Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rusid
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsõsorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság elõny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Na ennek lesz vége hála istennek.Csak gondolj bele, amíg én a tankommal elmegyek harcolni és zászlót foglalni, addig te ülsz a helidbe nem csinálsz semmit és 10 zászlót elfoglalsz annyi idõ alatt.

vgez
ahogy látom a stat-od at nagyon jó a SPM od talán csak Lbandinak jobb a magyarok között és gondolom te is jártál a késes szerveren <#integet2>expert knife meg persze a sok helizés és a tank-ozás is pontnövelõ hatását se felejtsük ki gratulálok <#eljen>

vsly
Gerzson:thx
Zsolt1:bé-e kapod-e?<#mf1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pharaoh
Ha van olyan map amit BH-val meglehet 5 perc alatt nyerni, akkor persze hogy azzal fogok menni. Meg BH-val lehet a leggyorsabban megjavitani a commander cuccait is.

Zs0lt1
és miért vsly-nak válaszoltál? ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

alberto 15
ja, télleg tök jó lesz hogy a black-hawk szart sem fog érni az 1.1-es patchben 😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Nem is helivel járok foglalgatni mint te.Volt szerencsém játszani veled valamelyik külföldi szerveren.Ha vége lesz ennek a helifoglalgatós dolognak majd meglátjuk hogyan alakul a további statod kisfiam.

alberto 15
én mostanában csak strike at karkandos szervereken játszok
kb 1-2 órát
a többihez nincs kedvem, mert azok nagy pályák

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

uHs Gerzson
<#eljen>

Temporel ment privi

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pharaoh
Annyi játékidõvel, mint amennyi verzoonak van nem nehéz vezetni a listát

Üdv Magyar Battlefield Scene!

Új klánnal bõvült a mezõny: Sword of Gabriel!
Elõtag:-=SoG=-
Site: Swords Of Gabriel

Készen állunk a kihívásokra és szivesen játszunk bárkik ellen war-t, vagy sima gyak meccset is.

alias Darken

Pharaoh
Itt az én statom is, sajnos most már nem igen fog nõni, mert a kiloban nincs gép.

Itt a bf2s-es verzio

vsly
Majdnem ugyanaz az enyém is<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vgez
koschwarz amúgy a stat od elég régen kint van a magyar stat ok között
http://www.bf2s.eu.tt/stat3.htm

szerintem elég ha a SPM (pont/perc) et nézed 1.5 közepes, 2< jó, 3< kiváló
a K/D nél nincs besorolásom, nem azért mert nekem nagyon rossz (0,71) <#circling> én egyszerûen "humánusabban" játszom, gyógyítok, javítok, támogatok mert ugye a "menõkillerek" <#worship> is megsérülnek vagy kifogynak a lõszerbõl vagy javítani kell a tankjukat, anti-tank meg spec-ops karakterrel ugye elég nehéz ezeket megoldani <#nevetes1>

látom most egyre többen beírogattátok a stat linket lehet ha lesz idõm azokat is felteszem, hogy legyen "összmagyarlista" <#dumcsi>eddig magasan verzoo vezet <#eljen>

akit érdekel nézzen be a http://www.bf2s.eu.tt/

Én kérek pofátlanul mindent, ha van commander és leader vagyok. Ráadásul még szoktam is szólni elõre ha tudok, hogy majd kelleni fog ez-az. Nehogy kitegye 2 másodpercel korábban máshova, mint ahogyan nekem kellene.

Persze mindap sikerült olyat kifongni, hogy az ellen hátában kommandózok, probálok ott zászlót foglalni. Szólok a leadernek, kéne doboz ide meg ide, mert már lassan a pisztolyom is ki fog fogyni... A leader meg kérdi, hogyan tud supplyt kérni...
Jaj... Ekkor megértettem, miért nem kaptuk meg a tüzérséget kicsit elõbb, amikor üvöltöttük, hogy hova kérje...

Minden jog fenntartva!

Értem,köszönöm.<#worship>

koschwarz
akkor már csak 7 késes kill kell egy meccs alatt 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Eddig értem.Az alap az meg is van.De a veterán nincs pedig összesen 67-et öltem késsel

Running
· 50 Global Knife Kills
· 7 Knife Kills in 1 Round

<#eljen>

Akkor te biztos tudsz nekem segíteni.Van ez a veterán kés plecsni,ezt pontosan mikor adja meg?

Running
Üjj le egyes!

<#ejnye1>

De nem a pont miatt, hanem a fun miatt 😊

steam, origin: ACE_hun

Töredelmesen bevallom, hogy én elõfordultam néha olyan ranked serveren, ahol only knife, pistol, defibri volt a szabály...

Running
Kedvenc gyilkolásai közé tartozik, mikor a földön rohano ellenfelet a helikopterrel eldózerolom. 😊

Ezzel a "nem lehet olyan jól irányítani"-val nem értek egyet.

Ace 39-et,bekakilok <#wow2>

Boxer HUN
Nem éreztem még rá a szanitéc, és a támogatós munkájának ízére, ezért inkább rombolok. Az legalább megy. Azt viszont sajnálom, hogy sem a kínai, sem pedig az arab válrólindíthatót nem lehet olyan jól irányítani a levegõben, mint az amerikait.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

koschwarz
az ilyen szoros meccseket én is bírom, fõleg amikor double assault map van, ahol a lelõtt ellenfélért is vesz le pontot, na akkor vigyázni kell az embernek magára, ilyen 10-8-as állásnál<#eljen>

Most nézem,hogy én már tizet öltem defibrivel <#bee1>

vgez
boxer ilyent is ritkán látok 0 support és 7 gyógyítás pont <#eljen> mindezt 202 óra alatt, nem viszed túlzásba? <#integet2>

vgez
nekem viszont volt olyan hogy béna parancsnokunk volt és 100 ponttal vezetet a másik csapat erre lelépett a commander na gondoltam beállok helyette és nem hittem el de száz-valamennyi - ötven-valamennyi állásról tudtunk fordítani 0-5 -tel megnyerni! szeretem azokat a mérkõzéseket amikor mindkét csapatnak egyenlõen 5-10 pontja marad <#vigyor2>

Én csak egyet nem szeretek, ha 60-40-nél rosszabb a csoportarány és ahogy spawnolok, már végem is van.

khumbula

Na jó így már más lenne a leányzó fekvése<#beka2>

úgy látom az EA HU VI. ugyanolyan kaki, mint volt...

koschwarz
ha a plecsniket fel lehetne akasztani egy lenge öltözetû béjbire...<#taps><#miaz>

De van olyan, akinek igen <#kuss>

khumbula

koschwarz
utálom a basecampereket! meg azt is, aki az el nem foglalható fõbázist bombázza vagy artizza. az ugyanolyan, mint a basecamp. szerintem.<#gunyos1><#action><#mf3><#boxer>

Bakker nekem nem áll fel a plecsnikre <#conf>

<#nevetes1>

Azzal van. Plecsnire onanizálni bizony csak bolti játékkal lehet.

khumbula

koschwarz
pontosan, eltaláltad, ügyi vagy.

biztonsági másolattal nincs ranked szerver, bár van aki azt állítja, hogy õ tud ranked-en játszani.

Mármint a basecamp.

Az nem szép dolog <#ejnye1>

Boxer HUN
Sikerült bejutnom, megpróbálok törleszteni nekik!!! <#mf3><#boxer><#gun><#violent>

koschwarz
én is csak ritkán vállaok be kommanderkedést, de nem azért, mert rinyálnak, hanem azért mert nem rinyálnak. mi a faxért van kommander, ha senki nem kér semmit tõle?? legalábbis én csak voltam kommander, amikor egyáltalán nem volt senki az és láthatóan simán vesztettünk, öröm volt nézni. de én hõsiesen beállok ilyenkor. na szóval mit várhat az ember olyan csapattól, ahol senki nem vállal kommanderkedést? nem is fogják igénybe venni, mert nem tudják mire jó?.

Boxer HUN
Mániájuk volt a basecamp!!!

Mér, mit csinálnak?

khumbula