Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Mi is köszönjük!GG!

Várjuk a következõ wart!<#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
Köszönjük mi is. GG

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hatt
Kössz a meccset GBC.

Elastic An-usZ Boys

Running
Ja tényleg jöhetnétek, mert elvileg most már mindenkit beenged, és kéne egy kis tömeg, hogy mennyit bír a szerver. Az is elég ha csak 1 órát vagy.

Szóval kérek mindenkit adjon még egy esélyt ennek az SG szervernek:
193.202.85.85

igen tudjuk ebbe biztos lehecc<#vigyor2>

Sziasztok holnapp gyertek 19:00 war 20:30-tól verseny lesz a uj sg szerveren
ami teljesen laggmentes és nincsenek lámák csak profik mint én és kéne valaki aki ki álhatna ellenem a selejtezöbe 😊 mert én már bent vagyok de ti is bekerülhetek bármikor csak legyetek holnapp ott 😊
KÜLÖNÖSEN VÁROM SHRANKOT
FRITZET
PHARAON
BONDOT
DE BÁRKI JÖHETT

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hysteria
Feltettem a BF2:SF es oldalra a kiegészítõ pályáinak a képét. A fenti menüben a pályák fülnél megtekinthetõ.

Gondolom a címet már mindenki tudja 😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Running
AKI TUD JÖJJÖN FEL AZ ÚJ SG SZERVERRE!!!
193.202.85.85

Danee
<#worship><#worship><#worship>

Na most már én mondom hogy zárjuk le ezt a témát <#law><#law><#worship><#worship>

Danee
<#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2005.11.10. 22:04 Adta: Borg
"Büntess még Borg...."
ok.
+1 megint a 18+ képért.

Lol Borg, ez nevetséges <#mf2>

Zsoltika 007
Mini iso-val mennie kell.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
ja C meghajón kell 2GB hely ezt elosztod kettõvel annyi DDR kell minimum ... ja bocs aszthittem a Danmengyerek kérdezte mégeccer ugyanaszt de nem sorry <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vki
De érdekes, hogy 1.02-essel ment. Hát ez szívás. Akkor game reinstall.

ACER Aspire 5738ZG

Pedig a faq módszereivel fut. Ha mégsem, akkor a hiba az Ön gépében van, és mi aligha tudunk segíteni.
Danman
800*600ba volt minden LOWon

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vki
Csá!

Lenne egy kis problémám.
Mikor elindítom a 1.03-as path-elt játékot, akkor villan párat, vár pár másodpercet, és kidob az asztalra. Elolvastam a FAQ erre vonatkozó részét, szépen visszamásoltam az eredeti fájlokat, de nem megy. Azzal a módszerrel path-eltem, amikor a TEMP könyvtárból másoltam ki a cuccokat.

A segítséget elõre is kösz.

ACER Aspire 5738ZG

schrank
jó hurka vagy TE <#papakacsint>

Zsoltika 007
Pont hurkát ettem ma délben! <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
túl erõs video beállításokat alkalmaztál amit a 300W-os tápod értelemszerûen nem tud kiszolgálni a kellõ tápfeszültséggel aminek következtében az áramerõsség rohamosan zuhanni kezd így az ellenállásokon létrejövõ feszültségesések algebrai összege zérus (nulla)

Running
Kamui az egész, mond ki nyugodtan, ha nem bf2-zöl akkor húrkát töltesz apáddal!!! <#eplus2><#eplus2>

schrank
ha jobban megnézed a képet észrevehetnéd hogy a "hipnotizõr" csávó terepszínû gatyában van az öreg másodikvilágháborús veterán a satupadon robbanószerek készítésére alkalmas vegyszerek vannak marmonkannába és végül de nemutolsósorba a képbõl kihajoló ember tankseggel rendelkezik R-GO a kép hadászati szempontból beleillik a "harcászati vicces" kategóriába különösképpen hogy hurkának álcázott pokolgépet csinálnak ami mint látható valami oknál fogva kiszakadt és a tûzszerész gyerek arcán felfedezhetõ rémület nem minden ok nélkül jelentkezett <#ejnye1>

Danman
CSÁsztok!! Nos az elnne a gáz,h rendesen megy a játék,amíg fel nem akarom rakni vmeik patchet...rendesen megcsinálom,ahogy a FAQ-ban van,de amikor elindítom,elsötétül a képernyõ(mintha belépne a játékba) aztán vissazdob az asztalra...MINI-IMAGE-dszel is próbáltam de nem megy..😞 PLS help

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Néha azért on-topik is lehetnél, a "vicces" képeiddel.
schrank

Jaja! 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

quack
bazki nyomasson má vki ijlyen húdekurvavicces képet plz 😞 :ÐÐ

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Running
Nesztek ízelítõ (Race At Karkand):

PocoK Bf2
csak javítottam <#nevetes1><#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
Az (OPC)Team tagfelvételt hírdet
Érdeklõdni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
Az (OPC)Team tagfelvételt híredt
Érdeklõdni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770

Running
Gondolod?<#eplus2>

Hysteria
Nemtudja vki mikor lesz 100% os online magyarosítás me 4 honapja nincs frissitve az fhun oldal

amugy haverokkal megdumaltuk h a kieghez csinalunk majd mi magyarositast

Üdvözletem<#hehe><#hehe><#hehe>

ERykk
Béres csepp😄<#nezze>

alberto 15
# Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
# Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
# Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
# Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
# Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

z0ty4
Sziasztok.
Skacok volna 1 kérdésem,hogyan lehet kikapcsolni a bf2:special forces ablakot amikor connectalok be 1 szerverre az miatt hadja abba van rá orvosság ??

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Hysteria
Running nem leszel te soha itt moderátor 😊

Nem, nincs bannolva. Csak 4 pontja van.
Running
Schrank te meg még bünti nélkül?? Ne hagyd magad...<#eljen><#eplus2>

schrank
verzoo1-nak kiköttette a nettyét borg <#hehe>de csak egy hétig <#kuss>

quack
verzoo hol van?<#hehe>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Running
Látom egybõl megy a gizdulás ha kaptok egy büntit,hysteria már rég 5-nél járnál ha én lennék itt a moderátor...<#eplus2>

Hysteria
Mindig is vágytam 1db büntipontra 😊))

Hysteria
köszi Borg a büntipontot nagy Isten vagy jejejejeje 😊

schrank
Feladó: SG Fórum
Elküldve: 2005. 11. 13. 15:46
Tárgy: Rendszerüzenet: a büntetésed lejárt
A büntetésed lejárt, ezért a büntetõpontjaid törlõdtek.<#ravasz1>

Danee
kapd be ok? 😊
Najó, tudod h sose adnam a szadba 😄DD

Danee
Flat, meghallgattad azt a hangot amit Alberto küldött? 😊) Egy része ismerõs lesz 😄

alberto 15
mindjárt kapsz egy ilyeT:<#felkialtas>
indoklás: Flémkeltés Bf2 topikba 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mohus
mondjuk pontozhatná azt is a "gép", hogy hány SPOT-ot tolt az illetõ...ez is életeket menthet és csapatmunka is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]