Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naja eddig azt hittem csak az installalo van elbaszva :/

May the force serve you well!

MElyik ip címen érdemes játszani ahol sokan vannak? és magyarok lehetõleg...
És hova írjam az ip-t?
Az miért van,h a connect to ip re ráklikkelek és nem történik semmi? Hogy a fa*z ba kell neten gamelni?
Ja meg közben használjam a dzsedi erõmet hogy meglássam hova a genybe bújt az ellen lídere aki REÁLISAN, MERT KURVA REÁLISAK VAGYUNK ÚJABBAN !!! nonstop teleportálja be a szegény AT-ket akik ugye ANNYIRA ki vannak szolgáltatva hogy megy a rinya meg a community request hogy 10 rakétát kéne nekik meg 3 atomgránátot hát LOL egyre nagyobb fos lesz ez a gém minden patch után!

A modokig jegelem az egészet mert így semmi értelme <#levele>

0Fritz0
Nekem sem. 😊
A srácok mesteri szintre emelték a pecssek elb@szásának mûvészetét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kurva jó az utolsó kis pöcs is azzal szórakozik hogy a rohatt flashbanget dobálja Karkandon mindenhova, odabassza a T90 elé erre legalább 10 másodpercig szart se látok GRATULÁLOK DICE SIKERÜLT ELKÚRNI A JÁTÉKOT TELJESEN!!
Remélem megkeresi az ötlet gazdáját egy kanadai "rajongó" és feldug a seggébe egy kiélasítet villanót! <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

na fasza orulok hogy sikerul felrakni a qrva pathet de mostmar nem indul el :/
81.85os forceware

schrank
ahogy ismerlek szarul <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
engem felenged minden sfos ranked szerverre, pedig nem eredeti. mind1. unlockoltam 3sf-os fegyvert, hogytudom õket használni??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

hogy te mekkora ész vagy hogy erre rájöttél 😊

Sanko
ez a szerver csak olyan játékost fogad el aki nem módósított játékkal próbálkozik.
állítsd vissza a jelenlegi hivatalos bf2-õt...vali ilyesmit vettem ki....

lehet pl magyarítást tettél fel azt kiszúrta...

a mohának mindig a déli oldala fás

ahh sikerult 😛
de meg lehet rossz patch problema 😊
Itt A link a megoldashoz. Ha valakinek 1.12 es path problemaja van nezze meg.
Be kene rakni a linket a FAQba szoljon valaki a faq gazdajank
csak 3 orat basztam el ezzel a szar pathel, remelem kirugjak a patch installalo keszitoit.

valaki tudna adni egy pathc.exet az 1.12bol?

Running
engem is kivágott, amig fel nem tettem új catalystot....

0Fritz0
Bazz, ezt jól elfelejtettem megnézni. 😊
Köci.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
driver....

0Fritz0
Király ez az új peccs.
Miután feltelepítem, elinduláskor kivágott az asztalra a játék.
Feltelepítettem megint az alapjátékot és az mûködött. Megpeccseltem, megint kivág.
Eredeti a játék. A refresh rate nem volt gond az alapjátéknál.
Ötlet?

(FAQ? <#hehe>)

Mr Manson
<#wave><#wave><#wave>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

mNzJean
hahó az RDHA-sok közül van itt valaki mert 20 perc mulva waroznánk , de még senkit nem érünk el ,ha valaki olvassa az RDHA -ból akkor jelezzen pls .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Crem
nem!
Köszi!

Remélem ez volt a probláma...

Reggel kipróbálom.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Hát még nem de szemet vetett rá.
Lassan kialakulnak a párok:

Landor - 16 éves Kari féle leány
Alberto - 14 éves Kari féle leány

Más nevezõ esetleg? Mondjuk alberto bajban van, mert a kisebbik majd szájbaüti, ha csúnyára nyitja száját..<#eplus2>

schrank
peccseted SF-install után mert kötelezõ <#ejnye1>

schrank
most akkor az albertó a kari lányával jár vagy mivan <#fejvakaras>

kornyezeti vatozok attalitva d: re a helyzet valtozatlan, bootoltam is. A faqban meg egy path.exerol van ami nincs benne egyik pathc tempe kitomoritett valtozataban esetleg a .cabok ban amit nem tudok kitomoriteni :/

Crem
Üdv!

Valaki segítsen már!😊

Ezt a hibaüzenetet miért kapom SF alatt??

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FCH kari
köszi😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Running
A topic alján van egy keresõ, oda írd be temp biztos talál vmit...

a kitomoritettben van 2 patch.rtd meg patch.rtp nem tudja valaki milye progival lehetne megpathcelni veluk a bf2ot?

hat hogy iranyitom at?
egy soft liknet kene csinalni nem?

Running
milyen linket?

milyen progival lehet linket csinalni?

Running
tempet irányítsd át...

bazze ezt a bf2_v1_12update.exe szart fel lehet rakni valahogy ha nincs a c 3g helyem? a D van 116 de a c 5g szoval ott sose lessz 3g :/
kocsog,fasz telepito progik inkabb betomoritenek oszt kesz

En a helyedben keresnek nehany irastudot is. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sza23
ha esetleg kérdésed lenne neked, vagy a lányodnak nyugodtan privizz rám, ha tudok segítek.

Valaki segítene közben miért csatlakozik az örökévalóságig az account serverhez a game?
Running
Egyetértek, rendõr semmiképp se legyen, vagy határõrség, vagy vám és pénzügyõr...

Gratulálok a lányodhoz. 😊 A lányaidhoz.

Minden jog fenntartva!

sza23
Bács megye Kunszentmiklós RK.
Kari!
nem tudom,hogy milyen szinten tervezgeti a rendõri területet a kislányod de sztem csk is a fõsulit lenne szabad neki megcélozni.Sajnos még mindig rengeteg elõítélet a lány rendõrökkel szemben és elég kevés állja meg a helyét az utcán.Viszont találkoztam már olyan leányzóval is aki jónéhány férfi kollegámat ûbereli.
Tudom hogy a honvédség már rég nem olyan mint volt( az egész családom katona)de nekik a kûlszolgálat nagy esélyt jelent az elõrelépéshez.
Szerintem ma Vám és pénzügyõrnek vagy határõrnek érdemes menni.jobb a pénzük, a technikai felszereltségük, munkakörûlményeik.
A mai rendõrség egyszerûen katasztrófális helyzetben van.

FCH kari
Hát tanakodunk mi is nagyon de a lányom viselkedési formái adja hogy valami hivatásos pályát válasszon. én jo magam szerzödése katona voltam 6 évig igy azt nem ajánlom neki.tanulmányi eredményei megfelelöek egy rendvédelmi vagy valami hasonlo iskoláház😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nekem is a fél családom 😄 Meg a barátnõm full rokonsága 😄
Mi ez? itt mindenki Yard?
Running
Szevasz elvtárs! 😊 Bp?

sza23
Tisztelt Running!
Én közrend járõr vok és teljes mértékben egyet értek veled.

lol.. jaja.. pl MH <#nevetes1>

-tRs-Landor

Running
EX - LEHET SG Szerveren a WAR hétfõn? Elkészült a szerver ugyanis....

Olyan problemmel találkoztatok,h mikor csaltlakozok egyfolytában connecting to account server van kb 10 perce... Miért?
Running
Hát Kari én ott dolgozom, és csak annyit tudok mondani, jobb ha más felé nézelõdik.

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

sza23
jól gondolja meg<#ravasz1>