Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Nõtlen-e vagy <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
mellesleg ki lehet szállni abból a légvédelmi rakétából a dragon valley-n, csak jó irányba kell vele forogni. ha megtalálod a 6 óra 37 perces irányt... 😊

ki vette meg eddig a SF-t? tegnap nagyon viszketett a tenyerem, mikor véletlenül betértem egy 576-ba, de aztán hõsiesen ellenálltam. mellesleg a mediamarkt-ban 7990 Ft (csak azér, mer korábban valaki ilyen 10000 Ft-os árakról regélt).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
mongyá neveket : danee-ella ; DDane-ella ; gabri-ella . . .<#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Lányok is járnak ide olvasgatni, nem kéne elriasztani õket.<#vigyor2>

Me0w
<#love11>

Together we'll fly someday...

Hallottatok Runningot! Low profile mindenkinek, mert aki kidugja a fejet, azt leTKzza! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Látom megint nem nyugodtok. Egymás bunkózását be lehet fejezni, meg az anyázást. Vagy intelligensen megy a dolog, vagy törlöm. Kérek mindenkit nem menjen bele a flémbe, mert a kevésbé intelligens hozzászólásaokat úgyis törlöm.

Most is csak azokat hagytam meg, amelyek magyarázó jellegûek szerintem...

Természetesen nem várok magyarázkodást, mert nem érdekel...akinek ennek ellenére van közlendõje, írjon privátot.

Köszönöm a figyelmet!

TDC Geronimo
Najó, ha így állsz hozzá vegyük úgy, hogy nem írtam semmit! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
<#law><#ravasz1>

Me0w
Nalunk az irodaban szokasos az 'Adásvételi szerzõdés módosítás 2.doc' es hasonlok, nem fogom mar tudni leszoktatni rola oket, mint arrol sem hogy ne 60 Hz-n nezzek azt az 1 crt-t ami meg az irodaban van merthogy 90Hz-n olyan 'homalyos'...

schrank
nem emléxõ <#ejnye1>
danee: - "az lol h hús van a fejükön hogy odamenjen a BÉKA "<#taps><#worship>ezen a mai napig sírógörcsöt tudok kapni a röhögõgörcstõl <#nyes>

TDC Geronimo
Lehet, hogy nem kéne a témába már beleszólnom, de tény, hogy Meownak van egy csípõs stílusa, de mindezek ellenére én bírom õt. Ez a tipikus vagy megszoksz, vagy megszöksz esete. Lehetett volna valóban szebben is kifejezni, de meg lehet érteni õt is. Gondoljatok csak bele mi ment itt azóta mióta kijött a BF2...hát elhiszem, hogy 1-2 embernek tele lett a hócipõje. Na mind1 legyetek jók, szal gl&hf meg minden ^^

Me0w
Nem tiltja meg, mert a sok majom felhasznalo sir hogy KIRÁLY KILLER lehessen a windows folderje, meg hogy lehessen JÁTÉKOK BÉLUCIKÁNAK a hdn, de ehez csak jozan paraszti esz kell, hogy rajojjunk, NEM ERRE TERVEZTEK, ergo nem hasznaljuk. Akinek meg annyi a windóz hasznalat hogy be tud lepni, az viselje a kovetkezmenyeit...

Me0w
Ki vagyok bekulve teljesen, csak azt nem birom ha valaki zsigerbol idiota.

schrank
kvak-kapitány az általam belinkelt képek szoros kapcsolatba vannak a topikban zajló aktuális eseményekkel és ha arra a képre gondolsz amin 1béka meg egy komodói sárkány volt annak sztorija van és ha akarsz egy kurvanagyot röhögni visszakeresed megéri <#taps>

schrank
2x kellett újra rakni a vindószt <#taps>

Rohogni fogsz. Nalunk elvetve van Windows. Konyveles, berszamfejtes, mert az ahhoz valo szoftverek csak azon mukodnek. Mindenhol mashol Linux megy. Egy egesz kozuzemi szamlazasi rendszert epitettunk ra, es nem harom fogyasztoval.
Jatekra persze tovabra is a Windows valo, de ahhoz se art erteni kicsit, mert akkor kevesebbet szopik az ember, es nem nyeritenek a forumokban feltett kerdesein.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TS Zolly
Vinfos egy sz@ros sz@r! De jobb nincs! Nem mindenki pingvin örült. Inteles alaplapi hangkártya drivert nehogyámá megmondja a bilgeci hogy nem rakja fel az xp-re!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Meow arra akarja a reflektort rávílágítani, hogy már az elsõ sz@ros pöcs pecsel is ez volt a hiba. Hány hónapja is volt? És azóta hány sz@ros pöcs pecs is jött ki? Na meg a sz@ros vinfos kinél hányszor is lett ujrapakolva? Neke csak 2x.

Halkan megjegyzem, Zoltán névben van ékezet.

No flém!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A Windows oly sok mindent nem tilt meg, ami taccsra vaghatja, vagy problemat okozhat.

Kevesbe eros kifejezesekkel ugyan, de Me0wnak igaza van. Aki ennyire megbizik a Windowsban, az szamitson nemi szopasra. Az itteni noket sem tudom lebeszelni rola, hogy a fajlnevek ne harom mondatbol alljanak, huszonket irasjellel, ekezetes karakterekkel bosegesen meghintve. Illetve tudom, de abban a pilanatban elfelejtik, mikor hatat forditok nekik.

Danee
ez kicsit erõs volt <#ejnye1>

Hatt
Ha jól értelmezem a windows nem tíltja és még sehol se láttam a felhívást hogy hé te barom ne csinálj ékezetes felhasználó nevet mert nem biztos hogy minden elfogaja... Mivel alapeset hogy semmi se problémázik vele... Fasznak kell bunkónak lenni? Vedd észre kicsit magadat...

Elastic An-usZ Boys

xj700t
Azzal nem volt gond.

Majd este megpróbálom a tempbõl kimásolni a fájlokat.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

joebacsi
hagyjátok, csak szar napja volt (meow in eksön) <#hehe><#vigyor2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Látom egyesek még mindig nem szokták meg Meow stílusát <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ez azért egy kicsit erõs volt így elsõre nem??
Az igaz,hogy sokan sírtak mostanában ez miatt de azért ez túlzás..
Szerintem kérjél szépen elnézést.

alma2
Nem lehetne visszakapcsolni, a EA HU II-n a fegyvereket, ne legyen mar olyan lama az admin, hogy kikapcsolja azert, mert paran hasznaljak az sf-es fegyveruket./oldja meg, hogy csak, azok ne menjenek./ Igy meg rohangalhatok az antitankos vizkopojevel ami semmire sem jo.
Ha nem azert kapcsolta ki akkor bocs 😊, de meghallgatnam az okat.

szerintem

TDC Geronimo
Jah, de minden más igen <#wilting>

TS Zolly
Ja. Itt nincs wow. <#vigyor>

TS Zolly
Ezt mondták a DC-s PKM-rõl is. Kérdezd Schrankot.

TDC Geronimo
Úristen a helyzet látom változatlan! <#hehe>

Flémet akarsz ezzel a képpel bazzeg?!!! <#boxer><#violent><#idiota>

Sok sikert sztem pontos lövésre még fekve sem alkalmas :/

Már én is ragadtam be szintén kínai pályán, minden mûködött csak kiszállni nem tudtam :/

TS Zolly
Húúúú wazze! inkább ne legyen béke, de ezt a faszit neeeeeee!!!!!!<#vigyor>

mNzJean
Szépen beszéljetek mert rendõrt hivok! <#ejnye1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
A szeretet és a béke sugározzon a szívetekbõl...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nos utolsó állás szerint a bf2 igen, az sf nem.
quack
egy pár napja nem te oltogattad schrankot hogy hggya már abba ezt a szánalmas képlinkelgetést, már nem vicces, hülye fasz, gyökér, láma, stb... ?<#fejvakaras><#fejvakaras><#wilting>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Looserke
nézd meg a registryben, hogy a cd key le van-e kódolva

Nem tudom elindítani a jogtiszta SF-et! Nem vágom miért! A Windows-os profilom nevében van hosszú ékezet, lehet ezzel van összefüggésben. Segítség!!!

joebacsi
nelegyél már ennyire mókás...htx

joebacsi
nem azt kérdeztem, hanem hogy pl az 1.03 az felment e rendesen?

Danee

xj700t
Az égiek áldjanak meg egy 8-10 gyerekkel téged is ! 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Danee
<#eljen>

xj700t
Kösz B+ ! 😄

C <#hehe><#hehe><#hehe>