Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Horda Maki!:D
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De ki az az SOS klán<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
274 - 0 ::::😊 Strike AT KARKAND nagy nehezen megtörtük ökett 😊
425 - 306 :::😊 GULF OF OMAN ledaráltuk öket 😊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(hamár flémízû az este 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
:ÐÐÐÐd
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Daneenak meg jo lenne, ha megmondanad, hogy vegyen vissza, mert a szajara telepszem. Nem tudom, honnan szedte, hogy csiternek tartom egy szerencses kombo miatt, de ugy tunik a gyerekszobarol nem igen hallott, pedig neki azert meg egesz aktualis lenne.
A tortenete viszont nem stimmel. En egy elhagyott APC-be ultem be eppen mikor meghaltam. Engem valoszinuleg TV raketaval nyirt ki, a masik ket csoka meg egy szet hagyott aknajat talalhatta meg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
láma mindennel ami repül <#taps>#taps>az a láma aki inkább sorbaáll ahelyett hogy játszana a láma TK-idról nem is beszélve <#mf2>#mf2>

Daneet meg meg se ismernem, ha nem forogna valami a feje folott. Alig tudtam egyszer ketszer kirobbantani a kopterbol.
A legszebb killje igy nezett ki:
Danee
Danee
Danee
Persze mindez ugyanabban a pillanatban.
(Mármint hogy nem kéne betenni) <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
transzportkirály<#worship>#worship>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
jah!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
vadász