Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
azt tessék megérteni, h ez nem róluk szól, hanem rólunk, a buliról, játékról, versenyrõl. az ea csak annyiban van benne, h kértem, h mivel ennyi csalódás volt a lanjaik után támogassák meg az elsõ lanunkat a belépõkkel/díjakkal és utána úgyis menni fog magától, mert majd látjátok h ez jó 😊
www.battlefield.hu
a magyar szén azzal tiltakozik hogy egy azaz egy darab lanpartyra nem képes kivinni a gépét? ezt látva az ea biztos sokkal jobb játékokat fog gyártani/gyártatni (??)<#bohoc>#bohoc><#nyes>#nyes>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
én tényleg hiszem, hogy sokakat felháborít egy csomó dolog, és nem csak konkrétan a játék bugjaival kapcsolatban, amibõl még most is nagyon sok van, de az ea-dice páros un. "üzletpolitikájával" kapcsolatban is.
azért akárhogy is nézzük, a peccseket peccselõ peccsek esete igazi fiaskónak számít. az, hogy kiegészítõket pénzért adnak, még érthetõ, bár nem tudom, hogy ezek eladási adatai hogy néznek ki, de gyanítom, hogy közel sem olyan fényesen, mint az alapjátéké. és ehhez tegyük hozzá, hogy tudomásom szerint a kieges szervereken sem tolonganak az emberek.
és szinte BIZTOS hogy ez azért van így, mert azért a játékosokat idegsítette, hogy az alapjátékban rengeteg hiba van, amivel nem törõdtek olyan szinten, ahogy azt a játékosok elvárták, viszont a pénzthozó kiegeket hegesztették inkább...
az ilyen húzástól meg alapból hányingert kaptam, hogy a kieg fegyvereit át lehet vinni az alapjátékba is...na ez egy igazi undorító üzleti fogás volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az öntömjénezõ shotokról pedig annyit, hogy hidd el ezek nem a magam istenítését szolgálják, hanem egyszerûen kedvcsinálókét rakosgatom be, hogy igenis lehet még azzal a játékkal is órákon át nagyszerû játékokat játszani és legyenek(vannak!) követõim, akik komolyabban újraelõveszik ezt a kicsit elfeledett játékot. Megszámolhatatlan sok screenshotom, de a legkedvesebbek azok számomra ahol egy oldalon több (klán)társsal szerepelek a toplistában. Ezt az egyéni rambózással össze nem hasonlítható nagyszerû élményt szeretném újra átélni veletek!
-tRs-Landor
egyébként kösz az infót meow <#wink>#wink>
-tRs-Landor
Together we'll fly someday...
Szóval az általam fejtettegetett gondolatokat globálisan értettem és egy kicsit az elõttem szóló postokhoz fûztem. Tehát ha kiveszük a képletbõl az otthon maradó aggódó fiatal bf2eseket és akik nem tudták megoldani a gépszállításukat, akkor sem valami kecsegtetõ a kép. Nem azt mondom hogy legyen egy CS-s nagyságrendû felhozatal, de amit látni lehet az az elégedetlenség sokak részérõl a játékkal kapcsoaltban - szerintem skoszor jogosan. És ezért meglátásom szerint kizárólag a EA üzletpolitikája hibáztatható, mert mi sem vagyunk különb emberek mint a CS-sek..
-tRs-Landor
Se C4 nem volt a közelben sem AT mine se semmi ami felrobbanthatott volna és bug miatt a FAV-os csávónak adja a killt.
Csak a FAV meg mi a tankkal õ egyet lõt és a másvilágra küldött minket a tankkal együtt.
Ez után kb 3 percig csak meglepõdöten néztem a monitort és próbáltam felfogni mi történt! (Egyébként gyanítom
<#ravasz1>#ravasz1>)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
"asszonygyák rám hogy agybajban szenvedek. pedig én élvezem minden pillanatát" <#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#papakacsint>#papakacsint>
www.battlefield.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez így ebben a formában k*vául nemigaz, ugyanígy megvoltak a statb*zik a korábbi bf játékokban is (ugye ott is voltak nemhivatalos tracerek), neveket nemakarok mondani, mert lehet kissé aláásná a többévnyi rózsás kapcsolatot 😄
(öö meg nemistudom ki az aki nyomogatja a "faszagyerekvótammármegint" shotjait a vijetnámos totyikba 😛)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Utánna következõ kör a MEC oldalon, vittem a repcsit, felszállás után kb 1-2 perc alatt 3x löttem ki az amcsi repcsit és mûködött az elterelõ és meg is tudtam lépni! Szóval nagyon örülnék neki ha kijavítanák ezt a hibát, mert így kicsit nem egyenlõek az esélyek! 
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
31 évesen ilyenekkel foglalkozni...<#hehe>#hehe>és õ még megértõ asszonykának számít<#nevetes1>#nevetes1>
Szt.KOsár.ales.úr: <#mf2>#mf2>
www.battlefield.hu
Mondjuk az egy kicsit tényleg cink lesz hogy a BF2-es csapatoknak fenntartott(az ea által kifizetett <- már csak ezért is elmegyek, most az ea fizet nekem lol.. ) helyek kb 50%-át fogjuk betölteni.. Ez egy kicsit minõsíti a BF2 scenét, illetve az EA-t is. Sikerült egy olyan online multipalyer játékot kihozniuk, ahol fontosabb az egyén, a kitüntetések a pontok az unlockok, emiatt a csapatjáték háttérbe szorul. Mondjuk nem is kell csodálkozni, ha megnézzük az ea jelenlegi profitorientált 'fizessetek minden kiegészítõért' felfogását. Rövid távon biztos jó, csak szerintem nem mérlegelték a hosszabb távon kifejtett hatását..
-tRs-Landor
De milyen indittatasbol mentel fel egy szerverre es nem lokalisan inditottad ?
A kozonsegdijat siman neked itelnem es az ismeretlen meces pilotanak, mert az nagyon jo, ahogy beledkot 😊
GRAT !
szerintem
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
és az is igaz, hogy gyakorlatilag 90%-ban csak a 3 városi mapon jáccom, bár ott is utálom, amikor megszületés után vagy egy arty vagy egy apc-tank rögtön legyilkol. most hétvégén is volt olyan hogy 1 percen belül 4x haltam meg ezektõl, pedig direkt máshova spawnolok, ha látom, hogy az egyik pontnál forró a helyzet, de hiába<#sir>#sir>
Nem próbálkoztam többször, mert túl jól mutatott mikor elmentem az ellen mellett.
Fogalmam sem volt, hogy abban a heliben ülnek.A videóban minden a véletlen mûve, és már kicsit belassítottam akkor mikor rájöttem hogy üldözni fognak.<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
PSN: s3ctorHU
de halljunk egy illetekest is 😊
remelem igy jar a 2142 vagy mennyi jatekuk is es akkor talan eszbekapnak egy kicsit.
szerintem
Beers. pénteken gaboca borát iszuk meg, szombatom meg a tiédett 😄
szerk: Elég sok olyan szerver van ahol a 3 EF pálya is forog a síma BF2 mapok mellett.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szerintem
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
szerintem
gyóreggelt mindegykinek