Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg honnan?
meg különben is😊
(ami viszamarad esetleg telepített cucc, illetve registry-bõl is)
tedd fel legújabb vidkari driver-t
tedd fel a bf2-t
tedd fel a patch-et
tedd fel a cracket
tedd fel a mini iso-t
na?
Az a gond, hogy fölrakom a BF2-t, és crack-elem, majd indítás után bejön a EA logó, meg a másik, meg lemegy az Intro is, utána azt mondja, hogy "Welcome to Duty", oszt kásás kép, és sehová tovább, csak a zene szól. Ezután általában még kilép desktopra, hogy visszaállítótta a kártya beállításait alapértelmezettre oszt kész. Ha a mini-iso-t próbálom akkor kiírja, hogy nem jó a cd, ha patchelem akkor meg hibával kiszáll. Mostmár Patch nélkül NO-cd crackel is hibát jelez. Valaki segítsen már, mert nagyon szeretnék ezzel jáccani.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
-tRs-Landor
Together we'll fly someday...
tel/pm
-tRs-Landor
<#hehe>#hehe>-tRs-Landor
- Speciel én egyáltalán nem kívánkozom warozni bf2vel, az oly sokszor felemlegetett 'fasza' újítások miatt. Nagyon jól szórakozom publikon, ez most így nekem elég is. Ugyan néha hiányzik a felhõtlen asszi öldöklés, de akkor becsúsztatom a BFV lemezem a lejátszóba.
-tRs-Landor
A többi flamet majd TSen ;D
-tRs-Landor
az EA HU-k sajna azok....
a mohának mindig a déli oldala fás
Nem én üzemeltetem, adminom sincs rajta, ugyhogy ezt ne nekem mondd. Ja, és ezt legfeljebb akkor mondhatnad ha az EA HU-k, amit ti uzemeltettek, lagg nelkul futnának!
tényleg nevetségesa laggfesztivál....
ott a COD2 semmi nyikkanás játék közben....
vissza BF2 és dráma.....
tuti valami server beállítás....utána kéne nézni...
a mohának mindig a déli oldala fás
Te running, tisztában vagy vele, hogy kb 4 napja ültem elõször repülõben pilótaként? 😊)
Mellesleg hamár ennyire alulinformált vagy, legalább megnézted volna a statomat, kicsi <#lama>#lama> 😊
Helicopter 121:49:41
Armor 71:50:05
Transport 32:55:24
Air Defense 07:19:41
Aviator 06:06:40
Ground Defense 02:12:01
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ADATAI: 193.202.85.24:16567
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Together we'll fly someday...
ADATAI: 193.202.85.24:16567
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gyerekkoromban kértem istent, adjon nekem egy biciklit. Aztán
rájöttem, hogy a dolgok nem így muködnek, úgyhogy loptam egyet, és
kértem istent, hogy bocsássa meg.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szeretném megköszönni az aranyérmet,amit nékem osztottál volna. Remélem azért nem tett túl "mély benyomást" a nyelvem<#beka3>#beka3>! Nagyon jól éreztem magam és remélem lesz még ehhez hasonló-esetleg több résztvevõvel- buli.
Maradok tisztelettel...
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.
Az életemnek nincs célja, iránya vagy értelme, mégis boldog vagyok.
Valamit biztos jól csinálok, de mit?
Ha véghezviszed a lehetetlent, a fonököd felveszi a napi teendoid
közé.
Szülinapomra kaptam egy légpárásítót és egy párátlanítót. Ugyanabba
a szobába tettem oket, rendezzék le egymás között.
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
ehh..te tod..😄
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Elastic An-usZ Boys
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?