Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Elõször veszel egy szervergépet , indítasz rajta egy hivatalos szervert , majd felemeled és térdeden kettétöröd a gépet és voalá , kész a tört szerver !

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

én a késes szerókat szeretem<#eplus2> hogy annak mi értelme??<#nemtudom><#fejvakaras>

[IRAM] leader

Fú bammeg ilyet még nem is kérdeztek.....vagy igen??<#eplus2><#eplus2><#violent><#gun><#gun><#mf2>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
nyugodj meg eddigi Best szabály amit láttam külföldi INFANTRY szerveren hogy NO GRANADES és tényleg ha dobtál mediccel egy gránátot jött a warning , másodiknál kick, hát azthittem lehidalok , gondoltam én nincsen GL csak nem tudnak írni, aztán repültem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

dronkZero
Mert az tényleg bazmeg a világ legnagyobb bûne, hogy _ésszel_ játszunk, ugye? Hogy a tank egy spawnpont a zászlónál, amirõl a gyalogosok támadni tudnak, hatékony fedezõtûz mellett? Egy olyan pályán, ahol kb egy percig lehet tankozni, anélkül, hogy a nyakadba basznának egy kupac bombát?

Én ezt nem fogom soha megérteni, hogy mi az isten faszáért megy a rinya, meg a háziszabályozás, MI A PÖCSÉRT NEM LEHET A JÁTÉKON BELÜL MEGOLDANI? HA KEMPEL EGY KIBASZOTT TANK, AKKOR LÕDD KI, basszdszíven!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

tomasz18
Sziasztok!!!Megszeretném kérdezni,hogy Tört servert hogyan tudok készíteni?Pár haverral szeretnénk esténként tolni egy kicsit ahoz kellene...Elõre is köszi!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Metalmilitiakid
há de a tik = tyúk , õ meg "ti"-t írt , há nóóóómális ?

ézsha vidéki klán lennétek: "tik"

gyógyreggelt annyi lemaradt a #161516-ról hogy a Dr.al megerõsített coRDHA az üdvözletét küldi zamárdiból .. magyarul: bekaphassátok 😄
túl vagyunk egy 3napos továbbképzésen ahol volt: pia, zaba, balatonbafürdés, alkohol, pia, egy kis hányás(találjátok ki kire lehetünk büszkék 😄) pia, alvás, pia, honvédségi kiállítás .. képeket nem kaptok mert nemérdemlitek meg 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Metalmilitiakid
nyugi amíg a 7th ból szól be valaki az mindig "ti" lesz 😄 de legalább ráfoghatjuk hogy látja milyen erõs nálunk a közösségi szellem , egy egyben lehet ránk vonatkoztatni 😄

havercsotány
Ezt a "ti" szót hanyagolhatnád<#rolleyes>

Metalmilitiakid
nembaj mire kijön a 43 csak megtanulod az értõ olvasást is 😄

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
De nem ti vagytok akik itt osztjátok az észt, hogy NEM A KILL számít hanem a TEAMWORK? Most a spawnkempben hol a teamwork? Egy olyan zászlót kempelni ahol 20an vannak és sose húzzátok be valóban okos húzás ha ti pörögtök lefele.Véletlenül sem jobb inkább egy zászlóval arrébb menni és behúzni egy zászlót ahol 4-5 ember van és megúszni hogy lepörögjél...Ezek után ne pofázzatok ha valaki belinkel egy 56-0ás statot, hogy a teamwork számít <#nezze>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Herold
Valahol meg tudom érteni õket is. Ha már ötödször halsz meg spawn után negyed másodperccel, az eléggé idegesítõ tud lenni.

HTS s3rg1nh00
ki nem szarja le mit csinálnál élõben?menjél akkor homokozni bf helyett...

HTS s3rg1nh00
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>Dátum: 2009.08.16. 22:11 Adta: Kandurex
MEGLEPETÉS!
jó lehetett az este kandúréknál😄DDdd!

Zerénd
Ja. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
azóta ilyen amióta orosz józsefet hallgat a kontrában a klubbrádjóba ... <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
Zoltán ellenségesen tekint a spawncampelõkre.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

havercsotány
én lenni nem érteni helyzetet<#confused>

Zerénd
Életben ezért még pofán is vágnálak te buzi!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Ben007
az ennyire hárdkór gémereknél nekem már bûzlik valami <#vigyor5>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

SigS
Elvileg csak a buzikat bannoltuk <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
olyan,mint nekem<#vigyor5>
egyszer kerestem azt az english.utxt-t,amit régen használtunk,és narancssárgával írta kit öltél meg,na ez olyan,csak még jobban szét van moddolva(pl.jump out helyett gtfo NAO! meg hasonlók)

havercsotány
anyám nem szokott bfezni<#nemtudom> vettél már guminõt?

Fujiryu
Van sok magyar szerver, de a színvonal az összesen a béka segge alatt van 😊

Metalmilitiakid
milyen mod /config van neked ?? nekem még a 2 év alatt nem bírt ilyet kiírni a játék hogy Unconfirmed Enemy ! , az Enemy Spotted helyett

OFF:
Van sok magyar szerver, ami eléggé jó?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

CopyKing92
biztos. ha hárdkor jól überül gamelsz tehát 100/0 KD val 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

McKenny
bocs a komoly hangvételért nem akart ilyen lenni😄

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
anyádat nem ,jalalalalalalalán 4x egymás után le c4caroztam boxit->ban

havercsotány
nem akarok én se flémet kelteni, de rajtad kívül senkit nem kickeltünk<#hehe>

Fujiryu
Nem akarok flémkelteni, de ilyenért 7th-s is kickelt amikor volt szerver 😊

Fujiryu
Miért pont a legrészegebb emberrel kellett a sorozatképet csinálni?<#bohoc>

SigS
Magyarul sprecheljél mert a cigány most épp nem egy életbiztosítás <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

McKenny
<#wave>

schrank
a háziszabály az a no clay , az hogy nem campeled tankkal a zászlót az gerincesség , érdekes anno dc-ben nem kellet senkinek mondani mi az a br bc ...

dronkZero
Hát belõled ki is nézem, hogy olyan hülye vagy, hogy a tankkal bezúzol 10 rakétás meg 5 specops közé.

De egyébként meg a jókurvaannyának mondja meg, hogy hogyan játsszon, én úgy fogom csinálni, ahogy ÉN jónak látom. Összes köcsög háziszabályt feldughatja magának aki kitalálta.

dronkZero
Mindkét oldalon voltak, bár a szopó oldalon több...

schrank
én is kibasznák azokat a buzikat akik spawncampelnek jármûvel "foglalj vagy menj az anyádba ..." <#wave>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
tanulság: mindig azon az oldalt kell lenni, ahol az adminok(sajnos, ha jót akarsz játszani😞 )

dronkZero
Ah, jó öreg BF, tele buzikkal.

Vagy egy év kihagyás után megint BF-eztem egy kicsit.
Köcsög francia HUNS szerver. 64-es Oman.
Két zászlójuk van a MECeknek, a bal alsó, meg a mellette lévõ, a parton. Azt támadjuk ezerrel. Uwu tankban kintrõl osztja nekik, én rá spawnolok, támadom a zászlót.
Nagy nehezen sikerül.
Aztán kick 10 percre.
Indoklás:
"Uwu, ne kempeld a zászlót, menj be foglalni."

A jó kurva anyjukat a láma faszkalapoknak. Azért, mert elsõ vagyok a pályán, akkor nyilván én "kempelek" a tankkal, persze.
Meg hát valóban, ez egy kurvára fõbenjáró bûn, nem bemenni a tankkal azonnal meghalni, hanem támogatni kintrõl a gyalogosokat...

Annyira jó játék lenne ez, ha nem faszszopók játszanák...

mackosajt
Miért ne legyen rajta pb mekkeni?
Van valami, ami miatt félned kéne?

csíter!! csak hogy Fuji is örüljön...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ben007
bannonlak?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

CopyKing92
ömmm... DeathZone Hungary szerverre menj fel infantri. de ha jol gémelsz le bannonlak :Ð

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

havercsotány
szemétláda csíter banda .Megvan már a guminõ?

McKenny
mondj olyan szerót ami ranked és nincs rajta pb<#mf2>

Fujiryu
Mer szar szerveren játszol 😊

Fujiryu