Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(egyebkent azt meg mindig nem ertem, hogy Odin hogy kepes a levegoben loni, ezt azert meg megneznem egyszer szivesen eloben 😊
Together we'll fly someday...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csináljunk a srácnak egy jó napot.... 😛 :]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez a kibaszott lap már megint nem jeleníthetõ meg.
A keresett lap most is szopatja a felhasználókat. Biztos, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, mert a szoftver egy nagy kalap szar.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következõt:
1. Ne kattintson a Frissítés gombra, mert úgysem fog történni semmi.
2. Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenõrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát. Persze csak ha szõke, és nõbõl van. Ha nem, akkor dõljön hátra, bontson egy Sört, és ha türelmes, várja meg, mi fog történni. (Semmi, ez ugyanolyan szar, mint mindig).
3. A számítógép merevlemezének optimális letisztítása érdekében indítsa újra a gépét MS-DOS üzemmódban, és adja ki a format C: parancsot. Majd egy pohárka Sörrel a kezében dõljön hátra, és nézze, mi történik. Az eredmény a többi userre nézve is kielégítõ lesz. Ha a monitor képe elsötétült Ön elõtt,ez normális jelenség, és Ön mindent megtett egy nyugodt és örömteli nap érdekében.
4. Ha a hálózati rendszergazda volt olyan balga, és engedélyezte, a Winfos elvileg képes lenne megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait. De nem teszi.
Ha szeretné, hogy a Winfos megkísérelje ezt,
kattintson a Számítógép processzorának túlerõltetése gombra. Jótanács: Csak akkor tegye ezt, ha tényleg ért is valamit a géphez, mert a hiba nem Önnél van.
5. Egyes weblapok igen erõs birkatürelmet igényelnek. Ez is ilyen. A Sör ivása segít megõrizni türelme erõsségét.
6. Ha biztonságos helyet szeretne elérni, zárja magára az ajtót egy elhagyatott hegyi kunyhóban. Kettyintsen óvszerrel a biztonságos szex érdekében. Hiszen nem folyton az Interneten kell lógni.
7. Ne próbáljon ki másik hivatkozást a Vissza gombbal, mert az se mûködik. Inkább tossza ki az ablakon az egész miskulanciát, és tévézzen, vagy szeretkezzen. Ha meg munkahelyen van, akkor dolgozzon, és ne fórumozzon!
A kiszolgáltató az Ön idegeivel játszik, és már megint szoftverhiba történt
Internyet Explorer
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Nem baj ha kezdö vagy majd gyakorolsz 😊
nna bazdmeg ez büntet 😄D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Roli kusojá
Döncsed má ell mit akkarsz jelentkezni vagy fikázni a clant ha oda mekk hozád és ugy pofánbaszlak hogy ott maradsz köcsög
Különben gondolkozom, hogy stikában megalapítom a Süsükeselyû Rohamosztag(-=SKR=-) klánt.
Én leszek az abszolút leader és rohamcsapat egyszemélyben. Reszkessetek!!<#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Most megverjük õket, mert kitaláltam mi lesz a csodafegyverünk.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Lassan el lessz intezve a ts es jatek szerverunk 😄"
Kov alertbox: "Nem lesz se jatek se TS szerverunk"
Ez lol
Together we'll fly someday...
" 1 SZABÁLY
LEGYEN MIKROFONOD ÉS NE LAGOJ FOJTON
2.SZABÁLY
--------------------------------------------------------------------------------
HA MÁR ÉN FIZETEM EGYeDÜL A SERVERT AKKOR MÁR HASZNÁLD IS
3.SZABÁLY
A tS EN MINDIG LEGYÉL FEN KB. HETENTE 2 SZER
4.SZABÁLY
a CLAN TAGOKAT NEM FIKÁZUK
5. SZABÁLY
!!NEM 2 CLAN BA VAGY EGYSZERE !!
Válaszál mejik clan ba vagy szivesebben
Egyszere nem lehetsz 2 clan ba
NEM CHEAT ELÜNK "
13 éves vagyok én vagyok a clan fõ leadere
az msn cimem [email protected]
jelentkezöket keresünk csak jol fektes "
érted, jól fektesd le xD
2.SZABÁLY
HA MÁR ÉN FIZETEM EGYeDÜL A SERVERT AKKOR MÁR HASZNÁLD IS
LEGYEN MIKROFONOD ÉS NE LAGOJ FOJTON
aranyos :-)
"Typhoon(Leader) 2006. ápr. 10. 13:30 | Válasz | #4
Roli kusojá
Döncsed má ell mit akkarsz jelentkezni vagy fikázni a clant ha oda mekk hozád és ugy pofánbaszlak hogy ott maradsz köcsög
roli 2006. ápr. 08. 13:38 | Válasz | #2
nagy szar a barik
roli 2006. ápr. 07. 17:06 | Válasz | #1
Én szeretnék tag lenni!!
Msn:[email protected] ""
ezeken annyit lehet röhögni 😄
AJánlommindenkinek aki akar egy jót röhögni, kb olyan mint a wow clán oldala 😄
"Az eredményeink még nincsenek mert most keztünk de bármejik clan meghivását
várjuk egy war ra !"
"A clán még nem tud felmutani eredményeket mert most kezdet !!!! megérteteket meg köszönjök"
"Itt de nagyn fonots hogy kb. 2 naponta minden clan tag benézen hiba üzenetek ként kapjátok a hireket !!!!!!!!!!"
olvastam. De azért nem törölhetem, mert nem tudja leírni amit gondol.😊)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
crem ez ismerõs neked?
"Köszke és hogy álitsam be a hogy müködjön nekem is tugyak mást csinálni és az utolso anit hogy csináltad tutorokat tudnál ehez adni"
helyesírás rulz 😊
Mellesleg az adminok elöbb bannolnak ezért, mint amikor hátúl késeled a haverjaidat...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nemtom közismert dolog e...Van a játékban egy pálya ahol 1 helyen be lehet menni egy épület(textura) alá, ahonnan lehet huzgálni a zászlot és lehet kifelé is
lövöldözni.Befelé nem tudnak...nem is látnak. Ha ez igy van a v1.0 óta, márpedig valószinüleg igy van, akkor elgondolkodtató a statbuzik mennyi idõt tölthettek itt el...