Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
jóvammá valahol már javítottam, csak mindig a rossz verziót copy pastezom be.<#hehe>

uHs Gerzson
Érezd magad megtisztelve az elsö helyen nagy betüvel mi kell még? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Ha nem irod at a nevem, eskuszom megbaszlak 😊) Nem tudok jonni egyebkent, kozben rajottem hogy szuletesnapom van, es valami buli lesz 😉

Together we'll fly someday...

Running

>>>SG HORDA:
1. MEOW
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. Crem
6. atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11. keke77
12. digitalenjoy
13. Borg
14. Drachomir
15. Tomsteel
16. Piedon

Hordások, publicosok, fórumosok figyelem!!!

11-én VASÁRNAP 20:30-as kezdettel War a klán ellen Kubra Dam és Mashtuur pályákon.

Adatok:
Sg szerveren: Vasárnapi meccs alatt jelszavas lesz, jelszóért nálam kell jelentkezni.
200% ticketarány
20perc köridõ
Fazekas üzenete:
spawn time 15mp
map: kubra, mastur
2 kör maponként
CB szabályok

Aki nem tud jönni, az jelezze, és várok még tartalék embereket...
Csapatmegbeszélés TS-en a vasárnap 20:00-tól. TS-beállítás autóverseny honlapján>FAQ

Running
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk 12.15-tõl az adott jelentkezõ bevételérõl .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Running
Schrank csíter az már biztos. Tegnap 200 km-rõl úgy lõtt fejbe asse tudtam mondani hogy habakuk. Én még látni is alig láttam a 22-es monitoron, nemhogy rácélozni. <#wow3>

PannonRobi
HALIHÓ!<#wave>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

koschwarz
bf2-es pályafutásom alatt eccer sem lõttem le vadászgépet semmilyen légelhárító eszközzel. még helikoptert is nehéz lelõni velük. én már csak tudom (mert soxor repültem én is), hogy mennyire nem lehet földrõl lelõni bármilyen repcsit, csak ellenséges géppel lehet ártalmatlanná tenni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
Es az milyen, hogy a Bradley es a Tunguska is kevesbe sebzi a helikoptereket mint az FAV-n meg a Hummeren a geppuska? 😄

Me0w
Az hogy mindig lejton parkolsz ebed kozben, es mig tomod a fejed legurul az apc es elut 10 embert, az nem skill 😛P

schrank
van róla papírom is <#nezze><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
na azért <#ejnye1><#nyes>

Miért, európán kívül van nála jobb? 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Fenrir
neked van tehetséged? 😄

A halál csupán a kezdet...

erdos
Sose tennék ilyet 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
te most vagy helytelen nyelvtani formát alkalmaztál tévesen hogy kétségbevonos a tehetségemet <#ejnye1><#nyes>

uHs Gerzson
Én Operation Cleen sweepen repültem a SU-34-el. Amikor már 3-szora lelötem az F-15-t akkor beszolt a csákó hogy ne löjem már le mert az F-15 nem olyan fordulékony, azután is lelötem nem érdekelt igazán mi a nyavalygása. Ja és magyar rankeden történt.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

digitalenjoy
Gerzson majd gyere TS-re ...

A JCSR nem kerülget ...

erdos
Tök jó nézni azt a kölcsönös megnemtámadási szerzõdést amit a pilóták kötnek néha <#nezze> Ha te nem lõsz én se téged aztán mehet a fregg ezerrel. de attól függetlenül a shrank tudhat valamit, múlkor simán füstõlõsre lõttem egy vadászt dzsipbõl ami szembejött. Végképp megérdemli hogy elgázoljon 😛

uHs Gerzson
<#worship>alah<#worship>

Amugy meg tényleg gáz hogy a földi Mozgo AA jármüvek rakétája tényleg csak arra jó hogy tüzijátékokat lehet vele kilöni mégaz vicc hogy a gépágyuk is elégé nevetségesen gyengén sebeznek,na de mind1...

Me0w
😛 Semmi gaz, csak kisebb arccal kene hozzaalni, mert ha 2 majmot beszijaznanak a bombazo uleseibe, akkor is lenne 30 killjuk a kor vegere, szoval...

uHs Gerzson
Itt mindig is kellet egy olyan ember mint te aki elmondja ezt nekik <#taps>

Me0w
De remek olvasni a forumot igy reggel. Latom, hogy Danee megint akkora arccal irogat ide, hogy maximizalni kellett az explorert hogy beferjen. Hm, de sracok ugye azt nem felejtettetek el, hogy a foldi egysegek nem tudnak mivel leloni titeket? Kar erre verni a nyalat, hogy kit hanyszor bombaztatok le, es hasonlok, amikor azoknak ezred szazalek eselyuk sincs a repulok es helik ellen.

koschwarz
áhhh, a belsõségek... 😊

aztán majd kiderül, hogy csíter a malac, mert elfut majd, miután leszúrták 😊, ahogy gyerekkoromban néha elõfordult. én nem bírtam a disznóvágásokat, qrva korán kellett kelni és még páleszt sem kaptam, mint a nagyok.

koschwarz
látjátok, egy igazi profinak nincs szüksége szpónkempre (komolyanmondom-szmájli)

vagy éppen laggolt "theres a problem with your connection" (viccelõdõ-szmájli)

Crem
Azért Danee védelmében beírom, 3x szoltam neki, hogy spawnkemp-re menjünk a tv toronyhoz, de õ nem volt hajlandó lõni...

Bezzeg ezt a sportot Pharolassal nagyon komolyan tudjuk csinálni!😄DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
repülõvel én is ellátnám a bajodat ovimen

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Crem
De NE PhotoShoppal!<#alien>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Így reggelire el tudom képzelni!😄D

pláne, mikor megkértek anno, hogy takarítsam ki a disznóbélt!😛PPP

erdos
jó kis vesevelõ 😄

Kovács legény
Az kempnek számit😄
hu ennék most egykis jó sültvért<#finom> meg mindenmás tarozékot is😊

www.czekoart.hu

Robogo
Jean látom nagyon álmos vagy...Iyet nem tudni...<#rolleyes><#mf1>

<#eljen><#eljen><#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Pharolas
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

mNzJean
Karácsony után megyek disznóölésre , remélem az beszámit majd a stat-omba , csak azt nem tudom ,hogy a disznóölés assaultnak számit majd vagy egy knife combat ribbon jár érte.<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Robogo
Most látom csak,hogy ebbe a statba nem is számolja bele a jármûves öléseket csak a kasztal való ölést számolja bele....Másokknál is így van??<#confused>És miért csak a kaszt öléseket számolja bele és a jármûs(tank,apc,reülõ,heli stb) ölést nem?<#conf>

Nekem összesen mindent összeszámolva 9658 ölésem van,de viszont csak 4779 ölés van benne a statba....

Robogo
Sajna nem voltam ott ezen a waron pedig akartam menni.Nem is tudtam,hogy lesz ma ilyen war...😞

Robogo
Akkor lehetsz a legnyugodtabb ha nem látsz engem.<#hehe><#nevetes1>

Running
Most így utolag legközelebb 10 év bannra teszem az SG szerveren ha legközelebb meglátom.

Running
Bazz én ebbõl kimaradtam, mert mindig arra figyeltem h Jean ne lõjjön le. 😊 Szerencsére aztán átállt a jó oldalra és akkor már nyugodtabb lettem.

mNzJean
Idézet Lbandi ma esti szösszeneteibõl : " adjátok ide a tankot ha nyerni akartok " , " ha én tankoznék akkor nyernétek " és végül " a kurva anyátok " és kilépett .Már ezért megérte ott lenni , egy levegõt szivhattunk magyarország de talán európa legjobb tankosával.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

alberto 15
egy kis off.
plz támogassa mindenki: link

alberto 15
<#taps>

badsec
Nem értem mi bajotok van LBandival? Hisz mindenkihez van egy-két "kedves" szava!<#hehe> Ma pl. az SG szerverre is bejött este. Egybõl a T-90 tankban spawnolt(nem tudom hogy csinálta<#nemtudom>), aztán belelõtt a tömegbe egyet és le TK-zot. Ezen nem lepõdtem meg, de azon már igen hogy BOCSÁNATOT kért! <#guluszem1> Nem is büntettem. De aztán összeveszett mindenkivel és vagy kilépett vagy Running kirúgta(már nem emléxem).

Horda Maki!:D

alberto 15
<#eplus2>

Nehéz tankkal érvényesülni ha bombákat dobálnak rád mert éppen nem a te haverjaid ülnek a repcsikben <#hehe>

alberto 15
ma összefutottam lbandival, masthuura bejött tankozni, aztán operation clean sweepen is tankozott, csak lebombáztam párszor, benyögte hogy szar pálya és elment 😊

alberto 15
persze, azóta roszabbul játszom <#mf2>

KáTéCé
Várj! Kitalálom a történet végét.
Megátkozott <#vigyor1>

Running
Atwe néha rettenetesen képben van.<#zavart1>

alberto 15
hozzám még pesten odajött egy csöves nõ, és azt mondta hogy adjak neki cigitha nem adok neki megátkoz<#banplz>