Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
De remélem a legközelebbin már sokáig ott tudok lenni. Amúgy még mindig nem mûködik a szerveren a VOIP?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
de a többi laggolt, mint disznó.
És ezt az inaktividöt állíthatnátok magasabbra, mert nem tok kimenni váltáskor cigizni.
Amugy a kezdeményezés dicséretes, csak szóljatok melyik pályák maradnak, h töröljem a többit.
¥ xfire: kistekila
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
rendesen játszani kivéve a Berlin map az tökéletesen müködöt ott mindig nyertek a amcsik viszont életembe nem látam olyan jo squadot mint a milyenk volt remek összjáték volt 😊 Bármit kértem teljesiteték a dartuf map is remek volt csak ott is voltak problémák de leggalább megprobáltuk ha sikerül megcsinálni a szervert szolunk most is laggol sajna 😞
Üdv:atwe
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Felraktam az 1.03-as peccset, nem indult a játék. FAQ-ban azt írta, rakjam fel az eredeti Bf2. exét meg a core.dll-t. Felraktam, de akkor sem indult. Ismét felülírtam a crack-kel, és most sem megy. Hogyan tom elindítani? Elõre is kösz!
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2. Inkább örüljél, hogy nem menet közben vágnak ki esetleg azzal, hogy kellett a hely.
Minden jog fenntartva!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Van valami titka a passworddel védett szerverekre való belépésnek?
Az ASE-val kinéztem a pnet.hun szervert... ott azt irják a jelszó "pnet.hu".
Ehhez képest ha begépelem (idézõjelek nélkül, caps lock off) mindig azt mondja hogy rossz a passwordom. Más (jelszó nélküli) szerverekre be tudok menni, de arra nem. Mit csinálok rosszul?
Nemtom hogyan,de csatlakozni tudtam az egyik szerverhez azaz Én írtam be az IP cimet <#vigyor1>#vigyor1>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
=SAC=Kari
HUNMarcus
=SAC=PocoK
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
ToM.TailoR
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
-=vgez=-
mi a retek baj lehet?
a játékon belül nem kell valamit az options-ba állítani?
ha 1mb-s kapcsolatom van akkor T1(LAN) rakjam? vagy mi?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A 2ik változat ugyan az mint az elsõ({EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port}) ez után jönnek a személyes adatok (ennyi a külömbség) ha a restart részt kihagyod akkor nem fog müködni.
Helyesen így néz ki:{EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port}+username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
engem is megszopattatok vele elõször..... de azért köszi a jó szándékot...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
és nincs fennt az 1.03-as verzió..csak a default van feltelepítve
mind1, majd a legközelebbi meccsen játszom 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
ami az sgteam weboldalán van?
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkereso - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.
Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
Egyébként benne van a FAQ-ban.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
adsz linket? emrt szaraxik a net
elõre szólok,hogy végigolvastam a FAQ-t! 😊
szal a gondom az,hogy megtalálja az ASE program az összes magyar szervert! ez eddig oké. 😊
Újra felraktam a BF2-öt és nem müködik már az,hogy rákattintok egy adot szerverre és betölti a játékot(rákattintok az Account-omra) a fõmenüig és utána megáll/nem megy tovább 😞(. nem tölti be a pályát!
mi lehet a baj...
ezért van az hogy egyesek transzportkirályok mert egy gyökér UAZ-zal 1percig lõnek egy helit de a pilóták csak egy-ek a sok közül a 10-en 20-on ezredikek és nem hiszem hogy élvezet órákon keresztül csak bombázni vagy ha élvezik akkor meg nagyon sajnálom õket<#szomoru2>#szomoru2>
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ez fordítva is igaz 😊
http://kutyuszoba.blog.hu/