Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiral Chris
igazából leszarom. Nem fogok emiatt senki után járni

Running
<#mf2><#vigyor>

BaSZNád Running<#felkialtas> <#banplz>

-tRs-Landor

Running
Köszi köszi...

uHs Gerzson
HBD Running <#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

T4CeOBiNet noob
minek aza többesszám??!<#nyes><#mf2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Beers
HBD Running!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Mivel ma szülinapom van, ezért a mai frx-horda inf gyakon hagyjátok magatokat csúnyán legyõzni. Aztán kihírezzük mindenhova mekkora ászok vagyunk. OK?<#nyes>

mesor
HBD!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

koschwarz
<#law>

egyébként az a jó azon a szerveren, hogy a legtöbbször nem olyan kemény vérprofi genya <#wink>banda van rajta, mint a magyar szervereken, hanem lámák tömkelege, lehet aratni<#eljen>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
Kössz MEOW...tudod aki este legény az...<#hehe>

Me0w
Tudod Fonok, kurva faradt voltam, es amikor latom, hogy kozeledik a purple heart medal (1-8 :D) akkor inkabb elmegyek aludni, mert a koncentracios kepessegem a nullat surolta. 9-re ertem haza, atfagytam 3 villamosmegalloban, hazajottem meg dolgoztam 11-ig, majd 4 perc bf2, majd agy :)

Together we'll fly someday...

koschwarz
jaja, mosmár vágom, meg eddig is feltûnhetett volna<#idiota>

hamar leszakadtál a multiplay-es szerverrõl<#nemtudom>

Me0w
Boldog szulinapot rendorinformatikusok gyongye :D

Me0w
Fonok, on tud olvasni? :D
10 Heals IAR

Szerinted ebbe az elesztes beletartozik? :D

Running
Én mindig üresnek láttam a magyar sf szervert.

koschwarz
az jó, biztos jó sokan fognak rajta jáccani. egyébként vannak az SF-es szervereken? nekem még mindig nincs meg. majd az 1.21-es, ténylegmindentjavító patch után...<#wink><#awink><#papakacsint><#kacsint>

TS Zolly
Csak mellékesen megjegyzem. DR only Karkand ranked szervere vissza fog állni SF-re mától. Faxom tudja mé. De a szerver keresõ a GS.dc rakedja city mapokra van belõve. Jelen pillanatba most a mustár city megy. Sok futkosós ratyik, este tali ott! :P

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
szülinapod van running? betöltötted a 13-at? elsõ éjszakai magömlés megvolt már? mert akkor grat, hepi börszdéj és egyebek<#eljen><#hehe>

koschwarz
jól veszem ki, hogy a medices badge-ekhez CSAK a heal-pontok jók? ez tök hüjjeség, tegnap 40 pontot szedtem össze medicként, és csak nézem, hogy mér nem aggya a veteránt, bár ez majdnem csak élesztésbõl származott. de ezek szerint heal-pont lehet csak.<#nemtudom>

Running
Köszönöm srácok...

koschwarz
az 5-ös karkandos tegnap úgy este negyed-fél 10 környékén csak úgy bemondta az unalmast?

azután történt ez, hogy schrank ügyesen a tolató tankom mögé ugrott<#hehe>, felélesztettem, majd visszaugrottam a tankba (egyébként valaki nagy okosan csak úgy otthagyta a tankot tök épen a semmi közepén<#nemtudom>), ez után connection problem, majd a szerverkeresõben már csak piros volt a szerver neve...<#rinya>

vagy kaptam egy örökbant az 5-ösre mert legázoltam schrankot???<#eplus2><#hehe><#ravasz1>

egyébként támogatom schrank ötletét, legalább az legyen, hogy ne csak karkand, hanem mindhárom városi pálya forogjon<#wave><#integet2>

T4CeOBiNet noob

T4CeOBiNet noob
heppi börzdéj tú júú :: Running + leveskócka <#buck><#pias><#taps><#taps>

TS Zolly
Régen még ismeretem a DR. klán tagjait. Mostmeg azt sem tom, kik ök. De igy vagyok a GS.dc-vel is. Régi jóarcokat csak néha látom. Felhigult nagyon ez a scene.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ERykk
Az adminok már nemigazán a dr klán tagjai, de a fõadmin aki a szerverrel is foglalkozik, az DoubleG , õt keresd:)

Robogo
Én tudom ki az a GBC-diktator.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
vazze most néztem végig 5 részt az Invasion-ból asszem ,tudom a megoldást :az idegenek köztünk járnak, már magamban sem vagyok biztos.<#alien>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

eX RambO
Jean, látod kicsit nem figyelsz aztán máris mindenfélék beszállingóznak az ujonc jancsikán keresztûl a BGC-be hehehe.... éles vigyázó szemedet reá vesd amíg nem lesz túl késõ....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

eX RambO
Meg kell neki mutatni, feltéve ha nem olyan szar, hogy jobb hogy nem látja :-)

mNzJean
GBC-diktator ???<#idiota> eee õõõ és õ ki?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jancsik
van egy GBC-diktator nevû társam, és a gameslave statoldal nem mutatja a statját...
mit lehet csinálni hogy láthassa?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

leveskocka
boldog szulinapot:)
leveskocka
van heli,amit lohetsz<#eplus2>
schrank
ha már annyira erõltetik az infantry-t akkor inkább mustár mint ez a szar <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

leveskocka
only songhua:)
schrank
PLS ÁLLÍTSÁK ÁT AZ ILLETÉKESEK AZ ONLY KARKANDOT ONLY MASTUUR-RA SO <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

eX RambO
Engem egy olyan kör vége elõtt 6 tickettel rakott ki amiért GoddConductot kaptam, 32-33 killel a hátam mögött No TK!! és erre azt irja a áték info hogy TK-ért ki lettem rakva Admin Decision miatt. Na ez a nem semmi .....

Admiral Chris
Akkor jól emlékeztem, hogy egy Dr-est láttam admin felirattal a neve elõtt... De ha jól emlékszem még csak nem is én voltam a best. Az mondjuk lehet, hogy párszor hûvösre tettem az admint.<#eplus2>

eX RambO
Ne aggódj nem te vagy az egyetlen akit ha túl jól teljesít az Adminkák(szentéletûek) terhére akkor egyszerûen csak úgy ukk-mukk-fuck!!! kibasznak a semmibe.Keresd Dr.Zsivagót, engem õ tett hûvösre.Amikor visszamentem megkérdezni miért tette a fél klán nekem esett, hogy pofa be vagy repülök megint..Hát a jó büdös k... azt, velem így ne beszéljen egyik se....

mesor
<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
Janek szerintem a maszturbacios sikertelensegeidbol fakado problemaidat ne rajtam vezesd le :P

Admiral Chris
Kérdezném, hogy a Magyar only Karkandos szerveren kik az adminok?
És egyuttal azt is szeretném megtuni, hogy most éppen mi a francért rugtak ki onnan? Ha jól emlékszem nem ez volt az elsõ alkalom...

Jancsik
most mit sírsz? tiis folyton rpk-ztatok a gyakwaron...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

TS Zolly
Szerintem te is a klémor lámákra gondolsz. :D

oksa köszi!

Running
Akik kiestek a csoportmeccsekbõl, azoknak nincs több meccsük. A csoportmeccsek amolyan selejtezõk...

oks. köszi! ti is. náha már nem is értettem ,hogy ezt hogy csináltátok :)

sztem az infantry kupa jó. kérdésem amelyik csapat kiesik a csoportból az ugy azért játszik a többi kiesett csapattal is.