Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)" : no komment
"-csítereztek": aláírom én is csítereztem már biztos
"-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat": pont te mondod amikor te se érted meg soha mit írok , soha egyetlen szóval nem mondtam hogy én ártatlan vagyok és én nyugodtam dobálhatom a köveket (Biblia),
"-publicon is a legalja vagytok" : az vagyok na és ? nem is akartam soha ladderezni
"-egysgesen mondjátok a hülyeséget": hát ez megint haggyuk mert ebben a fórumban általában 2-3 vélemény van szal az ált csoportos
"nem akarod érteni mirõl van szó és azt hiszed vitatkozol." : szintén jó rád is ez
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
gs fórumra ahol járok,kb.2 éve bárki betér megválaszolom a kérdését ha nem vagyok hulla fáradt/részeg.
én kérek elnézést,hogy annak aki meg ingyen akar játszani nem segítek,mikor nekem többször is meg kellett vennem ezt a szart(lásd a crysis beta-féle cd-key lopkodós történet)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
TI VAGYTOK A MAGYAR BF2 TÁRSADALOM.LEGYETEK RÁ BÜSZKÉK!!!
Mit tudtok felmutatni:
-azt, hogy senkinek nem segítetek, mert egyesek szerint GÁZ
-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)
-csítereztek
-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat
-publicon is a legalja vagytok
-személyeskedtek egyfolytában
-egysgesen mondjátok a hülyeséget
remélem sok sikerben és örömben lesz részetek, de részembõl én meguntam a veletek való akár milyen kommunikációt.A lámpámhoz az asztalon beszélni több értelme van mint ilyen emberekhez, akik semmit nem értek el, de úgy viselkednek, mintha mindent elértek volna amit lehet.és itt nem a játékról beszéle, hanem a való életrõl is...
UI: tisztelet a kivételnek...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
AMúgy nincsnek tényleg csíterek, csak épp az elõbb futottam egy újabb magyar illetõvel össze, aki éppen kipróbálta a haverja moddingolt cuccát...
Ja, meg schrank is ott volt, csak lelépett
a sikerhez vezetõ út karbantartás miatt zárva.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Konrétan ti vagytok és a magyar publik társadalom a legnagyobb okai a válogatott szar szereplésének"
viszont hozzáteszem,én nem állítottam a válogatottal kapcsolatban semmit senkirõl,se inf-ben,se conq-ben.
Egyik oldal azt mondja, hogy azért nincs csapat az NC-ben mert a Davidék elküldték õket a faszba.
Másik oldal meg azt, hogy õket nem érdekli a cq NC csinálják ahogy akarják.Azért hibáztatni a heget mert nem tudtak összeszedni 8 embert nélkülük, hülyeség...
inkább annak örülök,hogy nem megint a kurvaanyázás megy oldalakon keresztül,bár ahogy a jelenlegi hozzáállásod elnézem,megint ezt akarod.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
az a baj,hogy az embereknek már nem nagyon van kedve/ideje/stb. játszani egy ennyi idõs játékkal,és nem várhatod el,hogy mindenki menjen warozni,meg csinálja 8 órákat naponta...ez nem egy ilyen közösség baszki.tudtommal a nyulak is már játszanak mindennel úton-útfélen,a múltkor sikerült õket egy kicsit összerántani,publikoztunk...minden tisztelet annak,aki még össze tud szedni x játékost kupákra a világon ebben a játékban,de ez nálunk nem mûködik.hogy mi lennénk érte a hibásak,mert sokkal fontosabb dolgunk is van egy játéknál?nem hiszem...
a 7th is megpróbált anno egy újraformálódást a jelenlegi kerettel,elkezdtünk warozgatni,aztán vége lett...hogy miért?pont azért amit már írtam fentebb:se idõ,se kedv...nem volt ami összetartson.de ezért hibáztatni minket egy faszság,már ne is haragudj...
Hányszor segítettél itt embernek és hányszor tudtál volna segíteni neki fél percnél kevesebb gépeléssel? Egyedül azért közelít a nullához ez a szám, mert félsz attól hogy lefikáznak.Vagy szarsz bele mi van a többi emberrel.De ez utóbbit pont te cáfoltad meg.
Ezt arra mondta 2006 hogy miután megint a felkészülés elött 2 héttel PCW-ken kiderült, hogy a behívott emberek azt se tudják hogy mi az az ID taktika a Squad leadereknek, és a nekik osztott jármûben is csak haltak és közük nem volt a játékhoz a tankban vagy apcben, ezután úgy döntöttünk mi kiszálunk a conquest teambõl. Természetesen szóltunk a Vény leaderének hogy õk nyugottan folytathatják más játékosokkal, tõlük vagy a CoRDHA-ból. Ahogy látom nagyon nem foglalkoztak a folytatás gondolatával.
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
Az itt jelenlévõk közt nem hinném hogy Fuji, meg Mekkenin kívül még sokan törekednének ilyen babérokra...
<#banplz>#banplz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)