Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jancsik
inkább vegyél magyar billentyûzetet

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Me0w
Nekem lennenek otleteim de abbol megint flame(k) lenne(nek) <#hehe>

Together we'll fly someday...

Running
Figyelem emberek!!!

A következõ dolgokat kell megoldanunk.
1. Május elsõ felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty elõtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 fõre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerõse az jelezze.
3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és Running készíti az interjúkat. Jelentkezzen akinek van kedve segíteni.

Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.

Üdv all...

mNzJean
grat<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hatt
Ez az elsõ fordulo volt😊 S.O.S - eX 0 - 610

Elastic An-usZ Boys

mNzJean
csak nem a holnapi warra gyakoroltatok ma?<#email> eredmény?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hatt
Köszi a meccset S.O.S.
Jók voltatok.

Elastic An-usZ Boys

schrank
alberto mondd neki azt hogy õ már harminc R-GO kétszer olyan hülye <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Nemtom, en nem voltam ilyen hulye 15 evesen sem 😄

Jancsik
ok

Hatt
nem

Elastic An-usZ Boys

TS Zolly
Valami ilyesmit lát az admin a cd kulcsból: 491cd03902a722a02d3c41b84a96e853

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
az admin még azt is látja hogy mit csinálsz a másik kezeddel ha sikerül valakit lelõnöd <#hehe>

TS Zolly
Hüle.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jancsik
az adminok látják a cdkulcsokat?

Me0w
Noprob, kov alkalommal berakom a cdkulcsukat a banlistaba, csak meg kell varnom mig jatszik valamelyik.

alma2
Na ugy nez ki, hogy csak single playerbe mondja, latszik sokat probaltam eddig 😊
A masik igy mar felmertem tenni full grafra, ebben meg az a vicc semmit nem lassul a jatek. Ugyan ugy 40-100 fps kozott ugral.Pontosabban az a szomoru, hogy low grafon is ennyit tud csak produkalni. nagyon nem jol van ez megirva.

szerintem

óh nem nem

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

ERykk
télleg?😉😉

UT2 - üvegtigris 2 "..."

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

ERykk
persze, kapsz érte pengõt<#hehe>

ja egyébként van márkám eladó nem kell valakinek? úgy hallotam, hogy ismét bevezetik!

asszed érdekelsz? ha bukok 70 akkor bukok! nem vág földhöz, mert hála Isten-nek megtehetem. ez van srácok! ha meg nem veszek, akko sohasem tudom meg, hogy milyen is valójában

thx megnézem

alma2
Ahhh, nem hiszem el, meghulyultem, vagy a jatek fos.
Beraktam 2 giga ramot a gepbe, minden highra allitva, singleplayer start.
Beulok az iglaba, erre ilyeneket elkezd mondani nekem a csavo, "fox one, fox one ". Meg "missile realesed" Soha a budos eletbe meg nem szolalt.Netan detektalta, hogy tobb ram van aztan szora fakadt, vagy eddig is mondta, vagy csak az uj X-fi hangkartya jott be neki ennyire ?

szerintem

Admiral Chris
ahhoz kéne garry's mod bf2-höz is

DonC
sry, feltehetöleg nem voltunk ott, shotoltad? mert ha nem akkor bizonyíthatatlan, ha van shot pls. küld el és kapnak egy örökbant.

schrank
hagyjad hagy bukjon hetvenet mint a anno landor a borotvájával <#hehe>

DummyBoy
Régebben ASUS VGA-khoz adtak ilyen cuccost ... szóval az volt velük a legnagyobb gond, hogy félképeket jelenítenek meg (Asszem ...), tehát ha ÉLVEZHETÕ minõségben akarsz velük jáccani akkor pl. egy 60Hz-es képhez neked kell egy monitor ami adott felbontáson tud 120Hz-et valamint egy adott gép ami tud adott felbontáson stabil 120 FPS-t ... LCD ugrik, stb ... arról nem is beszélve, hogy ha a szemüveg nem is drága, de a gép amivel tudod élvezhetõen használni már az ...

Asszem www.prohardver.hu vagy www.hwsw.hu fórumaiban van neki nagyobb topicja, ott nézelõdj ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
ugyanez elmondható a te hsz-edrõl <#mf2>

Danee
errõl eszembe jutott valami,amit a klánt ts-en hallottam : "Nekem meg hideg a lábam, és az se érdekel senkit"

nemértem mi a bajod! akkor isfogok venni és kész!

schrank
én a helyedben mindjárt 2-õt is vennék <#hamm>

azért nem rossz elképzelés nem? nekem legalábbis negyon bejön

igen közbe megtaláltam énis thx

schrank
vedd meg már nekem is azt fizukor fizetem <#hehe>

Felkészülés képpen a EuroForce ra.

Mi kell hogy neten meg tudjam venni?
Regisztrálnom kell valami oldalon?
PayPal? Visa?
Aki online vett SF -et az hogyan fizetett?
Ha 1x letöltöd többször nem engedi?

Köszi
schrank

schrank
gúgl<#nezze>

akkor megoldható ez! hol lehet kapni és mennyibe kerül?

schrank
ezzel játszol egy kört minimum epilepsziás rohamot kapsz és kiugrik a szived arról nem is beszélve hogy a gép körül leversz mindent és mindekit az élethû látványtól <#papakacsint>

mi a bajod a játékommal? akinek nem tetszik az bekap...ja <#boxer>

nah akkor, mi is az a kütyü? videószemüveg???

Danee
már megszokhattad volna 😊

Danee
miota van kléjmór azota karkandon nem is kell wallhack 😊 beállok a sikátorba, egy support barátommal (NEM SUPORT😊) és a két bejárathoz 1-1 kléjmór 😊 aztán mint ha horgásznék 😊
ezalatt én kapok killt haverom meg ammo pointot 😊

dronkZero
Ehh, mindig ez a szõrszálhasogatás... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
pihenjél már B+ elõször tanulj meg játszani aztán elgondolkozhatsz egy video szemüvegen vagy mi a ...szomon az monitor amit a fejeden kell hordani a sim a 3D szemüveggel csak érdekes színeket fogsz produkálni <#mf2>

Danee
Mashturon tv raksit?? Ki is a csiter ? 😊

lehet olyat csiálni, hogy a BF2-t 3D szemüveggel játszani? megoldható ez?

dronkZero
Á, ne baszd fel ezen az agyad. Földmûvesek. Pórnép. Arra jár egy katona, futnak, ahogy csak bírnak. <#mf1>

De tényleg, miért nem tettél közéjük egy TV-raksit, pl? Simán ingyenfreg.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
ROFL!!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?