Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A neved ahogyan bejelentkezel a rendszerbe, az alatt kell lennie a Local settingsnek...többet nem tudok segíteni sajna...nem vagyok otthon.
Ez egy játék, ha nem tûnt volna fel és nem a valóság. Ennyi erõvel azt is mondhattad volna, hogy a valóságban egy tankkal át lehet menni egy fakerítésen a BF2-ben meg nem...<#wilting>#wilting>
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Igen, ez egy heli, nem egy tank.
"- A minigun csak gyalogosok ellen maradt ua hatékony..."
Kicsit talán túl durva is volt, nem? Legalábbis a többi szállítóhelihez képest. Bár ez talán maradhatott volna...
"- A helit lehet javítani a levegõben.
- Ki kell szállni zászlófoglaláshoz."
Igen, ezeket mondták elõre.
"Nos a történet addig érdekes amíg nem üldözik a helit cobrával, mert szerelõkkel sincs már semmi esélye ellene. "
Na igen, az baromira esélyes a valóságban is. Inkább az volt eddig a vicces, hogy volt esélye.
"A kiugrálás dolog kevés helyen mûködik, mivel mindig marad 1-2 ellenfél a bázis körül akik szétgránátozzák a heli környékét. (nálam kb 1-2 ember hullott el bázisonként emiatt)"
Bizony, nem elég "lepörgetni" egy bázist, _el is kell foglalni_ b+! Most legalább metanuljátok, láma szárnyas fragvadászok!
"Tulajdonképpen az egész annyira macerás lett, hogy maximum gyors csapatszállításra alkalmazható az elõ 5 percben, ennyi."
Na, szerinted IRL mire használják?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Itt lesz a peccs kitömve és abban találod meg a fájlt, amit keresel.
+vki kérdezte, hogy lehet e egybõl az 1.3 patchel indítani, vagy elõbb a korábbiakat is fel kell tenni?
thx, ez az esetek 90% 😄DD
Esetleg lehetett volna egyéb unlock fegyver is vagy valami, csak gondolom SF miatt nem szakadt idejük rá.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amíg a DICE 90%-a a BF2 kieget hegeszti addig nem lesz itt semmi értelmes peccs, vagy bármi.
Szal eddig sem kellett 3 lövés, kivéve ha az elejét, vagy az oldalát lövöd meg, ahol a sebzési faktor 0.4-0.7 😊
Hátuljába kell lõni, vagy az aljára (alá), ha pl dombon olyan helyzetben áll.
Bár nekem már sikerült tankot is egy lövéssel kilõni 😊 A gyenge pont szokás szerint a lánctalp eleje a jobb oldalán. Kb 45 fokos szögbõl ha oda belõssz a kaszni meg a lánctalp közé, akkor általában megvan egy lövésbõl. Nekem már 3x sikerült 😊 Eryx-szel.
Ha megvetted a BF2-t, akkor szedd ki a kartyat a gepedbol, tedd ra a BF2 DVD-t es taposd ossze egyszerre a kettot. Egyebekben olvasd at a FAQ ezzel foglalkozo reszet, es remenykedj, hogy van valamilyen kezrateteles modszer, mert egzakt megoldast senki sem fog tudni mondani.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
En meg nem tettem fel a patchet, MSN-t pedig csak azutan teszek fel, ha megvettem vegre a Jimmy Best of albumot.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nekem van egy ati radeon 9200-as kártyám!eddig minden rendben volt vele!a battlefield 2-nél olyan probléma lépett fel hogy a játékot elindítja a menuig, és mikor már betolteném a loading-ot akkor kiírja hogy vpu recover alaphelyzetbe állította videokártyát és leáll a játék!hogy tudnám megoldani ezt problémát!segítsen valaki!!
Nem nem rak fel, hanem nem futtat le. A tempben a kitomoritett cuccok kozott lennie kell valami validatecd.exe-nek, vagy minek. Azt kell lefuttatni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Zero: te azért játszotál mert új fegyverekért hajtótál vagy mert szeretél bf2-vel játszani? (én az utóbira szavazok az én részemröl)
HOGY A TÖKÖMBE LEHET KETTÕBÕL KILÕNI AZ APC-T?!
Nekem kettõbõl csak sípol (ha én ülök benne és engem lõnek tankból)
http://ubar.bf2s.com/ranks.php
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Az újratöltést megnézem majd. Egy oldalsó at elég combosan sebez, viszont a koaxiális géppuska még mindig nagyon pontos meg erõs.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az elozo patch nekem siman ment fel a letoltott verziomra. Tegnap megvettem az eredetit es a patchet ugy kellett felugyeskendni. Az ujjal egyelore nem is probalkozok.