172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #91565 szasz
-
willis #91564 azt hogy nem én uninstalltam az nem jut eszedbe? te vagy a másik
-
sziasztok, kecsegek!

-
van itthon sörkultura! Aranyászokat iszom a Katica kocsmában:D -
donatius13: ameddig csetnek használod a fórumot a hsz-editet törlöm. sok sikert, a többiekre szintén vonatkozik ez. -
Rólad jut eszembe ... Neked és a többi Pancsivóknak :)
Most jöttem haza Prágából ... és Vááááááááááááááá ... Hogy ott milyen sörkultúra van ... aszittem eldobom a Zagyamat ... Ilyen kéne itthon is!!!
Az csak egy dolog hogy a 800 Wattos (Na ja ... a felhozatalban kicsit csalódtam, de hazafelé modellnyuszival jöttünk a vonaton, ez kicsit javított a helyzeten ...) plázacycus szó nékül reggel kalóriákkal mit sem törődve vette meg a Vencel tér közepén a sültkolbászt és a Pilsner-t és a világ legtermészetesebb dolga volt hogy ott sörözött kajálás közben !!!
Meg egy kisétterembe bejött anyuka+apuka+kicsilányuk (14 és 18 között valahol félúton ...) és az egész család ott sörözött kaja mellett ... mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ... Vááá ott is akartam maradni :) :)
-
Hali emberek!Na most van ez a CD key invalid dolog.Ügye ha ilyen áll elő meg kell változtatni a regedit-be az értéket,a FAQ-ba leírt fájlba.Ez odáig ok,de abba a fájlba van egy km hosszú érték.Szóval,én azt fogom,kitörlöm,és bemásolom a helyére az új,kötöjelek nélküli cd kulcsot?Ha ez így helyes..Már nem_tudom mióta próbálkozok.Nem nagyon akar összejönni a dolog.Na mind1. -
Hihetelnen mekkora arcod van vazze...
-
jjja akinek még nincs bíborszív medálja vagy már elfelejtette milyen érzés megszerezni az mostantól megkereshet valamelyik magyar szerveren az ellenséges oldalról garantált segítségnyújtás
-
és minek uninstallted ha tudod mekkora szopással jár a lámáknak újrarakni
-
willis #91555 nem törtel nyomon hanem eredetivel!!! -
Ha esetleg valaki a 7th-ból erre téved és van érdekeltsége a server üzemeltetésben azt kérem küldjön már egy elérhetőséget privátban.
Köszönöm -
ok -
Ha tört játékkal nyomod akkor szokta kiírni! Keress olyat ami törtet is beenged!
-
üzemel csak üres 
-
A 7th servere még üzemel? Mert nem találom a listában!:( Persze, lehet, hogy én vagyok béna... -
Morgen!:)
-
Mission imposibble 
Köszönjük szépen a gratot azé
Más:
Azé nem semmi hogy mekkora játékosok kerültek itt elő vazze, én meg mindig ugyanazt a pár klánost látom elől a szervereken. De ha bemondás elég akkor tegnap 160:2-t lőttem valamelyik indokínai szerveren és nyasgem
-
Jóreggelt ... Látom sokminden nemn változott erre :)
GRAT a JCSR-nek!!! Legyetek mán elsők :) -
Reggelt... -
Nem létezik, öreg Téged átbasztak. Az valami más patch lesz. Keress olyat ami 4MB. -
willis #91541 tegnap feltelepítem a játékot és azt írja ki, hogy this cd-key is invaild
ilyenkor mi a helyzet?
ja de a profilommal belép csak csatlakozáskor mondja ezt -
OculusDei #91540 én se tom eldönteni használjam e vagy sem...

na de télleg. mi van ha szimplán ritkán jáccik. mint én pölö.
dronkZero:
ha kommented alapján elképzelem mit írtál be a szerveren, lehet minden admin kirakott volna. ne feledd milyn sok tíz éves kisgyerek jáccik bf2vel...
(
)
-
Jah értem!
Amit te nem látsz az nem is létezik igaz?
Vagy freddy valami közeli rokonod, hogy egy rossz szót se szólsz rá?
Mind a 6 halála te voltál? Szal' statpaddingos kis köcsögök vagytok!

-
Deqwator #91538
-
hehe,aki nem tudna még csókolózni,annak egy kis tipp:
http://www.kepfe ltoltes.hu/060723/puszi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-
'nyád p'csája:D -
Megtörtént mind2:D -
Kar, hogy nincs ignore itten, donatus odamenne...
Happy Birthday, foldi Rogernyul. -
donatus13 #91533 az létezik hogy 1.3 patch az alaphoz 173 mb? -
nah mostmár csak várnom kell, hogy a topikban szétáradjon a szeretet :D -
-
ugyan...még nemis ezt linkeltem:
dehát énmár csak kib*szott szupersztár vagyok a topikban :D -
donatus13 #91526 nem mert eredeti az 11100 aszem a kieg meg csak 8000 576 néztem ha valki tud olcsobb helyet elöre is köszi -
szonyadórasz - a szerelmes álmodozo 

-
ezt most miért ? 
vagy te voltál múltkor az a 25/5-ös
?
freddynek tényleg volt 50/6-ja de mind a "6" -ja én voltam
-
Az új nickje valami DonJuan, vagy Huanita... 
jó kis spanyolos... 
-
Hagydd, van janeknak egy undorito játék stilusa, megvárja mig a csapattársak sebzik az ellent, és utána lő csak. -
Én ezt nem értem az alapjátékot nem veszi meg de a fos kiegeket megvenné. 
A kiegek árából kijönn egy alapjáték és még pénzed is marad!
-
donatus13 #91520 szomszédnak:D