Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
egyébként az a jó azon a szerveren, hogy a legtöbbször nem olyan kemény vérprofi genya <#wink>#wink>banda van rajta, mint a magyar szervereken, hanem lámák tömkelege, lehet aratni<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
hamar leszakadtál a multiplay-es szerverrõl<#nemtudom>#nemtudom>
10 Heals IAR
Szerinted ebbe az elesztes beletartozik? :D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
azután történt ez, hogy schrank ügyesen a tolató tankom mögé ugrott<#hehe>#hehe>, felélesztettem, majd visszaugrottam a tankba (egyébként valaki nagy okosan csak úgy otthagyta a tankot tök épen a semmi közepén<#nemtudom>#nemtudom>), ez után connection problem, majd a szerverkeresõben már csak piros volt a szerver neve...<#rinya>#rinya>
vagy kaptam egy örökbant az 5-ösre mert legázoltam schrankot???<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
egyébként támogatom schrank ötletét, legalább az legyen, hogy ne csak karkand, hanem mindhárom városi pálya forogjon<#wave>#wave><#integet2>#integet2>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mit lehet csinálni hogy láthassa?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
És egyuttal azt is szeretném megtuni, hogy most éppen mi a francért rugtak ki onnan? Ha jól emlékszem nem ez volt az elsõ alkalom...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD