Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multhéten 3 büntetõpontot kaptam, de másnapra visszavonták!
hát ez vagyok én
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
"régebbi varziód van mint a serveren"
igaz nem voltam erre jó pár napja, jött esetleg ki új pecs amirõl nemtudok (pecsába)
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kicsit megszálltuk a repteret.<#hehe>#hehe>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Játszani meg csak most érek rá ... meló mellett ... anno inkább kocsmázni mentünk <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Azt varja, hogy valaki megsimizze a fejet vegre, es birja, hogy mekkora jo jatekos." - ez sem igaz. Csak míg korábban( a gimiben az osztálytársakkal) volt kivel kitárgyalni egy-egy jobb játékot, addig a mostani "begyepesedett" fõiskolás ismerõseimmel erre nincs lehetõség.(Meg velük nem is kerültem szorosabb barátságba. Kicsit nehezebb megismerni 300 embert, mint 30-at.)
A régi ismerõseimmel meg nem igazán tarom a kapcsolatot. Egy van, de õt meg az Istennek nem bírom rávenni a BF2-re, inkább a Deus Ex-et viszi végig 220-adjára, mindenkit csak késsel megölve.<#hehe>#hehe>
A családomat már lefárasztottam, úgyhogy most Ti vagytok soron.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Azt hinné az ember, hogy a magamfajta megszállott játékosokat talán érdekelhetik a hülye történetek, de kezdem belátni, hogy lehet, hogy tévedek.<#fejvakaras>#fejvakaras><#schmoll2>#schmoll2>
<#rinya>#rinya>
<#hehe>#hehe>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ha rajtam múlna lenne Unlimited Claymore Karkandon ... aztán lehetne taktikázni UMSC-ként <#hehe>#hehe>
hátha abbahaggya<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
Amúgy mi baj a sniperekkel? Az életben is vannak, war-okon+ jó védekezõ kaszt.
ennyi...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ilyenkor atfut a pilota fejen, jobban jar, ha maganak lo :p
Egy jo gunner eleve felporgeti a helit a pilotanak, ha nem igy tortent ismet atfut a fejen a pilotanak, jobban jar, ha maganak lo :p
szerintem
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Cask a gyorsan fejre allitom a helit, en kiugrok o mire eszbekap meghal stilust ismerem.
De ez egyszeruen jobb !!! mar csak vak ellenseg kell hozza, hogy ne lassa az egyhelyben lebego helit.
szerintem
alias Darken
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1."Mégis hova menekülhetett volna?" - Lásd az elõzõ hozzászólásomat!
2."Mi a faxt kerestél egyáltalán apc-vel a hajó elõtt?" - Éppen két korai flag defendet csináltam, ha nem tûnt volna fel.
3."Szar dolog amikora csapattagok nem hallgatnak a líderre" - Mibõl gondolod, hogy volt csapattagom? Egyébként meg ritkán nyomom csapatban, most is csak azért, mert rám jött a csapatbanjátszhatósdi, csatlakoztam valakihez, aki jól nyomta és egyedûl volt egy "csapatban". Fél óra múlva õ kilépett, így én lettem a squadleader. Egyébként meg mivel ritkán vagyok csapatban különösebben nem érdekel, ha a csapattagok nem hallgatnak a líderre.(A demóban amúgy sincs olyan hû de komoly csapatmunka. Mindenki megy amerre lát(<#hehe>#hehe>), bár néha vannak kivételek.) Fõleg ilyenkor nem izgat, mikor minden zászló a miénk volt(bár ez nem látszik, de így volt). Olyankor már idegesítõ, mikor minden egyes zázszlónál lényeges túlerõvel szemben próbálom felvenni a harcot-persze sikertelenûl. De mivel ritkán vagyok csapatban, ilyenkor sem a "csapattagok"(a squadmemberek), hanem a sima csapattársak idegesítenek, akik a lábukat lóbálják, meg knife duel-eket nyomnak valahol a susnyásban(<#worship>#worship><#hehe>#hehe>), miközben szépen bukjuk a zászlókat.
4."még szarabb amikor a squadlíder a saját parancsára is szarik." -Nem szartam rá, hanem már végrehajtottuk azt a feladatot(bevettük azt a zászlót), és elfelejtettem újabb parancsot kiosztani. Mondjuk, ha kiadtam volna azt a parancsot, hogy "Attack this position" a hajót megjelölve célpontként, akkor talán itt egyesekben még nagyobb felháborodást keltettem volna.(Na meg ilyen parancsot fölösleges is kiadni, ezt a hülye is tudja, hogy ilyankor mi a szitu.) Ezeket a parancsokat amúgy is csak azért szoktam kiosztani ha egyedûl vagyok egy squadban, hogy a kommanderünk lássa, mit csinálok. De most szerintem különösebben õt sem izgatta, hogy megspóroltam ezt a parancsot, mivel éppen heliben ült(tehát nem vette különösebben komolyra a figurát<#hehe>#hehe>), és éppen támadta az anyahajót. Ebbõl is látszik, hogy tényleg minden zászló a miénk volt, na meg a ticketarányból is.
5."Próbáld ezt a kempet egy olyan szerveren ahol vissza is lõnek rád a hajóró" - ezt sem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem lõttek vissza a hajóról? Ha hiszed, ha nem visszalõttek. Nevezetesen egy antitankos rakétával, úgyhogy ki is kellett szálnom az APC-bõl.
Egyébként meg a többi -általad írt dolog- stimmel.<#hehe>#hehe>
majdnem leírtam hogy mit tiltassál ki meg azt is hogy honnan ...
<#hehe>#hehe>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Felettébb igazságtalannak tartom.
-tRs-Landor
Kétségtelen, hogy néhány pályán éles waron talán hasznos taktikailag, de az eddigi kb. 20 gyak/éles meccsünkben, nem igen alkalmaztuk a snipa kasztot. Talán 1-2 alkalommal.
Én publikról simán letiltanám ezt a kasztot.
alias Darken
Biztos kivettetek szabit a patch miatt <#heureka>#heureka><#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor