Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyertek a sg szervere játszani léci
Minden kit bezuzo<#violent><#worship><#eplus2><#hamm><#banplz>k

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Szerintem mindenki pippanthat ezerrel!!!
Tünés játszani répák!!

Torrente

az ünnepi kaki...

vgez
én nem vonnék le ilyen messzemenõ következtetéseket hogy lelövi a tankra várókat, TK rendszer hibái miatt,direkte eléd áll, hogy az az õ jármûve, meg persze egy tank löveg sebzési határát is nehezebb megbecsülni, hogy a becsapódáskor véletlenül a közelben állók ne sérüljenek, az öngyilkos pontokat mindenki azért szerzi ha áterõszakolja magát a másik csapatba, vagy nem? <#whatever>

alma2
SAc-Kari, azt hiszem nem esek tulzasba, ha azt mondom, napjaink egyik legjobb harcosa, persze 274 ora jatektapasztalat utan, boven kierdemli a squadleader beosztast/129 ora/, hisz napjait, sot elete legtobb reszet ebben a pozicioban toltotte le.Nem csak a csapatjat vezeti nap mint nap dicso harcra, amit annak rendje es modja szerint megnyernek /az OSSZES palyan joval magasabb a Win/loss ratioja mint egy !/
hanem azon kevesek koze tartozik ki megtalalja a kozos hangnemet a commnderrel is.
Fizikai eronleterol mi sem tesz jobb tanubizonysagot,nem eleg, hogy ellatja a vezetoi poziciot, meg o cipeli a legnagyobb terhet a vallan, nev szerint stinger es tarsait, amellyel hatalmas pusztitast kepes veghezvinni /1611 kill/
Ha a terep es palya viszonyok megkovetelik, nem idegenkedik, beulni egy repulobe, akar egy helikoperbe is /27 ora helizes/, hogy ezzel segitse csapatat a gyozelemhez jutni.Mondhatnank a modern hadszinter james bondja, aki minden jarmuben jol erzi magat.Raadaskent, ami ritka pozitiv tulajdonsag, ha azt koveteli meg a jatek, hogy nyugodtan kezremeges nelkul fedezze az osztagat egy bokorbol, ott is kiveszi a reszet a feladatbol, a maga 152/66 K/D arannyal igen jonak nevezheto. nem is ertem miert nincs benne a magyartop 20 ban.

na jo ennyi mara zarul moka viki tara, visszavonultam :)

szerintem

vgez
Hi

elég sokat nézegettem, elemezgettem mások statisztikáit és már többször is leírtam hogy K/D érték magas(2<) az hogy jó harcos, de nem csak harcosok kellenek a csata megnyeréséhez hanem támogatok és orvosokra is, szerintem ami eldöntheti hogy milyen jó játékos az a S/P (pont/perc) mert akár öléssel vagy gyógyítással, zászlófoglalással pontot lehet szerezni és aki a egy óra alatt 180 pontot tud szerezni hosszútávon (most a csalókat kizárom ebbõl a körbõl és azokat is akik kihasználják a pontozás hibáit heli,farm) az szerintem jó játékos
TK felesleges elemezni mert a játék érdekesen kezeli ezt a dolgot (heli pilóta) arról nem is beszélve hogy a commander dolga se könnyû kiadja a tüzérségi parancsot kamikeze beosztottjai dalolva rohannak bele <#alien2>(kivétel a szadista commander aki direkt élvezi ha saját embereit is feláldozza hogy szerezzen néhány kill pontot<#falbav>)

szerintem
Lbandi: tankkal nagyon ügyesen tud harcolni, ha megsérül kedvenc jármûve azonnal javítja hogy tudja folytatni az öldöklést, igaz így hosszútávon egysíkú a játék, de valakinek így tetszik, szerintem nem csalt(heli, farm)

verzoo: elég sok ideje van játékra mindennapi 4-5 óra mutatja,(külföldi figurának láttam már ennek 2x ét is), szeret õ is tankoz (ki nem? <#vigyor2>) de õ kicsit máshogy mint bandi õ nem javítja a gépet hanem ha kilövik alóla akkor a kis ravasz anti-tankkal gyalogosan teszi ártalmatlanná az ellenséges tankot <#nevetes1>
bocs ha tévedtem volna, igaz csak számokból ennél több elemzésre nincs módom

és a végére a LEGFONTOSABB az a jó JÁTÉKOS aki jól együtt tud mûködni a csapattársaival nem önzõ, segítõkész, kulturált kommunikációval segíti társait <#dumcsi>és azért az se árt, ha tud célozni <#violent>

kisregénynek vége

verzoo és Lbandi is fent van a stat oldalakon http://www.bf2s.eu.tt/

m1c1mack0
blokkolnám

m1c1mack0
he mindjart insertelek en is egy kepet a tarskeresobe
<#vigyor3>

alma2
Ilyen hostess lanyokat, hol lehet berelni egy foto erejeig ? :)

szerintem

Én nem keltem késõn, csak nem ide vezet az elsõ utam :P

Aki akarja az folytassa a community topikban.
Pharaoh
Késõn keltél a flém nagy része már lement

Fejezzétek már be a flamelést.
FCH kari
KÉRLEK EGY ILYEN MINÖSITÉST ROLAM IS CSINÁLJ EZ NAGYON JO:)<#eljen><#taps>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hát ez a top 20 nem éppen mérvadó, kapásból látok két játékost, akik alattam vannak, pedig tudom, hogy jobbak, mint én. (GCR,Schrank)

Bandinak meg csak annyit mondanék (anélkül, hogy meg akarnám bántani:)
Total kill 4,673
Total death 1,420
ARMOR
Kill:4,651
Death:730
Azaz tank nélkül:
22 kill 690 death. (ami egyébként ellentmond a stat többi részének, de mindegy)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

FCH kari
LBandi??szerintem te az a tipusu csáko vagy akinek azért nagy a szája,meri szidni anyázni stb a másikat mert ügye a monitoron keresztül nemlehet a nyakad megszorongatni gondolom ha néhányunkal találkozhatnál talán másképp beszélnél GONDOLOM ÉN!!JA KÉPEN ÉN VAGYOK =SAC=Kari

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Ez a barátnõm meg én <#wow1>

THX <#buck>

alma2
na ez az utolso, csak kihasznalom a lehetoseget a flamre :)
elmezzunk egy statot, ahogy en latni, akarom cimmel.
Bar ez Lbandije /nem direkt ellene szol/, de ugye barki lehetne az aldozat.
A 68 orabol amit jatszott, 51-et jarmuben toltott, tehat gyalogos harcban nulla, nem reszesiti elonyben, biztos megvan ra az oka tan elbotlik sajat lababan ?
az 51 orabol amit jarmuben tolott 46,5-ot tankban , apcben toltott.
tehat keptelen felszallni egy repulovel, a helirol ne is beszeljunk ugye.
a legtobb idot a tipikusan gyalogos palyan toltott, karkand, ahol valoszinuleg messze a jatek lenyegetol, nem zaszlot foglalt, mert amcsi oldalt reszesiti elonyben, plusz ugye tankban, tehat a varos elott irtotta a buta kirohangalo embereket. /bar oket sem ertem, mert kell tamadni a hazikot a dombon, amit nem lehet elfogalalni/.
mindezek ellenere, nagyon sok teamkillje van, tehat nem eleg, hogy egybol lelovi a csapattarsat a palya elejen ki elakarja vinni a tankjat, meg celozni se tud vele.Extra raadaskent, mikor valaki kilovi alola a tankot, akkor egybol ongyilkos lesz /iszonyat nagy szam 78/ mert nem tudja merre induljon el a nagy varosban mikor magara hagytak illetve, melyik oldalrol kell belenezni a puska celkeresztjebe.
es maris te vagy a legrosszabb jatekos akit valaha lattam.
roviden ennyit a statokrol.Es aki ezt elolvasta, annak csak a 0,01% -a fogja leellenorizni, hogy valoban valos erteket irtam, holott most kivetelesen igen :)
ezentul jopenzert barkit beallitok a vilag legjobb, illetve a legrosszabb jatekosanak keresre:
ha kell hivj 1-800-statforyou szamon :)

szerintem

Tököm ez nem sikerült na majd mindjárt

Itt egy kép rólam meg a barátnõmrõl.
Na Bandikám majd ha így nézel ki és ilyen nõd lesz akkor gyere vissza és megbeszéljük a problémáidat.én

Indulhat a disznóvágás?

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#worship>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

geri15
<#nyes>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

alma2
450 orat jatszott a jatekkal lehet,
-hogy otthagyta a noje, es inkabb jatszott mint, hogy ivott volna
-lehet, hogy mozgasserult, nem tud lemenni focizni a tobbiekkel.
- lehet, hogy mar felepitette a sajat birodalmat, aminek tudtodon kivul te is a rabszolgaja vagy, ezert ra er.
- lehet, hogy perverz a baratnoje es akkor kapja be neki, ha eppen jatszik :)
- lehet, hogy o ugye ebbol el /ez csak hysteria kedveert irtam :)/
- lehet, hogy tenyleg kockafeju

de ennyi felsorolasbol is latszik, mar csak 1/6 eselye annak amit irtal, vagyis kockafeju...
maskor gondolozz mielott beszolsz valakinek.

szerintem

Nem lépsz hanem GURULSZ mint az elõbb már mondtam.

geri15
szánalmas vagy
/flame

Mindenkinek egy szép napot, majd este találkozunk! :)

na most tévedsz kicsikét, éppen mint irtam ez egy fél éves kép azóta nem picit durvultam :D
na lépek hagylak titeket értelmeteln magányotokban senyvedni illetve a kockák mehetnek lejáccani a napi adagot!!!!!!!

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

geri15
:DDDDD

geri15
75 vagyok, és 80-ból csinálok szériákat. De nemhiszem hogy te kitudnál nyomni 130+ kilót...

Kisbarátom.Nem tudom ki verte magát és mire de ha visszaolvasol egy picit ki fog derülni,hogy te kezdtél el kötekedni.
Pharolas beírta a top 20-at erre jöttél te vagyis gurultál,és elkezdtél kötekedni hogy ki milyen kocka.
Így történt a dolog de most már tényleg abba kellene hagyni mert kezd ez már egy kicsit unalmas lenni.
Szerintem olvasd át amiket írtál és gondolkozz el rajta mert itt rajtad kívül mint már elhangzott egy párszor senki nem verte magát semmire.

Yan
te az érkezési vagy indulási oldaladon nyomod a saját súlyodat? :)

&#165; xfire: kistekila

35 kilót? :D

geri15
szerintem 18 évesen nem oviba járnak az emberek, de téged már biztosan visszatanácsoltak <#mf1>
Jah és ha már errõl van szó akkor elárulom mivel sportlövész vagyok, ezért muszály a jó kondi, a testsúlyom felett nyomok ki. Ennyit errõl, kusspicsába pofádat befogod.

alma2
Jozan paraszti esszel te, hogy oldanad meg, ha repulo ele all egy csapattars
ezert te tk-zol, ne tudjon punisholni.
en igy :
mivel kevesebb azok perverz hulyegyerekek szama, aki a foldon gurulva repcsivel, jarnak zaszlorol zaszlora, netan csak a sajat bazison forognak, hogy minel tobb sajat embert ussenek el en ezt epitenem be a jatekba... talan erre meg a dice is kepes, netan jobb otletuk is lehet :)
if kiskocsog standing on the beach more than x sec and he just killed from a friendly airplane by foot, than fu*k off :)
persze ez ellen meg az is jo, hogy mellette all, es berohan ele.
Akkor nem is kell igy bonyolitani, egyszeruen nem jar semmifele retorzio, a kifuton elkovetett teamkillert ami elutesbol szarmazik. Bar igy hirtelen nem is tudom a kis perverzek milyen kiutat talalnak ezek utan is... segitsetek please :)

szerintem

na akor ha meritek tegyetek be ti is fotót!!!!.... (biztos nem mertek)
amuyg azóta monjuk úgy nem kicsit változtam <#nezze>

engem ütnél? aham hhhahahahah jó vicc volt kishuszár, majd ha kinyomod a saját testsúlyodat akkor magyarázzál szerintem egy kis pöcs vagy aki itt most kemény de az életbe olyan mint akiket reggelire fenyiteka védelmi pénzel...... amugy tanulmányban is biztosan jobb avygok nállad.... csak nem oviba jársz még mindig?

valami makk verte itt magát a 450 órs kocka maraton-jára.....
nem én kezdtem és mellesleg azért ne egy olyan magyarázzon nekem hoyg sokat ülök aki napi 3 órát tola gammel.....

Ja szerintem is pontot tehetünk a dolog végére,miután mindenki kifejtette mi is a véleménye LSzandi vagy Bandi vagy tudomisén hogy hívjákról.
Highernek meg köszönjük a fényképet.

geri15
ott a pont...
az ilyet bazmeg addig ütném amíg benne van a szikrája is az életnek.... <#falbav>
de most komolyan egész nap a gép elõtt ül, nem csinál semmi mást mint csak játszik, és flémel a fórumokon, az iskolában meg valószínûleg 2es tanuló, és 20 éves korára 200 kiló lesz :||| hát az ilyenhez csak gratulálni tudok <#gonosz1>

Ebben az egészben az az érdekes,hogy a kisbarátunkon kívül senki nem veri magát semmire,mindenki jól elvan,játszunk fórumozunk erre jön egy ilyen kissebbségi komplexusokkal küzdõ,túltáplált,pattanásosarcú mamakedvence és csinálja itt a feszültséget.

geri15
ebbõl látszik mekkora egy tenyérbemászó kis faszkalap vagy... <#rolleyes>
hány éves is vagy? elõször egy kicsit mozogj fogyj le, és állj fel a gép elõl! Jót fog tenni elhiheted.

alma2
Egy reszben igaza van lbandinak, ez bena a statban, hogy nincs elosztva a pont a raforditott idovel, ergo semmit nem er.Bar arra tenlyeg jo megtutod, kinek mennyi szabad ideje van :)
De ha te meg vered a melled a K/D ratiora, akkor csinalok egy uj accot, ahol csak repulozok, csinalok egy 20:1 ratiot, es akkor az egesz vilag magasrol le van tojva.ergo ennek sincs semmi ertelme.
annyira osszetett stat, hogy barki barmit ki tud hozni belole, ergo tenyleg nincs azon kivul mas ertelme, hogy bezarkozol a szobadba, es izgalomra jossz a sajat szamaidtol :)
de meg sokan mindig nem jottek ra... koztuk te sem lbandi...

szerintem

A fényképed alapján inkább egy zabálóversenyben vezethetnél..
És jó lenne ha nem fenyegetõznél mert a végén még te leszel felhasítva kisfiam...

0Fritz0

:)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na de a bann listát tuti vezetném :D
1 végleges és 3 1 hetes :D

Kandurex
A legtöbb büntetõpontott begyüjtõ fórumozók toplistája:

1. paynes (28 pont)
2. Felfedezõ (24 pont)
3. DBoy (23 pont)
4. directorius (23 pont)
5. maozedong (20 pont)
6. motorolanokia (18 pont)
7. LBandi (17 pont)
8. kiskenus (16 pont)
9. ChevyG (15 pont)
10. csetneki14 (15 pont)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jó majd pont egy sg-s maki fog kioktatni aki azt sem tudja mi az a bf.......
Gondolom te neked is max 0.5 lehet és ezért féja pici szivednek. mindenki nem lehet pro...... de legalább ne reklámozd a hülyeséged....

mer mi lesz?
felhasitalak tüzifának télire kisfiam! <#boxer>