Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Annyira azért nem, de soha nem láttam még multihack-et játék közben! max. a ~console-ba beírt godmod volt a legtöbb!😄
A kisvideon balloldalt volt egy legördülõ ablak. tele volt külömbözõ parancsokkal. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ott mik vannak még.
Egyik nap halottam TS-n, hogy létezik olyan csít ami a commandereknek segít. Az ágyuknak nincs "türelmi" ideje. szinte azonnal lehet vele lõni!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Mindig is érdekelt miket használnak illetve, hogy néz ki ez játékban!!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
PsB:4146 V003C069C] 87f18a948ebeeb9bd823d9040f7f3dd8 "NyLaci" "84.0.206.189" MULTIHACK #70292
Ha nem tévedek hazánk fia.A Banlistán találtam.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Minden jog fenntartva!
Running: Bevállalom a bünti pontot, de ezt nem hagyhattam ki!!! <#hehe>#hehe> Úgy is átlagon aluli az IQ szintünk, és még ezt figyelembevéve is csak alacsonyodni tudunk a fent említett ezernevû mittudoménkinek a szintjére. Magyarán, a béka seggére is csak felnézhetünk...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
majd talán holnap 😊
life-ék szerverét (hungs.hu) kéne megtölteni, hátha alakulna a magyar scene, mertígy nagyon szétszortan játszik mindenki, többnyire külföldön (miis) 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
lol
www.czekoart.hu
Azért ehhez annyit hozzátennék, hogy az "adminolás" nem egy állás. Attól mert valaki admin ugyanúgy játszani megy elsõsorban. Nem várhatod el senkitõl hogy ne játszon csak azt figyelje kit kell éppen kirúgni. Inkább a játékosoknak kellene elolvasni ami töltõdés közben ki van írva a legtöbb magyar rankeden, és ha nem felelnek meg neki a szabályok menjen máshova ahol eltûrik. Nem az adminprogrammal van a baj, hanem a sok egyszerû emberkével... <#falbav>#falbav>
PSN: s3ctorHU
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elastic An-usZ Boys
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
látszik, hogy közöd nincs az egészhez, az egész szituáció amúgy nemér annyit, hogy itt filozófiai kérdést csinálj belõle, majd egyszer összezárunk ts-en jancsikával és megvilágosodsz 😄
A direkt teamkill ellenben mindenhol elitélt dolog, még büntipont is jár érte ugyebár.
Ha hiszed, ha nem az egész hozzászólásodat elolvastam. Még ezt is:
"Eléggé fárasztó, hogy játék közben Ctrl+esc akkor várni, míg a bf2cc hajlandó válaszolni, majd vissza a bf2-be..és közben 3x leölik az admint."
De ebbõl õszintén szólva nem sok mindent értek. Nem sûrûn voltam admin, de lehet hogy csak az a baj, hogy nem sakkozok éjjel-nappal, mint azt Tõled megtudtuk/megtudtam.
Gondolom valami az adminprogrammal lehet, meg még közben az is baj, hogy lelõnek. Csak azt nem értem, hogy minek kell adminolás közben még játszani is, ha az adminolás már önmagában is nehézkes. Vagy lehet, hogy Te sem sakkoztál még eleget?<#ravasz1>#ravasz1>
de ha nincs fõbázisotok akkor hogy lehet kempelni azt mondmár meg?
ha meglátok 1ellenfelet nem fogom nézni ahogy elszalad ,lelövöm.
és akkor mi van ha akkor kezdett be?így járt. részemrõl ennyi!!!
<#lama>#lama>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Olyan volt mint egy dobbantó 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"És e hõstettel csupán a "Janek gyerek" szintjére süllyedtetek le"
Ez megint egy olyan dolog, amivel megint nem tudok egyetérteni veled. Mivel ez egy virtuális közeg, ha valamelyik lurkó mindenféle felszólítás ellenére is nap mint nap mûveli a hülyeségeit, nem tudsz odamenni, és lekeverni neki egyet.
Ezért kell olyan eszközökhöz folyamodni, amivel rájön, hogy amíg nem változtat a játékstílusán, addig nem szívesen látott játékos.
Nem mintha bármilyen magyarázattal kellene szolgálnom neked, de mi annó azért döntöttünk a saját szerver mellett, hogy ne kelljen az ilyeneket eltûrni. Tény, hogy ebbõl voltak/vannak/lesznek túlkapások, amit klánon belüli megbeszéléssel kell orvosolni, de attól, hogy valakinél elborul a bili, még nem jelenti azt, hogy az IQjával lenne probléma.
Ezért nem bölcs dolog itt ilyen inteligenciával dobálózni, mert ha te lettél volna valamelyik admin helyében, akkor lehet, hogy neked elõbb telik be a pohár.
"Miért kell játszani a nagyfiút, miért nem lehet egyszerûen kivágni a szerverrõl?"
Ha az elõbbi HSZemnek az egészét elolvastad volna, és nem csak azokat a részeket, amikben vissza tudsz szólni, akkor olvashattad volna, hogy elég kellemetlen (akár egy körön belül többx) Ctrl+esc-ezni, majd 1 percet várni míg a bf2cc válaszol, majd visszalépni, és közben látni, hogy 2-3x meghaltál.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Csupán annyi jogom van, hogy itt a nagy nyilvánosság elõtt beszéltetek az esetrõl, nekem pedig volt hozzászólni valóm, amit szíves engedelmeddel le is írtam. Majd ha priviben nyomjátok, vagy ha nem lesz véleményem hozzá, nem is fogok hozzászólni.
"Nagyon bölcs vagy mindenféle háttértudás nélkül."
Már ne is haragudj, de ehhez különösebb háttértudás nem kell, egyszerûen undorító. És e hõstettel csupán a "Janek gyerek" szintjére süllyedtetek le. (Egyúttal elnézést kérek "Janekt gyerek"-tõl.)
Ja és ha már a "Janek gyerek" olyan amilyen, miért kell lealacsonyodni a szintjére Nektek -feltételezhetõen- érettebb, értelmesebb(?) embereknek? Miért kell játszani a nagyfiút, miért nem lehet egyszerûen kivágni a szerverrõl?
assaultra meg gyúrj az alapstukikkal, ne az ilyen ûrfegyverekkel, így nemsok kihívás van...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
amúgy f2000 <#levele>#levele>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...