Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eX RambO
ja ja szeretünk rinyálni, gondolom ez azért nem baj, ki ezt szeret ki azt, mi rinyálós kurvák vagyunk.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

eX RambO
Hát ha már így belekezdtél és elmondtad helyettem akkor nem is kell írnom semmit, nem véletlen kértünk semleges szervert hát kb ennyi....

A fuggony mogott nem a telapo van? Bazzeg, Rambo! Ti vagytok az egyik legjobb magyar Bf2 klan, de rinyalasban nem akartok senki a csucs kozelebe engedni, ugy latom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Me0w
Jah, de mi is csak azert tettuk fel a szervercsitet, mert azt igertetek, hogy mi is megkapjuk utana 😛

(egyebkent azt meg mindig nem ertem, hogy Odin hogy kepes a levegoben loni, ezt azert meg megneznem egyszer szivesen eloben 😊

Together we'll fly someday...

erdos
Természetesen ez mind azért volt mert a vényesek nem voltak hajlandóak feltenni a szervercsítet de hálisten az FRX megértette hogy milyen fontos is nekünk ez az elsõ hely és közösen bekonfigoltuk KTC-vel, azért is csúszott mert elbaszakodtunk vele. Sõt ha benézel a függöny mögé jelenleg is ott állok és lehallgatom minden szavadat....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

eX RambO
Mindenesetre felettéb érdekes volt a szitú és elég idegesnek tûntetek, a szerver miatt, aztán szépen elszivárogtatok a szerverrõl. Visszanézve senkinek nem volt nagyobb a pingje 20-nál, CB meccseken az 50-60as pinggel is jáccani kell tehát kicsit furcsa volt, elgondolkodtunk rajta és azóta is törjük a fejünket a miérten, de ti biztos tudjátok az okát, ráadásul az a szerver (FRX) ahova vittetek minket ugyanazon a hálózaton van csak 2 ruterrel hátrébb mint a VéNy-é tehát ez sem logikus de ti tudjátok az okát.Mi nem...

joebacsi
(oops nemén voltam, meg különben is temondtad 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Yan
nem jó, mert elutazott egy kicsit 😊))

¥ xfire: kistekila

dronkZero
Ez a Barik CoD2(akarna lenni), nem? Na, az minket nem érdekel. Tehát: Irány jelentkezni!!
Csináljunk a srácnak egy jó napot.... 😛 :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PannonRobi
Egy kis OFF.

Ez a kibaszott lap már megint nem jeleníthetõ meg.
A keresett lap most is szopatja a felhasználókat. Biztos, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, mert a szoftver egy nagy kalap szar.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következõt:
1. Ne kattintson a Frissítés gombra, mert úgysem fog történni semmi.
2. Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenõrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát. Persze csak ha szõke, és nõbõl van. Ha nem, akkor dõljön hátra, bontson egy Sört, és ha türelmes, várja meg, mi fog történni. (Semmi, ez ugyanolyan szar, mint mindig).
3. A számítógép merevlemezének optimális letisztítása érdekében indítsa újra a gépét MS-DOS üzemmódban, és adja ki a format C: parancsot. Majd egy pohárka Sörrel a kezében dõljön hátra, és nézze, mi történik. Az eredmény a többi userre nézve is kielégítõ lesz. Ha a monitor képe elsötétült Ön elõtt,ez normális jelenség, és Ön mindent megtett egy nyugodt és örömteli nap érdekében.
4. Ha a hálózati rendszergazda volt olyan balga, és engedélyezte, a Winfos elvileg képes lenne megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait. De nem teszi.
Ha szeretné, hogy a Winfos megkísérelje ezt,
kattintson a Számítógép processzorának túlerõltetése gombra. Jótanács: Csak akkor tegye ezt, ha tényleg ért is valamit a géphez, mert a hiba nem Önnél van.
5. Egyes weblapok igen erõs birkatürelmet igényelnek. Ez is ilyen. A Sör ivása segít megõrizni türelme erõsségét.
6. Ha biztonságos helyet szeretne elérni, zárja magára az ajtót egy elhagyatott hegyi kunyhóban. Kettyintsen óvszerrel a biztonságos szex érdekében. Hiszen nem folyton az Interneten kell lógni.
7. Ne próbáljon ki másik hivatkozást a Vissza gombbal, mert az se mûködik. Inkább tossza ki az ablakon az egész miskulanciát, és tévézzen, vagy szeretkezzen. Ha meg munkahelyen van, akkor dolgozzon, és ne fórumozzon!

A kiszolgáltató az Ön idegeivel játszik, és már megint szoftverhiba történt
Internyet Explorer

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

sector512
Abszolút leader aki mindenek fölött áll? <#nevetes2>

PSN: s3ctorHU

Zs0lt1
lol ez a szöveg:
Nem baj ha kezdö vagy majd gyakorolsz 😊
nna bazdmeg ez büntet 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csaba67
ez se rossz Typhoon(Leader) 2006. ápr. 10. 13:30 | Válasz | #4

Roli kusojá

Döncsed má ell mit akkarsz jelentkezni vagy fikázni a clant ha oda mekk hozád és ugy pofánbaszlak hogy ott maradsz köcsög

sector512
Nagyon veszélyes ez az oldal 😄DDD

PSN: s3ctorHU

Zs0lt1
szerintem mindkettõ 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hmmm Barik clán? Inkábbb Birkák <#idiota>
Különben gondolkozom, hogy stikában megalapítom a Süsükeselyû Rohamosztag(-=SKR=-) klánt.
Én leszek az abszolút leader és rohamcsapat egyszemélyben. Reszkessetek!!<#idiota><#bohoc>

Ja. Mostanaban annyi szep PC kifejezest tudnak kitalalni a hulye helyett. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PannonRobi
Jónagyot Mindenkinek!

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Persze h az leszünk.<#vigyor2>

KáTéCé
KI tudja, egyszer még JCSR verõk lesznek 😉

erdos
szimplán 13 éves sztem, de nem baj, hadd csinálja, kell az utánpótlás. <#hehe>

mesor
Mondjuk elég gyanús nekem hogy a srác diszleksziás vagy diszgráfiás.<#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
Nem akarsz elutazni 😄 ?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Murry
Azért ez a sor se piskóta: "átadom nkeed egy picit a leader ésget lécives a clanomat egy picit fejelsz mert elutazom köszke"

erdos
Mindenki hoz mégegy embert? <#mf2>

Running
Ez a megmutatjuk a frankót meccs lesz, ha meglesznek a csapatok, aszem a Horda szünetre készült a héten.<#hehe>
Most megverjük õket, mert kitaláltam mi lesz a csodafegyverünk.

erdos
12vs12 lesz, a múlt elmúlt 😄

KáTéCé
Ez a "mi lett volna ha" mecs lesz? <#nevetes1>

Running
Joe csütörtökön tolunk egyet jcsr ellen, ha úgy érzed közvetítheted...reméljük összejön a meccs.<#vigyor2>

erdos
Majd legközelebb Dzsóbácsi, azért köszönjük szépen, remélem lesz még meccs amit meghallgathatunk.

joebacsi
meg gratula a szpíkereknek, akik egy hibát nem ejtettek tegnap este <#vigyor3>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Gratula mindkét csapatnak...

Running
Valahogy túléljük....<#hehe>

Me0w
Sokkal jobb a hirek b+ 😄

"Lassan el lessz intezve a ts es jatek szerverunk 😄"

Kov alertbox: "Nem lesz se jatek se TS szerverunk"

Ez lol

Together we'll fly someday...

Kovács legény
5. az miért cheat? voltak vannak klánkurvák nálunk is és ezzel nincs semmi baj

www.czekoart.hu

Danee
Ez azért odabasz:
" 1 SZABÁLY

LEGYEN MIKROFONOD ÉS NE LAGOJ FOJTON

2.SZABÁLY
--------------------------------------------------------------------------------
HA MÁR ÉN FIZETEM EGYeDÜL A SERVERT AKKOR MÁR HASZNÁLD IS
3.SZABÁLY
A tS EN MINDIG LEGYÉL FEN KB. HETENTE 2 SZER
4.SZABÁLY

a CLAN TAGOKAT NEM FIKÁZUK

5. SZABÁLY
!!NEM 2 CLAN BA VAGY EGYSZERE !!

Válaszál mejik clan ba vagy szivesebben

Egyszere nem lehetsz 2 clan ba
NEM CHEAT ELÜNK "

Danee
nem

nemtudod ki az a dani a tagok közt? <#mf2>

de az én volnék

Danee
nem tod ki az a StiflerHUN a fórumukban?

"Typhoon

13 éves vagyok én vagyok a clan fõ leadere

az msn cimem [email protected]

jelentkezöket keresünk csak jol fektes "

érted, jól fektesd le xD

😄

2.SZABÁLY

HA MÁR ÉN FIZETEM EGYeDÜL A SERVERT AKKOR MÁR HASZNÁLD IS

erdos
1 SZABÁLY

LEGYEN MIKROFONOD ÉS NE LAGOJ FOJTON

aranyos :-)

"Typhoon(Leader) 2006. ápr. 10. 13:30 | Válasz | #4
Roli kusojá

Döncsed má ell mit akkarsz jelentkezni vagy fikázni a clant ha oda mekk hozád és ugy pofánbaszlak hogy ott maradsz köcsög

roli 2006. ápr. 08. 13:38 | Válasz | #2
nagy szar a barik

roli 2006. ápr. 07. 17:06 | Válasz | #1
Én szeretnék tag lenni!!
Msn:[email protected] ""

ezeken annyit lehet röhögni 😄

ez az oldala

AJánlommindenkinek aki akar egy jót röhögni, kb olyan mint a wow clán oldala 😄

"Az eredményeink még nincsenek mert most keztünk de bármejik clan meghivását
várjuk egy war ra !"

"A clán még nem tud felmutani eredményeket mert most kezdet !!!! megérteteket meg köszönjök"

"Itt de nagyn fonots hogy kb. 2 naponta minden clan tag benézen hiba üzenetek ként kapjátok a hireket !!!!!!!!!!"

Crem
off

olvastam. De azért nem törölhetem, mert nem tudja leírni amit gondol.😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

off
crem ez ismerõs neked?
"Köszke és hogy álitsam be a hogy müködjön nekem is tugyak mást csinálni és az utolso anit hogy csináltad tutorokat tudnál ehez adni"

helyesírás rulz 😊

Crem
Hát ott aztán qrva nagy statolást lehet csinálni...
Mellesleg az adminok elöbb bannolnak ezért, mint amikor hátúl késeled a haverjaidat...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hi all!
Nemtom közismert dolog e...Van a játékban egy pálya ahol 1 helyen be lehet menni egy épület(textura) alá, ahonnan lehet huzgálni a zászlot és lehet kifelé is
lövöldözni.Befelé nem tudnak...nem is látnak. Ha ez igy van a v1.0 óta, márpedig valószinüleg igy van, akkor elgondolkodtató a statbuzik mennyi idõt tölthettek itt el...
tudom hogy jók, de azthittem elvernek titeket<#smile>