Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nemkérek !!!!<#hehe> esteleg BB-tõl?!<#worship><#buck>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Ott a plusz <#puszis>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BurnBaby
és ezért nem megyünk el egy bulira, amire egyébként a teljesen szokványos 5K belépõ mellett más játékoknál túljelentkezés van. 😊 mert rossz a játék. az a játék, amiben egyébként kupákat játszunk és ahol most élõben lehetne megnézni ki hogy jáccik a saját cuccán. büntibõl. szegény kiadó, jól megkapja 😊

azt tessék megérteni, h ez nem róluk szól, hanem rólunk, a buliról, játékról, versenyrõl. az ea csak annyiban van benne, h kértem, h mivel ennyi csalódás volt a lanjaik után támogassák meg az elsõ lanunkat a belépõkkel/díjakkal és utána úgyis menni fog magától, mert majd látjátok h ez jó 😊

www.battlefield.hu

és akkor most mi is van??<#guluszem1>
a magyar szén azzal tiltakozik hogy egy azaz egy darab lanpartyra nem képes kivinni a gépét? ezt látva az ea biztos sokkal jobb játékokat fog gyártani/gyártatni (??)<#bohoc><#nyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
bár nem hiszem, hogy az lenne a közvetlen oka a csapatok távolmaradásának, hogy iszonyat bugos a játék, elhibázott feature-ökkel, de mégis lehet benne valami.

én tényleg hiszem, hogy sokakat felháborít egy csomó dolog, és nem csak konkrétan a játék bugjaival kapcsolatban, amibõl még most is nagyon sok van, de az ea-dice páros un. "üzletpolitikájával" kapcsolatban is.

azért akárhogy is nézzük, a peccseket peccselõ peccsek esete igazi fiaskónak számít. az, hogy kiegészítõket pénzért adnak, még érthetõ, bár nem tudom, hogy ezek eladási adatai hogy néznek ki, de gyanítom, hogy közel sem olyan fényesen, mint az alapjátéké. és ehhez tegyük hozzá, hogy tudomásom szerint a kieges szervereken sem tolonganak az emberek.

és szinte BIZTOS hogy ez azért van így, mert azért a játékosokat idegsítette, hogy az alapjátékban rengeteg hiba van, amivel nem törõdtek olyan szinten, ahogy azt a játékosok elvárták, viszont a pénzthozó kiegeket hegesztették inkább...

az ilyen húzástól meg alapból hányingert kaptam, hogy a kieg fegyvereit át lehet vinni az alapjátékba is...na ez egy igazi undorító üzleti fogás volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

item
Na igen vannak érdekes dolgok!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Me'? Valamelyik nap talan eppen te ultel mellettem, mikor a Humvee az unlock halalsugaraval kb. 3 talalattal szedte szet a gyari uj Vodnikomat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Megvoltak a statbuzik persze.. Na de itt arányaiban sokkalta több az ilyen felfogású ember, mert már a játék megjelenése óta egyfolytában ezt kódolja beléd az ea.
Az öntömjénezõ shotokról pedig annyit, hogy hidd el ezek nem a magam istenítését szolgálják, hanem egyszerûen kedvcsinálókét rakosgatom be, hogy igenis lehet még azzal a játékkal is órákon át nagyszerû játékokat játszani és legyenek(vannak!) követõim, akik komolyabban újraelõveszik ezt a kicsit elfeledett játékot. Megszámolhatatlan sok screenshotom, de a legkedvesebbek azok számomra ahol egy oldalon több (klán)társsal szerepelek a toplistában. Ezt az egyéni rambózással össze nem hasonlítható nagyszerû élményt szeretném újra átélni veletek!

-tRs-Landor

nah, a másik idegesítõl multicég.. <#ticking>
egyébként kösz az infót meow <#wink>

-tRs-Landor

Me0w
A bf.hu akkor fog menni, ha a tobbi t-online-al kapcsolatos szarsag vegre helyreall.

Together we'll fly someday...

koschwarz
ja, ez így van, ezt én is tapasztaltam, egyértelmûen valami nem jó az amcsi géppel, nemhogy a flare nem ér semmit, de pl. hiába repültem be hõcsapdák közé, simán kilõttek. de olyan szinten nem érnek ezek a trükkök semmit, hogy a folyamatos sípolás sem szakad meg.

Mondjuk ehhez jó lenne ha menne a battlefield.hu <#wink>
Szóval az általam fejtettegetett gondolatokat globálisan értettem és egy kicsit az elõttem szóló postokhoz fûztem. Tehát ha kiveszük a képletbõl az otthon maradó aggódó fiatal bf2eseket és akik nem tudták megoldani a gépszállításukat, akkor sem valami kecsegtetõ a kép. Nem azt mondom hogy legyen egy CS-s nagyságrendû felhozatal, de amit látni lehet az az elégedetlenség sokak részérõl a játékkal kapcsoaltban - szerintem skoszor jogosan. És ezért meglátásom szerint kizárólag a EA üzletpolitikája hibáztatható, mert mi sem vagyunk különb emberek mint a CS-sek..

-tRs-Landor

mesor
Én ott néztem Matyeeval együtt nagyot amikor Daqing-on Tankban ültünk láttuk hogy elmenekül egy muki FAV-al. Szépen behúztuk a zászlót majd indulunk tovább amikor a FAV-os csávó befarol kb 60m-re a Tanktól (na mondom most jól kilövöm). Erre átult a FAV gépfegyveréhez leadott EGY (hangsúlyozom EGY) lövést és a fullos tankunk felrobbant a lövéstõl. Õ visszaült a kormányhoz és elhajtott.

Se C4 nem volt a közelben sem AT mine se semmi ami felrobbanthatott volna és bug miatt a FAV-os csávónak adja a killt.

Csak a FAV meg mi a tankkal õ egyet lõt és a másvilágra küldött minket a tankkal együtt.
Ez után kb 3 percig csak meglepõdöten néztem a monitort és próbáltam felfogni mi történt! (Egyébként gyanítom
<#ravasz1>)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

hozd ki a géped nyugottan<#hehe> valaki asszem itt írta (item?!)
"asszonygyák rám hogy agybajban szenvedek. pedig én élvezem minden pillanatát" <#bohoc><#bohoc><#papakacsint>

BurnBaby
joe, azért bátorkodom magabiztosan kijelenteni, h kis kényelmetlenség, mivel már számos lanon voltam a gépemmel 😊 egyszer elkísért hannoverig majd vissza is. se neki, se nekem nem lett bajom.

www.battlefield.hu

joebacsi
a kényelmetlenség elõtti jelzõ iszonyat relatív bb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
"Sikerült egy olyan online multipalyer játékot kihozniuk, ahol fontosabb az egyén, a kitüntetések a pontok az unlockok, emiatt a csapatjáték háttérbe szorul."
ez így ebben a formában k*vául nemigaz, ugyanígy megvoltak a statb*zik a korábbi bf játékokban is (ugye ott is voltak nemhivatalos tracerek), neveket nemakarok mondani, mert lehet kissé aláásná a többévnyi rózsás kapcsolatot 😄
(öö meg nemistudom ki az aki nyomogatja a "faszagyerekvótammármegint" shotjait a vijetnámos totyikba 😛)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

item
Tegnap kicsit idegbajt kaptam, mikor nyomultunk Gulf omanon, amcsi oldalon állandóan leszedtek, repcsivel, nyomtam azt a nyavajás elterelõt de mintha nem lett volna! És hiába menekültem, mindig elért a rakéta!! Utánna következõ kör a MEC oldalon, vittem a repcsit, felszállás után kb 1-2 perc alatt 3x löttem ki az amcsi repcsit és mûködött az elterelõ és meg is tudtam lépni! Szóval nagyon örülnék neki ha kijavítanák ezt a hibát, mert így kicsit nem egyenlõek az esélyek!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

koschwarz
én nem tom még, hogy a horda indul-e, de ha valóban szükség lenne rá, simán ki tudnám vinni a gépem. viszont a feleségem totál hülyének fog nézni, azt már most tudom<#nyes>

31 évesen ilyenekkel foglalkozni...<#hehe>és õ még megértõ asszonykának számít<#nevetes1>

wazze télleg ott van csak nem ütötte kija szemem

Szt.KOsár.ales.úr: <#mf2>

BurnBaby
nézd, az nem az ea hibája, h a játékosok - mivel még nem voltak ilyen lanon - kicsit aggódnak 😊 szerintem a bf2 csapatok jók, már csak az kéne, h egy kis kényelmetlenséget (gép odavitele) ne sajnáljanak azért, h egy jó versenyen vegyenek részt.

www.battlefield.hu

JCSR Apache
Jaa tényleg,lehet helyi szervert is.Már rég elfelejtettem.

JCSR Apache
Thx.No de azért a tiéd is jó volt.<#vigyor>

No megnéztem a fix.tv-s beszélgetést, végülis nem volt rossz! Köszi BB hogy megemlítettél az interjúban, jól esett! <#smile>
Mondjuk az egy kicsit tényleg cink lesz hogy a BF2-es csapatoknak fenntartott(az ea által kifizetett <- már csak ezért is elmegyek, most az ea fizet nekem lol.. ) helyek kb 50%-át fogjuk betölteni.. Ez egy kicsit minõsíti a BF2 scenét, illetve az EA-t is. Sikerült egy olyan online multipalyer játékot kihozniuk, ahol fontosabb az egyén, a kitüntetések a pontok az unlockok, emiatt a csapatjáték háttérbe szorul. Mondjuk nem is kell csodálkozni, ha megnézzük az ea jelenlegi profitorientált 'fizessetek minden kiegészítõért' felfogását. Rövid távon biztos jó, csak szerintem nem mérlegelték a hosszabb távon kifejtett hatását..

-tRs-Landor

alma2
Szep meg jo, de szivem szerint, ha ez tenyleg egy verseny lenne, kizarnam azokat, kik nem tartjak be az utvonalat rendesen, mert igy jon ki par helyen a palya nehezsege.

De milyen indittatasbol mentel fel egy szerverre es nem lokalisan inditottad ?
A kozonsegdijat siman neked itelnem es az ismeretlen meces pilotanak, mert az nagyon jo, ahogy beledkot 😊
GRAT !

szerintem

koschwarz
de az<#hehe>

joebacsi
megtudakoltam még tegnap, ottvan vwarba, nelegyél noob 😛

Kubra dam, és mashtuur sziti.
kBagyula
Melyik a kedvenced az Mi28 vagy a Tiger HAP bádogdoboz?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
hát én õszintén bevallom, az alapbf2-ben is vannak olyan mapok, amiken kb. 3-4 hónapja nem voltam (pl. az egyik legutálatosabb nekem az a kínai ködös-dzsungeles)

és az is igaz, hogy gyakorlatilag 90%-ban csak a 3 városi mapon jáccom, bár ott is utálom, amikor megszületés után vagy egy arty vagy egy apc-tank rögtön legyilkol. most hétvégén is volt olyan hogy 1 percen belül 4x haltam meg ezektõl, pedig direkt máshova spawnolok, ha látom, hogy az egyik pontnál forró a helyzet, de hiába<#sir>

JCSR Apache
JCSR Apache
Nah én is csináltam vasárnap egy kis heli videót.Jó kis hétvégi lagg volt(chello módra)
Nem próbálkoztam többször, mert túl jól mutatott mikor elmentem az ellen mellett.
Fogalmam sem volt, hogy abban a heliben ülnek.A videóban minden a véletlen mûve, és már kicsit belassítottam akkor mikor rájöttem hogy üldözni fognak.<#banplz><#idiota>

dzsóbécsi 😄D lécci tudakold meg hogy miljen mapon nyomjuk nyúlékkal ma este mert azéé kéne készülni rá 😄D legalább hogy ki mijjen poszton legyen

aaaaz igen 😄D megérte!!

joebacsi
énmeg aztmondom, hogy erre érdemes lesz törtszervert összehozni már, nemugy mint az euroforcera 😊

uHs Gerzson
Mivel gabocától 2 üveg bor jön töled meg 1 számold ki 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BurnBaby
én csak addig jutottam, h felraktam 😊))

www.battlefield.hu

miért is kéne nekik észbekapni??<#szomoru1> az a lényeg hogy sokan megvegyék!! az hogy jáccanak-e vele az meg kit érdekel ... én pl talán ha 6 órát jáccottam a SF-el

Beers
És vasárnap?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

sector512
Én személy szerint sajnálom az SF-et mert élvezetes, csak nem pénzért kellett volna adniuk...

PSN: s3ctorHU

alma2
Szerintem, ott meg rosszabbb a helyzet, mint az EUforceban.
de halljunk egy illetekest is 😊
remelem igy jar a 2142 vagy mennyi jatekuk is es akkor talan eszbekapnak egy kicsit.

szerintem

koschwarz
és mi van a specialforces-zal? vannak szerverek, meg a szervereken játékosok?<#nemtudom>

alma2
igen, de a harombol ketto kilove, mert csak egyen van heli 😊

szerintem

uHs Gerzson
Majd MSN-n megmondom 😊

Beers. pénteken gaboca borát iszuk meg, szombatom meg a tiédett 😄

kBagyula
Próbálkozz a német szervereken, esténként összejönnek szépen rajta az emberkék.

szerk: Elég sok olyan szerver van ahol a 3 EF pálya is forog a síma BF2 mapok mellett.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
A két szárnya végén vannak a bombák azért olyan fura.

alma2
tegnap mint az elobb irtam, gondoltam jatszok euroforceal, ha mar megvettem anno, de meg 5 ora sincs benne. lekertem tobb mint 2000 szervert abbol kb harmincon ment a kivant map es osszesen egyen ment elesben a jatek.Eleg rossz arany.Nem valami nepszeru.

szerintem

Beers
Akkor én nem,mert a végén még berúgsz😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

alma2
Crem kerdezted, hogy a eurofighter tenyleg ilyen hulyen dobja a bombat, mindig a cel ele meg moge. a tobbi gephez kepest. Tegnap repultem vele ot percet es igazat kell hogy adjak, rohadt idegesito 😊

szerintem

szeva Meti 😊
gyóreggelt mindegykinek