Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Menjél ikább fujatni<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
A Télapó leszek Én,te meg a kislány Verzoo!
Ez jobbnak jobb ugyan de számodra már nem új,igaz kis vákumlény?<#puszis>#puszis>
Télapó:Kislány,ha adsz egy puszit, kapsz egy szem cukrot!
Kislány:Ok,de ha lepippantalak enyém a puttony is!<#fogmosas>#fogmosas>
mar szemtengelyferdulest kaptam, egyik szemem mindig le kozepre nez, nezi a armor csikjat, a masik meg a jobb also sarokba nez, mert az idiota, meg 2 v 3 raketanal is pirosan mutatja, hogy kifogyott, aztan csodalkozom miert nem tolti ujbol. Apro dolgok ezek, de nagyon idegesitoek es sose fogjak javitani.
Pedig, ha kijavitanak, vegre a repulesre is tudnek oszpontositani :)
szerintem
- Tudod ifjú padavan az úgy kezdõdött hogy kib@sztak a muppetshow-ból...<#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
valamit nem ir at amit az install megtesz, nekem is kilepett egybol, osszeganyoltam 3g a c aztan felment az installal es egybol indul.
May the force serve you well!
az õ ismertetõjegyük az, hogy ahogy beülnek a jármûbe, nem száguldoznak el vele rögtön. ilyenkor jó okkal feltételezem, hogy átül egy másik ülésbe, mikor abbamarad a csikorgás-ropogás, szóval a javítást szimbolizáló hangeffekt :)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Yoda az unokám...Akkor Én minek szólíthatlak?<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy minden kérdésedre megvan a válasz a FAQ-ban
Together we'll fly someday...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyebkent annyi utodott medic maszkal a szervereken, hogy hihetetlen. Befordul az elso csoka a sarkon, en meg elintezem egy rovidsorozattal, es varakozom, mert tiz esetbol legalabb otszor rarepul egy medic, anelkul, hogy vegig gondolna, mitol is halhatott meg. Ha szerencsesnek erzem magam, vagy szemet hangulatban vagyok, meg azt is megvarom, mig feleleszti csori urget, es aztan kaszalom le mindkettojuket.
bar meg regen biztam benne, jo lesz ez a gyalogos lovoldozosdni, vagy talan forditva, nem tudtam milyen rosszul van megoldva, addig rohangaltam a karakandon, de azota, altf4 segit rajtam, ha meglatom azt a palyat :)
szerintem
ezért járok a már bevált 4-5 kedvencre, amit már kipróbáltam, és még nem találkoztam ilyen problémákkal.
Plz... <#szomoru1>#szomoru1><#vigyor3>#vigyor3>
nekem attól még nagyon fexik az m16 medik, az M203-at úgyse használom, a medik meg igen jó kis kaszt. hát talán ezért nõtt a szívemhez, nemtom.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Amugy is eleg gyakori eset, hogy a krapek befut a sarok moge, es mikor mar eppen karomkodasra nyitnam a szamat, meghal az en loveseimtol. Granatveto detto. atba csurom az urget, kicsit gondolkodik, majd lenduletet vesz, es ugrik egy harom meterest. Gondolom mindennek a BF2 forradalmi lagkompenzacios rendszere az oka.
szal f2000. de ez legalább képes a 3-as sorozatok helyett folyamatosan lõni? mikor amcsi vagyok nem is szeretek assault lenni. a G3-nak kicsi a tárja, az m16 meg kiakaszt ezzel a hármas sorozattal, ha egy arab assaulttal kerülök szembe, az AK folyamatos sorozataival általában õ gyõz. bár az AK távolra nem olyan pontos.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.