Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
jah igy volt,nemszoktam iet csinálni de kurvára untam már a dombon várni és a légyzümmögést hallgatni

www.czekoart.hu

Kovács legény
jah igy volt,nemszoktam iet csinálni de kurvára untam már a dombon várni és a légyzümmögést hallgatni

www.czekoart.hu

digitalenjoy
Mert sugárberci szerint az õ nem foglalható bézükre rontott be ezzel a jeeppel és ott kamikázézte cafatokra magát és néhány ellent is. Gondolom.

A JCSR nem kerülget ...

Pharolas
Mért, mi a baj a c4-es dzsippel?<#wow3>

Én mondjuk (már) nem csinálom, de mindig hálás vagyok, hogyha karkandon az egyik csapattárs így likvidálja a hotelnél születõkre lövöldözõ apc-t/tankot.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Remélem, hogy ezt az élményt nem a mi szerverünkön szerezted, mert akkor elszomorodnék <#szomoru1>

Hála az égnek, amikor én fent vagyok, akkor szinte attrocitás nélküli a játék a 7th szerveren mostanában..már többnyire csak külföldieket kell figyelmeztetni. Ezúton köszönöm azoknak, akik képesek ilyetén módon is játszani.<#taps>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

digitalenjoy
KLegény te meg a fasznak C4-es jeeppezel. Nem igaz b+.

A JCSR nem kerülget ...

digitalenjoy
Ezt pont te mondod, meg az ed101 haverod? loool. nyomtátok a folyamatos spawnrépet, amikor csak bírtátok. Ahogy felszálltatok, kapásból jöttetek répelni. Nemhogy foglaltatok volna. Minek is azt?

Utána köv körben odajöttél és lazán le direkt TK-ztál? Még jó, hogy ban jár érte!

Ráadásul utána még te jössz ide ugatni. Hát nevetséges vagy a haveroddal együtt.

Érdekes módon, amikor ti nyomjátok a kempet, répet, az soha sem baj, sõõõt még vállon is veregetitek egymást, hogy mekkora fasza gyerekek vagytok, teszitek a megjegyzéseket játék közben.

A másik direkt TKs gyerek volt ma leaderke. Õ is lazán odajött, letékázott, elvitte a helit. Õ is kapott egy aranyos ban-t.

A harmadik valami külföldi csávó volt, aki repcsiért tk-zott. -> ban.

Nagyon következetes az frx-es gárda, végre érezni, hogy rendben van tartva a szerver.

Érdekes, hogy a ti csõrötöket bántotta a dolog. Bocsi, de jobbak a jcsr-es srácok és le tudnak lõni benneteket. Én kérek elnézést ...

Amelyik jcsr-es kempel, répel annak jutalma ugyanúgy kick, mint akárki másnak.

A JCSR nem kerülget ...

Kovács legény
fushee-n miért kellett volna látnod bármit is???
TeamSpeak? töltsd le ,hasznos program

www.czekoart.hu

Kovács legény
tökmind1 hogy befoglalható vagy sem a zászló ha nem foglalsz csak lövöd a spawnolokat akkor az kemp, fõleg hogy a közelben nem volt senki aki tudott volna foglalni,miután kioktattál minket hogy ez pedig igy nem kemp,miis odamentünk a ti fõbézetekre,gondoltam ti sem haragszotok meg.
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a fõbázatokról 20perc alatt...

www.czekoart.hu

Kovács legény
tökmind1 hogy befoglalható vagy sem a zászló ha nem foglalsz csak lövöd a spawnolokat akkor az kemp, fõleg hogy a közelben nem volt senki aki tudott volna foglalni,miután kioktattál minket hogy ez pedig igy nem kemp,miis odamentünk a ti fõbézetekre,gondoltam ti sem haragszotok meg.
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a fõbázatokról 20perc alatt...

www.czekoart.hu

Csacsy
Mindenki irány EA HU-ra kepmelni <#violent><#duma><#eplus2>

:DDD

Running
Nem tudom én is találkoztam már kempelõs 7th-sokkal, meg JCSR-esekkel, meg csomó másik klános arccal, le is lõttek jópárszor, és tudjátok mit csináltam? Leszartam. Mikor meguntam kerestem másik szervert, mert kb még 6000 db van.

Kibaszott jó lenne, ha nem ez lenne már az állandó téma...

alma2
Hahaha, milyen kis csicska klan ez a jcsr /bar biztos van kivetel is koztuk !/eddig nem osztottam a boxer velemenyet most mar igen.
De most nem reszletezem de valahol kornel lehet ott a fo sotet....
mindenesetre egy elfoglalhato bazisra ugatnak, hogy campelunk, Meg szep hogy kilojjuk ott az ellent, nem majd megvarjuk, hogy beuljektek az iglaba es lelojjetek idiotak...Persze, hogy dzsippel jartak be c4-el a mi ELFOGLALHATATLAN bazisunkra az nem szamit, meg ami eppen a kezuk uyegeb akadt.
Kovetkezo kor, fushee pass ismet kialltak a dombra es lottek az elfoglalhatatlan bazisunkon a szuletoket apcvel es tarsaival.ez is jcsres volt termeszetesen.
Mindesetre akik vezettek a helijuket, nem sok kozuk volt hozza, talan lami kornel volt a gunner....
Es ezek nem is 10 eves jatekosok... van ott jopar idiota, gratulalok nekik.
Miutan szarra lott minket apc-vel egy JCSR-es, az elfoglalhatatlan bazison, mar a mi oldaunknon volt kornel, egy szava sem volt, legalabbis a jatekban nem volt olvashato semmi, gondoltam nyakon szurom, hatha szol a bajtarsainak, de csak kicket kaptam :)

szerintem

schrank
mert ez online gamma azaz idõtálló arról nem is beszélve hogy a legjobb FPS <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Robogo
Jah nagy skilles játékosoknak nagy logo jár.:D
A lámáknak csak kicsi jár ugye csacsy???<#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Csacsy
kérem törölni a BF2 topicot de tüstént, hama-hama

mNzJean
Nagy játékosoknak nagy logo jár <#nyes>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Csacsy
ÉS A CSILLAGJAIM HOVA TÛNTEK áááááááááááááá...kezdenek felb@szni

Csacsy
köcsög GBC

Csacsy
milyen logot kaptam amontól? nekem is olyan nagy kell mint Gabocának meg Jeannak.

Csacsy
f@szom mi ez?

Csacsy
Logo teszt :)

Robogo
Jaja hallgas Jean-ra tudja mit beszél.<#papakacsint>

mNzJean
Hirdetés utján meg ne vedd!!!

bakvarnyu
Azert erdekes, hogy mar lassan egy eve kijott es meg mindig 11 ezer ujonnan.Az akkor megjelent osszes jatek fele annyiba kerul.

bakvarnyu
Nem ismeros, hirdeteseket nezegettem.Akkor errol ennyit, kosz.

Én is most nemrég vettem kézalól a játékot és eddig semmi probléma nem volt vele, mondjuk én mondtam a srácnak hogy tudom hol dolgozik ha baj van a játékkal a haverok meglátogatják! <#boxer><#violent><#gun>

mNzJean
De bizony visszaélhet,ha csak nem nagyon jó ismerõsõd akkor ,ne vedd meg tõle.

bakvarnyu
Szerintetek ha most megveszem hasznaltan a jatekot valakitol utolag o nem elhet vissza a CD kulcscsal?

mNzJean
Gratulálok ,tükrözi a szellemi szinvonalad.<#levele>

Naon komoly.<#hehe> Csak, hogy jön ez ide?<#nemtudom>
Robogo
GBC vs Dr. infranty gyakwar 8vs8
Karkand:
107-50
156-0
Mashtuur:
102-17
116-0
----------
481-67

GG!<#eljen><#taps>

Grat HTS!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

ERykk
<#banplz>pfff

H
Srácok ezeket honnan tudom leszedni:Clanbase id
-Team Speak használata
-Advanced Tactical Center ???

SLYTHOMi
nah most ébredtem, látom lekéstem a kiba peccs megjelenést és senki nem mirrorozza, gyorsba le is rántom és akkor ott figyel majd faqba...

meg felrakom akkor azt a bf2keychecket is...

kosz alma. az a baj, hogy assault nem nagyon szoktam lenni. de ha tényleg olyan bika a g3, akkor kipróbálom.

khumbula

G3.Nagyon erõs.Nekem a másik kettõvel nem volt kellemes tapasztalatom.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Az sg-s szerver IPjét beírva jelszót kér. Ezt hol találom?
Gerbill
Kösz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

TerranceG
Gratula HTS!

Igyunk sört jól!

ERykk
<#hehe>

Admiral Chris
van és lehet

Admiral Chris
uhh

Gerbill
Van single player, vagy lehet offline játszani botokkal?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Cobra.
Csimpok eredeti a játék, vagy nem? Ha nem, akkor csak nagyon kevés szerverre tudsz felmenni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ERykk
vs GS.bf2
331-281
<#taps>

Cd key invalid - ezt írja ki... A FAQ-ban leírt helyen (Temp könyvtárban) nem találok BF2Cdkeycheck.exe fájlt, sõt az egész gépen rákerestem Windowssal és sehol sincs.

Mit lehet még tenni?