ismerek olyat aki rajtad is tud segiteni 😊

szerintem

TDC Geronimo
Hoppá h tudja! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
NEM! Csak gondoltam rátoknézek 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx