Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T4CeOBiNet noob
ez a tököm??

Kennwort
Bitte geben Sie ein Kennwort für Ihr Benutzerkonto ein. Achten Sie bei dem Kennwort auf die Groß-/Kleinschreibung.

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
a németek nem biznak az ea-ban így kiadttak egy saját peccset<#vigyor5><#nevetes1>

uHs Gerzson
JA németországban hivatalosan kint vande probálok szervereket keresni hogy mindenki letudja szedni mert most 10k-val jön 😄DDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

T4CeOBiNet noob
télleg fennvann<#buck> hmm

T4CeOBiNet noob
énsem értettem <#pardon1> azthittem én tom rosszul, de szerintem nem levonni kell hanem hozzáadni a 9órás különbséget az ottani idõhöz ... végülis nem visszafelé forog a föld<#hehe><#hehe><#bohoc> grat a fennmaradóknak<#wave><#eljen>

uHs Gerzson
A bf-news.de oldalon fent van az 1.2 de az Ea hivatalos ftp szerverén nincs. Furcsa, de elgalább jön lefelé szépen 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

GCR
Ha ott reggel 9 kor lesz , akkor az nálunk du. 6 bakker , nem tudtok számolni ?

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Itt paráztok a pecs miatt ami után lehet majd újrarakni a gémet mert memory leak vagy tökömtudja mit felejtenek benne aztán jön a pecs pecsse... <#hehe>

Jancsik
jó lenne ha reggelre lenne már

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Kovács legény
jah van énmár leistötöttem és márjáccom is vele,tök jó már nincs ugrándozás,most mindenki a hátánpörögve brékel és osztja mandinerbõl a krumpli áldást

www.czekoart.hu

Zs0lt1
nincs, félpercenként frissitem az ea ftp-jét meg a nagyonn portálokat de még semmi 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jancsik
ja vanmár?😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Kovács legény
jah ,fõleg ha az egyik klán már az ujpöccsel akarja nyomni másnap a másik a régivel aztán megint az ujjal aztán a régivel...😊
Én inkább várok mig mindenki vált,vagy felkell rakni a gépre még1* bft és lesz egy régi meg egy ujpöcsös,vagy inkább szarok az egészbe és megyek alukálni,nah pákó😊

www.czekoart.hu

DummyBoy
Na mivan???? Van má Peccs???

<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mNzJean
tényleg nekünk a héten 3 cb infantry meccsünk van , szerintem ez a patch jól belekavar a warokba.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
nem de cb-s meccsek vannak,meg a horda ellen is lesz meccsünk,bár aztat nemtom mikor

www.czekoart.hu

Zs0lt1
miért már ma este el akarod kezdeni a kupát?

Running
eX mi is köszönjük a játékot, nagyon élvezetes volt. Sok szép mozdulatot loptunk tõletek.😊)
Próbáltunk helytállni, de azért látszik h sokat kell még fejlõdnünk.

Remélem majd tolunk egy visszavágót!!

üdv all

DummyBoy
Nnnna ... ezek a franciák mekkkora lámák 😞

(Amcsik voltunk ...) 2 hülye ... kiszürkítik a TV tornyot, utánna meg felszaladtak várni a helire ... mire odaértem már csak ez az egy pontunk lett volna ... ez a 2 barom meg vár a tetõn ... persze hogy a fél MEC brigád akkora odaért ... le is pergettek bennünket ... <#wilting>

Ekkora kopterlámákat itthon se láttam még 😊

Kovács legény
és a meccseket majd amcsi publicon fogjuk lezavarni?

www.czekoart.hu

vsly
"után".....<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

sza23
na mind1!most úgy sincs túl sok idõm játszani<#szomoru1>.
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget!

Bizony és írták is az EA-nál hogy a pecs megjelenése után már biztosítják az 1.2-es szervereket <#nevetes1>

Zs0lt1
az 1.12-kor is 1-2 óra múlva már voltak külföldi szerverek amik átálltak.

Kovács legény
egy hétig ugysem állnak át a szerverek,ugyhogy minek várni a pöcsre?
amugymeg ujpöcs uj hibák uj anyázások😞

www.czekoart.hu

Szerintem is jó volt. GG Horda!!!

És jöjjön már a peccs aztán indulhat az infantry cupa!

Zs0lt1
hát elég sok helyen, de majd ugyis ide toljuk a linkeket.

Thx a gyakot, Horda népség, szerintünk egész jól helytálltatok!

Jó kis game volt...

eX vs Horda
342-167
267-158
296-212
287-176
-----------
1192-713

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

sza23
Ok!Végûl is ma csak 12 órát melóztam, de az éjfélt így már biztosan megvárom!<#pias>Amúgy az EA GAMES mappából EAGAMES-t csináltam és így felment a patch, de miután visszanevezetem megmaradt a fekete képernyõs dolog<#boxer>Ez viszont teljesen új nekem, úgy hogy nem veszõdöm, hátha pontosak lesznek az EA-s fiúk<#nevetes1><#taps>.
Amúgy hol lesz elérhetõ?

Zs0lt1
de végülis kb másfél óra mulva kiderül 😄
ha nem volt igazam akkor elõre is bocs ,)

Zs0lt1
megesküdnék rá h valahol olvastam, hogy nem lesz az aknarobbantós fasság kijavitva.

DummyBoy
Bakker ... most akartam lefeküdni 😞 Erre ha ébrenmaradok akkor éjfélkor tuti nem lesz semmi ... ha meg lefekszem akkor holnap az összes letöltési forrás túl lesz terhelve ...

Ááááááá ...

Mellesleg ez az L96A1 dolog tetszik ... gondolkodom rajta 😊 (Fõleg hogy 10 évente 1-szer vagyok sniper 😊 )

mNzJean
és vajon hány szerver fog menni az uj patch el éjfél kor?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
az övé és az angollal is vannak problémái <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
hát elméletileg igen.
aztán ea-éknál sosem lehet tudni.

DummyBoy
Öööö ... igen ... valamit nem vettem észre?

Sorry, de nem találtam erre vonatkozó részt ... (Aszittem csak elsiklott felette a szemed ...) De lehet hogy az enyém? 😊

FCH kari
ugy néz ki hogy ma éjféltöl lesz peccs??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
nekem a dokumentumok könyvtáram ékezet nélküli és akkor is irta a patch hibát,de miota nem "játékok" hanem "games" könyvtárba telepitem játékot azota simán lehet peccselni😊nincs feketeképernyö azt kidob stb😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

gergod
Minek peccseled, amikor holnap jön az újabb, várd meg azt, ráérsz majd arról érdeklõdni <#hehe>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Zs0lt1
az új interjút olvastad? 😉

Zs0lt1
nna ezt a fent ifaq-ban találtam:
Telepítési/indítási problémák:

'Patching failed': Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz:

A battlefield 2 jelentõs szerepet ad a C:\Docmuments and Settings könyvtárban lévõ felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz Windows profil neve, azok nem tudják felrakni. A megoldás:

Ne használjatok ékezetet vagy szoközt annak a mappának a nevében, ahova a BF2 telepítve van.
Ne használjatok ékezetet vagy szoközt a Windows profil nevében. (by Goodspeed)VAGY
Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)

Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítõ által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha elõtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
Indítás után fekete képernyõ:
Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt: bf2.zip (6,5 M😎
Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat
'Invalid CD key': Alap esetben akkor írja ki, ha tört játékkal eredeti kulcsot igénylo szerverre akarsz felmenni. A v1.03 patch esetében viszont eredeti és tört játékkal is megesik, hogy a korábban elfogadott kulcsot most nem tudja értelmezi a játék: eredetivel sem enged fel ranked szerverre, ill. tört kulccsal tört szerverre sem. Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot.

'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben.
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot, tehát azt kell módosítani.

PunkBuster (P😎: A legtöbb szerveren be van kapcsolva a PunkBuster program a csalások kiszurésére. Ha ez nincs bekapcsolva (Futó játék --> Multiplayer fül --> legalul) akkor az ilyen szerverek nem engednek be, ezt be kell kapcsolni.
Ha állandóan kidobál a szerver valamilyen Punkbuster hiba üzenettel, akkor a punkbuster.com bf2 oldaláról le kell tölteni a wc001199.htm és wa001360 fileokat (jobb klikk, mentés másként) és betenni a battlefield2/pb könyvtárba.
A PB file-ok frissítése történhet a pbweb.exe segítségével is. Ha ezt a kis file-t letöltöd és elmented a Battlefield2\pb könyvtáradba majd ott elindítod, akkor letölti és helyére rakja a játékhoz elérhetõ frissítéseket.

DummyBoy
Khmmm 😊

Mines can no longer be destroyed with other explosives

Az aknák többé nem robbanthatóak fel más robbanóanyaggal 😊

sza23
ezek mind meg voltak!az igazság az, hogy egyszer már sikerûlt a patchelés, de azóta újra kellett installálnom a játékot.Mindent úgy csináltam, mint akkor,de most nem akar mûködni.Nagyon jól tudom, hogy ennek a fórumnak a témája már jóval naprakészebb és elõrehaladottabb álapotban van, de már nem tudok máshoz folyamodni<#confused><#help>

Zs0lt1
jah én is úgy számolom

Boxer HUN
Most éjfélkor??????????!!!!!!!!!!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
Patch Sizes for Server Incremental will be 81.5mb; the full patch will be 357mb.

Zs0lt1
figyu, lap alján keresõ, vagy lap tetején faq!

Éppen ezért vagyok mindig engineer. Bár ilyenkor meg a skuló fogy el, de még mindig jobb mintha a csík fogyna el<#hehe>.
Ha meg sikerül találnom egy rendes gunnert, és õ meg support lesz, akkor nehezen lehet megszabadulni tõlünk<#mf1><#violent><#hehe>.
Zs0lt1
nna szarul tudtam 😄
Pacific Standard Time (PST) = GMT (Greenwich Mean Time)-8
CET = GMT+1
nnaszal lehet számolni :Ð

sza23
sziasztok!
Tudna vki segíteni patchelés ügyben?Problémám a szokásos( patching faild, fekete képernyõ, windows stb.)
Ha esetleg van közöttetek olyan, akinek sikerûlt megoldania ezt a problémát kérem segítsen, vagy kûldjön egy privát üzit.
Elõre is köszönöm!