Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka

valami ilyet keressel
Kovács legény
nemkéne

www.czekoart.hu

FCH kari
panasonic

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

bandika64
Igazából ez két kérdés volt.Höhö <#guluszem1><#nevetes1>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Pharaoh
EF-t láttam MM-ben 3999Ft-ért, ebben csak egy telepító kód van, a progit ugan úgy a netrõl kell leszedni. A stringer légvédelmi rakétta, bár erre te is rájöhettél volna a medál nevébõl.

bandika64
Heló, lenne egy kérdésem és egy kérésem:
Meg lehet e már venni az Euro Force-t boltban,ha igen akkor melyikben és mennyiért?
Valaki elmondaná hogy mi az a Stinger és küldene róla képet mert kéne a BAsic Air Defense medál?
Köszike<#vigyor2>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

HunnernesKonge
Inkább ezt:Logitech Precision Ahogy olvasgattam a hsz-eid, nem úgy tûnt mintha Dolby Surround megszállott lennél...
schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#finom>
Sennheiser HD515 20k <#vigyor>

-tRs-Landor

SubZero911
http://aruhaz.pks.hu/termek.php?sajat_cikkszam=ss0031&csoport=Multim%E9dia&page=1

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

schrank
kéne vennem egy fejhallgatót <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JCSR Apache
Mi ment itt...<#idiota>Inkább végig se olvasom, megyek gémelni.Ha ilyen jó ma a hangulatom akkor biztos sokat gazdagodik az anyázás gyûlyteményem.<#buck><#pias>

Pharolas
<#email><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Bazze! Utalok ingyen melozni Runing helyett!
Zero! Szadat befogod! Nem mesz neki mindenkinek, aki beszol neked! Jatszol!
Tobbiek! Zerot beken hagyjatok! Huztok jatszani!

<#violent><#violent><#violent>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Danee
ehh 😊 a logod 😄

SubZero911
nnnEM, MST OLYAN ÍRHATNÉKOM VAN <#buck>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SigS
Nyugizzal mar... <#shakehead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SubZero911

ÉS ÜZENEM MR. BOXERNEK, HOGY BECSÜLETES MÓDON LETÖLTÖTTEM AZT A GENYA EF-ET.

ENNYIT ARRÓL, HOGY LEWAREZOLT !

SubZero911
Mivel érdemeltem ki ezt a kitüntetõ figyelmet ?

Még isten igazából rendesen el sem küldtem senkit sehova, olyan kultúrált voltam, mint alsócsoportos a bábszínházban.<#confused>

De az sem érdekel, ha kizársz innen, csak legyen legalább ok rá.

SubZero911
Nekem is ilyen van, mi kell hozzá pontosan ?

Ha nincs telepítõ CD-d, akkor azt hiszem a gyártó oldaláról letölthetõ a driver.

Amúgy jó szerkezet, csak nehéz megszokni. Minden játékhoz jó ha elõbb konfigurálod... Utána kib* gyors.

Szerintem nincs is meg neki eredetiben csak ezért nyomatja a demo-t! <#hehe><#nezze>

eX RambO
Valaki tud ehez a NostromoSpeedpad-hoz vmi segítséget adni?Magyarnyelvû leírás vagy tapasztalati beszámoló?Nem akarja igazán azt csinálni amit én szeretnék, lehet, hogy az én készülékemben van a hiba???<#vigyor2><#wow3><#kerdes><#kerdes>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

ok

reggelt

SigS
Joreggelt! <#sniffles>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hatt
<#ravasz1>

Elastic An-usZ Boys

Pharolas
<#mf1><#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Mersant
szerintem fel kéne jelenteni az EA-t, hogy folyamatosan viták alakulnak ki köztünk a játékkal kapcsolatban, ami kihathat a fejlõdésünkre, és agressziót szül. erre nem hívták fel a figyelmet a játékleírásban...amerikában simán meg lehetne nyerni egy iylen pert ha végigolvassák ezt a fórumot <#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Dehát a fasz kivan már. <#vigyor2>

Zs0lt1
úgy jó az élet ha zajlik ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Boxer HUN
Komolyan nem tudom..... <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

leveskocka
mert a demo nem zabalja a memoriat?
Boxer HUN
Ha nem tetszik a "szinvonalam", kerülj ki, ne reagálj rá. Ezzel szemben nekem kimondottan üdítõek a te hozzászólásaid, ezért is reagálok rá. És valóban igaz. Ha valami csípja a szemem, nem állom meg mindíg szó nélkül. De tényleg!

Amúgy valaki okosítson már ki, hogy mitõl lehet az, hogy a BF2 demo fut normálisan hálózatban, de ha ranked szerverre akar menni szerencsétlen játékostársunk, egybõl akadozik a játék, lassú lesz... stb. Én akárhogy próbálok rájönni, nem megy!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Running
Srácok kezdem megunni a dolgot de kibaszottul. Nem vagyok egy agresszív típus, de be kéne fejezni a kibaszott egymás szapulását. Lehet h Boxer meg hatt meg pár másik arc elsõnek tahónak tûnik, nem ritkán azok is, mint ahogy majdnem mindenki szokott tahó lenni, csak az a különbség h õk akkor is itt lesznek mikor te már nem, és valamilyen szinten mindenki megszokta a másik stílusát.

Kicsit viszont dühít h idejössz a szar pontfarmos demós dumáddal és provokálod hetek óta a népeket az idióta faszságaiddal, meg a szar képeiddel. ÉRTSD MÁR MEG H SENKI SE KÍVÁNCSI RÁD MEG A SZARSÁGRAIDRA!!!

Szó nélkül törölni fogom a hsz-eket, amelyek provokálják a többieket!
Három ember akikre különösen figyelmet fordítok: Gémóver, szábzíró, jancsik

Ja igen jancsik, jobb lenne ha néhány hétre pihenõt vennél ki most már, mert Borgot meg fogom kérni h bannoljon a gecibe mostmár, mert mindenkinek elege van belõled, meg a faszságaidból. Flémkeltésbõl úgyis van vagy 10 bünti hátralékod. Szóval kapcsoljál vissza legyél olyan kedves.

A régi arcokat kérem ne szóljanak le senkit azok közül akik provokálják vagy ismételten faszságokat beszélnek.

Beers
Legalább kitudtok állni cb-n mindig!
Ha jól tudom múltkor még ember hiányban szenvedtetek?!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
a többsége ezeknek akkora gyökér hogy felsemfogja hogy elbassza x ember szórakozását...

www.czekoart.hu

Vannak akiknek ez fontosabb mint gondolnád.
Csak sajna vannak olyanok is akiket az szórakoztat, ha belerondíthat az ilyen emberek szórakozásába, és ebbõ van a konfliktus.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Hatt
14-15. Ha az aktív és igen jó játékosok számát nézzük akkor kb 12-en.

Elastic An-usZ Boys

Srácok!

Miért veszitek ezt a JÁTÉKOT ilyen vérre menõen? Mikor megjelent, akkor is játszottam vele egy ideig (meg a Desert Combat-tal), és folyton azt vettem észre, hogy meg tudnátok egymást folytani egy kanál vízben.
Take it easy, men!:-)
Az a baj, hogy már nem arról van szó mint a vita elején. Ezért nincs értelme az egésznek.
Ami a 69251-es hozzászólásodat illeti, elég kemény kritika egy olyan ügyben amirõl semmi információval nem rendelkezel az itt leítrakon kívül, és semmi közöd hozzá.
Nekem úgy tûnik, hogy olvastál valamit ami nem tetszett, és elkezdett benned dolgozni az etikai érzék. Csak ott a hiba, hogy a fórumra a valóságnak igen csekély része jut el, így fogalmad sincs a valós szituról, és kellemetlen megjegyzéseket teszel, úgy hogy nem tudsz reálisan mérlegelni.
Ne minõsíts másokat, ha nem tudsz eleget pls.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Beers
Hányan is vagytok most?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

leveskocka
<#eljen>
Hatt
Jah hallottam hírét én is. Le lett rendezve a dolog, most még büntetés nélkûl megúszták. 90%unk nem támogatja, sõtt ellenzi.

Elastic An-usZ Boys

leveskocka
jah,jolvan,mert kb egy hete egy klanszerveren lattam egy klantagok kozti kespartyt,asszem dalian volt...eleg gusztustalan dolog volt
SubZero911
Már nekem is volt Boxer Úrral egy kis nézeteltérésem. <#nemtudom> Úgy látom mást is megtalál.

Úgy érzékelem, elég ide hetente egyszer benézni, de akkor is ugyanaz a lemez megy.

Ha meg ilyen királyok vagytok, hogy tudjátok bannolni, akkor miért nem teszitek meg. Aki genyózik bünti.... Ez teljesen normális. Alapszabály az alapszabály..

Kivételesen egyetértek, mert az idiótákkal mindíg találkozom én is.

Nem kopogtam, mivel nem volt min kopogni, de köszöntem. Olvass csak vissza nyugodtan, nézd meg az elsõ hozzászólásomat.<#nezze>
(Amúgy meg erõsen kétlem, hogy Te kopogtál volna, úgyhogy saját magad intelleigencia szintjét is lealacsonyítod ezáltal. Mondjuk úgy, öngólt rugtál, de sebaj talán túléled.)

Az azért megnyugtat, hogy nem kellett Benned csalódnom. Hoztad a Tõled megszokott színvonalat. Mellékesen megkérdezhetem: Belebetegednél, ha nem szólnál be mindig? De tudod mit, inkább ne kockáztass! Tartok tõle, hogy összedõlne a világ, ha Veled történne valami, úgyhogy csak így tovább.<#eljen>

Jaj, de még mielõtt bármiféle vita, nézeteltérés kialakulna kettõnk között engedelmeddel részemrõl a következõ idézettel(amit egy külföldi fórumon olvastam)le is zárnék mindenfajta kommunikációt kettõnk között:

"Never argue with an idiot, he will bring you down to his level and beat you with experience."

Márpedig én utálok veszíteni...
Most komolyan fiuk miért nem tiltjuk ki eröl a forumrol a kiscsávot?
Már napok ota megy itt a flame hogy ez a kis hülye gyerek mit csinál publicon tiltsuk ki innen meg a EA HU RANKED serverekröl 1 hétre és gondolkodjon picit hogy miért kapta...
Mert már k*rvára unalmas Õ is meg a hülye szövegei..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ERykk
TNX, a böngészõvel volt probléma

arty
ez a hihetetlen ... menübõl választható cheat fícsör, h még a 12 éves kovácspistike is tudja használni 😞 (és sajnos az a korcsoport amugy is fogékonyabb erre)

a PB ezt nem szûri ki amugy??

Forza.

badsec
Ne bal gombbal kattints rá, hanem jobb gombbal és a Cél mentése...

Horda Maki!:D