Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
le is lehet tölteni ezt a fixes izét mert nekem mûködnek ezek a ablakos nézõs buziságok meg különben is azért fizetem a netet hogy letölcsek nem azért hogy nézegessek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sziasztok.Az a nagy problémám lenne,hogy elindítom a játékot,a videót lejátsza,de utána a menü helyett fekete háttér van.A zene szól,és ennyi.Légyszi segitsen valaki,hogy mi lehet a baj<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

BurnBaby
kéretik nem olyan látszatot kelteni a játékostársakban, amitõl túlzott elvárásokat támaszthatnak velem szemben 😊))

www.battlefield.hu

PannonRobi
Ne hagyd ki!!!!! Mármint a látványt....<#love11>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

koschwarz
semmi, vaz, csak mondom, hogy így már értem. pont hogy infantrifan vagyok (mondd ki soxor egymás után)<#hehe>.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

méé mi bajod az infantrival??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
na, nem infantri, ez a lényeg.

koschwarz
neba...akkor most már mindenképp megyek<#beka3><#beka2><#love11>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PannonRobi
Ühüm...és milyen lapos a hasa <#puszis>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

joebacsi
huhh ezmost nagyon nem a tenapod 😄
conquest ez a zászlóhúzogatós játékmód a béefben, már 42ben ígyhívták (elõször persze a trájbszban jelent meg, a dájsz csak feltalálta megint a spanyol viaszt, csakhogy a zõdlogós lelkibékéje is nyugodt maradjon 😊)
itteni értelmezésben: nem infantry 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
HARRRRR 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
<#mf1>

ranig, mijeza a conqest? mit takar,

Boxer HUN
Miért?? Mikor voltál hosszú szoknyában??? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
akkor ezért nemértettem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
ha nem nem...nem kötelezõ...lehetõség joe.

joebacsi

koschwarz
ööö, a zagyam, de ez csak egy mondás, nincs mögötte valós tartalom<#idiota><#crazya>

joebacsi
a "komoly" csapatok nemfognak ezen indulni, mert "laning nemjátszunk magyar csapatokkal, mert nemlepjük megõket" lesz...

koschwarz
ez jó lezárták a "másik" bf2 topicot.<#vigyor2>láttátok már?

Running
még most szervezkednek....

joebacsi
hogy mi szállt el? 😛

temeg elsikkadtál Sshwarz kérdése mellett, hogy a horda jelentkezett-e??!!

Running
május 10.-21.-ig új kupa indul
8 vs 8 conquest
sorsolt lan-os mapokkal
többi szabály ma este kint lesz bf.hu-n és sg-n

uHs Gerzson
<#smile><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
jajj, én nem teljesen így értettem, csak elszállt az agyam. tudom hogy ilyen nem jár senkinek a fejében, hogy "azért nem megyek ingyenes lanpartyra, mert a bf2 egy szar bughalom", csak mint mondottam elszállt az agyam

koschwarz
BB lábai tényleg olyan jók?<#szeret>

uHs Gerzson
that suxx 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
ha már lehet választani akkor inkább BB.😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
😄DDD

javascript:add_smilie(":bigemo_harabe_net-79:","smid_197")
bigemo_harabe_net-79.gif

mesor
Bedeszkázunk minden ablakot és a bejáratnál kiírjuk hogy belépés csak számítógéppel! Aki nem azzal jön azt MeOw visszafordítja. 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
MEOW férfitangában: +50% részvétel.<#hehe>

BurnBaby
na de h vegyem rá a gépeket, h azok is jöjjenek...? 😊)))

www.battlefield.hu

Me0w
Ha kisszoknyaban + feszulos topban akkor szerintem +35% resztvevo 😊

Together we'll fly someday...

mesor
Ha most mûködne a bf.hu akkor pontosan idéznék de mivel nem ezért emlékezetbõl írok.

Nem tudom ki emlékszik rá amikor felvetõdött a LAN lehetõsége és az hogy limitálva van a férõhely akkor egy csomóan az ellen tiltakoztak hogy kevés lesz az a hely stb...<#nevetes1>

Ehhez képest eddig úgy néz ki hogy a 12 csapatos férõhely még sok is sajnos!<#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

BurnBaby
hm. ha beigérem h kisszoknyában leszek többen jöttök? 😊))))

www.battlefield.hu

joebacsi
ez a tüntetés féle felfogás sztem egyáltalán nemlétezik, nálunk is a zolly által említett dolgokban keresendõ a fõ visszatartó tényezõ a gépvivõs lantól 😊

Crem
<#eljen> Jól mondod... Családos embereknél 3 nap buli vállóok!😄DDD

Azért nézõnek lehet, hogy felmegyek Pestre. Ha másért nem is BB virgácsaiért!😄 mer az:<#worship>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

a 6 induló csapat metsei mellett még akad idõ csajozni <#szeret><#awink> ... <#shakehead>

BurnBaby
az a baj, h úgyse lesz idõ csajozni. jáccani kell 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
btw bogitát láttam vmelyik nap bf42 szerveren. meg is hatódtam 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem is azokat akarom rábeszélni, akik nem tehetik meg. hanem azokat, akik a kiadót "büntetik" a távolmaradásukkal, meg akik a biztonság, szervezettség, stb miatt aggódnak. mert én emiatt pl. nem 😊

www.battlefield.hu

TS Zolly
Az igaz, hogy Hannover messzebb van Pösthöz mint Tapolca. A CoR, bár már nem vitézkedek ott, lanról való távolmaradása számomra egyértelmü. Elösször is a távolság. CoR többsége biza nem Pesti. Tudom! Hannover. Csak egy példa. Innen négy ember kerülne szóba. Négy teljes gép + négy utas, nemhiszem hogy elfér egy középkategoriás autóba. Istenem, hármunknak még nem tft monitorunk van. 😛 Én személy szerint, autohoz vagyok szokva, tehát a máv által nyujtott szolgáltatást nem nagyon, vagy nem szivesen, kívánom elfogadni. Másik dolog, ami szerintem lényegre töröbb, a család. Asszony szavai: -Már megint azzal a qva géppel játszól!!!- Átlag életCoR a CoR-ba 30 körül van. Nem engedheti meg a családos ember, hogy csak ugy elmegy szórakozni. Megsemerem említeni, hogy két-három napra mennék játszani. Váló ok. Huszonévesek ezt még nem nagyon értik. Plusz, ott van a melo. Ismered Bogitát, nagyon jól tudod mivel foglalkozik, nem mehet el fõleg hétvégén. Van egy katonánk is, ki szoliba lesz. Én állandó ügyeletbe vagyok, max egy napra ha eltudok menni. Negyedik emberke sincs jobb helyzetbe. Többieknél nem tudom mia a helyzet, de szvsz hasonló a szitu. Esetleg a fiatal Pösti vagy közelébe élõk még elmehetnének, de nem tesznek ki nyóc fõt.Bár még lehet. Játék bugja vagy nembugja most nem kifogás. Hisz két kupát végig nyomtunk, sõt mi keltettük az elsõnél a flémet, hogy több nagy csapat miért nem jelentkezett. Személy szerint nekem, igy elkényelmesedve, megereszkedett pocakkal, szóba sem jöhet a lan. 😄 Meg mint irtam, a legföbb ok, az asszony. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alma2
Ami anno az A-38-on volt vietnamos buli, olyan hostess lanyokat szedtek ossze, az egyikkel a mai napig almodni szoktam, ha masert nem ezert erdemes kimenni a bf bulira, igy kevesbe gyanus az otthoniaknak, mintha erotika expora mennel 😊

szerintem

koschwarz
mi jelentkezünk, maki?

Running
én azt mondom dobjuk be BB-t a közös buliba, hátha több lesz a jelentkezõ...<#hehe>

egyébként meg azért nem jelentkeznek a csapatok mert ratyi makik.

koschwarz
én elhiszem, hogy jó lesz, ki is megyek valszeg, már csak azért is, mert remélem sok fórumos-HU-szerveres kollégával fogok találkozni<#law>

de azért a játékban lenne még mit javítani, hogy sokkal-sokkal jácchatóbb legyen. és nem extra dolgokra gondolok, csak azokra amik eleve a játékba lettek tervezve, de ilyen-olyan bug miatt inkább idegesítõ az egész.