Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Meg lehet e már venni az Euro Force-t boltban,ha igen akkor melyikben és mennyiért?
Valaki elmondaná hogy mi az a Stinger és küldene róla képet mert kéne a BAsic Air Defense medál?
Köszike<#vigyor2>#vigyor2>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#finom>#finom>
Sennheiser HD515 20k <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Zero! Szadat befogod! Nem mesz neki mindenkinek, aki beszol neked! Jatszol!
Tobbiek! Zerot beken hagyjatok! Huztok jatszani!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ÉS ÜZENEM MR. BOXERNEK, HOGY BECSÜLETES MÓDON LETÖLTÖTTEM AZT A GENYA EF-ET.
ENNYIT ARRÓL, HOGY LEWAREZOLT !
Még isten igazából rendesen el sem küldtem senkit sehova, olyan kultúrált voltam, mint alsócsoportos a bábszínházban.<#confused>#confused>
De az sem érdekel, ha kizársz innen, csak legyen legalább ok rá.
Ha nincs telepítõ CD-d, akkor azt hiszem a gyártó oldaláról letölthetõ a driver.
Amúgy jó szerkezet, csak nehéz megszokni. Minden játékhoz jó ha elõbb konfigurálod... Utána kib* gyors.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Amúgy valaki okosítson már ki, hogy mitõl lehet az, hogy a BF2 demo fut normálisan hálózatban, de ha ranked szerverre akar menni szerencsétlen játékostársunk, egybõl akadozik a játék, lassú lesz... stb. Én akárhogy próbálok rájönni, nem megy!!!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Kicsit viszont dühít h idejössz a szar pontfarmos demós dumáddal és provokálod hetek óta a népeket az idióta faszságaiddal, meg a szar képeiddel. ÉRTSD MÁR MEG H SENKI SE KÍVÁNCSI RÁD MEG A SZARSÁGRAIDRA!!!
Szó nélkül törölni fogom a hsz-eket, amelyek provokálják a többieket!
Három ember akikre különösen figyelmet fordítok: Gémóver, szábzíró, jancsik
Ja igen jancsik, jobb lenne ha néhány hétre pihenõt vennél ki most már, mert Borgot meg fogom kérni h bannoljon a gecibe mostmár, mert mindenkinek elege van belõled, meg a faszságaidból. Flémkeltésbõl úgyis van vagy 10 bünti hátralékod. Szóval kapcsoljál vissza legyél olyan kedves.
A régi arcokat kérem ne szóljanak le senkit azok közül akik provokálják vagy ismételten faszságokat beszélnek.
Ha jól tudom múltkor még ember hiányban szenvedtetek?!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.czekoart.hu
Csak sajna vannak olyanok is akiket az szórakoztat, ha belerondíthat az ilyen emberek szórakozásába, és ebbõ van a konfliktus.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Miért veszitek ezt a JÁTÉKOT ilyen vérre menõen? Mikor megjelent, akkor is játszottam vele egy ideig (meg a Desert Combat-tal), és folyton azt vettem észre, hogy meg tudnátok egymást folytani egy kanál vízben.
Take it easy, men!:-)
Ami a 69251-es hozzászólásodat illeti, elég kemény kritika egy olyan ügyben amirõl semmi információval nem rendelkezel az itt leítrakon kívül, és semmi közöd hozzá.
Nekem úgy tûnik, hogy olvastál valamit ami nem tetszett, és elkezdett benned dolgozni az etikai érzék. Csak ott a hiba, hogy a fórumra a valóságnak igen csekély része jut el, így fogalmad sincs a valós szituról, és kellemetlen megjegyzéseket teszel, úgy hogy nem tudsz reálisan mérlegelni.
Ne minõsíts másokat, ha nem tudsz eleget pls.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Elastic An-usZ Boys
Úgy érzékelem, elég ide hetente egyszer benézni, de akkor is ugyanaz a lemez megy.
Ha meg ilyen királyok vagytok, hogy tudjátok bannolni, akkor miért nem teszitek meg. Aki genyózik bünti.... Ez teljesen normális. Alapszabály az alapszabály..
Kivételesen egyetértek, mert az idiótákkal mindíg találkozom én is.
(Amúgy meg erõsen kétlem, hogy Te kopogtál volna, úgyhogy saját magad intelleigencia szintjét is lealacsonyítod ezáltal. Mondjuk úgy, öngólt rugtál, de sebaj talán túléled.)
Az azért megnyugtat, hogy nem kellett Benned csalódnom. Hoztad a Tõled megszokott színvonalat. Mellékesen megkérdezhetem: Belebetegednél, ha nem szólnál be mindig? De tudod mit, inkább ne kockáztass! Tartok tõle, hogy összedõlne a világ, ha Veled történne valami, úgyhogy csak így tovább.<#eljen>#eljen>
Jaj, de még mielõtt bármiféle vita, nézeteltérés kialakulna kettõnk között engedelmeddel részemrõl a következõ idézettel(amit egy külföldi fórumon olvastam)le is zárnék mindenfajta kommunikációt kettõnk között:
"Never argue with an idiot, he will bring you down to his level and beat you with experience."
Márpedig én utálok veszíteni...
Már napok ota megy itt a flame hogy ez a kis hülye gyerek mit csinál publicon tiltsuk ki innen meg a EA HU RANKED serverekröl 1 hétre és gondolkodjon picit hogy miért kapta...
Mert már k*rvára unalmas Õ is meg a hülye szövegei..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
a PB ezt nem szûri ki amugy??
Forza.