Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crack az minek ?
meg honnan?
meg különben is😊

Ahhoj
törölj le mindent ami bf2
(ami viszamarad esetleg telepített cucc, illetve registry-bõl is)
tedd fel legújabb vidkari driver-t
tedd fel a bf2-t
tedd fel a patch-et
tedd fel a cracket
tedd fel a mini iso-t

na?

Rapid81
Valaki tudna-e nekem segíteni?
Az a gond, hogy fölrakom a BF2-t, és crack-elem, majd indítás után bejön a EA logó, meg a másik, meg lemegy az Intro is, utána azt mondja, hogy "Welcome to Duty", oszt kásás kép, és sehová tovább, csak a zene szól. Ezután általában még kilép desktopra, hogy visszaállítótta a kártya beállításait alapértelmezettre oszt kész. Ha a mini-iso-t próbálom akkor kiírja, hogy nem jó a cd, ha patchelem akkor meg hibával kiszáll. Mostmár Patch nélkül NO-cd crackel is hibát jelez. Valaki segítsen már, mert nagyon szeretnék ezzel jáccani.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ok sztem ottleszek!

Ahhoj
így van

Me0w
Gerzsonnak meg van felfujhato mangababaja 😊)

Together we'll fly someday...

pedig nállam van meleg kakaó meg albertkex

-tRs-Landor

A commander scan-nel nem sokat érsz, inkább UAV-ot kérj <#hehe>

Ahhoj
gerzsi közelebb lakik 😊

Me0w
Mi meg multkor traineztunk rajta 2x8-an, es egy ertelmes lovest nem lehetett elereszteni.

Ha kihozod hozzám óbudára, akkor én is kapható vagyok ilyesmire!
tel/pm

-tRs-Landor

Running, ugye tisztában vagy vele, hogy egy minõségi zsoldos hadsereget keményen meg kell fizetni... <#hehe>

-tRs-Landor

Ahhoj
Gerzsi, majd jövõ hét hétfõ-szerda között ráérsz scannelni egy kicsit? 😊)

kinek a pap, kinek a pannonrobi.. <#awink>
- Speciel én egyáltalán nem kívánkozom warozni bf2vel, az oly sokszor felemlegetett 'fasza' újítások miatt. Nagyon jól szórakozom publikon, ez most így nekem elég is. Ugyan néha hiányzik a felhõtlen asszi öldöklés, de akkor becsúsztatom a BFV lemezem a lejátszóba.

-tRs-Landor

Szar, mi? BF2,Q4,WH40K high detail-on fut, COD2 multiban trébusz. Na mind1 nem is próbállak meggyõzni az igazamról, hisz soha többet nem fogok játszani azzal a szar cod2vel 😄 Ja és az 50%os B14 részesedésemet figyelembevéve egy esetleges jövõbeli COD2 klán nevéhez fel ne merd használni a dicsõséges B14-nevet! 😄
A többi flamet majd TSen ;D

-tRs-Landor

Sanko
melyik server nem laggos? (ami persze ranked)

az EA HU-k sajna azok....

a mohának mindig a déli oldala fás

Danee
mi tegap 14 -en jatszottunk rajta lagg nelkul!
Nem én üzemeltetem, adminom sincs rajta, ugyhogy ezt ne nekem mondd. Ja, és ezt legfeljebb akkor mondhatnad ha az EA HU-k, amit ti uzemeltettek, lagg nelkul futnának!

Sanko
nem jön valami netjavító patch?
tényleg nevetségesa laggfesztivál....

ott a COD2 semmi nyikkanás játék közben....
vissza BF2 és dráma.....

tuti valami server beállítás....utána kéne nézni...

Megalol!

Te running, tisztában vagy vele, hogy kb 4 napja ültem elõször repülõben pilótaként? 😊)
Mellesleg hamár ennyire alulinformált vagy, legalább megnézted volna a statomat, kicsi <#lama> 😊

Helicopter 121:49:41
Armor 71:50:05
Transport 32:55:24
Air Defense 07:19:41
Aviator 06:06:40
Ground Defense 02:12:01

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

MA MINDEN VERSENYZÕT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLÕRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...

ADATAI: 193.202.85.24:16567

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

oké!

Me0w
Na epp ezert nem lett volna szabad a ti kezetekbe ranked szervert adni... masik meg a szerveretek mar 5 embernel ugy lagzik hogy 'orom' nezni, lehet nem a 3 eves kiherelt duronon kene futtatni a dolgot.

HOLNAP MINDEN VERSENYZÕT ÉS WAROS FIGURÁT VÁROK 19:00-TÓL AZ ÚJ SG TESZT SZERVERRE! EGYENLÕRE MEGNÉZZÜK MI A STÁJSZ HA SOK EMBER LÓG RAJTA, AZTÁN MEGLÁSSUK...

ADATAI: 193.202.85.24:16567

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Sanko
😊 a TK király.....

Danee
Alberto, nem emlékszem h akárki is hivott volna, és azt se tudom mi alapján irsz a szerverünkrõl akármit, de szivem szerint kibanolnálak az egész kis teteves 10 évesekkel telt klánoddal együtt a francba az összes magyar szerverrõl!

<#taps><#taps>

PocoK Bf2
az élet kemény!<#hawaii>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köszönöm a választ. de olyan gyorsan pörög a topic, hogy már oldalt kellett váltanom hogy megtaláljam 😊
PocoK Bf2
Egy kedvenc <#nevetes1><#nevetes1>
Gyerekkoromban kértem istent, adjon nekem egy biciklit. Aztán
rájöttem, hogy a dolgok nem így muködnek, úgyhogy loptam egyet, és
kértem istent, hogy bocsássa meg.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PannonRobi
Kedves Landor!

Szeretném megköszönni az aranyérmet,amit nékem osztottál volna. Remélem azért nem tett túl "mély benyomást" a nyelvem<#beka3>! Nagyon jól éreztem magam és remélem lesz még ehhez hasonló-esetleg több résztvevõvel- buli.
Maradok tisztelettel...

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Mr Manson
ezért tettem le én is BF2rõl. csak porosodik a polcon. eladni se lehet.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PocoK Bf2
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára
le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

Az életemnek nincs célja, iránya vagy értelme, mégis boldog vagyok.
Valamit biztos jól csinálok, de mit?

Ha véghezviszed a lehetetlent, a fonököd felveszi a napi teendoid
közé.

Szülinapomra kaptam egy légpárásítót és egy párátlanítót. Ugyanabba
a szobába tettem oket, rendezzék le egymás között.

Hatt
Ahoz képest hogy mennyi reményünk volt a bf2-ben mielött kiadták, hááát. Azt hittem lesz 1 nagy és izmos csapatunk😊 A valóság az hogy a felének nem tetszik a másik felének nem fut és 1 kis százaléka képes játszani vele mert a hangulata 1 warnak még mindig magával vonza az embert. Én csakis a csapat és a hangulat miatt játszok vele. Nincs is jobb 1 gyõztes kemény war utánni örömünnepnél😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Vágyálmok😊

Elastic An-usZ Boys

<#bdead><#bdead><#bdead>

Singleben elvoltam vele, de a multi kipróbálása után esélye nem volt maradni a gépemen 😄 Taktikai fps? BFV 4 eva! <#eljen><#eplus2>

-tRs-Landor

<#mf1>

Hatt
Ez csak azt mutatja hogy túl sok idõd van amit képes is vagy ebbe befektetni😊

Elastic An-usZ Boys

Running
Leszarjuk, tûnés át szaros wow topicba makik.<#vigyor1>

pedig van egy 60as shamim a warsongon..58 druid a neptulonon meg egy 42es rugo szintén a neptulonon 😛 bár azt letöröltem 😛
ehh..te tod..😄

Rusid
Lan ezt pont a bf2 után mondod 😄. Szar a géped 😊. Nálam 90fpst megy ilyet a bf2 még lowban sem produkált.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Hatt
Határozottan nem😊

Elastic An-usZ Boys

Running
Oké, akkor majd jelentkezem ha sikerül megfelelõ számú embert összeszedni egy bar warra.

hatt tölem nem akarsz venni karit? 😄

3TOMI3
sok lámi 60-as pala 😊

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Hatt
Necsináld, már van rajta 2000 lvl 1es?😊)))

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nekem teljessen mind1😊 Nem vérre menõ meccset bármelyik magyar csapat ellen szivessen, illetve 1 kivétel azért van😊

Elastic An-usZ Boys

TDC Geronimo
medium-fullos bocsi 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
Köszi de én kihagynám ezt az élményt és a lehetöséget 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

3TOMI3
Geronimot tudom ajánlani 😊

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.