Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Van egy klán a NiGHt-FaLl Nevû már CoD2 ben megy de tervezzük a CoD1 et united offensivet warcraft 3 és a Counter Strikét meg még sok más egyéb játékbak és klán vezetõket keresek akármien internetes játékban MSN: [email protected]
na majd visszatérünk erre
azért kösz <#smile>#smile><#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Horda Maki!:D
Hogy törtet beenged e, arról még nemtok nyilatkozni, de próbálja ki, akit érint.
Igazad volt. Remélem így megfelelõ, néha képes vagyok kompromisszumokra is...de nem az ilyen pöcsszájú albertók miatt.
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
neked is kéne
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Megjöttem!:)
MediaMarkt : 11.990.-ft <#felkialtas>#felkialtas><#levele>#levele>
ElektroWorld : 7.890.-ft <#felkialtas>#felkialtas><#heureka>#heureka>
Tesco (budaörs): 7.450.-ft <#eljen>#eljen>
Viszont a Tescoban 2 srác azon ügyeskedett, hogy miként tudja megszerezni a kulcsot!!!!! Mekkorát léptek mikor odaértem!:DDDD
Szóval megvettem az EW-ben... Ott már mûanyag tokban van.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-tRs-Landor
ea.comról töltött bf2...112update.exe nem ment fel mint patch
de a SLY-tól töltött nevében update nem szerepelt felment....
én nem értem mert centire egyezik a méretük<#nemtudom>#nemtudom>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mmben SF 11990HUF
ugyanaz a tõle 200mre lévõ 576shopban 7490HUF
kbbe MM
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
Visca El Barça!
Azert ha csongetnek ne te nyiss ajtot, es jobban teszed ha par napig kulfoldre utazol<#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
köszi!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?