Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shrek:én a serginhoo-t két o-val írom <#ravasz1>#ravasz1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mellesleg:csak nekem nem megy a 7th honlapja?<#csodalk>#csodalk>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kössz!
Áá nem. ,ost kezdtem el fórumozni, mert már kicsit ki vagyok a csalóktól, a kezdõktõl és a chet-elõktõl!
http://bf2s.com/player/swy/

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
meg a többiek <#fejvakaras>#fejvakaras>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sõt látom is a képet magamban, ahogy a rakás kihülegyerek kuporognak a gép elõtt és találják ki az okosabbnál okosabb "hozzászólásokat" ...
Hiába, ide fejlõdik a világ ... eltelik még egy kis idõ, azután rájönnek hogy a lányokat nem csak megverni lehet ... azok majd elküldik õket a picsába ... és megint jönnek vissza ide ... Vagy most pont ez van? <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Télleg vmelyik nap mikor schrank ellen játszottam,egy kezdõ srác volt a szakaszomban, aki a végén annyira ideges volt, hogy csak schrankra vadászott. Egyszer lelõtte, erre elkezdi: "Minden magyar áru szar, ez köztudott.. fõleg a szekrények " 😄DD
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Itt az SG-n is meg lett mondva Borg-nak amikor konfliktus volt vele hogy nem szeretjük stb stb...
Csak a vak nem látja hogy összeakarod ugrasztani a scene-t meg Borgot megint, de szerintem nem fog összejönni!
De lehet próbálkozni nyugodtan! 😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
vagy még mindig a homokzsákokat cipeled?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
score list
top players
top scores
Team GIGABYTE
gondolom 5perc mire összedrótozza a 3db c4-et uav-n ezért ijjen a statja
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Soldzser pléjgránd vagy vmi ilyesmi volt.
Szlovákokkal már telivan a tököm,állandoan connecting lost van,meg laggzás.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://bf2s.com/player/swy/
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Te egy kicsit más helyzetbe vagy. Nem ismerem az elõzményeket, de jócskán tehettél a tûzre, ha ennyien kibuktak rád. Neked kell eldönteni, ér e annyit a Scene, hogy megváltozz. Hozzátenném, vannak itt nagyon jó arcok, akik miatt érdemes lenne kicsit átgondolnod a viselkedésedet. Viszont azt nem értem, ha más nicken jól elvagy, akkor mi értelme ezzel szítani a tüzet. Miért nem vállalod a véleményed? Vagy akár az összeveszét mással, ha megmondod a frankót?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A MiniDVD-ben nemsok érdekes dolog van számodra. A FAQ-ban le van írva a telepítés menete. Soha ne Carck-eld, mert akkor már nem fog felmenni a patch. Az is elképzelhetõ, hogy nem vagy rendszergazda a saját vasadon. Erre is van leírás a FAQ-ban.