Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egy kérdés: Találtam egy jó kis szervert, de az vele a bajom, hogy mindig, mikor Wake Island-et töltené be, kiírja a már korábban leírt hibaüzenetet (#170916). Ha már nem a Wake Island megy, akkor be tudok lépni...
Van valami ötlet?
Elõre is kösz!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
másodszor... tönkrementek a BF2 lemezeim (kettõ szétrepedt a complete collection-t meg ellopták a haverom laptopjával együtt) letöltöttem egy BF2 ISO-t, telepítettem a saját cd-kulcsommal de ha fel akarok csatlakozni bármelyik szerverre azt írja hogy invalid cd key... van ötlet problémám megoldására? az újbóli megvásárlást leszámítva...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mivel ahhoz valami régebbi patchet próbált meg felrakni, de akkor se értem eddig miért ment és eddig miért nem csinálta...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ma még játszottam vele, és egyszer csak mikor más szerverre átmentem ezt írta ki...
2,csít,hack,csalás van rajta,ugyanis csak az olyan játékot engedi fel,amelyiken nincs semmi változtatás az alapfileok-hoz képest.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A következõ hibaüzenettel kidob miután betöltötte a szervert:
Ötlet?
Csirkemell nélkül nincs élet!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Csirkemell nélkül nincs élet!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,