Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gamecity.cjb.hu
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kurva minimap <#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
2.mivel nem vagyok mar OPC-s,nem beszeltem a nevukben.
3.nem kell jogasz ezekhez a szabalyokhoz,egyszeru jozan paraszti esz kell hozza...
4.akkor en nem segithetek,se jozan,se paraszt nem vagyok<#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mégegyszer felsorolom õket:
JCSR-Kornél
FRX-DonC
7TH-Hatt
RDHA-Joebácsi
COR-Murry
Aszem talán GBC-Aus is ott volt..
Horda-Running
Nos õk azok az emberek akik összeállították a szabályokat, gondolom érezhetõ h egyik srác se most kezdte.
A következõ kupa szabályait is együtt rakjuk össze...és minden javaslatot szivesen fogadunk.
Mégegyszer felsorolom õket:
JCSR-Kornél
FRX-DonC
7TH-Hatt
RDHA-Joebácsi
COR-Murry
Aszem talán GBC-Aus is ott volt..
Horda-Running
Nos õk azok az emberek akik összeállították a szabályokat, gondolom érezhetõ h egyik srác se most kezdte.
A következõ kupa szabályait is együtt rakjuk össze...és minden javaslatot szivesen fogadunk.
"de természetesen én is hibás vagyok hogy nem vettem komolyan hogy 1 ember több klánban is játszhat. Kicsit szokatlan volt elképzelni a dolgot, de mostmár látom hogy többeknek ez természetes."
mindenki elõtt áll a lehetõség, hogy indítson egy "saját" bajnokságot<#nezze>#nezze><#ejnye1>#ejnye1>
Idézek: "Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet."
a jelentkezési lapon is szerepelt és mikor elküldtétek azzal el is fogadtátok...erre itt engem kérdõrevonsz...nem gondolod h itt van valami bibi?
Running személyeskedõ, teljesitményt fikázó megjegyzéseihez (ami egyébként abszolut nem megy a témához) nem óhajtok kommentárt fûzni, ezzel saját magát minõsiti.
és ha szükséges, ki lehet majd egészíteni az adott kupára jellemzõ részletszabályokkal, amiben a bajnokság indítói, szervezõi megállapodnak.
talán ezzel csökkenthetõk az ilyen félreértések, félremagyarázások.
Régebben azt hittem a Dragon viszi a prímet majomságból, de közben rájöttem, hogy a Dragon messzemenõen értelmesebbnek bizonyult, mint náluk jóval öregebb csapatok.
Mostmár nem mind1!
Az OPC nem nevezett a kupába így nincs min felháborodnia!
Vény nem találkozott a Hordával a kupában így semmilyen hátránya nem keletkezett!
Szerintem a Horda ellen azok reklomálhatnának akik egy csoportban voltak + akik még játszani fognak velük!
Ezek a csapatok viszont semmilyen óvással nem fognak élni szerintem!
Majd a legközelebbi kupa jobb lesz a szabályok szempontjából!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Bár mondjuk fikázni könnyû a továbbjutókat ilyen meg olyan okok miatt, de tenni valami hasznosat, vagy segíteni, esetleg a csapatukkal értelmes eredményt elérni már luxus.
Ennek utána olvashattál volna...1x.
2x még ha ez nem is így lenne, akkor ha már a csapatod nevezett a kupán, akkor a szabályokat is átnézhetted volna...2x.
Viccelt csináltál magadból..ideje benyögni h sorry.
legyen mar az,hogy a klan leadja a nevsort,ami tartalmazza a 8 fot,aki jatszik,+
nehany tartalekost,mondjuk max 4-et,de ez a 12 ember NEM jatszhat semmilyen mas formacioban!nevsor tartalmazza a guidot is!barmilyen elteres eseten retorzio.mi is,ann OPC-vel,volt hogy 1-fovel kevesebben jatszottuk vegig a csatat.jol nezett volna ki,ha varialunk,mindenki egybol a guidokat lesi a meccs vegen...
Sajnos nem követem annyira a magyar scene eseményeit, hogy ez számomra ne lett volna újdonság.