Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Villanógránát nem nyílt meg 3unk közül senkinek se.
Ahhoz mit kell csinálni?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
dereng már vagy kérsz egy villanót?😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
de mar leirtam ketszer is, at kell tenni a temp -et egy masik meghajtora es kesz.
szerintem
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
teargas -> könnygáz --> taknyodnyáladegybefolyik ,)
www.battlefield.hu
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
a mohának mindig a déli oldala fás
nem szoktam én ilyen rossz lenni
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Together we'll fly someday...
csodálkoztam is hogy valami szar sf-os fegyverrel lõttek le. full életem volt és 2villanás aztán már fexem is. azon a szerveren majdnem mindenkinek megvolt a sf eredetibe, 25halûlom deaths és 8killem volt, ilyen még nem fordult velem elõ
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
a szerverek mar 1.12-es patch-el mennek? kovethetetlen annyi uj patch jott ki <#wow1>#wow1>
don\'t panic
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
hasznalhatoak, a nemkivanatosakat meg letiltani?Akkor a konnygaz es tarsai kiiktathato lenne. Olyasmire gondolok mint pl.a Call of dutyban a csak rifle szerverek.
hát az biztos, hogy ez az árukapcsolásnak egy elég speciális, új precedensteremtõ változata. mindenesetre elég érdekes lenne a bíróság elõtt valami olyasmivel érvelni, hogy az EA az által kényszerítette a játékosokat a kiegészítõ megvételére, hogy a kieg nélkül a játék élvezeti értéke nagymértékben csökken, mivel az online multiplayeres játékban a kieget megvásárlók jelentõs elõnyhöz jutnak a kieg által.
most hogy így leírtam, ez nem is annyira hülyeség.<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Mellesleg szerintem csak precedenst teremtenek ezzel, mostanában jön be divatba az unlock (pl. AOEIII), azután meg majd a keresztbe-kontent a kiegészítõk közt.
egyébként ha tényleg ezt mûvelte az EA-DICE duo, hogy így próbálja rávenni az embereket, hogy vegyék meg a kiegjüket, hát azzal minden eddigi szarfaszú húzásukat megkoronázák. nem vagyok benne biztos, hogy ez fogyasztóvédelmileg nem etikátlan-e, bár nem ismerem az amcsi törvényeket.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de a lényeg hogy nálunk irreálisan magasan járnak játékárak, ami ha jól tudom a disztribútoroknak köszönhetõ, akik most csak tippelek, de szerintem több száz százalékot tesznek rá... õk tolják fefelé az árakat ennyire.. ez sem korrekt
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Horda Maki!:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elastic An-usZ Boys
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info