Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KáTéCé
Bocs de ez a GSBF2 klán oldala és nem a S.O.S-é!!!
Csak a tisztán látás kedvéért.

Ez akkor se stimmel.Volt már 58.És nincs Basic Command Badge.Már ennyit voltam commander 19:38:30 és ennyi pontom lett belõle összessen 2,419.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Running
Jó meló.

sza23
Imádom a Rendõrséget!<#eplus2>Reggel 7-tõl este 10-ig dolgoztam.Ebben benne volt egy körzött elfogása és egy részeg ci.ány, aki beígért nekünk ( nekem és a kollegámnak) egy fejlevágást és az egész családunk kiírtását.<#hehe>Vele bírkóztunk 3 órán keresztûl.<#gun>Nem fogok kegyelmezni most senkinek a Bf2õn.<#violent>

Running
Ááá nem mos csak simán fantasztikusan repültem. <#vigyor5>

Megijedtek,hogy rájuk zuhansz és gyorsan kiléptek mi?<#hehe><#hehe>

Running
Ja csak viccháború volt...de azért tegyük hozzá oman-on nem voltunk 2x annyian, csak mikor látták a véget kezdetek elszállingózni...meghát tegyük hozzá azért daráltuk le õket, mert Running elõvette a régi jó emlékeit és beszállt egy BH-ba, ennyi elég is volt.

badsec
Nem kellene ezt hirdetni...Ez kb. annyira volt war hogy az egyik csapatban többségben olyanok voltak, akik egy klánban játszanak. A Gulf Of Omanon pedig kb. 2x annyian voltunk. Legalább annyival tiszteljük meg az ellenfelet, hogy ezt is hozzáteszük.

Horda Maki!:D

Pontosabban 205 <#hehe><#hehe><#hehe>

WOW

Inkább Felsõ 210<#hehe><#hehe><#hehe>

http://gradesquad.uw.hu/

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

schrank
na megszólalt a felsõ tízezer <#schmoll2><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Grat<#eljen>
De ki az az SOS klán<#nemtudom><#nemtudom>

Fenrir
😄

A halál csupán a kezdet...

SG HORDA Vs S.O.S klánn Fun war !!!!!!!!
274 - 0 ::::😊 Strike AT KARKAND nagy nehezen megtörtük ökett 😊

425 - 306 :::😊 GULF OF OMAN ledaráltuk öket 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

mohus
teszek képet daneeról és albertóról, csak hogy értsd az öregek reflexei idõvel megkopnak...így ne bánkódja' ha megszivatnak😊))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ERykk
micsoda új dizájn:<#nezze>

alberto 15
õ daq?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

uk74
DaneeDAQ

Az élet kegyetlen

A gyerekszobadon mar nem segithetek, de egy logika tankonyvet kuldok faxon, ha akarod. Ha az #51420 attanulmanyozasa utan sem talalod ki, akkor elkuldom a masodik kotetet is. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
hmm j10-el f35 ellen tényleg kell nagy tehetség 😊
(hamár flémízû az este 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Miutan foldig hajoltal bocsanat keres kozben, majd tudatom veled, hogy igan, mert eddig meg egyikotokkel sem talalkoztam ilyen ramazurikban, mert foleg kulfoldi szervereken rontom a levegot.(HMC, Citymaps) Igy ez nekem elmeny. 😉

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Danee
te akkor most mien néven játszol??

Danee
és most beirod hogy kit lattal meg?<#mf2>

Tenyleg, fuvaros baro! Az alairasodrol jut eszembe, lattm Crem6 kollegat is akcioban.

Danee
én meg elfelejtettem tenni <#eplus2>

schrank
ezt most vagy elbasztad vagy csak nem értem mert angolul van de az elõbbi verzió a viccesebb számomra <#hehe>

schrank
nem tudom miért ilyen <#kocsog> <#hehe> pedig én szoktam tenni <#wink>-t amirõl tudhatná hogy nem komolyak a szándékaim <#bee1> de most legalább tudjuk hogy ugyanolyan faszláma mint elbandi csak õ repülõvel meg helivel <#mf2>

quack
jaj baz egyik fórumon gyerek aláírása:

:ÐÐÐÐd

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Fraszt! Egyszer olt meg spawnkor, mert pont addigra ert oda. A masik ketto szep tiszta taktika volt egy csipetnyi szerencsevel.

Daneenak meg jo lenne, ha megmondanad, hogy vegyen vissza, mert a szajara telepszem. Nem tudom, honnan szedte, hogy csiternek tartom egy szerencses kombo miatt, de ugy tunik a gyerekszobarol nem igen hallott, pedig neki azert meg egesz aktualis lenne.
A tortenete viszont nem stimmel. En egy elhagyott APC-be ultem be eppen mikor meghaltam. Engem valoszinuleg TV raketaval nyirt ki, a masik ket csoka meg egy szet hagyott aknajat talalhatta meg.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
legalább szmájlit tehetnélmert én tettem <#ejnye1>
láma mindennel ami repül <#taps>az a láma aki inkább sorbaáll ahelyett hogy játszana a láma TK-idról nem is beszélve <#mf2>

Danee
azért mert te lama vagy mindennel ami repül, nem kell ugatni

schrank
az elõbbit spawnkempernek utóbbit csíra gunnernek lehet nevezni <#nyes>

schrank
meghallgattad ugye hogy jó forgatókönyv a szöveg ééés meg ne próbálj ellenkezni <#ejnye1><#nyes>

Hejj! Jatszottam egy kicsit az egyik EA HUN szerveren. Volt szerencsem ketszer haromszor leloni Erdost, de o tobbszor lecsitelt. Utalom a jokor a jo helyen csitjet. 😊 Haromszor lott le egymas utan, ugy, hogy nem ott volt, ahol szamitottam ra, vagy spawn utan idom sem volt szamitani.<#eljen>

Daneet meg meg se ismernem, ha nem forogna valami a feje folott. Alig tudtam egyszer ketszer kirobbantani a kopterbol.
A legszebb killje igy nezett ki:
DaneeDAQ
Daneeakarki
Daneemasvalaki

Persze mindez ugyanabban a pillanatban.

0Fritz0
Most már tényleg erõsen gondolkozom a Belgán.
(Mármint hogy nem kéne betenni) <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Köci, most már sokkal nyálasabb és tisztább érzés... ;D

Danee
Két szárnyas vadász

schrank
na mjd csinálok én is szkrínsotot amikor a két szárnyas fejvadász nem is látszik a képernyõn annyira lent vannak <#mf2>

Danee
ja, és én most heliztem 😊 ha én is repcsizek 6x ennyi halála lenne 😄

Crem
Igen ritka mikor Schrank két "kedvenc" pilótája egyszerre játszik ellene!<#mf2><#vigyor1><#mf2>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
transzportkirály<#worship>

megkapom az MSN címét?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Crem
IP: 193.202.85.85 : port alap

jah!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
az eltalam elõbb belinkelt oldalon van IP port meg minden de Crem6 szívesen megosztja veled a gondolatait MSN-en ugye <#hehe>

schrank
V A K S I<#mf2>

hogyan tudok az sg szerverére kapcsolódni?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!