Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne is törõdj vele .. eccer amit írtam az valaki más nevén jelent meg és néztünk nagyot .. az illetõ is meg énis ... valszeg egyidõben küldtük el a hsz-t és összekeverte <#hehe> ... dice fél-ing

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
Ki lehet menni este a népligetbe azt az E-klubbol kifelé igyekvõ lánykákat el lehet kapni!<#eplus2> :P

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

barmilyen cd kulcsot adok meg neki, azt irja not valid.
igy nem enged fel egyik szerverre sem.

BurnBaby
de hogy ez miért "Válasz 'n003' üzenetére (#75254)" címen ment ki...

www.battlefield.hu

BurnBaby
továbbá: lakitelken 2x, tárnokon 1x voltam lanon :)) asszem ezzel teljes a lista :)))

www.battlefield.hu

BurnBaby
a gép cipeléstõl nem hiszem ennyire kellene tartani. csak van minden klánban 1-2 ember autóval, a vidékieket a vasútállomáson össze lehet szedni, ne kelljen bkvzni géppel. én már elég sok lanon voltam, pl. 4 éve hannoverben, ill. vagy 3x kisújszálláson budapestrõl, géppel :)) gépet összecsomagolni cca. 10 perc, lanon összerakni másik kb 10. nem szakadtam bele kislány létemre, viszont nagyon jól mulattam.

azért fura a lelkesedés hiánya nekem, mert már voltam gps-en is (igaz csak nézõként) és szerintem nagyon jó rendezvény. a gps általában szolnokon van évente 2-3x, a cs-sek 64 csapatot tudnak vinni, és szelektálni kell, mert akkora a túljelentkezés. ez azért jelzi, h nem vmi összecsapott történetrõl van szó :)

www.battlefield.hu

miregondolsz?? monnyuk legyen a belépõ fél milla és akkor 2 napig luxusbordély lesz a lanpartyból??<#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mesor
Nem is rátok céloztam elsõ sorban! ;)
Csak neked ment a válasz.<#eljen>

TC3
Szerintem ha megigéritek, hogy lesznek nõk is, akkor máris több gép, és ember, és játékkedv lesz, mint amennyire álmotokban sen gondolnátok:)

Beers
Már bocsánat,de mi az elején leszögeztük,hogy nem tudunk résztvenni a lanon!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
OK!

Csak tudod az a bosszantó hogy amikor felmerült ennek a lehetõsége akkor mindenki persze megyünk stb...

Amikor meg cselekedni kéne akkor mindenki lapít mint nyuszi a fûben!

BurnBaby
most má csak azt nem értem, h amikor adják a gépeket az a baj, most lehet hozni az a baj :)

srácok, remek lesz a buli, 2 nap tömény játék, kaja, pia, nõ (ha hoztok). a gépeket nem kell félteni, lesz biztonsági szolgálat, na meg ugye volt már gps-éknek wcg selejtezõjük a camponában, westendben - azaz nyilvános helyen - és ott se volt semmi probléma.

a belépõ 5K lenne fejenként, amit átválltattam az ea-val, h ne kerüljön annyira sokba (gépek és játékosok utazása is épp elég). szomorú lennék, ha az derülne ki, hogy nem érdekli a magyar bf társadalmat az, hogy szervezett körülmények között, egyenlõ esélyekkel, egyszer végre rendes meccseken (nem 1 pálya és 15 perc köridõ) mérettessenek meg.

www.battlefield.hu

Beers
Nem mindenkinek igazán mobil a gépe :(!
Hiába akar 5-6 ember menni,ha a másik 7-8 meg nem!
Azt sem árt mérlegelni,hogy nem mindenki lakik a a IX. kerületben!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Az elözõ LAN-on(ott nem voltam), de akkor meg azért sírt mindenki hogy milyen szarok voltak a gépek stb...

Tényleg ennek a scene-nek semmi sem jó!

Arról meg nem is beszélve hogy örülhetnének annak is a clanok hogy egy fillért sem kell fizetni azért hogy részt vehessenek egy nívós rendezvényen!

erdos
Nyugi, az ezres cerka gf400-zal nem lesz olyan kapós <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

mesor
Mitõl féltek?
Lesz biztonsági szolgálat azt ha eltünik valami akkor leverjük rajtuk!

Kovács legény
hát mindig van gond,ha adott gépek vannak az a szar ha hozni kell akkor meg az a szar. Jobban örülnék én is ha csak egy napos lenne és nemkéne otthagyni.

www.czekoart.hu

Beers
A gép cipelés miatt sokak léptek vissza a lantól!
Legalább nyugodtan tudok majd sörözni a háttérben :) !

mesor
Szeretném felhívni a magyar BF clanok figyelmét hogy aki még nem tette meg az JELENTKEZZEN a LAN-ra mert eddig a várakozásokkal ellentétben elég kevés csapat jelentkezett!

Szal' irány a www.battlefield.hu és a jelentkezési lap!

(Kicsit több lelkesedést srácok go go go!)<#violent>

mert te nem 2 perc alatt szívod el a cigid<#mf2><#vigyor2><#vigyor2>

sry, Erdõsnek ment volna
nekem ez azzal jár hogy állandóan kivágnak a szerverrõl tétlenség miatt<#vigyor3>
ezek a káros szenvedélyek ... ejejjj

Kovács legény
neme?

www.czekoart.hu

erdos
Hát mert sokat járok ki cigizni, az javít rajta :D

jahh mert álltalában ritkán éljük meg azt hogy teljesen kifogyjon a lószar .. öö .. lõszer<#vigyor2>

Ha a te általad vezetett jármûben valaki heal, support, vagy repair pontot kap...

Kovács legény
én is egyfolytában tárazok ha kiürült ,ha félig van ha csak 5skulo hiányzik akkor is. Mert megtehetem hogy pazarékoljak:)

www.czekoart.hu

nemértem mért tárazol ritkán hiszen a statod szerint kb 2percenként halálozol L<#vigyor2>

Danee
mire lehet driver ability assistot kapni?

Running
bf2-be vazze akkor is tárazni kell ha csak a fele skulót lõtted el, mert bazi sok kell egy emberbe.<#vigyor1> lagkompenzáció rulez...

JAG1
Digitális Joebá golyóállómellényben szaladgál egy kameraman utánfutóval?
Robbanások a háttérben, fejét le-le húzva üvölti a helyzetet egy romhalom tetejétõl?

Hmmm...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hmmm ... ez érdekes ... én pl elég soxxor tárazok néha 5 lövés után is ha van egy kis idõ

uHs Gerzson
Közvetitésrõl még csak annyit hogy a shoutcastót probáljuk felépiteni tesztelni a többit majd idõvel :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
10-bõl 2 szer jutok el az újratárazásig még publikon is :D

Kovács legény
lesz közvetités? még jó hogy nemjátszom:D

www.czekoart.hu

hihi <#vigyor2> magam elõtt látom ahogy a fedezék mögött újratárazó Erdõs orra alá Joe-bátsi mikrofont meg kamerát dug és arról kérdezi hogy mijjennek látja az esélyeit a sarkon megjelent három 7th-s ellen-el szemben<#hehe><#hehe>

JAG1
De, hogy? Mindkét oldalon lesz egy közvetítõ? Vagy?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
De ha ott hibázik valaki akkor azt sokan hallani fogják :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
csak hallani fogják :D

JAG1
Nekem lámpalázam lenne, ha tudnám, hogy sokan figyelik ahogy játszom. :-)

Beers
Jaja,remélem beskálázik elõtte ;) !

jahh <#hehe> az élmény megfizethetetlen...<#eplus2><#eplus2>

Running
csak tojásos pukiszagos kukoricát kaphattok, meg fosatós vízzel felhígított, szénsav nélküli kólát.

lelátó és dísztribünt biztosítotok??<#vigyor2>

Running
Erdész maki...mondta...hogy mondjam meg nektek hétfõn 21:00-tól lesz a 7th-JCSR meccs és közvetítés is lesz...

erdos
Azé egyed közbe a nyers tojást hogy szép hangod legyen a meccsközvetítésre.. <#vigyor>

TC3
<#vigyor1>

uHs Gerzson
Megkövezni :DDD

joebacsi
9-tõl 9ig robot, hétvégén is, mer kedden határidõ...pippanthat mindenki <#mf2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"