Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
hidd el,2G ram kell ahhoz,hogy faszan fusson.megyaz annyival😊
odex
de ennek a gamenek akkor se kéne akadnia mert valami l*faszt férre írtak a tervezõk

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

leveskocka
jah,en is ugy voltam vele,ennyit koltottem gepre,akkor man megveszem...
odex
Hát ehez a gamehez kevés 😊

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

leveskocka
az 1g ram keves oreg
Gyönyörû. De tiszta szoftverre nem telik...

khumbula

alberto 15
na, tudja valaki?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

odex
jah és felraktam a pb frissítõt azt magamnak kell lefrissítgetni?
de csak azért nyomtam fel mert multkor elkaptam 1 csítert aki épp nem volt gépnél és 10x megkéseltem és nem halt meg😊
NSX a neve a gamebe!

leveskocka
"- Kommander pontozása - Ezentúl nem fog TK-nak számítani, ha a kommander ágyúval megöl egy csapattársat"

yeeeeeeeeessssssssssss😊
odex
bár mondjuk majdnem ful grafónb megy nekem minden maxom élsimítás 6x-os akkor anizotropik 16x csak a fény és a textúra van mediumon!
(ati 9700 pro,asus av8 64bites alaplap,3000 athlon proci,1giga ram)

alberto 15
"Fekete képernyõ, vagy egyszerûen desktopra visszadob a játék inditásakor:
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
hol tudom deaktiválni a refreshforce-t?

odex
hallottam van valami cucc amivel meglehet oldani hogy ne akadjon ful grafón mert valami game hiba van és azért akad nem tudtok segíteni?<#conf>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hysteria
csökkentet uzemmodba probald meg felrakni a patchet vagy http://bfhelp.try.hu 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

lassan tárgytalan lesz a kérdesed 😄

reméljük... 😄

-tRs-Landor

szevasztok,

Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan kell meg patchelni a bf2-t mert hiába próbálkozok nem megy 1.02-es patchrõl van szó valaki segítesen pls.!
Nemtom még sohasem ültem pilótaként belsõ nézetbe <#nevetes1><#nemtudom>

-tRs-Landor

Hysteria
patchrol vmi hir? 😊

Proview
A helik kijelzõjén mi az a kör ami megjelenik és mozog néha? Jó az valamire? 😊

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

FCH kari
igazad van,probálom lenyelni!de sajnos van aki komolyan mondja,valamelyik magyar rankeden,még nemvolt meg a megfelelö létszám talán 2-2voltunk beültem egy gépbe és lebombáztam 1 csákot aki tankozot erre olyan szitkokat szort az anyámra hogy elszégyeltem magam! "HA ILYENKOR A LAPÁTKEZEIM KÖZÉ KAPHATNÁM"<#vigyor2><#boxer><#vigyor2>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

alma2
persze, de akinek van egy kis esze, az tudja felesleges bemenni, mert anelkul is eltudja foglalni a zaszlot helivel 😊
Ha ketten jatszunk haverommal, es pl elviszik a helit, shraqi penny palyan, akkor tuti mi vagyunk azok akik a legtobbszor lelovik az ellen helijet sraw-al vagy dzsippel vagy ledobaljuk kovel, mert minket zavar, hogy o kapja a sok pontot 😊
az emberke 90 % -a meg mindig tojik a helikre, mas palyakon is.
Es ezert mondom, nem is tul erosek, pont jol vannak belove. leszamitva a Bh-javithatosagat ket embernek is egyszerre, de hat ugye pont ezt szedik ki a patchben.

szerintem

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hysteria
patch mikor lesz tudja vki?

Nincs harag csak én is azt szerettem volna kérni, hogy legalább mi magyar BF2-es scene ne osszuk egymást, ráadásul alaptalanul. Arra ott van az ellen <#vigyor> bár kaptak is rendesen, Ti is nagyon jól nyomtátok és egy ideig játszottunk is egy squadba pár klántársaddal, igen jól összedolgoztunk pedig én nem is voltam fent TS-en. <#vigyor> Szal téma lezárva, most hogy tisztáztuk a dolgot,és remélem a jövõben is lesz alkalmam együtt tolni veletek ranked-en. HUA <#eljen>

Pharaoh
Még kettõt rá is káne klikkelni miután rámentél az egérrel. 😊

alberto 15
nah.
belett szerelve a 6600, és most rámegyek a bf2 ikonra, nem csinál semmit 😞
mit tudok csinálni?

Hysteria
este 10 kor lesz patch vagy mi? 😊

alberto 15
nemtom, itt eléggé leminõsítik a 6600-at 😊
pedig szerintem egyforma a 9800pro val 😊
mmert már gef 6600-am van

Raptor007

Már kicsit megbántam, hogy olyan dúrván beszólogattam, én nem vagyok olyan béketûrõ ember mint te... (sajnos) elég hamar el is durrant az agyam, és ehhez nem TE járultál hozzá elsõsorban, hanem 2 másik srác akik azt játszották velem, hogy a c4 rábigyeztették a kocsijuk orrára, és teljes gázzal belémszáltak, ezt megcsinálták 3x velem egymás után. Itt kezdtem gõzölni, de aztán te is belémszáltál 2x. Na itt készvoltam, és kikívánkozott belõlem minden. Ezt viszont utólag igencsak megbántam.<#szomoru1>

cimbora <#wave><#levele><#email><#heureka><#confused><#idiota>

Nem maradtál le semmirõl, este 10 elõtt úgysem éri meg játszani.

játszik mih?... meló 1000l.. egészen 21ig..<#levele>

-tRs-Landor

Hysteria
heh 😊

Nagy a csönd .....biztosan mindenki játszik csak én ülök még a faxom gép elõtt, tudtam, hogy nem kellett volna informatikusnak mennem <#falbav><#falbav><#wilting>

leveskocka
az szart sem jelent csapatmeccsnel,hogy mennyi pontot gyujtesz...szoval ez nem minositi a klanodat pozitivan...eheh
leveskocka
ez meg nem is draga,de mire telepakolod,a gatyad ramegy😞
alberto 15
lehetek a barátod????

1 ébként mindenkitõl kérdem, hogy egy gef 6600(sima) milyen szinten van egy 9800pro val??
jobb, roszabb, ugyanolyan?

Hûûû, megérinthetlek? <#eplus2>

Hysteria
A DrAgOnS ClAn tagfelvételt hirdet.
A jó tarsaság garantált.

Feltételek:

Meglegyen a game eredetiben 😊 más feltétel nincs

Asszem aki ottvolt szombaton sg.hu n azt tudhatja h nemvagyunk bénák 😊

a klanbol mindenkinek 100-150 pontja volt és az elso 3 helyen csak dragons clanos volt

Szal aki akar jelentkezhet a forumunkon aki nem az meg jöhet a forumunkra fórumozni 😊)

!!!!!!!!!! ITT !!!!!!!!!!

Üdv.:Hys

Ez jó volt ecsém!!!<#vigyor2><#wink><#worship>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én pedig <<<HDA>>> klánnak a TS-én szoktam kommunikálni, de csak akkor használom ha van fenn klántag valamelyik szerveren, mert akkor csak õket hallom miközben dumálnak és amit mások mondanak a csapatban (mármint nem klántagok) voip-n keresztül, azokét vagy alig vagy egyáltalán nem hallom

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

alberto 15
csá. tegnap jót játszottunk, mi?? amúgy én mindíg köszönök, ha nem válaszolnak megyek mésik squadba 😊

mNzJean
Amugy velem is elõfordult már olyan ,hogy beléptem egy squad-ba tök nagy kussolás volt , már azt hittem itt senki se beszél , mire megérkezett egy haver elkeztünk dumálni a voip-n , utánna mindenki ossztotta az észt a voip-be , tehát érdemes kezdeményezni a beszélgetést.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Dorell : a magyar ranked 3-mason ha látsz SPEC OPS. sqadot oda nézz be , én szoktam létrehozni és elég jó csapat szokott összejönni.Ja és a lényeg ,nálunk mükszik a kommunikáció .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

<#mf1>

-tRs-Landor

alberto 15
off
reggel 9kor volt 2hete hogy kaptam 2 büntetõ pontot, és akkor miért van még ott z a 2? már csak annak kéne ott lenni amit borg adott

joebacsi
nemértem az összefüggést <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#nevetes2><#nevetes2>
Erre van magyarázat.Mármint a mikrofonra.Nyomd meg a B betüt
Vagy PROk és fõképp csak TS-es kommunikálnak (lásd tRs squad 😊
Próbálj dorell te kezdeményezni, ha pozitív a visszejelzés akkor nyertél 😊

-tRs-Landor