Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Még 9 perc..<#vigyor3>#vigyor3>
szerintem jó, de mst nincs kedvem vele többet játszani, most nem vagyok formában
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Ez az!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Inkább regeltem kb fél perc alatt, 12 perce raktam be, és ebben a pillanatban érkezett le.
http://bf-center.bfcombat.de
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Látom itt az új javcsomag. Ha feltelepítem, gondolom már csak azon szervereken tudok majd játszani amik szintén frissülnek. Van infó arról, hogy a magyar szervereken ez mikor történik meg?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
még nem játszottam a pályán, ideje kipróbálni
és a kocsik hangja is javított, valaki aki letöltötte mondjon egy szervert és odamegyek, csak ranked legyen
jah és tört gamera jó??
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
2rakéta elég a tankba, mert qrva hamar kilõnek belõle
az emberek többslge mecnél van, mert szerintem javitottak a fegyvereken, mert qrva erõsek
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
hogy ezek is minek vannak ...
szerintem
apc hangja nagyon jó lett(a lövés), meg ahogy forog a teteje
a zászlók el vannak nevezve a térképen
elsõ gyilkolásnál kapsz új rangot
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
a prefixhez mit kell írni?
ez miért van? eredeti a játlokm
és nem ranked szerveren is ezt írja, hogy kell megcsinálni?
bar nekem 10 kval jon le szoval kiprobalni nem tudtam 😊
szerintem
minnyá mondok véleményeket
20-30 percet kell csak várni...
steam, origin: ACE_hun
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Minden jog fenntartva!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ja, és a patch hibát ennél is kiírja, a faq szerinti módon kell ezt is megcsinálni