Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
khumbula
de csak azért nyomtam fel mert multkor elkaptam 1 csítert aki épp nem volt gépnél és 10x megkéseltem és nem halt meg😊
NSX a neve a gamebe!
yeeeeeeeeessssssssssss😊
(ati 9700 pro,asus av8 64bites alaplap,3000 athlon proci,1giga ram)
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
hol tudom deaktiválni a refreshforce-t?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
reméljük... 😄
-tRs-Landor
Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan kell meg patchelni a bf2-t mert hiába próbálkozok nem megy 1.02-es patchrõl van szó valaki segítesen pls.!
-tRs-Landor
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ha ketten jatszunk haverommal, es pl elviszik a helit, shraqi penny palyan, akkor tuti mi vagyunk azok akik a legtobbszor lelovik az ellen helijet sraw-al vagy dzsippel vagy ledobaljuk kovel, mert minket zavar, hogy o kapja a sok pontot 😊
az emberke 90 % -a meg mindig tojik a helikre, mas palyakon is.
Es ezert mondom, nem is tul erosek, pont jol vannak belove. leszamitva a Bh-javithatosagat ket embernek is egyszerre, de hat ugye pont ezt szedik ki a patchben.
szerintem
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
belett szerelve a 6600, és most rámegyek a bf2 ikonra, nem csinál semmit 😞
mit tudok csinálni?
pedig szerintem egyforma a 9800pro val 😊
mmert már gef 6600-am van
Már kicsit megbántam, hogy olyan dúrván beszólogattam, én nem vagyok olyan béketûrõ ember mint te... (sajnos) elég hamar el is durrant az agyam, és ehhez nem TE járultál hozzá elsõsorban, hanem 2 másik srác akik azt játszották velem, hogy a c4 rábigyeztették a kocsijuk orrára, és teljes gázzal belémszáltak, ezt megcsinálták 3x velem egymás után. Itt kezdtem gõzölni, de aztán te is belémszáltál 2x. Na itt készvoltam, és kikívánkozott belõlem minden. Ezt viszont utólag igencsak megbántam.<#szomoru1>#szomoru1>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
1 ébként mindenkitõl kérdem, hogy egy gef 6600(sima) milyen szinten van egy 9800pro val??
jobb, roszabb, ugyanolyan?
A jó tarsaság garantált.
Feltételek:
Meglegyen a game eredetiben 😊 más feltétel nincs
Asszem aki ottvolt szombaton sg.hu n azt tudhatja h nemvagyunk bénák 😊
a klanbol mindenkinek 100-150 pontja volt és az elso 3 helyen csak dragons clanos volt
Szal aki akar jelentkezhet a forumunkon aki nem az meg jöhet a forumunkra fórumozni 😊)
!!!!!!!!!! ITT !!!!!!!!!!
Üdv.:Hys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
reggel 9kor volt 2hete hogy kaptam 2 büntetõ pontot, és akkor miért van még ott z a 2? már csak annak kéne ott lenni amit borg adott
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Próbálj dorell te kezdeményezni, ha pozitív a visszejelzés akkor nyertél 😊
-tRs-Landor