Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Swy
jcsr kössz nem!

http://bf2s.com/player/swy/

mesor
Fogadjunk a "szemét" JCSR tagok megint. <#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

HTS s3rg1nh00
oké,már megy...
shrek:én a serginhoo-t két o-val írom <#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
hm...3210em volt,annyira nem is régen,most 3510el nyomom<#hehe>végülis,ha nagyon akarom,3 hétig bírja töltés nélkül<#ravasz1>egyébként jó kis telefon volt a 3210 is 😊
mellesleg:csak nekem nem megy a 7th honlapja?<#csodalk>

Swy
újak?
Kössz!
Áá nem. ,ost kezdtem el fórumozni, mert már kicsit ki vagyok a csalóktól, a kezdõktõl és a chet-elõktõl!

schrank
nesze a 3210-edre <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
shrek bácsi,elfelejtetted bevenni a Cavintont?<#hehe>

schrank
kik ezek az újak <#nemtudom> : meg a többiek <#fejvakaras>

mostanában ez már nem is játék 😄
Swy
mostanában kegyetlen a játék mindenhol

DummyBoy
Mért én olyan jókat derülök rajta 😊

Sõt látom is a képet magamban, ahogy a rakás kihülegyerek kuporognak a gép elõtt és találják ki az okosabbnál okosabb "hozzászólásokat" ...

Hiába, ide fejlõdik a világ ... eltelik még egy kis idõ, azután rájönnek hogy a lányokat nem csak megverni lehet ... azok majd elküldik õket a picsába ... és megint jönnek vissza ide ... Vagy most pont ez van? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
<#banplz> mit csináltál és kivel Lámiel <#mf2> egy statbuzi sose hagy veszni annyi pontot hogy félidõben kilépjen különben is egy hete csak kommander vagy és ráadásul elég önzõ módon a csapat érdekét szem elõtt nem tartva végzed a kommanderi teendõidet már ha azt annak lehet nevezni amit te mûvelsz mostanában <#ejnye1><#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
ezt nem schranknak cimezted?

Télleg vmelyik nap mikor schrank ellen játszottam,egy kezdõ srác volt a szakaszomban, aki a végén annyira ideges volt, hogy csak schrankra vadászott. Egyszer lelõtte, erre elkezdi: "Minden magyar áru szar, ez köztudott.. fõleg a szekrények " 😄DD

mohus
egyébként is azért vagyok 12. mert közepes gémer vagyok, jobb már ugysem leszek😊 örülök, hogyha a spawnpontot helyesen ki tudom választani a térképrõl<#hehe>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

szerinted érdekel itt valakit ,hogy miket irogatsz?

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Danee
én vmelyik nap lebombáztam pár százszor 😊 aztán kilépett

Zolly: szép neve van a fiadnak 😊

szerinted engem érdekel, hogy szerinted mit kéne tennem ?😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

mesor
Te azt hiszed a háta mögött csinálták ezt?
Itt az SG-n is meg lett mondva Borg-nak amikor konfliktus volt vele hogy nem szeretjük stb stb...

Csak a vak nem látja hogy összeakarod ugrasztani a scene-t meg Borgot megint, de szerintem nem fog összejönni!

De lehet próbálkozni nyugodtan! 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mohus
tényleg... rég láttalak publicon?

vagy még mindig a homokzsákokat cipeled?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

szerintem itt neked kéne csöndbe maradnod<#lama>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

helyesbítek : Nem olasz digó vagy... (mert az 100 ilyet megeszik mint te... hanem olasz digó utánzat 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Nos emléxem ,te is benne voltál a bf.hu-n a Borg elleni topic nyitásban, méghozzá elég agresszíven... szal maradj csendben de sûrgõsen .. kis olasz digó 😊

schrank
csak azért tudtál az összetettben a 12-ik <#hehe> lenni mert pont nem játszottam akkor max a 13-ik lehettél volna meg egybõl ugrott volna a bíbor medál <#miaz>

mohus
tegnapi egyik szoros hejehuja...6-0 volt a kínásoknak - természetesen public szerver...

score list
top players
top scores

TDC Geronimo
<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ja

olyan nincs<#vigyor0>

Team GIGABYTE

naonügyes a gyerek 😊)
gondolom 5perc mire összedrótozza a 3db c4-et uav-n ezért ijjen a statja

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Magyar private ranked server merre van?
Soldzser pléjgránd vagy vmi ilyesmi volt.
Szlovákokkal már telivan a tököm,állandoan connecting lost van,meg laggzás.
nem én vagyok! ez tankos, én meg infantryzni szoktam! LOL

JCSR Apache
Ehh bocs..
Nem rád gondoltam.<#vigyor5>
Van más lehetõség is.<#wink>

mert öngyilkos akarsz lenni

Swy
hova lett amit beszúrtam?

Swy
Miért van pisztoj a kezemben?

Swy
nem igazán

uHs Gerzson
Akkarsz célpont lenni? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ERykk
örüljél neki😊

Swy
Én Swy wok a játékban is és engem nem piszkál senki pedig lnne miért!

3TOMI3
júj ki volt az?!?!?!?! <#taps><#lama>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

JAG1
Ha Õ is énvagyok, mindhármunkat kinyírom. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Boxer HUN
Erre a csákóra van egy tippem, hogy ki lehet. A klántársaimnak már mondtam is tegnap délután. HANGSÚJOZOM, EZ MÉG CSAK TIPP. Viszont kíváncsi vagyok, hogy aki játszott vele tegnap, kire tippel. /Nem kezdõ player!!!/

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
gs már 2-3 éve ugyanilyen retardált, mindig elõjön ez a mostani lemez bizonyos idõközönként...az egyedüli megoldás az lenne, ha running masszívan törölné minden beröfögését, mert bant nemhiszem, hogy kapna, mert a zõdlogós még külön élvezi, hogy szítja itt a tüzet, hátha valamelyikünk velõsebben beszól neki, és kiteheti innen 1 hétre, meg élvezi, hogy csontig nyal neki a kicsi szivünk 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Boxer HUN
Mert "Õ" atz élvezi pont, ha tüzet szíthat ahol megjelenik... Játékban a sok DTK, itt a kettõs megjelenés (hozzászólás), és mindezek közben odahaza jót röhög a pofánkba a monitor elött, majd összedörzsöli a tenyerét és elégedetten mondogatja magának: "Na, ezt is megcsináltam"!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JAG1
Nézd. Én pont le***om ki-mit gondol rólam. Nem is igazán akarok itt megfelelni senkinek. Van egy-két figura, akirõl megvan a véleményem, de azt általában meg is mondom. Mellesleg, nincs másik nickem. (illetve van a Joebácsi, de az titok.) Segíteni próbálok amiben tudok, és ha ez valakinek nem tetszik, tehet egy szivességet. Ennyi.
Te egy kicsit más helyzetbe vagy. Nem ismerem az elõzményeket, de jócskán tehettél a tûzre, ha ennyien kibuktak rád. Neked kell eldönteni, ér e annyit a Scene, hogy megváltozz. Hozzátenném, vannak itt nagyon jó arcok, akik miatt érdemes lenne kicsit átgondolnod a viselkedésedet. Viszont azt nem értem, ha más nicken jól elvagy, akkor mi értelme ezzel szítani a tüzet. Miért nem vállalod a véleményed? Vagy akár az összeveszét mással, ha megmondod a frankót?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

TS Zolly
Borg, mintmár említettem, sokat változott, elfogadta e scene belsõ világát. Volt idõ, mikor énis megtudtam volna fojtani egy kanál vizbe. Alkalmazkodott hozzánk, nem ugy mint te. Nagyon sokat kell fejlõdnött, hogy itt ugyan ugy eltudjanak téged viselni, mint Borgot. Hosszú, meredek, rögös út lesz ez neked, de nem lehetetlen.Kezd pl azzal, soha nem antiszociális csürhézed le az embereket. Ha normálisan állsz hozzá a fórumon lévõ emberekhez, elöbb utobb neked is lesz hely. És ehez megint nem kell egyetem, csak egy kis ész.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

JAG1
A gamecopyról szedd le az új Daemon tools-ot is. Hátha az a gond. Ott van, ahol a miniDVD.

A MiniDVD-ben nemsok érdekes dolog van számodra. A FAQ-ban le van írva a telepítés menete. Soha ne Carck-eld, mert akkor már nem fog felmenni a patch. Az is elképzelhetõ, hogy nem vagy rendszergazda a saját vasadon. Erre is van leírás a FAQ-ban.

Látod ezért érdemesebb a másik nicken fórumozni, mert a sok dilettáns, azzal nem piszkálja az embert. Azért gondolj bele, ez annyira antiszociális csürhe, hogy még kikezdenek egy olyan rendes tagot is mint amilyen Borg, és aki ráadásul modi... most ezeknek feleljen meg az ember ?

EgriAti22
áhhhh én hagyom ezt a patch-os szart letöltöm a mini imagét be muntólom rámegyek az ikonra semmi utána már csak idegésgbõl megkrekelem de nem megy ez egy nagy szar!!

ui.: Az lehetséges hogy ha mini imagét bemúntólom akkor a Sajátgépbe meg kéne tudnom nyitni??