Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
a jcsr-ben harci droidok jáccanak, automata célzórendszerrel, emberfeletti reflexekkel, én meg csak örülök, ha a jobb mutatóujjam a reumától néha még megrándul és szódásüvegszemüvegben még ellátok a monitorig<#idiota><#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
C:\Dokuments and setting\júzernév\Battlefield2\screenshots

ps: van amikor nem írja ki jpg/png-be akkor a vágólapon marad, de csak az utolsó kép! Ezt beteheted egy képszerkesztõbe Ctrl+V kombóval...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
a printscreennel mentett képet hol találom????<#nemtudom>

Running
JCSR-nél jobbak, maradj már, azok droidok...<#hehe>

Running
Elõdöntõben JCSR - Horda meccs lesz, szóval aszem, nyomunk egy szép játékot és csókolom, drukkolunk a többieknek.

Hatt
Milyen utat?😄 a GBC-ET-t már elvertük szal.
Szerintem azért se az FRX se a HBA nem lesz piskota.
Ha pedig jobbak vagytok mondjuk a JCSR-nél is akkor mi erõsebbet kapnánk a döntõben<#smile>

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
<#vigyor2><#crazya><#circling>

ez már így is több, mint amit remélni mertünk. bár reméltük.

Running
Már az is egy csoda volt h kijutottunk a csoportból, ez meg h megint továbbjutottunk, már csak egy álom, ami itt szerintem véget is ért. Többet már igazán nem kívánhat senki sem egy kezdõ csapattól.

Running
Nem éri ez Hattori...pucoljuk elõttetek az utat, ti meg majd gond nélkül felültök a trónra?<#hehe>

Hatt
Gratulálok Horda. Ugyan így verjétek el a JCSR-t is és akkor talán a döntõben összefutunk<#vigyor>

A másik GBC-nek pedig köszönjük a rendkívûl izgalmas meccset.
GBC vs 7th
0 -- 1

Elastic An-usZ Boys

Running
Köszönjük szépen erdész.

erdos
Grat a Hodának meg a GBC egyiknek, de a másik miért nem állt ki?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

jah én melóztam sajna.. <#szomoru1>
bocs, késõn láttam <#banplz>

-tRs-Landor

nem gondolkoztál azon mostanában, hogy nagyon túlhajtod magad<#kerdes><#fejvakaras><#hehe>

-tRs-Landor

Robogo
Tubi tudom mire célzol,de nem fogom megcsinálni hiába mondod én a csajokat szeretem!<#eplus2><#hehe><#nevetes2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

eX RambO
"szerintem sem fogunk lazadozni mi is szabalyzatokra hivatkozva. vesziteni tudni kell..." Ezt mire értetted?Mire próbáltál célozni tubi??Én erre írtam neked, hogy a Horda elleni vereség miatt nem igazán reklamálhattok, és pont ti jobb ha nem reklamáltok mert csak köszönetet mondhattok a szervezõknek amiért annyira lojálisak voltak veletek szemben a felmerült szabályszegés miatt, a fejethajtást az eredmény elötti fejhatásra értettem és nem vki elöttre, ha kicsit használnátok is a fejeteket arra amire kellene ,lehet kevesebb kihágást és félremagyarázást kellene helyreigazítanotok.Tudom, hogy a 7th szúrja a szemeteket de ezt a tüskét a következõ infantrykupáig el kell viselnetek és majd akkor visszavághattok a vélt sérelemért(aminek semmi alapja), addig viszont jó lenne ha nem piszkálódnátok ilyen beírásokkal. Thx hogy meghallgattatok részemrõl téma lezárva.....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Robogo
Nem kell nekünk fejet hajtani,inkább mi hajtunk nektek fejet ahogy Rambo mondaná.😄DD
Köszönjük a wart mi is élveztük tényleg nagyon kemény és nagyon szoros war volt.Az utolsó másodpercekbe azt hittem,hogy már gyõzünk,de nem így lett.Én még mindig nem hevertem ki,hogy vesztettünk és sokáig nem is fogom.😞(((
Amúgy hozzá teszem a 7th is ezt mondta,hogy a legjobb wart ellenünk nyomták infrantyba,ez is különben HUNkup meccs volt.Hattot idézve:Köszönjük a meccset, ez volt az eddigi legkeményebb és legélvezetesebb meccsünk amiota játszunk infantryt! Értetek játszottunk Gaboca
Úgy tûnik mindenki ellen egy igen felejthetetlen wart játszunk,gazdag fordulatokkal,kemény pillanatokkal,nagy nyomássokkal,szép megmozdulásokkal meg minden egyéb mással és ez jó.😉

Running
Okés semmi gond...így sikerült. Igazából nektek köszönhetjük életünk legszebb bf2 meccsét, ezért elõttetek hajtunk fejet.

Elottem! De terdelj kozben <#nevetes2>

don\'t panic

Robogo
Én is fejet hajtok...😄
De tényleg ki elött???<#hehe>

Nem tudja valaki hogy hogy müködik az SG szerver? Most próbáltam bejoinolni de ahogy betölt egyböl kivág, pedig ha jól láttam nem is volt fent senki. Ez mitõl lehet? Tört a játékom, és a legújabb 1.22 es patch van fent! Meg azt sem értem hogy itt fönt azt irja hogy 48at enged be, de a map size csak 16 volt.
Köszi a helpet.
Robogo
Jah szerintem se kell szégyenkeznünk.Az utolsó mapon basztuk el.A legjobban azt sajnálom,hogy 2 másodperc és gyõztünk volna.

mNzJean
Fejet hajtunk.<#worship> ki elött is??<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

sehogy nem lehet megcsinálni h menjen? antiblaxx ilyesmi?
JCSR Apache
Az hogy tört.<#hehe>

hali! az lenne a kérdésem h mi a f**zért van az h az 1.0-a elindul de ha felteszem az 1.2es patchot akkor nem mûxik a game? plz help
badsec
Sajnos úgy tûnik nem sikerült a felvétel!<#rinya>Valamiért az 1.22-es patch óta nem akar felvenni semmit a BattleRecorder a szerveren!<#fejvakaras>

Horda Maki!:D

Huh, az utolso mondatod nem teljesen ertem. <#nemtudom> kis kommentart csatolnal melle? <#worship>

don\'t panic

eX RambO
Hát igen ez az a vereség ami ellen semmi ép-kéz-láb kifogást nem is lehet felhozni...... Tehát jobb ha elfogadjátok és fejethajtotok.Ha már így megkeztél minket....

szerintem sem fogunk lazadozni mi is szabalyzatokra hivatkozva. vesziteni tudni kell... <#nevetes1>

don\'t panic

eX RambO
Valaki belinkelné a kör végi screenshootokat?? Megköszönném nagyon thx

mNzJean
Igazából meg jól csináltátok , meg aztán mi vagyunk az utolsók akiknek joga van ezt firtatni , ugyhogy nincs semmi probléma tudomásul vesszük ,hogy nem jutottunk tovább, ki igy reagálja ki ugy.

mNzJean
Természetesen ezt nem sértõ szándékkal irtam, inkább csak azt akartam vele szemléltetni,hogy nem volt egyszerü dolgunk és ezért valahol egyik szemem sir a másik nevet ,mert igaz ,hogy kiestünk a kupából viszont bebizonyitottuk ,hogy erõs klán vagyunk ,és tudunk-tudnánk nyerni egy nagyon erõs összeállitásu klán ellen is.

Nem vettétek fel battlerecorderrel? Megnéznénk a demót<#pias>

Running
Soha nem volt titok és soha nem volt senki számára se újdonság, hogy a Hordába más klánosok is játszanak. Az hogy ezek JCSR-esek, vagy FRX-seket, tök mind.

A feljavított csapat kifejezést pedig jobb lenne visszaszivni...mert ha jól tudom GBC-GABOCA, ÉS GBC-JEAN is tagja volt a hordának!!!!!

Tisztelt Kupaszervezok,

javasolnam, hogy a kovetkezo infantry bajnoksagra vezessuk be, hogy a nevsor melle kötelezõ legyen leadni a playerek GUID-jait is. Elkerulendo esetleges kenyelmetlen helyzeteket.

tenq

don\'t panic

mNzJean
Sajnálom ,hogy ilyen eredmény született , ugy érzem ,hogy nincs miért szégyenkeznünk annak ellenére ,hogy a Horda eléggé "feljavitott" csapattal állt ki ellenünk végig jobbnak éreztem magunkat, az utolsó körben 2 mp en mullott ,hogy mi nyerünk .Ez a végeredmény a szerencsén mullott nem a tudáson. Grat Horda jók voltatok.Izgalmas meccs volt az biztos.

TLD Robi
<#ravasz1>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

badsec
Köszönjük a meccset GBC*ET! Nagyon kemény és izgalmas volt! Még mindig remeg a gyomrom!<#worship>

Strike At Karkand
99-44 MEC/GBC
64-52 MEC/Horda

Sharqi Peninsula
111-94 MEC/GBC
94-0 MEC/Horda

Összesítve 296-262 a Horda javára! Gratula a csapatoknak!<#eljen>

Egy kis beszámoló még: Az uccsó körben - mivel vesztésre álltunk - minden egy lapra tettünk fel. Négy perccel a vége elött sikerült minden zászlót befoglalnunk és már csak 1 emberük élt, GBC mNz Jean. Az uccsó 4 perc azzal ment el, hogy õt kerestük és kb. 20 mpvel a vége elött megtaláltuk és sikerült megõlni õt. Így 2 mp-vel a vége elött megnyertük a kört, fordítottunk és megnyertük a meccset!

Még 1x köszönjük ezt a meccset a GBC-nek! Számunkra ez örökreszóló élmény volt!<#worship>

Horda Maki!:D

Sh3rmanData
<#ravasz1>

<#ravasz1>

don\'t panic

Csacsy
nem baj 2 JCSR benn van még 😊

JCSR Wolfguy
2 GBC esett ki egy nap alatt.....Grat Horda!! Bravúros teljesítmény!!

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

2 másodperc az élet 😄
GG GBC

[Bf2 80e hsz téker]

Na a JCSR után 7th is bent van az Infantry Huncup negyeddöntõjébe. Sajnos eredményrõl nem tudunk beszámolni, mert csak 2 emberük jelent meg a GBC-bõl így a szabályok értelmében mi vagyunk a továbbjutók.
Sajnáljuk hogy így alakult. <#pardon1><#vigyor5>

TS Zolly
Jó neked.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Azt nem tudom mert a prefix részt én ott nem találtam.

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

HTS s3rg1nh00
grat,én is most hajtok az 50esre,de nekem már csak 10750 pont 😛

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
aki egyébként is Németh Kristóf<#hehe>
tudjuk,egyesek minden nap új alsógatyát vesznek,vasárnapra már 7 van rajtuk 😛<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

vsly
Jól müködik az.
Egyedül akkor nem jó,ha van valami beírva a prefix részhez.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu