Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várjuk a következõ wart!<#eljen>#eljen>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Szóval kérek mindenkit adjon még egy esélyt ennek az SG szervernek:
193.202.85.85
ami teljesen laggmentes és nincsenek lámák csak profik mint én és kéne valaki aki ki álhatna ellenem a selejtezöbe 😊 mert én már bent vagyok de ti is bekerülhetek bármikor csak legyetek holnapp ott 😊
KÜLÖNÖSEN VÁROM SHRANKOT
FRITZET
PHARAON
BONDOT
DE BÁRKI JÖHETT
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Gondolom a címet már mindenki tudja 😊)
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
"Büntess még Borg...."
ok.
+1 megint a 18+ képért.
Lol Borg, ez nevetséges <#mf2>#mf2>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Lenne egy kis problémám.
Mikor elindítom a 1.03-as path-elt játékot, akkor villan párat, vár pár másodpercet, és kidob az asztalra. Elolvastam a FAQ erre vonatkozó részét, szépen visszamásoltam az eredeti fájlokat, de nem megy. Azzal a módszerrel path-eltem, amikor a TEMP könyvtárból másoltam ki a cuccokat.
A segítséget elõre is kösz.
ACER Aspire 5738ZG
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Érdeklõdni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Érdeklõdni lehet: http://www.opcteam.hu/ (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770
amugy haverokkal megdumaltuk h a kieghez csinalunk majd mi magyarositast
# Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
# Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
# Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
# Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Skacok volna 1 kérdésem,hogyan lehet kikapcsolni a bf2:special forces ablakot amikor connectalok be 1 szerverre az miatt hadja abba van rá orvosság ??
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Elküldve: 2005. 11. 13. 15:46
Tárgy: Rendszerüzenet: a büntetésed lejárt
A büntetésed lejárt, ezért a büntetõpontjaid törlõdtek.<#ravasz1>#ravasz1>
indoklás: Flémkeltés Bf2 topikba 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

.gif)