Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
"-azt, hogy senkinek nem segítetek, mert egyesek szerint GÁZ" : Ezt elõbb már kifejtettem , kedvemtõl függ .
"-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)" : no komment
"-csítereztek": aláírom én is csítereztem már biztos
"-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat": pont te mondod amikor te se érted meg soha mit írok , soha egyetlen szóval nem mondtam hogy én ártatlan vagyok és én nyugodtam dobálhatom a köveket (Biblia),
"-publicon is a legalja vagytok" : az vagyok na és ? nem is akartam soha ladderezni
"-egysgesen mondjátok a hülyeséget": hát ez megint haggyuk mert ebben a fórumban általában 2-3 vélemény van szal az ált csoportos
"nem akarod érteni mirõl van szó és azt hiszed vitatkozol." : szintén jó rád is ez

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

és már megen álltalánosítasz .. és aki álltalánosít annak soha nincs igaza :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
á szóval az õ faszukat szopkodod<#wave>

mackosajt
meg ez is

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

HTS s3rg1nh00
én elgondoltam.
gs fórumra ahol járok,kb.2 éve bárki betér megválaszolom a kérdését ha nem vagyok hulla fáradt/részeg.
én kérek elnézést,hogy annak aki meg ingyen akar játszani nem segítek,mikor nekem többször is meg kellett vennem ezt a szart(lásd a crysis beta-féle cd-key lopkodós történet)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mackosajt
ez gondolom, nem nekem akart szólni, csak az sg duplázása miatt jött nekem

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

aranyszívem ÉN nem páblikolok mert útálom azt a sok fasszopót akik csak a stat miatt játszanak akiknek abban merül ki a tudásuk hogy sznájperral kléjt dobnak a zászlóhoz vagy ülnek be tank-ba-apc-be mert véletlen mellettük kiszpónol .. én soha nem bántottam kenit a játékstílusa max a többi emberhez való hozzáálása miatt .. az eye-hoz meg éppen Drang ajánlotta be mert keni játéktudása ÉS A JÁTÉKKAL SZEMBENI ELVÁRÁSAI a mi szintünkhöz túl magasak voltak

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
hát össze-vissza mennek a hszek<#zavart2>

Zerénd
Akkor miért vayg itt? Gyûjtöd az adatokat a szakdogádhoz?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
ma megint visszanéztem alap bf2-re aix után és majdnem elaludtam , minden lassítottfelvétel negyed annyi féle járgány és fjúcsör a láma ellenfelekrõl nem is beszélve ... <#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

"UI: tisztelet a kivételnek..." mindenki azt fogja hinni hogy õ a kivétel<#schmoll2>

havercsotány
na ki beszélt úgy ,hogy már mindent elért? te lámpa.

mackosajt
legfõképpen köszönjük, hogy osztod az észt megállás nélkül...

Fujiryu
ÉN a Liviusék és Kennyék fél ti-be tartozom...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

havercsotány
én egyet se

Fujiryu
erre már fölösleges érvelni...nem akarod érteni mirõl van szó és azt hiszed vitatkozol.

TI VAGYTOK A MAGYAR BF2 TÁRSADALOM.LEGYETEK RÁ BÜSZKÉK!!!

Mit tudtok felmutatni:
-azt, hogy senkinek nem segítetek, mert egyesek szerint GÁZ
-beteg embereken nem röhögtök -(tényleg csodás teljesítmény)
-csítereztek
-nyelvészkedtek össze vissza.Sose úgy értitek mint ahogy le volt írva, és ti sose csináltok semmi rosszat
-publicon is a legalja vagytok
-személyeskedtek egyfolytában
-egysgesen mondjátok a hülyeséget

remélem sok sikerben és örömben lesz részetek, de részembõl én meguntam a veletek való akár milyen kommunikációt.A lámpámhoz az asztalon beszélni több értelme van mint ilyen emberekhez, akik semmit nem értek el, de úgy viselkednek, mintha mindent elértek volna amit lehet.és itt nem a játékról beszéle, hanem a való életrõl is...

UI: tisztelet a kivételnek...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mackosajt
Azt látom. Bontás fázisa van?

AMúgy nincsnek tényleg csíterek, csak épp az elõbb futottam egy újabb magyar illetõvel össze, aki éppen kipróbálta a haverja moddingolt cuccát...
Ja, meg schrank is ott volt, csak lelépett

HTS s3rg1nh00
még ezt sem tudod rendesen baszki...
a sikerhez vezetõ út karbantartás miatt zárva.

Csak gondoljátok el hány tehetséges új playert zavartatok el ezzel a remek civilizált topic-al, ami persze nem is a BF-rõl szól. A dolog ezen részében igen nagyon benne vagytok. Jah és hogy tükrözném a ti hozzáállásotokat, ebben a kis flameben is az lesz a menõ hogy végre a Battlfield 2 a n1 topic SG.hu-n. Szánalom ez az egész már.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Metalmilitiakid
ja tudom , csak a sikerre vezetõ átépítés miatt zárva

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
/agree,ez az állat ha tehetné az élõ fába is belekötne.

havercsotány
Fuji te melyik "ti"-be tartozol?<#hawaii>

HTS s3rg1nh00
van,de épp átépítjük.<#vigyor5>

mackosajt
Van itt közösség?

HTS s3rg1nh00
nem a lófaszt,ajánlom figyelmedbe Livius barátod #161659-es hszének elsõ mondatát:
"Konrétan ti vagytok és a magyar publik társadalom a legnagyobb okai a válogatott szar szereplésének"

viszont hozzáteszem,én nem állítottam a válogatottal kapcsolatban semmit senkirõl,se inf-ben,se conq-ben.

Metalmilitiakid
Nem, egyedül azért vitatkozom veled , mert szeretek vitatkozni (kérdezd sergit)! Tört szerverekkel kapcsolatban sosem segítek mert nincs ismeretem , meg a törteseknek ált nem segítek , de ha van olyan hogy tudok segíteni és szépen kérik akkor megteszem ! Lefikázás, annyira nem érdekel ki fikáz le , mert most vagy te mert nem segítek , vagy õk mert segítek , olyan mindegy nekem meik, mindig saját kedv alapján döntök hogy segítek e vagy sem . "Vagy szarsz bele mi van a többi emberrel." Hát azért egy játékkal kapcsolatos kérdést azért ne próbálj már meg lehetetlen módon egy szintbe hozni egy súlyosan beteg emberrel ! Ez még tõled is gerinctelenség !

havercsotány
mármint fuji nem a milka😊

Fujiryu
Nem hibáztat senki titeket...

Egyik oldal azt mondja, hogy azért nincs csapat az NC-ben mert a Davidék elküldték õket a faszba.

Másik oldal meg azt, hogy õket nem érdekli a cq NC csinálják ahogy akarják.Azért hibáztatni a heget mert nem tudtak összeszedni 8 embert nélkülük, hülyeség...

kit érdekel?<#nemtudom>

HTS s3rg1nh00
mondd már meg szívem,hol a geciben írtam,hogy szerepem volt benne,vagy hogy büszke vagyok rá?
inkább annak örülök,hogy nem megint a kurvaanyázás megy oldalakon keresztül,bár ahogy a jelenlegi hozzáállásod elnézem,megint ezt akarod.

KONKRÉTAN NEKTEK TI VAGYTOK ITT A MAGYAR BF2 KÖZÖSSÉG NEM?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

havercsotány
A livius és te is felejtsétek már el ezt a "ti" szót 😊sokakat ez zavar b34

Fujiryu
Úgyis ti vagytok a hibásak én tudom 😊

HTS s3rg1nh00
világos.mi robbantottuk ki a 2.vh-t is...
az a baj,hogy az embereknek már nem nagyon van kedve/ideje/stb. játszani egy ennyi idõs játékkal,és nem várhatod el,hogy mindenki menjen warozni,meg csinálja 8 órákat naponta...ez nem egy ilyen közösség baszki.tudtommal a nyulak is már játszanak mindennel úton-útfélen,a múltkor sikerült õket egy kicsit összerántani,publikoztunk...minden tisztelet annak,aki még össze tud szedni x játékost kupákra a világon ebben a játékban,de ez nálunk nem mûködik.hogy mi lennénk érte a hibásak,mert sokkal fontosabb dolgunk is van egy játéknál?nem hiszem...
a 7th is megpróbált anno egy újraformálódást a jelenlegi kerettel,elkezdtünk warozgatni,aztán vége lett...hogy miért?pont azért amit már írtam fentebb:se idõ,se kedv...nem volt ami összetartson.de ezért hibáztatni minket egy faszság,már ne is haragudj...

Fujiryu
Egyedül azért vitatkozol velem, mert ez a trendi nem azért mert önálló véleményed van...

Hányszor segítettél itt embernek és hányszor tudtál volna segíteni neki fél percnél kevesebb gépeléssel? Egyedül azért közelít a nullához ez a szám, mert félsz attól hogy lefikáznak.Vagy szarsz bele mi van a többi emberrel.De ez utóbbit pont te cáfoltad meg.

Metalmilitiakid
te meg maradj ki ebbõl azt se tudod mirõl beszélsz

"az volt a válsza hogy õ mindent megpróbált de még válaszra sem méltatta senkisem"
Ezt arra mondta 2006 hogy miután megint a felkészülés elött 2 héttel PCW-ken kiderült, hogy a behívott emberek azt se tudják hogy mi az az ID taktika a Squad leadereknek, és a nekik osztott jármûben is csak haltak és közük nem volt a játékhoz a tankban vagy apcben, ezután úgy döntöttünk mi kiszálunk a conquest teambõl. Természetesen szóltunk a Vény leaderének hogy õk nyugottan folytathatják más játékosokkal, tõlük vagy a CoRDHA-ból. Ahogy látom nagyon nem foglalkoztak a folytatás gondolatával.

<#hehe>

Moslékos dézsa
Az lehet , csak mindig segget csinálsz a szádból <#bohoc>

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

SigS
Lehet hogy nincs is szükség válogatottra? <#miaz>
Az itt jelenlévõk közt nem hinném hogy Fuji, meg Mekkenin kívül még sokan törekednének ilyen babérokra...
<#banplz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ezt most konkrétan kinek írod? remélem ebbõl egy betût sem akartál pl rám érteni..

Fujiryu
Hát kurva nagy szerepetek volt benne az biztos...Azon kívül hogy itt fikáztátok végig nem sokközötök volt hozzá.Újabb dolog amire büszkék lehettek<#eljen>

Metalmilitiakid
megint nem tudsz olvasni barátom 😄 abba na HSZ ben "KKK" volt és nem "KK" de nembaj , mert mintha én nem megmondtam volna mindig mi a véleményem és nem ezért vitatkoznánk mi ketten mindig a legtovább 😄

HTS s3rg1nh00
amúgy meg várjá,a kenit is sikerült megnevelni...vagyis úgy látszik<#nyes>

Metalmilitiakid
Bazdmeg te tényleg ennyire nem tanultál meg olvasni menj már az ablakzsiráfig vissza . Épp azt magyarázom hogy én senkinek nem rendelem alá magam , kivéve ha valaki meghív hogy warozzak már mert jó lenne ha ott lennék , akkor nem osztom azt észt hanem csinálom amit mondanak mert nem én vagyok a fõnök a waron a CL(Clan leader) , így csinálom amit kell , de itt simán fórumon senkinek nem vetem alá magam ! Ha meg itt most megint erre a KK dologra célzol azt csak azért írtam hogy , lásd hogy mindegy hogy épp milyen kedvem van és hogy szólok vissza vki úgyis be fog szólni .

Fujiryu
Én magasról szarok a KK-ra és a többség véleményére.Ellentétben a többséggel meg merem mondani, hogy nem értek egyet valamvel...

havercsotány
srry

Konrétan ti vagytok és a magyar publik társadalom a legnagyobb okai a válogatott szar szereplésének. Mivel nincs válogatási lehetõség mivel nincs kibõl, így igen nehezen lehet jól szerepelni. Mi amit tudunk megtedtük, játszunk a játékkal, nem pulikra megyünk, saját csapatban játszunk, kupákon, ladderekben játszunk, pcw-zünk. Ezt mind azért hogy legalább mi kitudjunk valahogy állni európa ellen. Rajtatok volt vagy van a döntés, felnõttök e az Európai szinthez, (ami még mindig nem nehéz csak nem a 24/7 es karkandra kell menni játszani) vagy maradtok ezeknél a szánalmas public storyknál hogy ki kempelt kit a 64-es omanon, és azt úgy mondjátok el mintha OC döntõ lett volna. Megmondom nektek nem nehéz eljutni olyan szintre hogy eredmény is legyen valami. Minden évbe vannak új külföldi teamek akik a legaljából jönnek fel. Pl Unreal team aki egy horvát csapat félig, és 3 hétig vezette is a CB inf laddert. Ezelött egy éve a legalja legalja volt ez a társaság. Vagy pl a nagy haverotok a McKenny, CoRDHA ból már elis ment az eyeGaming-be egy top cq svéd csapatba helizni. Röpke fél év alatt magába szívta a skill-t amíg ti itt cheatereztétek éjjel nappal. Jah és még inf csapatot is szerzett magának: Virtus7. És svéd és finn válogatott játékosokkal játszik eggyüt.

HTS s3rg1nh00
a faszom húzzam bele hogy kiütöttél,mostmár azért SEM válaszolok a Fudzsinak.pedig még anyázás sem volt benne.