Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
oké laci, csak felhoztam a másik oldal aggályait, a komplett helyzetet figyelembe véve van értelme a hozzászólásomnak, nem téged kritizáltalak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Semmi olyasmit nem állitottam amiket emlitettél, csak tényeket közöltem.
DonC
Nem akarok belekontárkodni, de ha jól emlékszem a vény szervere az adatparkban van. Namost ellentétben az általános tonline fikázással, az már magában garancia, hogy ott nagy probléma nem lehet. Tehát, hogy még az amatõrõk is értsék azon a hálózaton kb. zérus környéki lehet a lag ha a szerver hw. jó. Azt pedig nem gondolom hogy egy turbó xt lenne...

alma2
Promi papa, pharolas, mit ertetek az alatt "egerrel dinamikusabban lehet mozogni" kicsit kifejtenetek ?, mert igy pont az ellenkezojet allitanam 😊
koszi

szerintem

joebacsi
hát annál tuti nem kisebb, hogy
1. valamelyik játékos hallgatja a meccsérõl a közvetítést miközben játszik
2. a jcsr szervercsítet használ egy olyan szerveren, amire csak egy remote admin progival férnek hozzá

max egykis plusz felesleges para volt a másik oldalon is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alma2
Schrank, volt egy ido amikor sokat hajtogattad, igy-ugy transzportkiraly
akkor neha tudatosan bementunk, hogy elrontsuk a szep almodat 😊 aztan leszoktunk rola, mert ugye nem egy nehez feladat helibol.
De jelen allas szerint te mire atvonszlod a segged a driver poziciobol a dzsip hatuljaba, addigra barmelyikonk kipofoz a heli farkaval a csodajarganyodbol 😊
Szerintem toketelesen jo ez a ures palyan ide-oda cika, ki mennyire uralja a helit, erzi a testet, mert az van neki, ha mar nagy lapatok nincsenek a tetejen 😊
Elesben se elsore tankot vadaszni kuldenek gondolom , hanem megtanitanak felszallni stb.

szerintem

Egy emil, TS és BF2 szerveren kívûl más nem futott a VéNY szerveren. Én tudom, én adminoltam volna a war-t, s direkt a döntõ miatt lõttünk le mindent. Akkor sem értem, ezen a szerveren játszottunk a jcsr ellen a huncup meccsünket, akkor nem laggolt nekik. (Bár az elsõ map után ott is elkezdtek szónokolni, hogy menjünk az övékre, a lebeszéltek ellenére)
Átmegyek a WOW topicba hátha ott még nem osztották ki<#hehe><#hehe><#hehe>

Azért arra kicsi az esély hogy valami progi megette a gépet, de ha mégis igy történt, akkor mindkét csapatnak érezni kellett volna. Volt ilyenre példa a szerveren régebben, de az érezhetõ lag volt mindenkinek. Azt a problémát megoldottuk akkor.
Ami tény: ezen a szerveren CB wart játszottunk elõzõ este egy angol csapattal akik nem panaszkodtak.
Te meg kabbe<#mf1><#mf1><#mf1>

joebacsi
ahhoj már bezsebelte tavaly elõled a békenóbeldíjjat, és mivel 1 scenebõl csak egyvalaki kaphatja meg, ezért ne itt pedálozzál érte 😄

joebacsi
nah annak még valós alapja is lehet 😄

Ebben a témában ne is történjen....
Örülnék ha nem írnátok errõl több faszságot.

joebacsi
4-5 embernek laggolt náluk a 8ból, igazából nemnagyon értem, hogy mitlehet ezen még magyarázni, tekintve, hogy sikerült akkor egy olyan megoldást találnotok, ami mind2 félnek megfelelt 😊

KáTéCé
Utána nézünk majd a recorder file-oknak

De akkor nem történik semmi<#banplz>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Me0w
En pinaszellemet lattam a jcsr szerveren 😛

Together we'll fly someday...

alma2
megneztem, pharolas moviejat is, nem rossz GRAT, de nem az volt a cel minel kevesebb energiaval vidd vegig a palyat, hogy egy kicsit gonoszkodjak is 😊,nehol erdekesen nagy iveket csinalsz, de ezt meg az egerre fogjuk, de legalabb vetted a faradtsagot es aldoztal ra idot !!!
Mindenesetre a jelek szerint, eleg rossz a felhozatal, mert rajtatok kivul, meg senkinek sem sikerult vegigvergodni a palyan, mi lenne, ha lonenek is 😊
Pedig ez valahol pont arrol szolna, nem neki allni ket napon keresztul gyakorolni, egy kozepesnel jobb pilotanak szerintem a harmadikra vegig kell vergodni, ha nem is max energiaval.
De, majd kulon ertekeljuk a joyosokat, meg az eger kombosokat, igy megosztott elso helyen alltok eddig promipapaval az eger kategoriaban 😊
Seringhoo /remelem jol irtam/ ez a rapidsare meg szivat, varjak 20 percet, majd varjak 80-at stb csak nem akar lejonni a videod.
De az extra.hu is ingyenes, oda is feltoltheted, es akkor nincs ez a szivas.

szerintem

Legyen már elég ebbõl.....

eX RambO
Joebácsi, egyszerûen frcsa volt a reakciójuk ahogy a Vényre feljöttek, egybõl ment a rinya és a panaszkodás, szerintem neked is feltünt volna.Nem vádolok senkit mindössze szerettem volna tõlük vmi választ vagy észrevételt ezzel kapcsolatban és erdõs kolléga egybõl letámadott a szerver csítes beírásával.Nem értettem soha miért nem lehet egyenes normális választ adni??Miért kell kiélezni a dolgokat? Távol álljon tõlem a vádaskodás, megtanultam CB-n, hogy nem vádaskodunk, de kérdezni azért csak lehet NEM? Ha valakit bánt a kérdésem akkor sorry, emberek vagyunk beszélgetünk, infót gyüjtünk, tapasztalatokat szerzünk, levonjuk a konzekvenciát. Ha hibáztam akkor kövezzetek meg, de szerintem nem tettem ilyet ufff

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

joebacsi
mivel más hardver a kettõ, az nem fordulhatott elõ, hogy épp valami progi rakoncátlankodott, és kicsit megette a gépet?
azis ugyanúgy okozhat lagot, mint ezer másik eset, ennyire tényleg nemkell már rambo paranoiásnak lenni...de ha már itt tartunk, akkor visszatérve arra, amit tegnap mondtam, hogy a jcsr szerverén mennyire valószínû a szervercsít...már ugye több mint fél éve mi hostoljuk nekik a szervert, nekik csak egy bf2cc accjuk van az õ szerverükhöz, semmi más, csapatból is 2 ember férhet hozzá remote progin keresztül (ebben énse vagyok benne), illetve közülük 1 fizikailag...namost korábban nemtudom milyen szellemet láttak a csapatok a jcsr szerverén, dehogy minden csak belemagyarázás volt az kurvaélet...de mivel ugye nagy döntõ meg minden, meg "az ördög nem alszik" ezért legyen ténylegesen semleges szerver, dehogy még ezekután is rágódni minden kis hülyeségen, háát, ti tudjátok....

vagy

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

erdos
Jaja, megnéznénk egy páran tuti ha lehet.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nem a szerveren van a csít. Biztos valami fjúcsõr agybaûltethetõ csippet használnak, agy villámgyors bérjóslást.<#vigyor3>

Mesor! Keritsd elo nekunk a BR felveteleket, ha vannak, legyszi!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én akkor is rinyálni akarok, van rá okom, hisz nem is játszottam<#idiota>

eX RambO
Én semmi olyat nem irtam amit a késöbbiekben ne tartanék, én csak egy nagyon egyszerû kérdést tettem fel az elején, és nem állítottam senkirõl semmit, a kérdés így hangzott:-Mi baj volt a Vény szerverrel, ami gyakorlatilag obb helyen van mint az FRX-é!!??(nem bántás az FRX felé) Ebbõl az egyszerû kérdésbõl érdekes módon Erdõs kolléga tollából máris a szerver csithez érkeztünk(én még csak említést sem tettem róla!!)és sajnos az Meow kolléga felvette, amire nem számítottam mert semmi bajom az FRX-el sõt!! Hány kb ennyi a KÉRDÉS Powa!!! csak tudni kell kérdezni.... No meg néha válaszolni is <#hehe><#hehe><#hehe>

Mit bujkálsz a függöny mögött?<#ravasz1>
Hadd rinyáljunk már, nagyon megrázott minket az esemény.<#duma>

dronkZero
Inkább VéNY.. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

NA 7TH ELÉG LEGYEN,NYERTEK,SZÉP VOLT,ENNYI....

bocs VÉNY<#worship>
(asszem így kell írni)

erdos
Ez inkább burkolt vádaskodásnak tûnik innen a függöny mögül....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

A vény szerverén tuti, hogy volt battlerekorder.

Rinyálj kultrúráltan pls. ahogy a 7th-hoz illik.<#nezze>
Ne mondják már hogy nem értünk a rinyához.<#vigyor2>

Ez, hogy is mondjam csak, ritka nagy faszsag. A 'burkolt igazsag' csak ara jo, hogy kihatralhass a kijelenteseid mogul, ha kenyelmetlenne vallnak. Azert nem vagyunk mi politikusok!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Kéne...
Az elsõ kör fõleg.

mesor
Ha az FRX training and war serveren voltatok akkor legjobb tudomásom szerint ott általában szokott menni a recorder.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

A macska fiunak igaza van itt feletted. Tudom, hogy szar ugy, ha ugy erzed, valami nincs rendben, de semmi kezzelfoghatot nem tudsz felmutatni, de szerintem ilyenkor sem erdemes 'eszrevetelekkel' kiserletezni.

A ti szervereteken vissza lehet nézni a meccset?

eX RambO
Hát igen tudok ilyen stílusban is írni ha kikezdenek, de mindíg igyekszem diplomatikusan írni és intézkedni, soxor a burkolt igazság jobban fáj mint a kimondott,és nagyobbat is üt!!

Me0w
Ezt az 'eszrevetelt' olyan stilusban adtad elo amitol az embernek kinyilik a bicska a zsebeben.

eX RambO
Thx ez azért pozitívan hangzott, lehetnek nekem is problémáim dolgokkal, a beletörõdés sosem volt az erõs oldalam . . .

dronkZero
Jut eszembe, FRXen volt battlerecorder?

De olvasom. Nem fogom ezert atugralni a te postjaidat sem, mert egyebkent meg normalis fazonnak ismerlek. Ha ruhellnelek, akkor nem foglalkoznek veled, vagy szimplan elkuldenelek a verbe.

eX RambO
Olvasd el amit írtam még egyszer és akkor nem fogsz ilyen kérdést feltenni.
Mindössze annyit írtam: érdekes, hogy ugyanazon a hálózaton futó 2 ruterrel hátrébb lévõ szerver megfelelt és az elõrébb levõ pedig nem, üvegszáloptikás hálózat a vényé.Nem kell mindjárt a csatatérre szaladni véreskardot mutogatva!!! Mindössze észrevétel volt ti meg felveszitek??? hmm....

powa!

eX RambO
Köszi a megértést rendes tõled, akit idegesít az ne olvassa, ennyire egyszerû, senkit nem szeretnék megbántani vele, de valahol el kell mondani amit gondol az ember, sajnos azt nem várhatom el, hogy mindenki hasonlóan gondola, de sokan vannak akik osztják a véleményemet.Ennyi.

Me0w
Es szerinted az FRX szerver nem semleges? Szerintem neked nagyfoku paranoiad van b+.

Szabad orszagban elunk. Annyit rinyalsz, amennyi jol esik, de idonkent mar idegesito.

TS Zolly
Ajánlom, ne nézd meg a fórumukat. <#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy