Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Én ezt nem fogom soha megérteni, hogy mi az isten faszáért megy a rinya, meg a háziszabályozás, MI A PÖCSÉRT NEM LEHET A JÁTÉKON BELÜL MEGOLDANI? HA KEMPEL EGY KIBASZOTT TANK, AKKOR LÕDD KI, basszdszíven!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
gyógyreggelt annyi lemaradt a #161516-ról hogy a Dr.al megerõsített coRDHA az üdvözletét küldi zamárdiból .. magyarul: bekaphassátok 😄
túl vagyunk egy 3napos továbbképzésen ahol volt: pia, zaba, balatonbafürdés, alkohol, pia, egy kis hányás(találjátok ki kire lehetünk büszkék 😄) pia, alvás, pia, honvédségi kiállítás .. képeket nem kaptok mert nemérdemlitek meg 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
MEGLEPETÉS!
jó lehetett az este kandúréknál😄DDdd!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
egyszer kerestem azt az english.utxt-t,amit régen használtunk,és narancssárgával írta kit öltél meg,na ez olyan,csak még jobban szét van moddolva(pl.jump out helyett gtfo NAO! meg hasonlók)
Van sok magyar szerver, ami eléggé jó?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De egyébként meg a jókurvaannyának mondja meg, hogy hogyan játsszon, én úgy fogom csinálni, ahogy ÉN jónak látom. Összes köcsög háziszabályt feldughatja magának aki kitalálta.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vagy egy év kihagyás után megint BF-eztem egy kicsit.
Köcsög francia HUNS szerver. 64-es Oman.
Két zászlójuk van a MECeknek, a bal alsó, meg a mellette lévõ, a parton. Azt támadjuk ezerrel. Uwu tankban kintrõl osztja nekik, én rá spawnolok, támadom a zászlót.
Nagy nehezen sikerül.
Aztán kick 10 percre.
Indoklás:
"Uwu, ne kempeld a zászlót, menj be foglalni."
A jó kurva anyjukat a láma faszkalapoknak. Azért, mert elsõ vagyok a pályán, akkor nyilván én "kempelek" a tankkal, persze.
Meg hát valóban, ez egy kurvára fõbenjáró bûn, nem bemenni a tankkal azonnal meghalni, hanem támogatni kintrõl a gyalogosokat...
Annyira jó játék lenne ez, ha nem faszszopók játszanák...
Van valami, ami miatt félned kéne?
csíter!! csak hogy Fuji is örüljön...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN