Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sh3rmanData
Ásóval kiszeded és odébrakod <#nevetes1>

<#vigyor3>

multhéten 3 büntetõpontot kaptam, de másnapra visszavonták!

hát ez vagyok én

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Me0w
#66723 latom nem valtoztal sokat...

Together we'll fly someday...

S.O.S

"régebbi varziód van mint a serveren"

igaz nem voltam erre jó pár napja, jött esetleg ki új pecs amirõl nemtudok (pecsába)

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Danee
nem a padlót akarom felszedni :D

Kovács legény
fussál bele<#mf1>

www.czekoart.hu

Danee
hogy lehet a claymore-t felszedni?? nekem még sose sikerült

Cream78
Szentem te eltévedtél + különben is egy rakás lámasz..r <#mf1>

A sniper nem eleg mozgalmas nekem, bar olykor jol el lehet vele szorakozni. Egyszer Omanon kertem el egyik sractol a Barettjet, mert be voltunk szoritva a MEC bazisra, es a gyerek mar az olajtartalyok mellett hasalt. Vagy tiz snipert szedtem ki a construction site melletti dombrol, akik azt hittek cellovoldeben vannak, de mindig szorgosan visszajottek, es eszukben sem volt engem megkeresni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na akkor tessék! Errõl a képrõl nekem elõször ez ugrott be: Ez a basecamp azért már nekem is DURVA!<#hehe> Itt aztán minden játszik.<#hehe>

Kicsit megszálltuk a repteret.<#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SZVSZ a sniper a legnagyobb türelmet igénylõ kaszt (már persze ha nem kléjmórokat hajingál a tetõröl), és pont az a lényege hogy sunyi legyen és bújkáljon. Nekem úgy tûnt, nem is igazán a fraggelésrõl szól ez a kaszt, hanem a jó K/D-rõl...

Cream78
Akkor még keveset éltél! <#nevetes1>

koschwarz
ez az egyik legjobb dolog amit életemben hallottam

<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor2>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Cream78
Old+, hogy ne a demo-val nyomd játsz köztünk! Így olyan mintha Bf vietnam-mal, vagy más game-el nyomnád!

Running
Az SG szerver átállt 1.21-re csak még törtet nem enged be!!!

Boxer HUN
Megszálottság a demo iránt???... Álltalában a "DURVA" és, vagy "ÉRDEKES" történeteket szoktuk itt megosztani, kitárgyalni. De semmiképp nem azt, hogy miért nem ugrik ki a muki az égõ RIB-bõl. Ezért hát az álltalános zúgolódás. Meg persze azért is, mert amivel te "nyomulsz", az nem AZ a játék, amivel mi!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Öööö Érdekes ... nekem a Fõsulin sokkal több barátom és ismerõsöm volt mind szakközépben ... közelebbi és szorosabb barátságok ...

Játszani meg csak most érek rá ... meló mellett ... anno inkább kocsmázni mentünk <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#hehe>, de NEM. Nem hagyja abba, már csak azért sem.<#mf2>
"Azt varja, hogy valaki megsimizze a fejet vegre, es birja, hogy mekkora jo jatekos." - ez sem igaz. Csak míg korábban( a gimiben az osztálytársakkal) volt kivel kitárgyalni egy-egy jobb játékot, addig a mostani "begyepesedett" fõiskolás ismerõseimmel erre nincs lehetõség.(Meg velük nem is kerültem szorosabb barátságba. Kicsit nehezebb megismerni 300 embert, mint 30-at.)
A régi ismerõseimmel meg nem igazán tarom a kapcsolatot. Egy van, de õt meg az Istennek nem bírom rávenni a BF2-re, inkább a Deus Ex-et viszi végig 220-adjára, mindenkit csak késsel megölve.<#hehe>

A családomat már lefárasztottam, úgyhogy most Ti vagytok soron.<#hehe><#hehe><#hehe>

Azt hinné az ember, hogy a magamfajta megszállott játékosokat talán érdekelhetik a hülye történetek, de kezdem belátni, hogy lehet, hogy tévedek.<#fejvakaras><#schmoll2>

<#rinya>

<#hehe>
DummyBoy
Valszeg igen :) Nem írják, hogy nem az ...

Boxer HUN
Claymore továbbra is felszedhetõ???

Jol mondtad TESO!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DummyBoy
Általában a Karkand-freggerek hisztiznek a Clamore miatt ... ott van a legtöbb ugyanis, és nem az övéké az a sokcsillió pont, hanem a sniperé :)

Ha rajtam múlna lenne Unlimited Claymore Karkandon ... aztán lehetne taktikázni UMSC-ként <#hehe>

koschwarz
<#law>

hátha abbahaggya<#ravasz1><#hehe>

öcsém ezt a flemelést ami itt folyik! schrank vs landor csatáról csak ennyit: okos enged, szamár szenved!

Me0w
Azt varja, hogy valaki megsimizze a fejet vegre, es birja, hogy mekkora jo jatekos. De ez sosem fog megtortenni :D Mekkora egy szomoru tortenet :)))

Together we'll fly someday...

koschwarz
neked kórós magyarázom-a-bizonyítványomat függõséged van. már el se olvasom azt a fél oldalt, amit mindig írsz...<#hehe>

Persze a demóban is elõfordul(ráadásul nem is ritkán), hogy kikapnak mielõtt elérnem a hajót. Ilyenkor elõbb-utóbb belátom, hogy esélytelen, aztán maradok a szárazföldön. Ezúttal szerencsém volt. Ennyi.
Cream78
Nesze nektek felvettem a "cég" egyenruháját....

Amúgy mi baj a sniperekkel? Az életben is vannak, war-okon+ jó védekezõ kaszt.

Admiral Chris
én nem értem, hogy egyesek miért sírnak a sniper miatt... Én ha látok egyet, akkor megpróbálom leszedni, vagy sikerül, vagy nem(elég gyakran sikerül<#ravasz1>), de ha nem is látom és lelõ, akkor így jártam... és kész. Claymore okozta halálaim száma meg elenyészõ... Körönként átlagosan 1x ha találkozom claymore-val, vagy még annyiszor se. Ha látom kikerülöm, ha meg nem, akkor ismét csak így jártam...

ennyi...

Még szerencse,hogy orral kifelé állt meg ezért tudtam gyakorolni a kamerás rakétás lövészetet.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alma2
Utaljuk is az ilyeneket rendesen :) menj csonakozni inkabb, vagy vidd a helit.
Ilyenkor atfut a pilota fejen, jobban jar, ha maganak lo :p
Egy jo gunner eleve felporgeti a helit a pilotanak, ha nem igy tortent ismet atfut a fejen a pilotanak, jobban jar, ha maganak lo :p

szerintem

Az izgi lehetett.<#hehe>
Boxer HUN
A 35-ös és az ESSEX is üresen ácsingózott. (Lekempelted a hajó fedélzetet?) Ezt a szitut public-on nemigen tudnád eljátszani... sõt a 2-3 death után lehet, kezdenél elgondolkodni rajta, hogy érdemes e egyálltalán APC-be csücsülnöd. Az égõ jármûbõl pedig az esetek döntõ többségében senki nem tud úgy kiugrani, hogy ne halna bele. Így vagy úgy, de 80%-ban mindenképp halott!!!

Hát ehez muszály szólnom vortex. Én sniperral is foglalok zászlót és nem bujkálok az esetek 8o %ban.assaulttol sem szoktam megijedni hisz van még pisztolyis a sniperné. És 5 m rõl is adok fejest nem csak a dombról<#violent>
Nekem olyan esetem volt,hogy a hajón beszáltam a kobrába de rögtön átültem a géppuskás helyére.Vártam egy darabig aztán jött egy srác.Beszált pilotának és azt akarta,hogy kiszáljak.Én meg nem száltam ki.Én voltam az elsõ ráadásul eltartott egy ideig amíg vártam.Senki elöl nem vittem el a gépet.Amikor beszáltam üres volt a fedélzet.Az meg csak nyaggatott,hogy száljak ki.Bevitt a hajó gyomrába ahol a csónakok vannak.A játék végéig nem jöttünk ki.

alma2
Nem, de koszi a tippet, este ki is probalom :)
Cask a gyorsan fejre allitom a helit, en kiugrok o mire eszbekap meghal stilust ismerem.
De ez egyszeruen jobb !!! mar csak vak ellenseg kell hozza, hogy ne lassa az egyhelyben lebego helit.

szerintem

Csak leírtam a szubjektív véleményem a fetrengõs, alatomos játék style-ról, ami az "orvlövész", ahogy te hívod. Én nem hányom össze ezt a topikot nap, mint nap sokszor értelmetlen post-okkal(akinek nem inge...), csak olvasom. Ez egy olyan téma volt, amihez úgy gondolom hozzászólok. Jól tettem <#nyes>

alias Darken

schrank
a szaros apc-det kiszedi az essex is <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na most miért? Az általam leírtak közül mi mûködik másként a patch-ben? Talán csak az, hogy átment volna rajtam az antitankos rakétája és még mindig kempelhetném a hajót.<#violent><#hehe>
schrank
most már tényleg jó lenne ha velünk is játszanál meg az új patch-ekkel mert már kezd beteges lenni a viselkedésed <#hehe>

schrank
én tudom ki õ ide is irogat a geci <#ravasz1>

Azt hittem, hogy nagyon már nem tudnak meglepni a BF2-ben<#falbav>,de úgy néz ki tévedtem. Múlt héten játszottam a Dalian PLant-on, a Powerplant entrance-nál szerettem volna beszálni az MI-be, de megelõzõtt egy srác (vmi. U2<NETUDDKI>) De mondom sebaj jó lesz a másodpilóta is, gyors beugrottam mellé, aztán hajrá... A srácnak nem tetszett, a dolog erre fogta magát és kivitt a térkép szélére, és úgy állt be a helivel, hogy csak az én életem ment le. Kiugrani esélyem sem volt mivel közel voltak a sziklák. Azt miután meghaltam elment és egyedül helizett tovább. HURRÁ Csak azért írtam le, mert hátha másnak is újdonság, vagy csak nekem?<#confused>
Leborulok a tudásod elõtt!<#worship> Hogy Te ebbõl az egy szem képbõl miket nem látsz, az hihetetlen. Engedd meg, hogy pontról pontra szépen rácáfoljak mindenre.
1."Mégis hova menekülhetett volna?" - Lásd az elõzõ hozzászólásomat!

2."Mi a faxt kerestél egyáltalán apc-vel a hajó elõtt?" - Éppen két korai flag defendet csináltam, ha nem tûnt volna fel.

3."Szar dolog amikora csapattagok nem hallgatnak a líderre" - Mibõl gondolod, hogy volt csapattagom? Egyébként meg ritkán nyomom csapatban, most is csak azért, mert rám jött a csapatbanjátszhatósdi, csatlakoztam valakihez, aki jól nyomta és egyedûl volt egy "csapatban". Fél óra múlva õ kilépett, így én lettem a squadleader. Egyébként meg mivel ritkán vagyok csapatban különösebben nem érdekel, ha a csapattagok nem hallgatnak a líderre.(A demóban amúgy sincs olyan hû de komoly csapatmunka. Mindenki megy amerre lát(<#hehe>), bár néha vannak kivételek.) Fõleg ilyenkor nem izgat, mikor minden zászló a miénk volt(bár ez nem látszik, de így volt). Olyankor már idegesítõ, mikor minden egyes zázszlónál lényeges túlerõvel szemben próbálom felvenni a harcot-persze sikertelenûl. De mivel ritkán vagyok csapatban, ilyenkor sem a "csapattagok"(a squadmemberek), hanem a sima csapattársak idegesítenek, akik a lábukat lóbálják, meg knife duel-eket nyomnak valahol a susnyásban(<#worship><#hehe>), miközben szépen bukjuk a zászlókat.

4."még szarabb amikor a squadlíder a saját parancsára is szarik." -Nem szartam rá, hanem már végrehajtottuk azt a feladatot(bevettük azt a zászlót), és elfelejtettem újabb parancsot kiosztani. Mondjuk, ha kiadtam volna azt a parancsot, hogy "Attack this position" a hajót megjelölve célpontként, akkor talán itt egyesekben még nagyobb felháborodást keltettem volna.(Na meg ilyen parancsot fölösleges is kiadni, ezt a hülye is tudja, hogy ilyankor mi a szitu.) Ezeket a parancsokat amúgy is csak azért szoktam kiosztani ha egyedûl vagyok egy squadban, hogy a kommanderünk lássa, mit csinálok. De most szerintem különösebben õt sem izgatta, hogy megspóroltam ezt a parancsot, mivel éppen heliben ült(tehát nem vette különösebben komolyra a figurát<#hehe>), és éppen támadta az anyahajót. Ebbõl is látszik, hogy tényleg minden zászló a miénk volt, na meg a ticketarányból is.

5."Próbáld ezt a kempet egy olyan szerveren ahol vissza is lõnek rád a hajóró" - ezt sem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem lõttek vissza a hajóról? Ha hiszed, ha nem visszalõttek. Nevezetesen egy antitankos rakétával, úgyhogy ki is kellett szálnom az APC-bõl.

Egyébként meg a többi -általad írt dolog- stimmel.<#hehe>
schrank
sniper = orvlövész <#banplz>
majdnem leírtam hogy mit tiltassál ki meg azt is hogy honnan ...
<#hehe>

Talált<#bohoc>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Még a maradék kedvét is elveszik az assultozástól.. <#shakehead>
Felettébb igazságtalannak tartom.

-tRs-Landor

Mondjuk én a patch-ota nem is játszottam.Az inteligens aknák betettek.

Szvsz sniper kaszt alatomos játék stílus. Fetrengenek jó messze a dombon, vagy háztetõn, biztonságos helyen. Szarnak arra, hogy buknak a zászlók, és veszt a csapat. Lényeg a frag. Meg a sok szar claymore.
Kétségtelen, hogy néhány pályán éles waron talán hasznos taktikailag, de az eddigi kb. 20 gyak/éles meccsünkben, nem igen alkalmaztuk a snipa kasztot. Talán 1-2 alkalommal.
Én publikról simán letiltanám ezt a kasztot.

alias Darken

Hmm.. ma mindenki ennyire ráér? <#wow3>
Biztos kivettetek szabit a patch miatt <#heureka><#vigyor3>

-tRs-Landor