Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
koszi
szerintem
1. valamelyik játékos hallgatja a meccsérõl a közvetítést miközben játszik
2. a jcsr szervercsítet használ egy olyan szerveren, amire csak egy remote admin progival férnek hozzá
max egykis plusz felesleges para volt a másik oldalon is 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
akkor neha tudatosan bementunk, hogy elrontsuk a szep almodat 😊 aztan leszoktunk rola, mert ugye nem egy nehez feladat helibol.
De jelen allas szerint te mire atvonszlod a segged a driver poziciobol a dzsip hatuljaba, addigra barmelyikonk kipofoz a heli farkaval a csodajarganyodbol 😊
Szerintem toketelesen jo ez a ures palyan ide-oda cika, ki mennyire uralja a helit, erzi a testet, mert az van neki, ha mar nagy lapatok nincsenek a tetejen 😊
Elesben se elsore tankot vadaszni kuldenek gondolom , hanem megtanitanak felszallni stb.
szerintem
Ami tény: ezen a szerveren CB wart játszottunk elõzõ este egy angol csapattal akik nem panaszkodtak.
Örülnék ha nem írnátok errõl több faszságot.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mindenesetre a jelek szerint, eleg rossz a felhozatal, mert rajtatok kivul, meg senkinek sem sikerult vegigvergodni a palyan, mi lenne, ha lonenek is 😊
Pedig ez valahol pont arrol szolna, nem neki allni ket napon keresztul gyakorolni, egy kozepesnel jobb pilotanak szerintem a harmadikra vegig kell vergodni, ha nem is max energiaval.
De, majd kulon ertekeljuk a joyosokat, meg az eger kombosokat, igy megosztott elso helyen alltok eddig promipapaval az eger kategoriaban 😊
Seringhoo /remelem jol irtam/ ez a rapidsare meg szivat, varjak 20 percet, majd varjak 80-at stb csak nem akar lejonni a videod.
De az extra.hu is ingyenes, oda is feltoltheted, es akkor nincs ez a szivas.
szerintem
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
azis ugyanúgy okozhat lagot, mint ezer másik eset, ennyire tényleg nemkell már rambo paranoiásnak lenni...de ha már itt tartunk, akkor visszatérve arra, amit tegnap mondtam, hogy a jcsr szerverén mennyire valószínû a szervercsít...már ugye több mint fél éve mi hostoljuk nekik a szervert, nekik csak egy bf2cc accjuk van az õ szerverükhöz, semmi más, csapatból is 2 ember férhet hozzá remote progin keresztül (ebben énse vagyok benne), illetve közülük 1 fizikailag...namost korábban nemtudom milyen szellemet láttak a csapatok a jcsr szerverén, dehogy minden csak belemagyarázás volt az kurvaélet...de mivel ugye nagy döntõ meg minden, meg "az ördög nem alszik" ezért legyen ténylegesen semleges szerver, dehogy még ezekután is rágódni minden kis hülyeségen, háát, ti tudjátok....
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hadd rinyáljunk már, nagyon megrázott minket az esemény.<#duma>#duma>
(asszem így kell írni)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ne mondják már hogy nem értünk a rinyához.<#vigyor2>#vigyor2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Together we'll fly someday...
Mindössze annyit írtam: érdekes, hogy ugyanazon a hálózaton futó 2 ruterrel hátrébb lévõ szerver megfelelt és az elõrébb levõ pedig nem, üvegszáloptikás hálózat a vényé.Nem kell mindjárt a csatatérre szaladni véreskardot mutogatva!!! Mindössze észrevétel volt ti meg felveszitek??? hmm....
powa!Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Together we'll fly someday...