Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Pl tegnap Tunguskában ültem és nem volt elég a Cobrának 4 lövés eböl 3 nem is talált.. 😄DDDDDDD
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
kösz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
nem várok nagy csodát, Sumi mondta: Idén a legszarabb a Ferrari motor...😞(((((
Szerves része az F1 a BF2-nek!😄DDDDD
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
😄D
www.czekoart.hu
Minden vita úgy kezdõdik, hogy a másik visszaütött!😄DDD
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.czekoart.hu
érdekes vagy ,nekiállsz kempelni, amikor visszakapod akkor meg már itt sirsz hogy mien köcsögök vagyunk
www.czekoart.hu
Persze, lehet jonni ez public az meg war cimu mondokaval, de ebben is az a kozos mind a ket esetben ott van az a bizonyos negy betu JCSR.
na de inkabb aludjunk...
szerintem
www.czekoart.hu
2. minek kellene ember a foldre, tudod helibol is lehet foglalni, ha eljut odaig az ember, mert nyugi van korulotte, vagy van hely mozogni.De mivel ott nincs nagyon hely, ezert szepen tisztara kell takaritani a kornyeket, meglepo ugye ?
Persze a vegen kiugrik a gunner, es maris van a foldon ember, de ez sem jellemzo minden esetben.
En egy szot nem irtam arrol, hogy ott volt a helitek nalunk vagy nem.De latom megint elkeruli a figyelmedet egy aprosag, nektek ELFOGLALHATO volt a bazisotok, nekunk ELFOGLALHATATLAN.Ird le egy vonalas fuzetbe 1000x a ket szot, elobb utobb feltunik a kulonbseg 😊
szerintem
Bar ma is megkerestem mr number 1 pilotat is "mastachillakilla2"-t, hogy adjunk a szajanak, de meg nem patchelt szerveren jatszott, igy maradt a 7th, ami teljesen jo lett volna, csak jott a mustar city, amin ugye nincs heli 😊
De hidd el, nekem is az utso megoldas a maradek EA HUN szerver, pont az ilyenekert.
szerintem
www.czekoart.hu
persze hogy nem álltunk át a másik oldalra,mert nem tudtunk a tb miatt
megsem közelitettük a bázotokat helivel amig ti nem jöttetek kempelni,és nemkell a kamu szöveg hogy foglalni akartatok,mert közötök nem volt a foglaláshoz,ha lett volna ott min.1 ember a földön aki foglalt volna senki megnem szolal,de nem volt,ezt igy kempnek hivják
www.czekoart.hu
DRAGON VALLEY:Nagyon rossz csapatunk volt, persze a masik oldalon ket magyar klan is kepviseltette magat igen nagy szamban.Ami azt jelentette tietek volt minden zaszlo.Elmentunk a helis bazisotokhoz AMI ELFOGLALHATO,/meg, jo hogy a legtavolabbi bazist tamadjuk ahol nem all 20 tank stb kiehezve/ valaki lelotte a heliteket, talan mi, de ez nem lenyeg. kiiktattuk akik a helire vartak, na meg az aa gunt. aztan pont jott az tunguska-tok porogtunk forogtunk, ujraszuletettek aztan lelott az aa-tok.Ez az egesz kb 20 sec volt.Erre elkezdett sirni a szatok, teljesen jogtalanul, hogy basecamp bla bla bla./Volt meg kb 2 ilyet eset, de mar az elso utan sirtatok./ Ajanlanam figyelmedbe pl flatline iromanyat, ha mar olyan jol osszeirta a dolgokat szerintem es egy teljesen korrekt nezopontbol.
Hogy foglalnek el egy bazist, ha nem irtom rajta az ellent ? Ugy elgondolkodtato kerdes, hat gondolkodj el rajta.
Hol van itt a basecamp ??? Erdekes a 7th szerveren fel tudjak fogni az emberek, MEG JO, HOGY LELOJJUK AZ OTTLEVOKET, ti milyen jatekkal jatszotok ???
Erre ti valaszkent bejottok a mi NEM elfoglalhato bazisunkra, volt ott jeep, de volt ott tank is.De annyira nem erdekelt, mert nem volt eselye a csapatnak egyaltalan.
Es mint irtam kovetkezo kor, fushee pass, valahogy ott terem az elso bazis es a fobezunk kozott egy apc valami T-betus jcsr-s emberkevel/mi usa oldalon voltunk/, szepen megallt a dombon es osztotta a skulot lelott megszulettem lelott, a bazisunk itt is elfoglalhatatlan, de o vigan lovoldozte mainbase-en megszuletoket./sot ott meg mas bazisunk is volt/ Na ez mar eleg gusztustalan volt.Te is a mi oldalunkon alltal elkezdtem magyarazni, hogy azert nem kene, talan meg teged is is megolt, es mivel semmi reakcio nem volt, latom most letoltad klegenyt is, odametem hozzad, leszurtalak, hatha eszreveszed mirol beszelek, de mire leirtam volna, mar kick volt.
De csak nem tudtok a sajat hazatok tajan rendet tartani, ez ami elszomorito... a magyar number 1 klan.Kb 20 screenshotot tudtam volan csinalni, legalabb 5 kulonbozo jcsrtol ahogy vigan es boldogan nyomja a bc-t br-t stb.Holott az EA HU II-es szerveren is ez tilos magatartas, ha emlekeim nem csalnak !
"es a kurvara nem szoktam ilyet csinalni" ezt elmondhatna nagyon sok jcsr-s emberke, csak ki kene javitania arra, mindig ezt csinaljak.
Unatkoztal, olyan kulonbseg volt a ket csapat kozott, meg se tudott mozdulni a mienk, miert nem allt at az egyik klan, vagy legalabb par emberke, egybol nem unatkoztal volna.
Es mint mindig itt is vannak kivetelek, de legkozelebb megjegyzem a nevuket, ne az egesz klant huzzam le.De azt hiszem, ha mar ott villog a negy betu a nevuk elott, akkor igenis a jcsr a ratyi, mert az o "szineikben" nyomjak.
irgum-burgum.
szerintem
TeamSpeak
Advanced Tactical Center: Csak akkor van értelme, ha klánozol hiszen ez taktika készítõ progi.
Amúgy meg ha csak publickozol, akkor szerintem igazából egyikre sincs szükséged.
Horda Maki!:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Team Speak , Advanced Tactical Center??? Azt hallottam ezek szükségesek!