Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
SoG TeeMeeee
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nem a warokrol beszeltem, azok izgalmas meneterol, hanem mint lejjebb is irtam, arrol akinek ez a "nemes" feladat jut, sot nem is Landor alltal emlitett vedorol, hanem a pixellovo uriemberrol !
szerintem
Szerintem hagyd abba a hulyesegeidet.
Together we'll fly someday...
na mind1, mielott megsertodnek a komoly katonak, hogy lekicsinyloen beszeltem roluk, bar fontossagukat kiemeltem, inkabb befogom, mert senki nem fogja elvallalni :)
szerintem
szerintem
-tRs-Landor
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Szerintem, akkor mar a fuszalak elhelyezkedeset is, fejbol tudod.
Illene az elesen probara tenned magad, mindenfele hulye kifogas nelkul :)
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az mar bizonyos palyakon gondolom a kodhatar erteke korul van.
szerintem
A helis párosokról meg annyit, hogy biztos nagyon jó lehet, de nekem nincs állandó gunnerem, kommunikáció meg pláne nincs.
De rájöttem, hogy sokkal jobb, ha nincs gunnerem(az AH-1Z -ben mindenképpen). A többségük amúgy sem elég jó a TV rakétával, de ha jó is, nem tudja mit akarok(eddig headsetem sem volt, szóval kommunikáció nuku, mostmár legalább van úgyhogy ezen talán lehet változtatni). Hiába emelkedem fel, hogy lõjje le a másik helit, mivel nem látja, nem is lõ, pedig attól még ott van.
Ha viszont nincs gunnerem, át tudok ülni én és félpercenként küldök egy TV-t a másik helinek, ezzel kiiktatva a legnagyobb veszélyforrást.
(LOL Hányszor jártam már úgy, hogy éppen a gunner székében ültem, ráadásul squadleaderként, erre valaki belespawnolt a helibe pilótának. Nyomom az F1-et, de nem tudok átüllni. Mi a ...?<#wow1>#wow1> A squadmember meg persze nem gondolja, hogy pilótaként fog bespawnolni egy helibe. Amúgy is mi a francot keres egy heli a levegõben pilóta nélkül? Így simán lefejeljük a földet<#hehe>#hehe>.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Én sem szoktam egyébként repteret kempelni,a tegnapi csak úgy tünt.Mostanában a helivadászatot tanulom és az idözítést gyakoroltam.
A föbase igla/stinger/essex triumvirátust viszont tényleg próbálom megutáltatni az ellennel.Azoknak odacsapok azért,ennek voltál az áldozata tegnap<#awink>#awink>(ezentúl meg pláne jobban figyelek a légvédelemre,ha meglátom a neved az ellennél;túl veszélyes a te kezedben<#ejnye1>#ejnye1><#awink>#awink>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
www.czekoart.hu
Amikor megjelent a vietnam, volt egy lanparty vagy kupa, az a38 allo hajon.
Bealltam az egyik csoka moge, mondom megnezem a "profit" de igen jol idomitott kutya volt, allt a fak kozott, nezte az eget, es amikor mondtak neki most lojj, akkor lott, ez volt egesz kor alatt.
Persze hasznos resze a csapatnak, de kizarlog low-iq szakterulet :)
Bar legalabb nem kopik az egere, kozben egy kezzel tud sorozni stb, ennek is megvan az elonye.
Ezert mondjak a legjobb katonak, nem feltetlen okosak, csak vegre hajtjak a parancsot :)
szerintem
egykét meccsen csak abból állt a szerepem hogy rászülettem valakire lõttem kettöt, öngyi aztán születtem másra és igy tovább.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Aztán kénytelen voltam a parti iglára ráállni,mert túl veszélyes volt a Te kezeid között<#boxer>#boxer><#awink>#awink>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Kempereknek meg sosem lesz végük ... valaki mindig felfedezi majd ...
Régebben én is próbáltam kijutni meg ilyenek ... most sokkal egyszerûbbb ... Esc utánna pedig másik szerver ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
mert ha nem akkor fölöslegesen tiljták :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
szerintem
Elastic An-usZ Boys
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Elfoglalhatatlan bázist csak akkor lehet támadni, ha az ellenfélnek VAN egy másik pontja, akkor bármit lehet csinálni.
Ha nincs, akkor sem bombázni, sem rakétázni, sem tankkal bemenni (lopottal sem), atrival és bármilyen puskával(fegyverrel) tilos a bázis támadása.
Tilos kamikázézni.
Tilos ráspawnolni egy squadleader-re, majd kilépni és úju squadot csinálni.
Tilos lemondani a squadleader pozícióról, azért hogy a szakasz egy élõ tagja spawnpontként szolgálhasson
Tilos szakaszt váltani csak azért, mert az ottani leader még életben van.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Rajtam múlna csak és kizárólag a kiszedett tankok - APC-k és repülõ tárgyakért kapnátok pontot ...
Alapjában véve persze mindkettõ egyformán fontos, de egy skillesebb gunner gyengébb pilótával effektívebb mint fordítva ...
Apropó ... múltkor úgy alakult, hogy gunner lettem egy heliben ... IQ pilóta elsõ dolga volt az elfoglalhatatlan enemy base-re bemenni ... szétszedtük a helit a padon, erre elkezdi lõni az embereket .. és még én voltam a láma mert nem lõttem ...
Buktuk is a majom miatt a TV tornyot ... Néha ezek a (szerintük) "skilles" pilóták akkora lámák, hogy az valami hihetetlen ... Arról nem is beszélve hogy mi szenvedünk meg megint a toronyért, erre a láma megint viszi a koptert, de sosem ott van ahol kellene ...a pálya végén természetesen neki van a legtöbb pontja ... Ebbõl köveztkezik hogy õ a legjobb ... Na persze ...
Az ugribugrinak télleg lehetne már vége ... semmit se utálok jobban mint hogy ugrál a nyuszi elõttem, miközben a PKM találatjelzõje folymatosan jelez erre ugribugri barátunki lehasal és egy lövésbõl kiszed ... megnézném annak az "ugribugrinak" a mozgását aki a levegõben bekap 3-4 találatot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha nem õ akkor más teszi, vele is. Õ igyekszik megõrizni a saját szórakozását.
Legjobb példa Janek Jancsik Jancso Janakármi... Még be se töltött nekem õ már a fõbázist küldi repcsivel. Leszedtem és lent tartottam a fõbázison egy sráccal és máris anyázásba tõrt ki szegényke. Soha nem voltunk publikon e mellett de egyszer mindenki megunja. Én mindig megkapom a punisht ha fel akarok szálni 1 géppel, mostmár számomra ismeretleneknek én is kiosztom. Pedig nem vagyok a híve de ez van.
Elastic An-usZ Boys
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Pölö Menszesz akinél a legviccesebb dolgot láttam. Pixelshoottal lõttek publikon 1 pontot, õ megunta letette a mortart. Visszalõtt abban az ívben és õ szedte ki a shootert. Lehet így is csinálni.
Elastic An-usZ Boys