Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ezekkel a kivágott schrank fejekkel te tutti elmebeteg vagy?<#vigyor2><#idiota>

joebacsi
volt 50k, énmeg oldalt heggesztek <#wow2>
ezért még valaki fizetni fog <#boxer>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Ti részetekrõl a 7? Még én se tudom mennyien jönnek a jelentkezõkbõl? Majd elosztjuk az embereket ha nektek nem gond, hogy más is játszik veletek...remélem az sg szervert át tudom állitani a kivant értékekre ha borg nem lesz. minnyá belemélyedek az opciókba.

Hát, ahogy elnézem, ez bizony 7 vs 12 lesz.... 😞

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

uHs Gerzson
Látszik gyurt a mai mecsre vazze <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Tudom hogy te akartad elvinni csak a wow elpuhított! <#duhos2><#mf2><#action>

mohus
"Valószínûleg f2000 volt, az assault SF unlockja...."

hálás és gyors....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TDC Geronimo
<#lama>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Schrank jók a melleid! <#hehe>

Én meg azt hittem hogy senki se vette észre mert a run már korábban szokott kezdõdni erre megjelenik a logód a kommentjeim (na jó spamjeim 😛) között azt hittem infarktust kapok 😄DD

Na errõl beszélek, hiába hajt az ember az elején, majd amikor már több ezer killje meg halála van addigra beáll hogy valójában hogy játszik, a 0,5 se szar ha pl a fregjei leaknázott tankok és az 5,0 is lehet kevés pl pilótánál, az egész stat dolog szvsz hülyeség semmit se mutat.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Akkor azt hiszem vagy az SCAR-L -t unlockolom, vagy ráállok a G3 -> F-2000 vonalra..

Minden jog fenntartva!

0Fritz0
Már reggel láttam, hogy itt mókák lesznek, de azt hittem, hogy több emberünk lapít majd a susnyásban a megfelelõ alkalomra várva. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Beers
Beáll 0,5-re 1-re jobbaknál 4-5-re is akár!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ugye ugye <#hehe>

az elõzõ kerek tékek simán elvegyültek de most is csak tök véletlen vettem észre a sok kilencest <#vigyor3>

0Fritz0
Mondja ezt egy ték-kemper... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez az egész k/d figyelés hülyeség, hosszútávon úgy is kiegyenlítõdik és amúgy sem jelent semmit 😊

Me0w
Lol, en meg epp basztam a rezet, gondoltam senki nem figyel ilyen faszsagra, visszajovok, erre...

Together we'll fly someday...

hát ja, valahogy megéreztem hogy az árnyékok közt lapul egy ték-kemper és bestresszeltem 😄DD

0Fritz0
Elbasztad a számolást. 😊
Remélem running törli szpem miatt. 😄

a support kap könnygázt SF-ben

Könnygáz melyik új fegyver mellé jár? Melyik kaszt kapja? Ugyanúgy jár a fegyver mellé az alap BF2-ben, mint az F-2000 mellé a flashbang?
(Flashbang hangtompítóval. 😄 )

Minden jog fenntartva!

Ha esetleg a megbeszéltek után még mindig tudnád a megoldást, akkor aztán az lenne a hab a tortán.<#help>
Köszi megértésedet.
Én meg már lassan a középkorba tartozok és nem igen tetszett ez az irónikus gyerek kifejezés,de azért semmi gond...

Nem tudnád ezt bövebben kifejteni. Mert ugyanis 60 g szabad hely van és mégsem oké.
Hát ha az irónikus gyerekre gondoltál ,akkor az sztem nem igazán sértö, nem is olyan szándékkal tettem. Nem igazán szeretek ok nélkül sértegetni senkit.
De ha KB 6 órás folyamatos szopás után ilyen választ kap az ember, akkor talán belefér egy meggondolatlan kijelentés.Ha ezzel megsértettelek , akkor ne haragudj rám a fent említett okok miatt.

Kérdésemben egyébiránt azt is leírtam, hogy nem elöször patchelek
(folyamatosan az összest, ami eddig megjelent felraktam csont nélkül),de ez az új kifogott rajatm.

A korra visszatérve : azért már én sem tartozom a serdülö korosztályba.:-)
Én arra tippelnék amit nekem írtál...

"Viszont nem mondom el. És ezt köszönd magadnak."

Szabadna megtudnom, hogy miért szolgáltam rá ?
Mert én nem nagyon sértegettem eddig sztem senkit.
alma2
Ignorald a csavot, sokkal jobb lesz a lelkednek, o csak egy rossz szellem, aki neha kisert 😊

szerintem

Me0w
Ha jol emlekszem olyan 1.4 koruli

Én azt se tudom nekem mennyi de nem is érdekel.

vsly
Flémszagot érzek<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TS Zolly
Rá se b@ssz@tok. Nekem 1,15, de nem izgat. TS annál inkább!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
Alberto: Te egy faszláma vagy kiscsákó!!! Ilyen lámával még nem is találkoztam egy magyar szerveren sem. Állítom, hogy a pontjaid egyharmadát a spawnpontok kempelésébõl szedted össze.... És akkor még te vagy felháborodva, hogy senki sem akar veled egy osztagban lenni?? Esetleg a Fair Play fogalom távol áll tõled? Egyuttal arról is meggyõzõdtem, hogy a te "sorry, többet nem fog elõfordulni" igéreted szart sem ér. Na akkor ezek után fényezheted magad...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

alma2
en a helyedben jatszanek, nem "statot javitanek" sokkal elvezetesebb.

szerintem

koschwarz
figy, amikor elkezdtem ezt a statot javítani (rájöttem, hogy van ilyen), akkor ha jól emléxem 0.68 volt. szeptembertõl küzdök az 1-esért 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alma2
ulj be egy helibe loni, lesz ott 6 k/d-is, de legalabbis 2-3 korul biztos 😊

szerintem

Gratula neked<#eljen>. Én jelenleg 0.77-en állok, és nem hiszem hogy ez el fog mozdulni(bár lehet hogy a mai EX elleni war után visszaesek 0.5-re<#ijedt>).Majd meglátjuk.

ERykk
<#eljen>

koschwarz
jó, matekból egyes, leülök, ezért vagyok jogász: szóval 0.05 kell

LOL

koschwarz
na már csak 0.5 kell, hogy 1 legyen a K/D-m

(megveregeti saját vállát és elismerõen hümmög-szmájli)

jó, jó, undorító ezzel törõdni, tudom, de ez kell a lelkibékémhez. amilyen ultrabéna voltam az elején, most annyira kell tepernem, hogy egy számomra elfogadható számot lássak...

mila69en
😄D közbe megoldottam kapásból single gamet nyomtam hogy gyors megnézzem milyen pálya azt oda van írva nagy betükkel, hogy single-be nem mûködik LOOOL<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Milyen mappokal? a custom mappok?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mila69en
hi help plz letöltöttem mappokat de eggyik sem akar elindulni elkezdi betölteni az késsz kilép mi lehet a gondja?<#confused> az eredeti pályák mûködnek simán peccsek is fent vannak vagy lehet hogy pont aza baj?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

TDC Geronimo
Kérvényezek a fél eX-es társaságnak spam miatt egy hetes vakációt! <#hehe>

Me0w
Ha megvetted a SF-et, akkor latni fogod 😊 Ha nem, akkor nem lesz uj fegyvered, hacsak nem konyorogsz addig valakinek akinek megvan, mig nem unlockolja neked oket.

sza23
lehet, hogy már volt ezért bocsi!Hogyan lehet unlockolni a patch által adott új fegyvereket?Csak a következõ megszerzett rangnál?

Me0w
Nem, mert latom, hogy ez hova fog vezetni.