Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször nyafog hogy min 3000 mb minimum diszk kell neki, most meg ez....
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aszongya az 1.12-es telepítõ, hogy nem találja az install foldR-t .... nem hiszi el, de ott van !
a.) Olvassak vissza
b.) Tudakozó 1212
c.) Ne játszak, inkább legozzak
d.) Egyébb
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Elastic An-usZ Boys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
¥ xfire: kistekila
kiszállni nem tudsz a székbõl!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Minden szart kipróbáltam..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
beugrottam dragon valleyn a legészakibb iglába, hogyénmajd jol fedezem a heliktol a tobbieket...1 heli kilove, jolvan megyek énis tovább, erre E re semmi, csak valami pittyegés...ráfekszek semmi, csak pittyeg valami (mintha nemlenne loszerem)...hmm mondom fasza, ottragadtam vagy 6-7 percig, közben alattam a pont 3szor cserélt gazdát, mellém spawnoltak az ellenek, de egyik se vett észre, pedig én kuldtem beléjük a légvédelmi rakétát, kevés sikerrel 😊
végül aztán egy ellenheli megszánt, és kihámozott iglástul 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
hihetetlen ez a játék...full ideg vok...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
(el ne kezdjétek nekem lefordítani, értem h mit jelent, csak nemtom miért írja ki)
Szépen kérek mindenkit, hogy SEGÍTSEEEEEEN ! ! ! ! ! !
MEGÕRÜLÖK !<#csodalk>#csodalk>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mas. Van a TLD klanban Emu nevu kollega, mert egy ilyen figura irtott ki jonehanyszor az elobb az ABC szerveren. Ugyanitt COR Zollyval egyutt apritottuk az ellent. Ezzel a rosszarcu taxiherceggel kene meg osszefutnom valahol. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Különben ez Clanbase war lesz szóval szerintem 8-ra befejezzük.(Ezt azért írom mert a CB meccsek idõben el szoktak kezdõdni).
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^