Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
aligvárom<#ijedt>

www.czekoart.hu

vsly
megérted, "majd ha kicsit jobban kifejlõdik a szürkeállomány..."
<#awink><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
nem mindig nevezném "humornak"😛

www.czekoart.hu

BEAST
nem mindig nevezném "fanyar humornak" 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koschwarz
schrank, egyébként az a baj, hogy ilyen fiatal korban még nem értik a te fanyar humorodat, rögtön sértésnek veszik. majd ha kicsit jobban kifejlõdik a szürkeállomány... <#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
énismindigeztmondom😊

www.czekoart.hu

koschwarz
pontosan 3x többször szoktál meghalni, mint a csapat bármelyik másik tagja <#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
schrank, ezek honnan ismernek téged ilyen jól?<#kerdes><#nemtudom><#hehe>

egyébként szerintem se létezel, te csak egy virtuális szellem vagy, aki az sg fórumon meg a bf-es szervereken él...ezért nem tucc máshol érvényesülni<#hehe><#ravasz1>

meg már más is megmondta, hogy egy "psihopata zúzógép" vagy<#hehe><#ravasz1>

<#law>

Race War mikor kezdõdik újra Running??? Vagy akkor ki kéne írni a honlapjára hogy mégse folytatódik februártól <#hehe>

erdos
Nekem megtiszteltetés hogy tegezõdhetünk... <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
csak 3al?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
A Horda jó csapat, és én vagyok a fõnökük és egymagam 3 játékossal érek fel.<#vigyor2>

Mi ez a bakfislanyos nyivakolas mar megint? A taxiherceg ilyen. Nem kell itt szokdecselni, es a fodros kis lelkecskeiteket lengetni! Ha beszol, tessek visszaszolni. Nem anyazni, es nem brazil szappanopera hangulatot idezoen fatyolos tekintettel szenvelegni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ZOLCHI
Nagyon helyes meglátás!
Távol áll tõlem a személyeskedés,igy inkább általánosítok.
Ez a darálás komoly probléma a magyar servereken.Meglehetõsen kevés a jó hangulatú játék. Megy az anyázás,tk,dtk ...
Sok emberke tulzottan statorientált.Ez megöli a csapatjátékot,tönkreteszi a hangulatot.
Persze kinek nem inge,ne hordja.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Beers
Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni!
Szerintem ez a bf2 lényege!
Jó taktikával kevésbé skilles csapat simán lepörget egy skilles taktika nélküli team-et!(itt nem arra gondolok,hogy a Horda nem skilles emberekbõl áll<#vigyor2>)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jcsr nek annyit idézek "Ahogy érzed"
Running
A Doctor's klán rengeteget fejlõdött és ha így folytatják igíretes kis csapat lesz belõlük. Szerintem nem kéne elkeseredni, lesz még kupa és lehetõség.

Beers
Szerintem téged sem neveztek eddig helyesírás versenyre <#nezze>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hatt
Tényleg látszik rajtatok hogy készûltök szal teljes elismerésem. Ez már tényleg nem az a régi DR klán.

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
kitérdekel hogy valaki mindenki ledarál,ha senki nemakar vele játszani...

www.czekoart.hu

Hatt
Így utólag talán halálcsoportnak nevezném a milyenket😊

Elastic An-usZ Boys

Majd lesz idõ ,hogy bebizonyitsuk ki az uj darálló gép kishazánkba<#mf1><#ravasz1><#nevetes1>
Running
Jó játékos lesz ez tény, de h mindenkit bedarál azért ez kicsit erõs...<#hehe>
Ha darálásról van szó, álltalában jcsr és 7th tagok jutnak eszembe, de a többi csapatba is elég sok darálógép van.

mesor
"játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!"
Ezt kikérem magamnak! 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

csaba67
Schrank Nagyon sajnállak mert te csak itt tudsz érvényesülni ezen a forumon.
Az életben valószinü egy nagy nulla vagy.Itt legalább egy két ficsurt érdekel,hogy mit irogatsz.És mindenbe beleütöd az orrodat peddig közöd nincs hozá.Mást nem tudsz csak mindenkit megszólsz és mindenkinek beszólsz és mindenkit lenézel.Ettöl még nem leszel vagány!!Csak azt mutatod ki,hogy mennyire buta vagy!Kölömben meg , hogy Jancsiknak meg hülye beszolásai vannak meg sokat jár a szája játékba visszont bármikor bármelyötöket le darál!!És egy játékba nem az számít,hogy ki mit irogat hanem az,hogy ki,hogy játszik!Igaz ö még fiatal s tanulhat hibáiból de te felnötnek tartod magad és valószínü,hogy te már nem tanulhatsz semmiböl!(Bár a jó pap holtig tanul.)De ez rád nem vonatkozik!!

Running
Na ma is sokat fogok dolgozni. Leányfalun már a csapat nagy része hiányzik az árvíz miatt. A kocsit már hazadobtam, mert kint van a fõúton a víz. Szentendre meg szarban van. Habár gondoltam lassan indulhat itt a kajak-kenu kupa, kezd megfogalmazódni bennem a kivitelezése.<#hehe>

Running
köszi...valoban.<#vigyor2>

Kovács legény
egyelõre

www.czekoart.hu

Running
Srácok szerintem nem kell izgulni, mert a EA lanparty után indulni fog ismét valami szösszenet...csak még egyenlõre titkos az infó. <#hehe>

Kovács legény
Szerintem ahogy vége az infnek, rá egy héttel már lehet is jelentkezni a kövire😊
és ez jó

www.czekoart.hu

Danee
mit mondtam én Neked?? nem emlékszem h bármikor beszéltünk volna
hundani te meg szvsz inkább fogd vissza magad.

mNzJean
hát igen , sajnálom ,hogy kiestetek pedig jópár klánt megszorongathattatok volna.Sebaj lessz még egy két kupa remélem ,ahol a jól fejlõdõ klánok még megmutathatják majd.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Javítás . nem erre a mecsre készültünmk keméynen hanem az egész INF-re .
pár emberke kritizált...

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Köszi Jean.
sajnos elveszítetük a mecccset msot csalodott a clan 😞 nagyon sokat készültünk rá, mi si nagyon keményre számítottunk, csak át 1 hülye taktikai malõr becsúszott...
mi még nem vagyunk annyira tapasztaltak.
Minden vereségbõl tanulni lehet.

Jön még kutyára Úthenger!!! 😊 és egyszer mi leszünk a világ urai .)

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

schrank
én is köszönöm mindkét csapat jó volt <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

badsec
Mi is köszönjük!<#worship>
Jó volt, bár így hirtelen nem is készültünk "rendes" harcra csak infantryra, de azért csak összejött a dolog!<#whatever>

Horda Maki!:D

mNzJean
Gratulálok Dr a ma warhoz , nagyon jók voltatok ,nem készültünk ilyen komoly ellenállásra , de ebbõl is látszik hogy fejlõdnek a magyar klánok. Grat mégegy.Ezzel a warral a GBC"ET továbjutott,grat nekeik.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
hórda köszike a gyakot <#wave>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka
te mondtal olyat,hogy klanozni akarsz?<#hehe>
schrank
írd már le melyik hsz-ben sértettelek így végig mert nem emlékszem <#nemtudom>
ha ti kerestetek délután egy jó tankost akkor nektek ajánlottam -át de nem hiszem hogy bármi sértõt írtam volna az új klánotokról a DaNeE májerkodott nekem valamit egybõl úgy hogy nekem kéne megsértõdnöm <#papakacsint>
#70365 "a géesbéefkettõs májerek összeálltak ilyen albertófélékkel engem is megkörnyékeztek de legépeltem az összeset aztán bekussoltak" egy ilyen hsz-ért meg nem kell langyi-bangyiskodni <#szomoru2>

Robogo
GBC vs Dr. HUNkup war.
Sarki:
80-55
140-0
Oman:
6-64
39-35
----------
265-154

GG!Jók voltatok.<#taps><#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

BEAST
ez biztos , mármint hogy õ hülyézik engem egy másik fórumon , de CS-s kishülyék véleménye ritkán hat meg 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hungaryydani
NA jo én ezt most nem azé mondtam hogy nagy vita legyen, de ez mellett nem lehetett elmenni,anyit hogy sharank kicsit huzudj vissza mert kezd elszaladni veled a ló, inkább megköszönéd hogy még be is probáltunk hivni, nem ilyen bunko modon beszolni.

BEAST
nem , õ az iqra gondolt , de ez valami kisebbségi komplexus lehet hogy rögtön a hülye jutott eszedbe errõl 😊 ... az öcsém 18 és hülye xD ... senki sem mondta hogy 18 alatt mindenki hülye , de tény hogy a 10. életévükhöz közelebb lévõ emberek között több a hülye 😛

SigS
Esetleg nem erett meg a jatera...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

BEAST
nem ismerem õt , sõt téged sem ... nekem sem tetszik egy két ember stílusa , mégsem alacsonyodok le ilyen szintre , szal grat

most te azt hiszed aki még nincs 18 felett az hülye?

SigS
Elgurult a gyogyszered? <#nemtudom>
Lehet hogy egyedi a stilusa, de attol fuggetlenul nem hiszem hogy artott volna valakinek ezzel...
Persze hulye kerdesekre hulye valaszt lehet varni
<#awink>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
itt a frontemberük <#hehe>

Hatt
Látom az a klán is "magasztos" hírnévre kíván szert tenni<#buck>
Mi a szlogenetek? "18 év felett senki"? vagy "18 IQ"?<#nyes>

Elastic An-usZ Boys