Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem semmi ilyesmi nincs a BF-ben.Inkább parajelenségek vannak, átmegy az antitank raksi a kocsikon, tankon.Gránát ott robban az ellen talpa alatt az meg fut tovább vígan, ilyesmik.<#idiota>#idiota>
Tegnap meg kilõttem földi védelemmel a harci helibõl a gunnert meg a pilótát, a heli meg ott pörgött még vagy fél percig üresen.Meg is jutalmazott érte a game egy ground defense ribbonnal😊
Minden ellenállás hasztalan!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Bug #1 MP5 ironsight
Bug #1 M16 ironsight
Bug #1 G36C alap
Bug #2
Bug #3
Bug #4
Bug #1 javul, ha leszkrínshotolom.
Bug #2-vel még csak kétszer találkoztam, lehet hogy az már nem aktuális.
Bug #3 akkor jön elõ, ha megsüketülök. Így meg is vakulok. Az utoljára látott kép beég a retinámba, és csak a 3Dmap ikonjai illetve a napeffekt mozog, de az is hogyan? Ez annyira kényelmetlen, hogy újraindítás, új videokártyadriver(még ha ugyanaz is, mint ami fenn volt) és megjavul. Asszem a Civ4, vagy az X3 után jelentkezik, és lehet, hogy szimplán újraindítani elég lenne.
Bug #4 rendszeres, de ritkán csinálja, nem is túl zavaró, néha bevillan ilyenre, nem folyton ilyen. Leszarom kategória.
Van másnál is ilyen, vagy az én gépem ilyen szar?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a c4-es fazonokat bírom, olyan könnyû lelõni õket<#violent>#violent>bár van, amikor falon vagy palánkon dobnak át c4-et és azt robbantják, az idegesítõ.
Nállam úgy néz ki procilimites a game mert leteszteltem 2xaa 4xaf-el és 8xaa 16xaf-el és valami 10 frame a különhbség ... 1024*768-ban ... én TFT miatt 1280x1024-ben használom ... ott vagy van AA vagy nincs ... sokkal szebb ha van de sokkal többször meg is halok ... 1280x1024, High, Lighting, dinamic Lights:med, Effects:low 4xaa 8xaf esetén olyan 35-40-40-60 FPS, megjelenítéstõl függõen (Wake Islandon .. Karklandon is megnézem majd este, mert minden karklandos server tele van 😊
Single-ben meg értelmetlen nézni, ugyanis ott a gép számolja a botokat és az nagyon leterheli a procit ...
Jaaaj ... Na majd ha a nVidia után a BF2 is supportálni fogja a duál magos procikat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
számomra a legzavaróbb dolog az az árnyékok teljesen rendszertelennek tûnõ megjelenítése, szóval pl. amikor a háztetõn fekvõ emberke árnyékát látom az épületen belül, az gáz. igaz, hogy nekem ez jó, de fordított esetben nyilván én is anyázok, hogy ez meg honnan tutta, hogy hol vagyok.
de ezekkel együtt kell játszani. végülis gondolom ezeket a bugokat már mindenki mexokta.
Engem két dolog zavar, mikor valaki a levegõbe felugrálva hasalva lõ, meg mikor c4-el rohangálva dobálva felrobbantva magát is emberekkel találkozom.
1. Az antialiasing ugye azt csinálja, hogy egy képkockához több képet renderel le, és ezeket összemossa? Akkor elvileg, ha kikapcsolnád a 8xAA-t, akkor _nyolcszor_ annyi FPSsel menne nálad?
2. Nem féltek attól, hogy pont akkor esik le az FPS (30-40 szvsz alapból, nagyítás nélkül nagyon kevéske), amikor a legnagyobb szükség lenne rá?
Én Barton2500+, 1G ram, 9600XT-vel 1024ben, full low-n nyomom. Demóval, meg a fullal mediumon nyomtam, a 30-40 fps megvolt, amikor semmi exra nem volt, de benagyítva, illetve közelharcban szívtam nagyon a szaggatás miatt. Azóta low.
Ha már itt tartunk, mit szóltok a játék legális, beépített csítjeihez?
Pl az árnyékokat érdemes bekapcsolva tartani, mert átlátszanak az épületeken. Tetõn hasaló ember árnyéka látszik a földön, az építkezésen egy szintel lejebb.
Aztán írtátok, hogy feltúrt grafikán alig látni a házakban. Lowon ilyen nincs
Meg van egy érdekes bug is, lehet, hogy csak nálam jelentkezik:
Idõnként elkezd vibrálni a kezem, és amikor nem látszik, akkor a fegyóról is leugrik a textúra, tök fekete. Ez még nem is annyira extra. Viszont az ironsight az nagyon durva lesz. Technikailag ugye az i.s. úgy van megoldva, hogy van egy 3ds modell, ami a kis célzópöcök(nem vágom a szakkifejezést rá 😊 ), meg a fegyver csöve, és erre rárak egy 2D-s, szélein homályos képet, ami a fegyver tusa, illetve a közel lévõ részei. Na, amikor bugzik, nálam nincs ez a homályos cucc, csak a 3D-s modell. Igen durván sokkal többet látni. Ami ebben a jelenségben a legfurcsább, hogy ha leszkrínshotolom, akkor megjavul. Ezzel javítom, ha elõjön. Van már egy rakat bugshotom, mindjárt linkelek is párat... 😊
Amúgy a gránátvetõre ment a lámázás, hogy az mekkora egy noob dolog. Õk köpködtek, én öltem. Nekem tetszett a felállás. Bár ezen az alapon a sima gránát és a C4 is full láma cucc. <#taps>#taps>
Zolly: bizony ám, mint a sicc. Sõt az utolsó foglalható zászlót szépen körbeálló spawnkillereket se szeretik...
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
Ha valami füstöl akkor lentebb esett 35 körülire ...
Mellesleg ilyen tudással vagy nem, vagy nem sokáig leszel majd commander ... ott a FAQ és ott a Single player ehhez 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Magyar szerverekrõl már dc közben is megszoktam, hogy sok a multi-tarack. Így bf2nél gyorsan elhatároztam, hogy kerülöm a hazai felségvizeket. Bár egy hete betévedtem egy magyar SF szerverre, ahol az elsõ 10-15 ölés után ment a vote, hogy kickelni akartak. Amikor meg megérdeklõdtem, hogy "mi van skacok, nem tetszik ha elkenik a szátokat?", akkor meg ment a mindenféle köpködés. Szerencsére a map végére megbékélt a két fél és sikerült jót játszani. Ez esemény azonban meggyõzött arról hogy jobb nekem külföldön, ott játszanak, nem köpködnek.<#email>#email>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hááát....egy ideje már gyûröm a cuccot. Szilveszterkor megléptem az újabb rangom, szóval most happy van. <#vigyor2>#vigyor2> Te merre szoktál puffogtatni?<#dumcsi>#dumcsi>
flém: ekkor fritz beteszi a képet ami arra utal, össze fognak ugrani a fórumon az emberek, elkezdõdik az anyázás és nekem megint sokat kell olvasnom és törölnöm. Mikor ez megtörtént akkor egymást békénhagyják és nekiesnek annak aki törölte a hsz-eket, illetve büntit adott, mert nem elégedettek a dologgal (indok is szokott lenni ált). Majd mikor felbaszták az agyam én is flémbekezdett és leugatom aki minõsített, vagy problémáját továbbpasszolom feletteseimnek.
Na ez a flém és lefolyása.<#nyes>#nyes>
egyébként konkrétan én nem tok neked segíteni, mert nekem ezeket a tüneteket nem mutatta egy peccselésnél sem, és azóta is csak csodálkozom...
Én nem tudom.
Mi az?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Amiket írnak a fegyverekrõl, hogy erõsség, szórás állva/fekve/guggolva az mind nagyon szép és jó, csak annyi a baj vele, hogy a sebzést nincs mihez viszonyítani, mert nem tudjuk az ember HPjét, a szórás meg az égvilágon semmit nem mond (nekem).
Majd ha lesz türelmem meg idõm, talán összedobok egy alkalmazható táblázatot...
"Could not Find Patch File
Enter a New Name & Directory for the patch File or
Press Enter to Quit ===> "
most mit sinájjak???
Toom nem ez a legjobb hely de probáljon má meg valaki segíteni ha ez magyarországon nem ojan nagy kérés köszönöm!!!!<#help>#help><#help>#help>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
De azért a oberführer-hungarikum bokot köszönöm. <#puszi>#puszi>
Amugy szeva!<#wave>#wave> Elkezdtél megint BF-ezni?
1. Ott az a rühes FAQ, el kéne tán olvasni, mielõtt idefröcsögsz.
2. Nem te vagy az atyaúristen, hogy mindenki a te szavadat lesse.
3. Nem is te vagy az elsõ (de még csak a 73465789. sem), aki ezt kérdezi. A fórum 55e hozzászólása közt megtalálod.
4. Ilyen stílussal ne is várj segítséget.
- Hordások: csekkoljon be a fórumon (autóverseny fórum) aki tud harcolni a kíirt idõpontokban, illetve az is aki tutti nem jön.
- Autóversenyzõk: mindenki csekkolja a honlapot. Elkészült a véglegesnek tekinthetõ szabályzat...útvonalakat tanulmányozzátok...mapokat szerdjétek le...A jövõhét hétfõi Selejtezõverseny résztvevõi és útvonalai a kezdõoldalon találhatóak meg.
Nah poént félre, nem neked írtam. Egy ilyen oberführer-hungarikum úgy is tud mindent.
Belucz: http://www.ejfelkapitany.hu/bf2.htm
A srác ír arról amit kérdezel, bár még az 1.0 verzióra. Azóta csak annyi lényeges változott a kommandernek, hogy ágyúval nincs teamkill.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Az Artillery-t a Commander (parancsnok) tudja kilõni ahova akarja a mapon, jobb esetben ahova kérik a squad leader-ek 😊