Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
nah, azért annyira nem vagyok öreg, épp hogy egyetemre járok 😊))))

PocoK Bf2
Na yah! Foglakozni kell a fiatalsággal hisz õk a jövõnk!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ahhoj
ahh... 😊)
nem, amúgy nagyon nem szoktam ilyen korán felkelni, de eltökélt szándékom, hogy most még tanulok pár órát zh elõtt, ami 15kor lesz
suliba nem megyek be 😛
azaz természetesen bemegyek, 10 perccel hamarabb, hogy legyen idõm átnézni az anyagot minden óra elõtt (nehogy már rám fogják hogy elrontom az ifjakat)

Ahhoj
lol, jóvanna, nálunk meg nincs õszi szünet, ki is ment a fejembõl.. 😊

alberto 15
én itt vagyok 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

PocoK Bf2
Milyen iskolbá mész te? Ez ilyen "aranyláz" iskola? A halál menne be ilyen korán<#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
Van egy olyan fogalom, hogy szünet! Amit a diákok nagyon-nagyon élveznek<#nevetes1><#nevetes1> (jelen estben az õszi) Általános és középiskolában egyaránt

Ahhoj
vagyis attól függ...
középsulimban 4 perce megkezdõdött az óra (pár perc és odaérek)

Ahhoj
hát ha járnak rendesen iskolába nem úgy mint én, akkor nyugodtan lehetnének itt

PocoK Bf2
Fiatalság?! Ilyenkor? Itt? Ugyammá!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

PocoK Bf2
Francba!<#falbav><#falbav>már megint lemaradtam<#rinya>

Ahhoj
én még korábbabban keltem, az arany nálam vna .P

uHs Gerzson
Rosz példát mutatsz itt a fiatalságnak <#nevetes1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

PocoK Bf2
Aki korán kel... hamarabb iszik<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

PocoK Bf2
Korán keltem, hol az arany?

TDC Geronimo
Aha persze 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahhoj
a kakaót jobban szeretem, de sajna elfogyott a tejcsi 😞

egyébként meg tényleg, bocsi

mielött kérdezel igyál egy pohár tejeskávét😊
ugyanis akitõl te kérdezel az nem ugyanaz mint aki a képet felrakta 😊

Ahhoj
és akkor miért magyar feliratok vannak ott? <#conf>

csa béla icq ?! 😊

badsec
Sziasztok! Errõl a dologról tudna nekem valaki valamit mondani? Nagyon fontos lenne, mert jelenleg hasonló üzenetet kapok a versenytérképek hálózatos tesztelésekor! <#falbav> Már végigolvastam az összes fórumot, de semmit nem találtam róla (egyelõre). Ja, nekem nincs magyarosítva, úgyhogy biztos nem ez a gond!

Horda Maki!:D

Stotoo
te biztos hajtogattal a bf2ert mi?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Ahhoj
rövidebb megfogalmazásban: ölések/halálok száma zsinórban 😉

Lelõsz 10 embert, aztán lelõnek akkor az egy 10-es kill streak. Ugyanez fordítva a death streak, jelen esetben nyolcszor meghaltál és csak utána tudtál összehozni egy kill-t.

Danee
A bfhq-ban mit jelent a kill/death streak??
A legion of Merit ribbonnál ez mit jelent:
Global: 10 Best kill streak
Global: 8 Worst death streak
??

Zs0lt1
netkávézós szar billentyûzet😛
wowos lampi 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Nem kodobott, hanem kidobott ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A szerverrel kapcsolatban az sgteam topikban olvasható a stájsz, de majd szólok ugyis itt ha már rendesen megy 😊 (uj IP-je lesz, mert egy ótvar routert kilõttünk alóla)
Zs0lt1
kodobott kétté ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Másik sg szerverre jössz vissza?

ENGEM IS KIDOBBOT 😞

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

uHs Gerzson
Engem is kidobod de nem is fogok visszamenni <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Bazz engem mar masodjara basz ki! 😞

ezt irta a teszt szerver
<#banplz>

Minden jog fenntartva!

Hatt
Loal😊 Ilyen kijelentés után fizetned kéne hogy felmenjek😊 Be is fenyítem a csapatom ha kell hogy oda biza senki😊))

Elastic An-usZ Boys

GYERTEK A SG 2 szerverére most tezstelésre kérünk mindenkit hogy jöjön ipcim:
193.202.85.24 gyertek
😊😊)😊)😊😊)😊😊😊😊😊😊😊(😞😞😞😊😊😊😞😞😞😊😊😊😞😞😊(😊(😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Running
van voip rajta?

Vannak gondjai, épp ezért próbáljuk ki 7kor.
Rapid81
Nem raktam fel a crack-et!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ahhoj
akkor crack nem kell, kíváncsi voltam figyeltek-e 😛
(sry, van eredetim 😛)

Rapid81
Levettem az AGP-t 4x-re, ekkor meg mindenféle hibaüzenet nélkül kidob desktopra. Ennyire sok ebben a játékban a bug?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ugyanaz a hiba. Egyéb ötlet? 5.10-es Catalyst van fenn, daemon Tools is megy, de ugyanott mindig kiakad.

Danee
eléggé elment az esze ha hozzátok jelentkezett😛

Yan
Borg mizu a teszt szerverrel, mert koneksön problémmal már másod* dob le?

&#165; xfire: kistekila

alberto 15
na, ezt be lehetne fejezni. tudom hogy a kutyát sem érdekli, de most töben is jelentkeznek a klánba, pl csaba67, és szerintem õ nem 10 éves 😊, szerintem apád lehetne 😊

alberto 15
ha annyira jó a szerveretek, akkor miért a 2es rankedon tetted az agyad a bombázó tudásoddal?😄 ja, a ti laggos szarotokon senki sem játszik, bocs 😄

hát azé kérdem..

1.03-hoz nem kell..