Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én általában az erõsebbel kezdek ki és több pontot is kapok érte <#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"Szóval 4 kategóriába lehet jelentkezni
- Legtöbb pont
- Legjobb K/D ratio.
- Legjobb Score/Minute
- Legtöbb pontot szerez egy hónap alatt
"
Sajnos én általában a minõségre megyek a sok pont helyett.
Inkább lelövetem magam miután felrobbantom a hidat, vagy berohanok
medic -el a csata közepébe a squad tagjaiért vagy csak védem a zászlót valahol a végeken.
Errõl az sztahanovisták meg az élmunkások jutnak eszembe.
Horváth Imre sztahanovista ma 4 házat épitett, ehhez 8945 téglát
használt. Kiérdemelte az élmunkás cimet.
ON
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Rambo, írtam neked a tiestón az sms kivetítõkre, olvastad? <#integet2>#integet2>
A végén amikor meg már nagyon untam magam, kinyomtam a kivetítõkre a 10.000 fõs közönségnek egy T A N K C S A P D A feliratot <#mf1>#mf1>
-tRs-Landor
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
az ünnepi kaki...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ötcsillagos primitívség! 😊 Ez a gyerek azért játszik, hogy anyázhasson 😊 Szegény neurotikus pára!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
még utoljára megjegyzem a linket
http://dragon.atw.hu/
pssszt
De csak addig, amig egyszer le nem bukott, ahogy a zsigulijában a videoton tv távirányítójával próbált úgy tenni, mintha mobiltelefonálna.
Szegényt egyszer nagyon fejbebasztam kosárlabdával, de ez asszem utána volt már...
Eszembe jutott egy sztori. Gimis elsõsök voltunk, szokásos hatalmas pofával levonultunk tesizni. Már elõre szóltak hogy mindenki fehér rövidgatyába és fehér polóba jelenjen meg. Felállunk a tornasorba, elõttünk egy kopasz erõs nézésû középkorú sportos tornatanár. Végignéz rajtunk majd bemutatkozik, hogy õ lesz a tornatanárunk meg mittomén. Kérdezi hallotuk e milyen szerelésbe kell tornáznunk. Mondtuk ja, erre odamegy egy sráchoz, akinek ,másmilyen színû gatyája és polója volt és aszongya neki:
'Fiam te is ott voltál mikor mondták (erõs határozott hangon)?'
'Igen ott voltam, mondja a srác.'
'Akkor miért vagy ilyen egyszeri fiam, egyszerû lettél, hülye vagy, vagy mi a bajod? (Üvöltötte 2 centirõl a csávó fejébe)'
A csávó az majd meghalt úgy beszart, mi meg a sorba elsõnek meglepõdtünk, aztán majd meghaltunk a nevetéstõl. Persze aztán ránk is üvöltött hogy kussoljunk és ne legyünk "egyszerûek". Ez volt a kedvenc szava...késõbb kiderült, hogy katona volt...imádtuk egyébként mert jófej volt, csak voltak hülye dolgai. Na ennyi.
<#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
Misa! Gyere vissza WoW-ozni. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."