Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
A JCSR nem kerülget ...
Én mondjuk (már) nem csinálom, de mindig hálás vagyok, hogyha karkandon az egyik csapattárs így likvidálja a hotelnél születõkre lövöldözõ apc-t/tankot.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Hála az égnek, amikor én fent vagyok, akkor szinte attrocitás nélküli a játék a 7th szerveren mostanában..már többnyire csak külföldieket kell figyelmeztetni. Ezúton köszönöm azoknak, akik képesek ilyetén módon is játszani.<#taps>#taps>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Utána köv körben odajöttél és lazán le direkt TK-ztál? Még jó, hogy ban jár érte!
Ráadásul utána még te jössz ide ugatni. Hát nevetséges vagy a haveroddal együtt.
Érdekes módon, amikor ti nyomjátok a kempet, répet, az soha sem baj, sõõõt még vállon is veregetitek egymást, hogy mekkora fasza gyerekek vagytok, teszitek a megjegyzéseket játék közben.
A másik direkt TKs gyerek volt ma leaderke. Õ is lazán odajött, letékázott, elvitte a helit. Õ is kapott egy aranyos ban-t.
A harmadik valami külföldi csávó volt, aki repcsiért tk-zott. -> ban.
Nagyon következetes az frx-es gárda, végre érezni, hogy rendben van tartva a szerver.
Érdekes, hogy a ti csõrötöket bántotta a dolog. Bocsi, de jobbak a jcsr-es srácok és le tudnak lõni benneteket. Én kérek elnézést ...
Amelyik jcsr-es kempel, répel annak jutalma ugyanúgy kick, mint akárki másnak.
A JCSR nem kerülget ...
TeamSpeak? töltsd le ,hasznos program
www.czekoart.hu
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a fõbázatokról 20perc alatt...
www.czekoart.hu
A C4s jeep meg én voltam 3* mert kurvára untam magam,hogy nemjön ellen,gondolom nehéz volt a "lámik" ellen kitörni a fõbázatokról 20perc alatt...
www.czekoart.hu
Kibaszott jó lenne, ha nem ez lenne már az állandó téma...
De most nem reszletezem de valahol kornel lehet ott a fo sotet....
mindenesetre egy elfoglalhato bazisra ugatnak, hogy campelunk, Meg szep hogy kilojjuk ott az ellent, nem majd megvarjuk, hogy beuljektek az iglaba es lelojjetek idiotak...Persze, hogy dzsippel jartak be c4-el a mi ELFOGLALHATATLAN bazisunkra az nem szamit, meg ami eppen a kezuk uyegeb akadt.
Kovetkezo kor, fushee pass ismet kialltak a dombra es lottek az elfoglalhatatlan bazisunkon a szuletoket apcvel es tarsaival.ez is jcsres volt termeszetesen.
Mindesetre akik vezettek a helijuket, nem sok kozuk volt hozza, talan lami kornel volt a gunner....
Es ezek nem is 10 eves jatekosok... van ott jopar idiota, gratulalok nekik.
Miutan szarra lott minket apc-vel egy JCSR-es, az elfoglalhatatlan bazison, mar a mi oldaunknon volt kornel, egy szava sem volt, legalabbis a jatekban nem volt olvashato semmi, gondoltam nyakon szurom, hatha szol a bajtarsainak, de csak kicket kaptam :)
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A lámáknak csak kicsi jár ugye csacsy???<#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Karkand:
107-50
156-0
Mashtuur:
102-17
116-0
----------
481-67
GG!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
-Team Speak használata
-Advanced Tactical Center ???
meg felrakom akkor azt a bf2keychecket is...
khumbula
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mit lehet még tenni?