Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ps: van amikor nem írja ki jpg/png-be akkor a vágólapon marad, de csak az utolsó kép! Ezt beteheted egy képszerkesztõbe Ctrl+V kombóval...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Szerintem azért se az FRX se a HBA nem lesz piskota.
Ha pedig jobbak vagytok mondjuk a JCSR-nél is akkor mi erõsebbet kapnánk a döntõben<#smile>#smile>
Elastic An-usZ Boys
ez már így is több, mint amit remélni mertünk. bár reméltük.
A másik GBC-nek pedig köszönjük a rendkívûl izgalmas meccset.
GBC vs 7th
0 -- 1
Elastic An-usZ Boys
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
bocs, késõn láttam <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Köszönjük a wart mi is élveztük tényleg nagyon kemény és nagyon szoros war volt.Az utolsó másodpercekbe azt hittem,hogy már gyõzünk,de nem így lett.Én még mindig nem hevertem ki,hogy vesztettünk és sokáig nem is fogom.😞(((
Amúgy hozzá teszem a 7th is ezt mondta,hogy a legjobb wart ellenünk nyomták infrantyba,ez is különben HUNkup meccs volt.Hattot idézve:Köszönjük a meccset, ez volt az eddigi legkeményebb és legélvezetesebb meccsünk amiota játszunk infantryt! Értetek játszottunk Gaboca
Úgy tûnik mindenki ellen egy igen felejthetetlen wart játszunk,gazdag fordulatokkal,kemény pillanatokkal,nagy nyomássokkal,szép megmozdulásokkal meg minden egyéb mással és ez jó.😉
don\'t panic
De tényleg ki elött???<#hehe>#hehe>
Köszi a helpet.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Horda Maki!:D
don\'t panic
don\'t panic
A feljavított csapat kifejezést pedig jobb lenne visszaszivni...mert ha jól tudom GBC-GABOCA, ÉS GBC-JEAN is tagja volt a hordának!!!!!
javasolnam, hogy a kovetkezo infantry bajnoksagra vezessuk be, hogy a nevsor melle kötelezõ legyen leadni a playerek GUID-jait is. Elkerulendo esetleges kenyelmetlen helyzeteket.
tenq
don\'t panic
Strike At Karkand
99-44 MEC/GBC
64-52 MEC/Horda
Sharqi Peninsula
111-94 MEC/GBC
94-0 MEC/Horda
Összesítve 296-262 a Horda javára! Gratula a csapatoknak!<#eljen>#eljen>
Egy kis beszámoló még: Az uccsó körben - mivel vesztésre álltunk - minden egy lapra tettünk fel. Négy perccel a vége elött sikerült minden zászlót befoglalnunk és már csak 1 emberük élt, GBC mNz Jean. Az uccsó 4 perc azzal ment el, hogy õt kerestük és kb. 20 mpvel a vége elött megtaláltuk és sikerült megõlni õt. Így 2 mp-vel a vége elött megnyertük a kört, fordítottunk és megnyertük a meccset!
Még 1x köszönjük ezt a meccset a GBC-nek! Számunkra ez örökreszóló élmény volt!<#worship>#worship>
Horda Maki!:D
don\'t panic
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
GG GBC
[Bf2 80e hsz téker]
Sajnáljuk hogy így alakult. <#pardon1>#pardon1><#vigyor5>#vigyor5>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
tudjuk,egyesek minden nap új alsógatyát vesznek,vasárnapra már 7 van rajtuk 😛<#idiota>#idiota>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D