Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#papakacsint><#awink>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
de most mér? én flémet akarok.

running te is cheater vagy, ennyiszer nem lehet meghalni meccs közben, mint te, csak csíttel<#hehe><#hehe><#eplus2>

koschwarz
az az igazság, hogy amikor játszom, és valahogy úgy halok meg, hogy hihetetlennek tûnik, mindig anyázok egyet, de utána már nem is törõdök vele, mert aki tolja már egy ideje ezt a játékot, az tudja, hogy iszonyat bugos, nincs olyan nap, hogy a játékban ne vegyek észere legalább egy parajelenséget, úgyhogy ezt sajnos meg kell szokni. illetve ki lehet használni, ha valaki ismeri ezeket. én nem ismerem, és ennek megfelelõen le tud lõni egy vs. egyben egy medic a gyenge páncéljával, miközben én kevláros supporttal lövöm. mit lehet tenni?<#nemtudom><#hehe>

mesor
<#mf1>
Májusban lesz LAN! Addig hova menjenek lami?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
Fejezd be a flémkeltés.

csak tudom ,ennyi elég
Nem tudom bizonyítani de ezt le is irtam , ha visszaolvasol
Otthon saját gép mögött bármit meg lehet tenni , én 1 perc alatt kikerülöm a HWBant-t ugy hogy nem veszek ki semmit a géppbõl. LAn meccsen produkáljanak eredményt ne otthonról.Csak oda meg nem mernek elmenni mert kiderülni hogy , hack nélkül lótúrók.
Gyerele , gyerele , mond a szemembe ! Szénatér , shellkút , palacsintázó , monja idõt<#boxer>
csaba67
teputele én nem tudom te ki vagy,mert nem igazán találkoztam még veled!De nem lehetsz túl régi játékos és máris embereket vádolsz meg.És több embert lesegg nyalozól.Nem tudom,hogy jössz te ehhez és azt semm tudom,hogy ,hogy mersz meg vádolni embereket nyílvánosan,hogy cheater ha nem tudod bizonyítani,hogy valóban az!?

koschwarz
nekem még nem sikerült claymore-on átmenni, lehet hogy valamit nem tudok<#rinya>

Running
JCSR-rõl mindig azt jut eszembe, mikor egyszer még kezdõ csapat korunkban játszottunk és nem hittük el ahogyan játszanak, lehetetlenség így játszani, meg lõnek.
Nemrégiben pár hordás átállt a RDHA-t kiegészíteni és mikor szembekerültem a saját csapattársaimmal és hasonló tehetséggel játszottak, akkor rájöttem, h hát hiába, a sok gyakorlással és játékkal mindenki eljuthat egy JCSR közeli szintre.

Nincs ebben semmi csít vagy sumákság. Aki csítert kiállt az egy fasz, jobban tenné ha befogná a száját és nekiállni gyakorolni.

Claymore-on pedig át lehet menni, számtalanszor átmentem ellenfél claymorán és õk is a sajátomon.
A többi is ami felmerül, az a játék bugjai. A legjobb mikor lelõnek és kiírja hogy arty átal halsz meg, persze commander nem volt a pályán.

Ez lemaradt

)<#hehe>

Mi van,lelõttek egy párszor és nem bírod elviselni???????
Nem akarom védeni a JCSR-t (õket utálom a legjobban

mesor
Akkor csak vadász!

ERykk
😊Lol😄

Csalók ! Enemy nametag hack-et használnak folyamatosan láthatóak az ellenfelek a térképen nekik meg 3D-ben is , akkor is megtalaálnak ha ki van nyirva az uav es a radar is még is arra fogják.
Nem hagyom abba , van jogom véleményre !Én Cigu vagyok a csit vadász !
ERykk
Át lehet menni kláymoron, nekem mostmár 90%ban sikerül😛

mesor
Na szerintem a legjobb ha ezt most gyorsan abbahagyod!
Ha valaki jobb mint az átlág akkor azt mindig meggyanúsítják azzal hogy csal!
"Claymore-n nem lehet átmenni"
Fogadjunk hogy átlehet mert ha rosszul van lerakva akkor bárki átgyalogol rajta! 😉

BEAST
😄😄😄:😄😄😄:😄 ... barom

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seggnyalok és naivak vagytok , nem meritek kimondani hogy csalnak , pedig rendszeres a lehetetlen dolog amiket csinaálnak de perszer amig a PB nem fogja bár mit mondhattok.És igy van jol tudnak programozni és láttam már istenkirálynak kikiáltott klánokat megbukni.Nem lehet meghazuttolni a játék kereteit csak ha belehackelsz.Ennyi.Claymore-n nem lehet átmenni , a sprintelve nem lehet löni , és lehasalás után is kell 1-2 mp hogy lõhess supportal.Hehehe gamehacker Klan !pfff.Lehet memory hack ! Ez a legujjabb , a memoriaba betöltött adatokat lehet modosítani , külön foruma van külföldön tanitjak a hackelést ! Az Evenbalancéval levelezek rendszeresen minden ilyet elküldtem nekik és minden jelenségrõl beszámolok , ugy néz ki jó dolgokat fognak a jövõben megcsinálni , rengeteg lesz a HWBanos ugy gondolom.
Danee
Kösz a meccset frx, voltak kis afférok, de én személy szerint élveztem!

leveskocka
lehet bug...is...😊
TC3
Bocsánat!
Csak hetedikes koromba kezdett érdekelni a biológia😊

HTS s3rg1nh00
én meg azt kérdezném,hogy a felmerülõ problémámra tud valaki értelmes választ adni?vagy csak bug,hogy megyek 1 emberrel szemben,és meghalok minden nélkül? 😮 mert akkor inkább abbahagyom a játékot,és megyek vissza aknakeresõzni<#hehe>
mert sajnos nem tudok mire gondolni addig,amíg ez nem történik meg...bocs,de Zolly,Te ilyenkor mire gondolnál?kíváncsi vagyok a véleményedre!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Beers
Inkább bimbóznak 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TC3
Én egész héten félreértem a dolgokat😊
Április van😊
Rügyeznek a nõk /vagy a fák?/ stb.
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

leveskocka
jah,a csaj megfogja a "joyt",sokkal jobban er(lv)ezzuk az iranyitast...
valamit felreertettem?<#eplus2>
TC3
És ellehetne nevezni a "répa hadmúvelet"-nek😊

TC3
Poént félretéve!
Sokkal jobban érzed az irányítást!
Próbáld ki!
/igazság szerint ez is félreérthetõ/
<#eplus2>

leveskocka
pedig ha mellenyulsz sielo mozdulatokkal,hidd el,jobban elvezed<#eplus2>
KáTéCé
Mi is kösz a mecset de az, hogy jó mecs volt azt hagyjuk. <#falbav>

koschwarz
az segít, ha a lábad közé teszed? úgy már ismerõsebb a mozdulat, mi?<#hehe><#zavart1><#buck><#beka2>

koschwarz
bazeg kijött most a bf2142-nek jobb minõségben az a korábbi videója. tulajdonképpen tényleg ugyanaz lesz, mint a bf2, csak tank helyett robot, heli helyett ilyen lebegõ szar, kiskocsi helyett meg lamborghini diablo szerû járgányok vannak.

én rühellem a sci-fi játékok fegyvereit is, mind idétlen, viszont vagy ugyanúgy sima géppisztolyok, vagy kék gömböket vagy sugarakat lõnek ki<#fejvakaras><#pardon1>

Running
Szia. Megkért az úr h töröljem a hozzászólásait, én megtettem, egyébként tõlem maradhatott volna, legalább kicsit felpörgött volna a topic.<#eplus2>

TC3
Amikor meglett az enyém, 3 hétig úgy kellett játszanom, hogy a lábam közé tettem!
Még szerencse, hogy nem iszok, mert néha bizony máshova nyúltam volna!
<#vigyor2>

koschwarz
szenvedek ezzel a qrva joy-jal, amit nemrég vettem, az istennek se akar ráállni a kezem, annyira megszoktam már a gombokkal irányítást. többször halok meg a szárazföldbe csapódva, mint másik repcsitõl, arról nem is beszélve, hogy képtelen vagyok bármit is eltalálni<#falbav><#fejvakaras><#idiota>

TC3
Ez jó!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Nyomja még valaki a NAW-ot, vagy elmúlt a szombat esti láz? Isteni benne a stinger, csak úgy hullanak a repülõk 😊

leveskocka
ajjaj mi lesz ebbol<#hehe>
leveskocka
miert?aki jol jatszik lehet tud programozni.de aki tud programozni,az BIZTOSAN jol jatszik<#idiota>
Mersant
mintha még nem lett volna rá példa...<#nyes> flééém...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TS Zolly
Én arra gondolok, hogy csalással vádolod a JCSR tagjait. Fõleg, hogy jól tudnak programozni. Neeeem??????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mondd meg a haverodnak, hogy féláron megveszem a vinyóit.
Amik helyett újat fog venni a HW ban miatt. <#hehe>

Minden jog fenntartva!

vsly
És ahelyett,hogy jól pofánbasznád egy szívlapáttal,még segítenél neki.
Grat...<#lama>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Boxer HUN
Bár így lehet, szerencséje volt, hogy nem fõmûsoridõben kérdezett! Azért simán dobtam rajta egy hátast!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Szeva Running!!! Jó a takarítógéped!! Mondták már???

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Tudom hogy lol amit írtam de igaz jó a szövget én találtam ki de tényleg haverom akarja kipróbálni!(esküszöm)
Nem akartalak idegesíteni!!
hungaryydani
😄 lol, mekkora terelés<#boxer><#ejnye1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>