Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
<#integet2>

havercsotány
<#szomoru2><#sniffles>

SigS
<#szomoru2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Csirke4
SCHRANK NEKED A JÓÉDES KURVA ANYÁD
Nemteccenek a buzilinkjeid. :'(

MEGMONDALAK AZ ÓVÓNÉNINEK!!!!!!!!!!!44444444444444444444444444444444444négy
SigS
Segond, neked csak Sig <#zavart1>

schrank
ámádom azokat a porhanyós combjaidat <#finom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
nah és még meg is lett örökítve?😄

www.czekoart.hu

schrank

schrank
nnna a kis rajzfenomén <#vigyor3>

schrank
mi van csirke nem tetszett a múltkori link <#mf1>

schrank
most hisztiztek iramosok ?
1. az aix-ot nem azért hozták létre 3-szoros légierõvel hogy infratyiskodjatok(mellesleg ha néha inf pályátokra tévedek ott is a kör végére az élben vagyok csak pár perc mire kitapasztalja az ember a szarkemper taktikátokat az adott mapon !) mellesleg addig ne milkor/claymore lámázzon olyan aki meg medic-kel újraéleszt vagy spawncamp-el sniperrel a pálya másik végérõl <#beka3>
2. igen is hogy konkvesztbe is nullák vagytok mert mindíg átálltok vagy gyors fõbézrõl loptok a-10-et herrier-t, apacshot amik magukban is olyanok mint egy 1000 lövéses automata arty , hát még az analfabéta autómata levegõ föld rakétái , szeretném egyszer látni mire vagytok képesek a fos mi-24-gyel (lancsika <#mf1>,mi-8-cal, mig-19-el,meg a többi szir-szar kínai-orosz õskövülettel a modern UN-es USA gépek ellen, sokszor azt képzelem hogy ez az aix valójában egy final countdown mód <#levele>) és lehet pofázni hogy van kézi stinger csak hát nem minden zászlónál meg a pályák felán talán ha egy van , ellenben az apacsot kb. 3-szor annyi ideig kell géppuskázni , hogy szétessen mint bf2-ben a cobrát,z-10-et ergó vagy hátulról próbálod kinyírni ha van rá idõd vagy esélytelen ráadásul 2 csík hp-val vígan rapked (lángol)tovább a szerelõpályáig míg az embernek 3-4 hp -tól meghal ugyan annyi másodpercen belül !
minek kell minden féle fos mappackokat felrakni több GB terjedelemben amikor a 10%-át futtatjátok és még azok is fos mapok ?
a sokat szidott d-o-d szervereken van élet éjjel-nappal és 300 tiket van 50 emberre ami röhelyes , úgy , hogy ha bemehetek bemegyek ha nem akkor sem fog hiányozni a kis saját játszó-te-retek <#wave>

Kovács legény
Schrank a legjobb cimbim, bebízonyította a hûségét. Térdre ereszkedett és leszopta a farkamat!
Úgyhogy nem szidni!<#ejnye1>

www.czekoart.hu

Csirke4
Schrank egy nyomorék fasz. 😄 Mindig is az volt. :C
Herold
Schrank? Hogy lenne már admin?

havercsotány
én sokkal jobban tudnám képviselni hazánkat helizésben<#nezze>

jappy
<#lama>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Running
Én goodspeed-re gondoltam elsõnek, de ez magánvélemény. <#vigyor>

McKenny
hát ez a csapat bármikor elverné azt a fos hordát😄

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
na majd fuji kifejti erre a választ gondolom😄
Miért kit gondolnál a helyemre? téged, aki múlkor még engem lecsiterezett? lol

Running
Álomcsapat: Gémover+Mckenny+Gz8+Goodspeed+Janek+megatöbbifaszmadár

Running
Van ennél lejjebb?

Running
Az h kenny is képviseli hazánkat, az nem szégyen valahol?<#vigyor>

Roppant mód meg is ijedtem...hová bújjak,hová bújjak,??<#wilting><#help>

[IRAM] leader

havercsotány
már késõ ,szét lesz bVa a kis vaginád<#hehe>

Drang
Üdv!

Csak annyit, h. bigface nem tom ki vagy, de vélhetõen emiatt irtad amit irtál. Nemzeti gyász... a mérgedet megértem... <#rinya> és no comment...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Igen...köszi a helyreigazítást,ezt rendesen benéztem <#wow1>
Az érintettõl elnézést kérek<#eljen><#falbav>

[IRAM] leader

Bocs Gabesz: ha jól látom, nem Sigs minõsített, hanem Zerénd....

pedal to the metal...

Köszi,de én azt tartom,egy embert a cselekedetei alapján ítéljék meg,ne a barátai,ismerõsei véleménye alapján.

Sigs...Azért,mert van néhány ún. köcsögadmin(egy párral már én is találkoztam,kevéske hatalmukat fitogtatják 😞 ) tények alapján ítéld meg azt az embert akit minõsíteni akarsz.Légy szíves.

Nálunk az admin azt jelenti,minden a szerverrel ,klánocskánkkal kapcsolatos dolog az õ vállát "terheli",tehát az is,ha támadás ,alaptalan vád éri valamely "bajtársát",kötelességének kell éreznie megvédeni azt.
Az eszköz nem számít,csak az eredmény a fontos...ha neki pl. ennyire terhes az IRAM szerveren játszani ,ne tegye.

Az hogy itt a fórumon mindenki mindent "ráhagy",az legyen a ti dolgotok,de nálunk más mércével mérnek.Röviden ennyi.

[IRAM] leader

McKenny
<#hehe>lámaszarok<#banplz>

Legkevésbé sem az!

pedal to the metal...

mert amíg "csak" sértegeti a klán tagjait ilyen-olyan beszólogatással, az kutyát sem érdekel: tudjuk, õ az "udvari bolond".
De amikor rosszindulatú, alattomos, alaptalan rágalmazásba csap át, onnantól nem látjuk szívesen az IRAM szerveren - nincs rá szükségünk.

pedal to the metal...

"FREE LEECH van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!"

hajrá! 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Beers
Már tudod 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem is tudtam, hogy admin<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Mert ö egy köcsög admin???

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

mert megteheti

Herold
Miért?

Teljesen mind1,az IRAM szerveren nem hiszem,hogy még egyszer ilyen problémája akad...

[IRAM] leader

SigS
<#ravasz1>

atomboy
Hagyd, o az udvari bolondunk.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

srekk olyan😄

SigS
Azé ezen már biztos megsértõdik, nem? <#ticking>

Schrank te mirõl irogatsz itt? Te itt eteted az embereket akik nem járnak aixozni és nem tudják kontrollálni az állításaidat.Nálad jobban aixban az analfabétizmust nem igen testesíti meg senki.Repkedni mondjuk egy alap szinten tudsz talán,(amire aixban bárki képes egy hónap játék után)de ha infrantriról van szó akkor egy rettenetes nagy NULLLA VAGY!!
Fujiryu
Ha van kedved szarrakempeltetni magad mert ugy erzed a publicskilled eleg akkor hajra...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

CopyKing92
az a gáz hogy játszani nincs idõm mert dolgozok. lehet hogy te 12 éves fejjel rá érsz vagy akárhány vagy vagy vagy nyugdíjas korodban. passz. szervezzél te klánt.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

HTS s3rg1nh00
...
majd ha leírod értelmesen amit akarsz,akkor talán válaszol valaki,addig BYE

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
faszba:\
azért szép volt srácok

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Beers
Szólj a haveroknak és már indulhattok is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Akkor immár végleges tény, hogy egy újabb európai battlefield 2 nemzetek kupája versenyen (minden bzonnyal az utolsón) nem szerepel magyar conquest csapat. Immáron második éve. Vajon miért, amikor azelõtt minden nemzetközi megmérettetésen volt magyar induló. Talán mert bénák a magyarok? Talán mert a több éves "elitképzés" leépítette a magyar klánok legjavát? Vagy talán kicsit nehezebb 8 jobbára idegen embert fegyelmezett csapatmunkára fogni, mint 5 havert szokásos délutáni szórakozásra csábítani? Nem tudni. Talán nehéz ilyen fiatalon felfogni, hogy egy országot képviselni talán nem úgy kell, hogy évente megfutamodni a megmérettetéstõl, és megvonni a még meg sem elõlegezett bizalmat.

Drang
http://www.teamrusheu.com/website/rushtv.html

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]