Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a rohatt APC-kbe még mindig 3 lövés kell :/
tankos kollegáknak:
Amit észrevettem hogy nem sérül mostmár minden vakondtúráson, viszont rettenetesen gyenge a motorja még mindig, ahol régen a p4-gyel hasítottál felfele ott a csilivili modern technika képtelen felmenni, még ha lövéssel rá is segítesz se. A kobrát oldalról sem lehet kiszedni egy lövéssel. ennyi így elsõ blikkre.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
ilyen faj vagytok,,, ááááéééé úúúúúú neeeee, jaaaaa, mááááár megiiint
😄DD
VISZONT LÉPTEM 3 RANGOT 3 KILL UTÁN!
Mi a szar ez??? Én meg akartam dolgozni érte, most meg már Major Sergeant vagyok 8800 ponttal. Mindenhol tábornokok meg ezredesek szaladgálnak a csatatéren. Nemigaz, hogy egy épkézláb patchet nem tudnak készíteni a DICEnál. Nem hiszem el, hogy a patch bétatesztelése közben nem jöttek rá erre a bakira. Mert, ha még 1 rangot lépnének fel az emberek, mondjuk AJÁNDÉKBÓL a DICEtól, mert tiszta bug volt a game, amikor megjelent az még OK, de hogy 3at???
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
látom vannak jó és rossz tulajdonságai, de ti "természetesen" sírtok-rítok. ez olyan magyar tulajdonság.
kissé higgadjatok le, csak azért van ez, mert meg kell szokni az újdonságokat-változásokat, és az mindig nehéz 😊
a rangokhoz: gondolom mindenki kiszámolhatja, mint ahogy a dice-nál is tették, hogy egy átlagjátékos napi x óra játékkal hány év alatt jut el valami értékelhetõ rangig, és ezért módosították. hát az olyan számok, mint 10.000 játékóra, kissé durvák. úgy kell felfogni, hogy most nem a sergeant-re hajtasz, hanem a general-ra.
uff, én beszéltem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Thx,
B.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mondja az, aki csak tankban ül, és a fórumon veri magát a 3:1 KDR-jére.... lol! 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
www.battlefield.hu
NNo, tegnap felhúztak :-) küzdünk fej-fej mellett, beugrok egy helibe, már ülnek benne ketten. Nagyon a pálya széléhez közelit, gondoltam valami csel lesz, én nem értek még nagyon a játékhoz. Leszáll, olyan helyen, ahol nincs semmi. Erre látom mindkettõ orvos, egymást lövik és gyógyitják. Hú de eldurrant az agyam. Elvisz a barom emiatt egy BH-t, majd leszarja, hogy a csapat hogy áll. Én nem birtam ki, tankelháritó voltam, egy lövéssel lerendeztem õket. Persze két punishal már ki lettem zárva, de képtelen voltam ezt nézni.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Ha valkinek lesz érdemleges infórmációja, hogy most mennyi pont & idõ kell az új kitüntetésekhez az ossza majd meg !
Köszönöm!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A Bh-t el lehet felejteni. Senki nem fog beleûlni.
Talán-talán azon az egy mapon, ahol nincs kobra, csak a BH. De ismerve a játékosok hozzálását nem lesz itt realisztikus(ugorj-foglalj-jövök viszzaérted c. játék!😛 )
Tapasztalat:
- Erõsen fele lett a Bh páncélja, bármilyen kóbor rakéta, földi jármû erõsen sebzi...
- A minigun csak gyalogosok ellen maradt ua hatékony...
- A helit lehet javítani a levegõben.
- Ki kell szállni zászlófoglaláshoz.
Nos a történet addig érdekes amíg nem üldözik a helit cobrával, mert szerelõkkel sincs már semmi esélye ellene. A kiugrálás dolog kevés helyen mûködik, mivel mindig marad 1-2 ellenfél a bázis körül akik szétgránátozzák a heli környékét. (nálam kb 1-2 ember hullott el bázisonként emiatt)
Tulajdonképpen az egész annyira macerás lett, hogy maximum gyors csapatszállításra alkalmazható az elõ 5 percben, ennyi.
Tele van a ....-om ezzel a bf2-vel!
Remélem hamarosan kiadják a modokat!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A nevedhez csak hozzád karaktert, hogy törölni lehet e, nem tudom, de nekem nem tûnt fel...
Az open close ablak zavaró, a ea official bf2 weboldalát nyitja meg ahol némi infó van a patch-rõl, ennyi.
Még mindenhol a régi adatok szerepelnek, kíváncsi vagyok mik lettek az újak.
A Wake Island pályát is elbaszták...kevés csónak, kevés szállító eszköz. Kipróbáltam usával (mindenki a kínai oldalra próbált átmenni) egy-két ember tudott csak átjutni, mert az összes jármû a part szélén állt és lõtték a csónakokat mint állat. Kb 3 vesztes kör után egyszer sikerült elfoglalni a szigetet. Szóval ez is no comment...
Ja és mindenki próbált hátulról kerülni, oldalról, mindenhonnan...kevés sikerrel...ez egy ratyi map lett...lehet vele sok kill és veszett csatát szerezni usával és az ellenkezõjét a másik oldalllal.
ennek mi a magyar megfelelõje?
ezt kaptam...
Pilotaként...
1, rögtön olyan rangom lett, amit fel se ismerek... 😞 Ami azért gáz, mert elvette azt a fílinget, ami a kimaradt rangok megszerzésével jár.
2, valószínû, hogy az eltelt játékidõn is változtattak, mert rögtön kaptam a veteran fokozatot...Pedig alapból 500 óránál járt volna...
3, Légvédelem nem lett ANNYIRA jobb!😊 yes,yes,yes Schrank!😄DDD
4, viszont! repülõ-repülõ csata most már nem fog hosszú ideig tartani, elég nehéz kijátszani a levegõ-levegõ rakétát.
5, helibõl kugrálást még erõltetik, de igen körülményes, szal BH-t azok fognak vezetni, akik nagyon összeszoktak. (megjegyzem, nem az történt teljesen amit a lámák kisírtak)
6, fegyverek ott vannak...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
még egy pofon a bf2 nemzedéknek?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Hol tudom a nevemet átjavitani?
Most
hogy
lesz a név. Vagy most valami nem vettem észre?
Más, elindul a game, feljön egy ablak hogy OPEN vagy CLose ,
nyomok egy OPEN -t akkor ki akar nyitni valami weboldalt
de az meg nem jön be. Mi lenne rajta? Másnak megnyilt?
Hol tudom megnézni mi a változott?
Hol tudom letölteni a 1.03 -hoz tartozó Manuált, hiszen amit
adtak a géphez már nem tartalmaz valós adatokat.
Köszi
Senki nem kiváncsi a hülye dumádra.
én 1xxxx-el is master gunnery seargent vagyok 😄
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Kerestem választ a még fel nem tett kérdésemre itt a topicban de még nem találtam (lehet, hogy egyedi a problémám?)
Szóval: Fasza (lenne) a játék csak annyi bajom van vele, hogy Bot-okkal is úgy Laggol mintha neten százezres pingem lenne. Tehát ha pl. nyomom a tûzgombot, de már rég elengedtem, akkor is nyomja még egy darabig, meg amikor pl. megfordulok beakad a képernyõ (a táj meg a botok mozognak, így nem lehet videókarira fogni). RAM van a gépben 1Gbyte 400Mhz (a többi adat a géprõl lent) Ezt orvosolja a patch? (Látom nagyon szídjátok a peccset)
Help plz! <#wave>#wave>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
De megkeresed azt EA-t, és szépen megkéred õket, talán lefokoznak. <#smile>#smile>
Minden jog fenntartva!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát ezt tényleg jól elbaszta a DICE...tényleg az ember küzd heteket az unlockért meg rangért, erre most lépsz 3 at, én nem is értem mire volt ez jó, mégha a pontokat kicsit átszabták volna, de így....
A DICE\EA végleg elbukott...jobb lenne ha több patch nem jönne ki.