Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

xj700t
nem 😞
elõször nyafog hogy min 3000 mb minimum diszk kell neki, most meg ez....

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

joebacsi
eddigi pöcsökkel nemvolt gond?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

xj700t
Ahoj!

Aszongya az 1.12-es telepítõ, hogy nem találja az install foldR-t .... nem hiszi el, de ott van !

a.) Olvassak vissza
b.) Tudakozó 1212
c.) Ne játszak, inkább legozzak
d.) Egyébb

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Danee
Ügyes vagy!

<#eljen><#lama>

-tRs-Landor

Na megoldottam.. Uninstall aztán delete image file...
TS Zolly
Azért lassan körvonalazodnak a klánok élete. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hatt
Az eX részben a 7thCR-bõl jött létre szal szerintem a 7thCR le is kerûlhet😊

Elastic An-usZ Boys

<#nyes>
TS Zolly
Ok. <#mf2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
CoR nem a Zolly dolga. Az egész CoR-é. És nem zolly, hanem Zolly!!!! Nagy Z ha megtisztelnél legközelebb vele.

TS Zolly
Ja. tegnap ánlokkoltam a pkm-et, és felmentem élvezkedni. Nem rossz. Schrank már ismeri a PKM erejét. Igaz DC-bõl, de egy picit gyakorlok vele BF-ben és ezt is megismeri.

A játékban kúsztam arrébb <#wink>
Yan
Ezt nem találom a lapon 😊

&#165; xfire: kistekila

Crem
ez lol...

kiszállni nem tudsz a székbõl!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
taxiherceg = transzportkiráj <#fejvakaras><#ravasz1>

schrank
ezt a bugot már a megjelenés óta nem voltak képesek kijavítani <#szomoru2>

azt vettem észre singleplayerben 😞 ,hogy ha sarokban állsz és úgy kapsz lõszert vagy medikitet akkor ragadsz be... Én lefeküdtem és arrébkúsztam.. úgy ki lehet jönni.
Már kínomban Wolf ET-ztem 😊
Crokin
Ja, én is ragadtam már bele... no comment

Repatarurgyán

semmit. felraktam a BF2-õt aztán az SF-et aztán 1.12 patch és nem megy neten...
Minden szart kipróbáltam..
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hmm, konkurencia bf.hu-nak? <#fejvakaras><#circling>

joebacsi
hmm más is találkozott már az iglában ragadósdi buggal? 😊
beugrottam dragon valleyn a legészakibb iglába, hogyénmajd jol fedezem a heliktol a tobbieket...1 heli kilove, jolvan megyek énis tovább, erre E re semmi, csak valami pittyegés...ráfekszek semmi, csak pittyeg valami (mintha nemlenne loszerem)...hmm mondom fasza, ottragadtam vagy 6-7 percig, közben alattam a pont 3szor cserélt gazdát, mellém spawnoltak az ellenek, de egyik se vett észre, pedig én kuldtem beléjük a légvédelmi rakétát, kevés sikerrel 😊
végül aztán egy ellenheli megszánt, és kihámozott iglástul 😊

leveskocka
amugy az uj peccs ota a tankok mintha serulekenyebbek lennenek...docogos folduton serul...erdekes...
leveskocka
a dvd fuzetben benne van minden info
Strike at Karkand. DAQ neven szoktam jatszani, te meg supporttal.(Bar azt hiszem, igazad van, es nem az ABC volt, hanem a city maps) Aztan a masodik kor Sharki-n mar csak szivtam, es jocska kesessel vettem eszre, hogy en maradtam a squad leaderunk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Velem? Multiplay city szerveren szoktam lenni mostanába. Most is voltam ott. Nem láttam Magyar nevet, de bevallom öszintén, soha nem figyelem, kik vannak fent.

Nah ezt übereljétek: full eredetim van, mióta feltettem 1x a speckó fost nem veszi be az alap cd-keyt. Tehát az egész alapot újra tettem, felpeccselem, connect -> your cd-key is invalid. Ha vki tud ea-s e-mailt adni, pls írja le.THX!

Tomsteel
de miért bruce? mit csináltál vele?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Nekem is ez a szar üzi van 3 napja...
Én is tudom de nem fogok 3000 portoto egyessével beirogatni....
agyhalott.. nem a kék szöveg a lényeg....
Tomsteel
akkor írja ki amikor csatlakozni akarok egy szerverhez...
hihetetlen ez a játék...full ideg vok...

Tomsteel
Mi a faxomért írja ki ezt: You have failed to connect, Please check your network connection and try again ? ?
(el ne kezdjétek nekem lefordítani, értem h mit jelent, csak nemtom miért írja ki)

Szépen kérek mindenkit, hogy SEGÍTSEEEEEEN ! ! ! ! ! !
MEGÕRÜLÖK !<#csodalk>

Kézi rokettavetõrõl van szó vagy állványosról?
Nem. bement a csako az SF szerverre, unlockolta az SF fegyvereket, aztan latogatott meg titeket a BF szerveren. Szerencsere viszonylag keves flashbangat dobalnak a BF szervereken, igy kevesbe zavaro az EA/DICE kocsog huzasa a kiegeszitovel.

Mas. Van a TLD klanban Emu nevu kollega, mert egy ilyen figura irtott ki jonehanyszor az elobb az ABC szerveren. Ugyanitt COR Zollyval egyutt apritottuk az ellent. Ezzel a rosszarcu taxiherceggel kene meg osszefutnom valahol. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Nem csak szirénázósra, hanem egybõl kipukkanósra is lehet lõni a tankot egyetlen lövésbõl. Nagyon köcsög helyre kell lõni, nagyon kicsi az a rész, ahol ekkorát sebzõdik. Ha nem kapod telibe, akkor sebez szirénázósra.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Engem parszor flashbangeltek pofan nem ranked BF2 szerveren is... akkor ez most hogy is van? Bejött a csákó SF-el a BF2 szerverre és egybõl kapott flasht?

mNzJean
nahh egy kis OFF de ha valaki tud légyszi válaszoljon , hogyan lehet új forumtémát nyitni ? Elég fontos lenne , most nem fárasztalak bennetek a részletekkel de kb 50 ember forumozási lehetõsége szünt meg bizonyos okokból ,és szeretnék az sg-n folytatni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

<#eljen>

-tRs-Landor

Köszi. Akkó nálam vmi gáz lehet.
Aham

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

És utána automatice elõjönnek az original pályákon is?
schrank
melyik a helyes megoldás ?(vigyázat több válaszlehetõség is lehet !!!)<#mf2>

Pedig elég egy kört játszanod egyetlen ranked SF szerveren, és megkapod az SF unlockokat is....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Robogo
Végülis gyorsan legyõzük a ellenfelet és 8 elött be is fejezzük.😊
Különben ez Clanbase war lesz szóval szerintem 8-ra befejezzük.(Ezt azért írom mert a CB meccsek idõben el szoktak kezdõdni).

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

most léptem át a 20k pontot, direkt nem kódoltam ki semmit, mert akkor még nem volt meg az SF, gondoltam, majd abból kódolok vmit, ha lehet ... DAO-12 és a Pancor Jackhammer nincs kikódolva, más minden ki van. De Sf fegyvereket most sem tudok unlockolni, h feltettem az új gamét.